UNIE VAN HET KMO-BOUWBEDRIJF, AFGEKORT : BOUWUNIE

Association sans but lucratif


Dénomination : UNIE VAN HET KMO-BOUWBEDRIJF, AFGEKORT : BOUWUNIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 411.024.830

Publication

14/08/2014
ÿþ MOD 2.2

ier# á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

R,,,_rt,M,2(e,gd/ontvangen op fi 5 ;.{ 3, 2i.111

..t....~~~

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0411.024.830

Benaming

(voluit) : Unie van het KMO-Bouwbedrijf vzw

(verkort) : Bouwunie

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Maria-Theresialaan 35, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Statutenwijziging

De algemene vergadering heeft op haar vergadering van 11 juni 2013 overeenkomstig haar statuten en art. 8 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 beslist tot het volgende:

De algemene vergadering keurt éénparig de wijziging van volgende artikelen goed:

Artikel 12

De leden van de Algemene Vergadering worden aangeduid voor een termijn van 4 jaar, voor de ene helft door de erkende beroepsverenigingen en voor de andere helft door de erkende provinciale afdelingen. De verdeling van de mandaten over de provincies en de beroepsverenigingen gebeurt door het Directiecomité in functie van hun representativiteit. De representativiteit wordt bepaald in functie van het aantal toegetreden leden bij afsluiting van de ledeninning het jaar voorafgaand aan de hersamenstelling. Elke provincie heeft evenwel recht op tenminste 6 mandaten en elke beroepsvereniging op 2 mandaten.

Wanneer een erkende beroepsvereniging of provinciale afdeling uiterlijk op het door het Directiecomité vastgestelde tijdstip geen of onvoldoende afgevaardigden heeft aangeduid, kan het Directiecomité de niet beklede mandaten toewijzen aan een andere erkende beroepsvereniging of provinciale afdeling.

Hun mandaat is hernieuwbaar, uitgezonderd het mandaat van de voorzitter, dat éénmalig hernieuwbaar is. Indien een lid van de Algemene Vergadering in de loop van deze termijn de gestelde voorwaarden van art, 5 niet meer vervult, met uitzondering van de leeftijdsvereiste, volgt hieruit van rechtswege ontslag. De Algemene Vergadering voorziet in zijn vervanging voor de nog lopende termijn. Dit is eveneens het geval bij vrijwillig ontslag of uitsluiting.

De leden van de Algemene Vergadering die driemaal na elkaar zonder verontschuldiging afwezig zijn worden van rechtswege als ontslagnemend beschouwd.

Artikel 18

De voorzitter en de leden van de raad van bestuur worden benoemd voor een termijn van 4 jaar. Zij zijn herkiesbaar, uitgezonderd het mandaat van de voorzitter, dat éénmaal hernieuwbaar is. De gedelegeerd bestuurder en de secretaris-generaal worden benoemd voor onbepaalde tijd.

TITEL V -- Dagelijks Bestuur

Artikel 23

§1. Het dagelijks bestuur van de vereniging wordt toevertrouwd aan een Directiecomité dat bestaat uit de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder, de secretaris-generaal, de woordvoerder sectorale onderhandelingen en 12 leden van de raad van bestuur benoemd door de Algemene Vergadering. De leden van het Directiecomité worden benoemd voor een termijn van 4 jaar. Zij zijn tweemaal herkiesbaar, mits de volgende overgangstermijnen in acht te nemen:

-Leden aangesteld in 2002 of vroeger : nog maximaal 1 termijn van 4 jaar;

-Leden aangesteld tussen 2003  2009: nog maximaal 2 termijnen van 4 jaar.

Het directiecomité kan bijkomende leden coöpteren zonder stemrecht, De secretaris-generaal heeft enkel stemrecht wanneer er geen gedelegeerd bestuurder benoemd is.

Het directiecomité verkiest onder haar leden 2 ondervoorzitters.

§2, De leden van het Directiecomité warden voorgedragen door de erkende beroepsverenigingen en erkende provinciale afdelingen. Elke erkende beroepsvereniging en elke erkende provinciale afdeling mag één kandidaat voordragen, Alleen leden van de raad van bestuur kunnen voorgedragen worden, De leden van het Directiecomité worden met eenvoudige meerderheid bij geheime stemming verkozen door de Algemene Vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

Luik B -Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

§3. De kandidaatstelling tot het voorzitterschap geschiedt op voordracht van het Directiecomité. Het' mandaat van voorzitter is onverenigbaar met dit van een erkende beroepsvereniging of erkende provinciale afdeling. De voorzitter wordt met eenvoudige meerderheid bij geheime stemming verkozen door de Algemene Vergadering.

§4. De leden van het Directiecomité die driemaal na elkaar zonder verontschuldiging afwezig zijn, worden van rechtswege ais ontslagnemend beschouwd.

Deze wijzigingen werd goedgekeurd door de algemene vergadering van 10 juni 2014 gehouden te Vilvoorde.

Hilde Masschelein

gedelegeerd bestuurder

sg.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2013
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

te8 USsa

8 JUL 2013 

Griffie

Illt1M1,11j§11111

Vc behc

aan

Bele Staal

Benaming : UNIE van het KMO-BOUWBEDRIJF

Rechtsvorm :

Zetel :

Ondernemingsnr : Voorwerp akte :

V.Z.W.

Maria-Theresiastraat 35

1 800 Vilvoorde

0411.024.830

INBRENG VAN ALGEMEENHEID

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & 30 Abbeloos, geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op elf juni tweeduizend dertien, geregistreerd te Vilvoorde de dato dertien juni tweeduizend dertien, vijf bladen nul verzendingen boek 184 blad 55 vak 4. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). Getekend De Eerstaanwezend inspecteur W. VAN ROSSEN, blijkt dat de buitengewone algemene vergaderingen van de vereniging zonder westoogmerk "UNIE van het KMO-BOUWBEDRIJF", afgekort "BOUWUNIE" waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Maria-Theresialaan 35, en van de vereniging zonder wistoogmerk "BEDRIJFSECONOMISCH BUREAU van BOUWUNIE", afgekort "BEB BOUWUNIE" waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Maria-Theresialaan 35de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

De gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen besluiten de inbreng van de vereniging "BEB Bouwunie" goed te keuren door middel van de inbreng van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de verkrijgende vereniging en dit overeenkomstig de voorwaarden opgenomen in het fusievoorstel, welke overeenkomstig artikel 760, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen op 21 maart 2013 werd neergelegd onder de minuten van ondergetekende geassocieerde notaris. Deze voorstellen werden vervolgens overeenkomstig artikel 760, § 3, van het Wetboek van Vennootschappen meer dan 6 weken voor de huidige algemene vergadering telkens neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 16 april 2013, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 25 april daarna onder nummer 13065250 voor de inbrengende vereniging "BEB Bouwunie" en onder nummer 13065251 voor de verkrijgende vereniging "BOUWUNIE".

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de inbreng gebeurt op basis van de op 31 december 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de inbrengende vereniging; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden ingebracht in de boekhouding van de verkrijgende vereniging, aan de waarde op 31 december 2012;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt en vanuit het oogpunt van directe belastingen, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2013 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vereniging, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vereniging zullen zijn geschied.

In het overgenomen vermogen van de inbrengende vereniging "BEB Bouwunie" zijn de

volgende onroerende goederen begrepen :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vq)r-behouden » aan,het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

BESCHRIJVING VAN HET GOED

EEN/DERDE ONVERDEELDE VOLLE EIGENDOM in ERFPACHT in het hierna beschreven onroerend goed:

STAD VILVOORDE (tweede afdeling):

In een gebouwencomplex omvattend commerciële units, appartementen, autostaanplaatsen; parking en bergingen, in oprichting op een perceel grond, tussen de Maria Theresialaan en de Steenkaai, volgens de basisakte en thans ten kadaster gekend sectie D deel van perceel zonder nummer "Steenkaai", perceelnummer 921/2 n 2 en 916 b 2 zijnde kavel 3 met een oppervlakte van drieduizend vijfhonderd negenenvijftig komma éénenvijftig vierkante meter (3.559,51 m2)

VOLGENDE KAVELS:

* De commerciële unit aangeduid als 0.4. en omvattende:

a. in jDrivatieve en uitsluitende eigendom : de commerciële ruimte zelf met private toegang(en)

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de

gemeenschappelijk delen van "CANTECLEER" hetzij honderd

zesentwintig/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (126/13.586sten).

* De commerciële unit aangeduid als 0.5. en omvattende:

a. in jrivatieve en uitsluitende eigendom : de commerciële ruimte zelf met private toegang(en)

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de gemeenschappelijk delen van "CANTECLEER" hetzij honderd negentien/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (119/13.586sten).

* De commerciële unit aangeduid als 0.6. en omvattende:

a. in privatieve en uitsluitende eigendom : de commerciële ruimte zelf met private toegang(en)

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de gemeenschappelijk delen van "CANTECLEER" hetzij honderd en vier/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (104/13.586sten).

* De commerciële unit aangeduid als 0.7. en omvattende:

a. in privatieve en uitsluitende eigendom : de commerciële ruimte zelf met private toegang(en)

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de gemeenschappelijk delen van "CANTECLEER" hetzij negenentachtig/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (89/13.586sten).

* De garagebox genummerd 1 omvattende:

a. In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke staanplaatsruimte binnen de muren en de scheiding met de gemene delen voor het stallen van 1 wagen.

b. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de gemeenschappelijke delen van "CANTECLEER" hetzij achttien/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (18/13.586sten).

* De parkeerplaatsen genummerd van 9 tot en met 19 omvattende:

a. In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke staanplaatsruimte voor wagen tussen de lijnen.

b. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de gemeenschappelijke delen van "CANTECLEER" hetzij elk vijftien/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (15/13.586sten).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De inbrengende vereniging "BEB BOUWUNIE" is samen met de verkrijgende vereniging "BOUWUNIE" eigenaar van het hiervoor beschreven goed om het aangekocht te hebben ten belope van respectievelijk een/derde en twee/derde in erfpacht vanwege 1) de Naamloze Vennootschap "Watersteen Vilvoorde en 2) de Naamloze Vennootschap "Westpoort" bij akte verleden voor ondergetekende geassocieerde notaris op 20 mei 2011 overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor van Brussel onder formaliteit 053-T-10/06/2011-04772.

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoucien aan het Belgisch Staatsblad

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

'1. Deze goederen worden ingebracht voor vrij zuiver en onbelast van alle hypotheken of

inschrijvingen.

2. De verkrijgende vereniging "BOUWUNIE" wordt bij middel van deze akte enige eigenaar verklaard van de geheelheid van het onroerend goed, voorwerp van onderhavige inbreng, te rekenen van de dag vanaf heden.

3. De verkrijgende vereniging zal er alleen aile hoegenaamde lasten en belastingen van betalen en dragen vanaf heden.

4. De oppervlakte in de beschrijving van de goederen aangeduid is niet gewaarborgd. Het verschil in min of meer dat hieruit zou kunnen voortkomen zal in voordeel of verlies van de verkrijger zijn, zelfs al overtrof dit verschil één/twintigste deel.

5. De goederen worden overgedragen in de staat en gesteltenis waarin ze zich op heden bevindt, met alle erfdienstbaarheden, voor- en nadelige, durende en niet-durende zichtbare en onzichtbare, voor wegenis en waterlopen en alle andere, gene uitgezonderd noch weerhouden, op last aan de verkrijger de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten, op zijn kosten en risico's zonder tussenkomst van de mede-eigenaars noch verhaal tegen hen.

6. De inbrengende vereniging verklaart dat de gronden voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze gronden geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

Vervolgens stellen de gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen vast dat:

- enerzijds de fusie door inbreng van de vereniging "BEB BOUWUNIE" door de verkrijgende vereniging "BOUWUNIE, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de vereniging "BEB BOUWUNIE", definitief opgehouden heeft te bestaan.

TWEEDE BESLISSING

De gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen stellen voor het doel van de verkrijgende vereniging te wijzigen en uit te breiden zodat het zal luiden als volgt : "Artikel 3

§1 De vereniging heeft tot doel de beroepsbelangen van de ondernemingen uit de houten bouwnijverheid te verdedigen en te bevorderen, zowel op economisch, sociaal en juridisch als op moreel en maatschappelijk vlak, een geest van verstandhouding, morele steun en bercepsethiek bij de leden te bevorderen, te begeleiden en advies te verlenen op bedrijfseconomisch, administratief en socio-economisch vlak, de nascholing en beroepsvervolmaking van de leden te bevorderen, producten en diensten te ontwikkelen en te verkopen, de leden te informeren over de ontwikkelingen in de beroepssector, de belangen van de leden vertegenwoordigen en verdedigen bij de overheidsdiensten, de parastatale en particuliere instellingen en instanties, en in het algemeen alle initiatieven ontwikkelen en alle maatregelen te treffen die zij nuttig acht voor de beroepsbelangen van de leden en de organisaties in zijn geheel.

Daartoe kan de vereniging :

" beroepsverenigingen oprichten en/of erkennen en de werking ervan stimuleren, coördineren en steunen ;

" provinciale en gewestelijke afdelingen oprichten en/of erkennen en de werking ervan stimuleren, coordineren en steunen

" gemeenschappelijke diensten van administratieve of andere aard oprichten ten behoeve van haar leden en van derden

§2. Om als beroepsvereniging of afdeling erkend te kunnen worden gelden volgende regels :

Kunnen als beroepsvereniging erkend worden de groeperingen waarbij toegetreden leden van Bouwunie zijn aangesloten. Zij moeten de rechtspersoonlijkheid bezitten en toegankelijk zijn voor alle ondernemingen. Er kan slechts één beroepsvereniging per beroep of aanverwante beroepen erkend worden. De omschrijving van het beroep of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-beheucen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B Vervolg

groen van aanverwante beroepen wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur van `Bouwunie,

Kunnen als provinciale of gewestelijke afdeling erkend worden de groeperingen waarbij de toegetreden leden van Bouwunie zijn aangesloten. Zij moeten de rechtspersoonlijkheid bezitten en toegankelijk zijn voor alle toegetreden leden van Bouwunie gevestigd in hun territoriale omschrijving. De territoriale omschrijving wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur van Bouwunie. Er kan slechts één afdeling per territoriale omschrijving erkend worden.

Over de erkenning van een beroepsvereniging of een provinciale of gewestelijke afdeling wordt, na overlegging van de statuten, het huishoudelijk reglement en de samenstelling van de Raad van Bestuur van de vereniging, op voorstel van het Directiecomité en met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen door de Raad van Bestuur beslist.

De onderlinge verhoudingen tussen de vereniging en haar provinciale en gewestelijke afdelingen, beroepsverenigingen en diensten worden bepaald in een huishoudelijk reglement, opgemaakt en goedgekeurd door de Raad van Bestuur.

De erkenning van een beroepsvereniging of een provinciale of gewestelijke afdeling kan met een meerderheid van twee derden van de uitgebrachte stemmen door de Raad van Bestuur worden ingetrokken. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

§3 De vereniging mag tot het bereiken van haar doelstellingen, met uitsluiting van elk winstbejag, bijdragen en vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken. Zij mag roerende en onroerende goederen, nodig voor de verwezenlijking van haar doel, verwerven en bezitten, zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik,"

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan notariskantoor Lens & Abbeloos te Vilvoorde aile machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013
ÿþNSDD 2.2

(verkort) : Bouwunie

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Spastraat 8, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

De algemene vergadering heeft op haar vergadering van 11 juni 2013 overeenkomstig haar statuten en art. 8 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 beslist tot het volgende:

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot het ontslag uit de Raad van bestuur en de Algemene vergadering van de heren Gees Willy, geboren op 25/06/1948 te Kerkseken, met woonplaats te Driehoekstraat 96, 9451 Kerksken en De Guytenaer Wilfried, geboren op 12/04/1945 te St Martens Latem , met woonplaats te Grote Moortel 4, 9830 St. Martens Latem.

Deze wijzigingen werd goedgekeurd door de algemene vergadering van 11 juni 2013 gehouden te Vilvoorde.

Hilde Masschelein

gedelegeerd bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

0 4 JU91, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0411.024.830

Benaming

(voluit) : Unie van het KMO-Bouwbedrijf vzw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

25/04/2013
ÿþ~



I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

DRUL.iR.l EL

Al B ARR .2013 Griffie

1 065251

Voor behoudt

aan he

Beigisc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : UNIE VAN HET KMO-BOUWBEDRIJF

Rechtsvorm : V.z.W.

Zetel : Maria-Theresialaan 35

1800 Vilvoorde

Ondernemingsnr : 0411.024.830

Voorwerp akte : NEERLEGGING VOORSTEL INBRENG VAN ALGEMEENHEID

Tegelijk hiermee neergelegd : het gezamenlijk voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid, verleden voor Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris te Vilvoorde op 21 maart 2013, van het vermogen van :

De vereniging zonder winstoogmerk "BEDRIJFSECONOMISCH BUREAU van BOUWUNIE", afgekort BEB Bouwunie, met zetel te 1800 Vilvoorde, Maria-Theresialaan 35, ingeschreven RPR Brussel met ondernemingsnummer 0412.888.220

Opgericht onder de benaming "Bedrijfsekonomisch Bureau van NaCeBo" bij onderhandse akte op 8 januari 1973, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari nadien onder nummer 722, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge onderhandse akte van negen september tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig januari tweeduizend en vier onder nummer 04015587.

De huidige benaming werd aangenomen op de algemene vergadering van 10 februari 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 2 april nadien, onder nummer 04052814.

In

De vereniging zonder winstoogmerk "UNIE van het KMO-BOUWBEDRIJF", afgekort Bouwunie, met zetel te 1800 Vilvoorde, Maria-Theresialaan 35, ingeschreven RPR Brussel met ondernemingsnummer 0411.024.830.

Opgericht bij onderhandse akte van 23 november 1957 onder de benaming "Nationale Centrale van Hout- en Bouwbedrijven" gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 21 februari 1959 onder nummer 19590221/000633, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge algemene vergadering van 8 juni 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 juli 2010, onder nummer 20100714/104727.

Overeenkomstig de procedure vermeld in artikel 58 van de vzw-wet en de artikelen 670 en 770 Wetboek van Vennootschappen evenals de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouder 11111M11111111 141111111

aan het

Belgisch Staatsblac

enti ~~g JUL

~~~ 2011

Griffie

Ondernerningsnr: 0411.024.830

Benaming

(voluit) : Unie van het KMO-Bouwbedrijf vzw

(verkort): Bouwunie

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Spastraat 8, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering heeft op haar vergadering van 15 juni 2012 overeenkomstig haar statuten en art. 8 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 beslist met eenparigheid van stemmen tot het volgende:

De zetel van de vereniging is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Maria-Thereslalaan 35 gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussel Halle Vilvoorde. Deze statutenwijziging zal pas ingaan de dag na de verhuis naar Vilvoorde, dit is op vrijdag 24 augustus.

Deze wijziging werd goedgekeurd door de algemene vergadering van 15 juni 2012 gehouden te Londerzeel.

Hilde Masschelein

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2011
ÿþ FOOD 2.2

F~i-~" E~5 'i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07 JUL 2011

US L

^11111093

Griffie

Ondernemingsnr : 0411.024.830

Benaming "

{voluit) : Unie van het KMO-Bouwbedrijf vzw

(verkort) :' Bouwunie

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Spastraat 8, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De algemene vergadering heeft op haar vergadering van 18 juni 2011 overeenkomstig haar statuten en art. 8 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 beslist tot het volgende:

De algemene vergadering beslist de volgende personen aan te duiden als leden van de raad van bestuur: Robert Blondeel, geboren op 19/10/1942, te Veurne, met woonplaats te Ondernemingenstraat 12, 8630 Veurne,

Fernand Dejonghe, geboren op 18 juni 1952 te Oostende, met woonplaats te Berkenlaan 19, 8480 Eernegem

Yvan Martens, geboren op 17/10/1945 te Tielt, met woonplaats te Belgiëlaan 9, 8700 Tielt.

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot het ontslag uit de Raad van bestuur en de Algemene vergadering van de heer Maurice Gorissen, geboren op 07/10/1964 te Heer, met woonplaats te Dennebosstraat 6b2, 3590 Diepenbeek.

Deze wijzigingen werd goedgekeurd door de algemene vergadering van 18 juni 2011 gehouden te Brussel.

Hilde Masschelein

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015
ÿþ MOD22

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III11510 14*~u~au~w~~ouWN~

neergelegdionfiFangen op

0 9 )UIJ 2015

ter griffie van de Nederiandstalige

Ondernemingsnr : 0411.024.830 rechtbank van koop andel Brussel

Benaming

(voluit) : Unie van het KMO-Bouwbedrijf vzw

(verkort) : Bouwunie

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Maria-Theresialaan 35, 1800 Vilvoorde

Ond rwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De algemene vergadering heeft op haar vergadering van 9 juni 2015 overeenkomstig haar statuten en art, 8 van de wet van 27juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 beslist tot het volgende:

De algemene vergadering beslist de volgende personen aan te duiden als leden van de raad van bestuur,

Ilse Baeck, geboren op 26/11/1968 te Geel, met woonplaats te 't Vlot 1, 2280 GROBBENDONK;

Marc Bols, geboren op 03/03/1976 te Balen, met woonplaats te Puttestraat 15, 2490 Balen;

Wim Bossant, geboren op 0211211970 te Veurne, met woonplaats te Jan Borluutstraat 15, 8790 Waregem;

Claeys Bart, geboren op 13/031969 te Roeselare, Doornkouterstraat 1 a, 8980 Passendale;

Pol Clement, geboren op 19/01/1971 te Ukkel, met woonplaats te Hondzochtstraat 53, 1674 Bellingen

Danny De Cauwer, geboren op 18/10/1973 te Sint-Niklaas, met woonplaats te Heidestraat 195, 2890 Sint-

Amands;

Tina De Smaele, geboren op 19/07/1972 te Sint-Niklaas, met woonplaats te Stationsstraat 119, 9100 Sint-

Niklaas

Hervé Demeyere, geboren op 27/05/1972 te Brugge, Blokellestraat 113 A, 8550 Zwevegem

Jan Desmedt, geboren op 04/10/1975 te Kortrijk, Doornikserijksweg 95, 8510 Bellegem;

Argo Grauwels, geboren op 29/12/1959 te Kleine Brogel, met woonplaats te Tuinwijkstraat 59, 3545 Halen;

Erik Hoebers, geboren op 15/01/1962 te Genk, met woonplaats te Marcel Hebetslaan 38, 3600 Genk;

Maeyaert Steven, geboren op 16/11/1973 te Poperinge, Bedrijvenlaan 7, 8630 Veurne;

Meekers Jos, geboren op 24/06/1955 te Hasselt, met woonplaats te Tongersesteenweg 105, 3723

Kortessem;

Koen Oyen, geboren op 26/01/1967 te Tienen, met woonplaats te Meertsveldstraat 42, 2570 Duffel;

Rudy Van Verre, geboren op 09/07/1962 te Buggenhout, met woonplaats te Beukenstraat 160, 9255

Buggenhout.

De algemene vergadering beslist de volgende personen te herbenoemen als leden van de raad van bestuur:

Joeri Beneens, met woonplaats te Stadsestraat 43A, 2250 Olen;

Patrick Cherchye, met woonplaats te Paddevijverstraat 67, 8900 leper;

Eric Claus, met woonplaats te Sint-Jansstraat 10, 8000 Brugge;

Roger Coteur, met woonplaats te Grootstraat 96 3570 Alken;

Jan Coussement, met woonplaats te Avelgemstraat 99, 8550 Zwevegem;

Robert Daisomont, met woonplaats te Baron Van Ertbomstraat 106 b, 2630 Aartselaar;

Jo De Bruijne, met woonplaats te Oostberg 204, 9140 Temse;

Bart De Malsche, met woonplaats te Hammestraat 6, 9220 Moerzeke;

Jean-Pierre De Vogel, met woonplaats te Europark Noord 40, 9100 Sint-Niklaas;

Johan Debuf, met woonplaats te Groene Dreef 31, 8510 Rollegem;

Fernand Dejonghe, met woonplaats te Berkenlaan 19, 8480 Eemegem;

Marnix Foré, met woonplaats te Kasteeldreef 36, 9931 Oostwinkel;

Jean-Pierre Geerts, met woonplaats te Langestraat 79/1, 9150 Kruibeke;

Robert Hales, met woonplaats te Brugsestraat 178, 8020 Oostkamp;

Hellemans Dirk, met woonplaats te Lierseweg 325, 2200 Herentals;

Heylen Jos, met woonplaats te Paalsteenstraat 4, 2235 Hulshout;

Koen Kempeneers, met woonplaats te Winkelstap 83 2900 Schoten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B ^ Vervolg

Filip Maes, met woonplaats te Kruisboommolenstraat 41 8800 Roeselare;

Martens Patrick , met woonplaats te Colbrandtstraat 15 9040 Gent;

Hilde Masschelein, Maria-Theresialaan 35, 1800 Vilvoorde;

Leon Peters, met woonplaats te Maastrichtersteenweg 77, 3680 Maaseik;

Pillaert André, met woonplaats te Rijselstraat 200, 8200 Brugge;

Schram Ignace, met woonplaats te Zeedijk 155/72, 8301 Knokke Heist;

Suys Peter, met woonplaats te Beekstraat 36, 9600 Ronse;

Teck Chris, met woonplaats te Moerplas 67, 2870 Puurs

Monique Teck, met woonplaats te Moerplas 67, 2870 Puurs;

Dirk Van de Wynckel, met woonplaats te Klerkenstraat 32, 8310 Brugge St-Kruis;

Jan Van den Branden, met woonplaats te Kleine Hondstraat 17, 2018 Antwerpen;

Erwin Vanderlinden, met woonplaats te Frederik Lintsstraat 130, 3000 Leuven;

Ignace Verhelst, met woonplaats te Pr. Pattynstraat 14, 8870 Kachtem;

Sven Verhoeven, met woonplaats te Leuvensesteenweg 51 bus 1, 1910 Kampenhout;

Filip Verkest, met woonplaats te Kozijnhoekstraat 5, 8750 Wingene

Christel Wouters, met woonplaats te Barones De Borrekenslaan 4, 2630 Aartselaar

Jean-Pierre Waeytens, Maria-Theresialaan 35, 1800 Vilvoorde.

De algemene vergadering beslist de volgende personen volgende bestuursleden eervol te ontslagen:

Geert Baert, geboren te Hamme op 3 juni 1961, met woonplaats te Bosstraat 29D, 9220 Hamme-Kastel; Robert Blondeel, geboren op 19/10/1942, te Veurne, met woonplaats te Ondememingenstraat 12, 8630 Veurne;

Wilfried De Guytenaer, geboren op 12/04/1945 te Gent, met woonplaats te Grote Moortel 4 9830 St-Martens Latem;

Willy Gees, geboren op 25/06/1948 te Kerksken, met woonplaats te Driehoekstraat 30, 9451 Kerksken;

Bart Heyvaert, geboren op 31/08/1973 te Willebroek, met woonplaats Heindonksesteenweg 130, 2830 Willebroek;

Hoedenakers Robert, geboren op 2510111948 te Hasselt, met woonplaats te Beringersteenweg 126, 3520 Zonhoven;

Linsen Louis, geboren op 07/07/1947 te Peer, met woonplaats te Steenoverstraat 18 3990 Peer;

Schroeders Jean-Pierre, geboren op 31/07/1931 te Zutendaal, met woonplaats te Trichterweg 58, 3690 Zutendaal

Jos Snoeckx, geboren op 5/04/1952 te Zandhoven, met woonplaats te Veldstraat 61, 2240 Zandhoven; Chris Temmerman, geboren op 30/01/1947 te Lokeren, met woonplaats te Gente Steenweg 115, b9, 9160 Lokeren;

Kathleen Van Der Vee, geboren op 13/01/1966 te Gent, met wocnplaats te Ledergemstraat 30, 9041 Oostakker,

Raf Verheyden, geboren op 17/03/1975 te Aarschot, met woonplaats te Herseltsesteenweg 24, 3200 Aarschot;

Robert Blondeel, geboren op 19/10/1942, te Veurne, met woonplaats te Ondememingenstraat 12, 8630 Veurne;

Yvan Martens, geboren op 17/10/1945 te Tielt, met woonplaats te Belgiëlaan 9, 8700 Tielt.

Deze wijzigingen werd goedgekeurd door de Algemene vergadering van 9 juni 2015 gehouden te Vilvoorde.

Hilde Masschelein

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L'Vooi . behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
UNIE VAN HET KMO-BOUWBEDRIJF, AFGEKORT : BOU…

Adresse
MARIA-THERESIALAAN 35 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande