UNIPAT BELGIUM B.V.

Divers


Dénomination : UNIPAT BELGIUM B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 844.461.511

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.07.2014, NGL 31.07.2014 14376-0361-005
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.07.2013, NGL 29.07.2013 13360-0421-005
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 17.04.2012 12086-0446-021
28/03/2012
ÿþ7`.\~ Mod Word 11.1

.1~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc behot

aan

Belgi Staats

1111111111111111111111

*12064410*



neergelegd ter griffie Rechtbank van Koo handai

te Leuven, de I b MAART 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : o 1) t-t'4 , '4h-t . S,-1/1

Benaming

(voluit) : Unipat Belgium B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Johan de Wittlaan 7, NL - 2517 JR 's Gravenhage - adres in België : Gaston

Geenslaan 11, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening vaste inrichting

Opgericht op 6 oktober 2011 en ingeschreven in de kamer van koophandel voor Den Haag onder nummer 53738837

De vennootschap draagt de naam: Unipat Belgium B.V,

De vennootschap is gevestigd te 's-Gravenhage, echter kan filialen hebben in binnen- en buitenland.

De vennootschap heeft ten doel het verlenen van diensten aan en het verzorgen van de bedrijfsuitvoering van ondernemingen en zelfstandig uitgecefende beroepen op het gebied van de intellectuele eigendom, zomede het deelnemen in, het op andere wijze een belang nemen in, het voeren van beheer over andere ondernemingen, van welke aard ook, voorts het financieren van derden, het op enigerlei wijze stellen van zekerheid of het zich verbinden voor verplichtingen van derden en ten slotte al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend euro (EUR 90.000,--). Het is

verdeeld in negentig (90) aandelen van éénduizend euro (EUR 1.000,--) elk.

De aandelen luiden op naam.

Oproepingen en mededelingen geschieden bij al dan niet aangetekende brief of bij deurwaardersexploit.

indien een aandeelhouder hiermee instemt, kunnen oproepingen en mededelingen aan hem geschieden door een langs elektronische weg toegezonden leesbaar en reproduceerbaar bericht. Oproepingen en mededelingen aan aandeelhouders geschieden aan de laatstelijk aan het Bestuur opgegeven adressen.

Mededelingen door aandeelhouders aan het Bestuur geschieden aan het kantoor van de vennootschap. Laatstbedoelde mededelingen kunnen ook geschieden door een langs elektronische weg toegezonden leesbaar en reproduceerbaar bericht aan het laatstelijk door het Bestuur aan de aandeelhouders opgegeven adres; het Bestuur kan eisen vaststellen waaraan zodanige aan de vennootschap toe te zenden berichten moeten voldoen.

Als datum van een oproeping of mededeling geldt de datum van het stempel van het bewijs van terpostbezorging van de aangetekende brief respectievelijk de datum van verzending van de brief of van verzending langs elektronische weg van het bericht respectievelijk de datum van betekening van het deurwaardersexploit.

Mededelingen die krachtens de wet of de statuten aan de AvA moeten worden gericht, kunnen geschieden door opneming in de oproeping.

De vennootschap wordt bestuurd door het Bestuur, bestaande uit natuurlijke personen.

Het Bestuur bestaat uit een door de AvA te bepalen aantal leden. In geval van een meerhoofdig bestuur kan

de AvA een van de leden van het Bestuur tot voorzitter benoemen,

Leden van het Bestuur worden benoemd door de AvA. De AvA kan hen te allen tijde schorsen en ontslaan.

In een vacature in het Bestuur wordt zo spoedig mogelijk voorzien.

De leden van het Bestuur hebben zitting voor een termijn van drie jaren tenzij de AvA anders beslist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.f.te

yi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van belet of ontstentenis, schorsing dan wel ontslag van een lid van het Bestuur, zijn de overblijvende leden van het Bestuur of is het enige overblijvende lid van het Bestuur tijdelijk met het bestuur belast.

Ingeval van belet of ontstentenis, schorsing dan wel ontslag van de enige bestuurder dan wel van alle leden van het Bestuur is de persoon die de AvA daartoe heeft aangewezen tijdelijk met het bestuur belast; de AvA is alsdan bevoegd om een of meer tijdelijke leden van het Bestuur aan te wijzen.

Ingeval van ontstentenis van het enige lid van het bestuur dan wel van alle leden van het Bestuur neemt de in de vorige zin bedoelde persoon zo spoedig mogelijk de nodige maatregelen teneinde een definitieve voorziening te doen treffen.

De AvA stelt de beloning en andere voorwaarden vast die op de leden van het bestuur van toepassing zijn.

Het Bestuur is belast met het bestuur van de vennootschap.

Elk lid van het Bestuur brengt één stem uit. Besluiten van het Bestuur worden genomen met volstrekte meerderheid van stemmen. Indien de stemmen staken wordt het voorstel geacht te zijn verworpen met dien verstande echter dat in een vergadering waarin de voorzitter aanwezig is, de stem van de voorzitter doorslaggevend is.

Het Bestuur is bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

De jaarlijkse AvA wordt binnen zes maanden na afloop van het boekjaar gehouden.

De AvA's worden gehouden te 's-Gravenhage.

ln een elders gehouden AvA kunnen slechts geldige besluiten worden genomen, indien het gehele

geplaatste kapitaal vertegenwoordigd is.

Aandeelhouders worden tot de AvA opgeroepen door een lid van het Bestuur.

De oproeping geschiedt niet later dan op de vijftiende dag voor die van de vergadering.

In de AvA geeft ieder aandeel recht op het uitbrengen van één stem.

Blanco stemmen en stemmen onder voorwaarden worden als niet uitgebracht aangemerkt.

Tenzij deze statuten of de wet anders bepalen/bepaalt, worden besluiten genomen met volstrekte

meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen.

Het boekjaar is gelijk aan het kalenderjaar.

Jaarlijks binnen vijf maanden na afloop van elk boekjaar - behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste zes maanden door de AvA op grond van bijzondere om-standigheden - maakt het Bestuur een jaarrekening op, overhandigt of zendt het deze toe aan iedere aandeelhouder en legt het deze voor de aandeelhouders ter inzage ten kantore van de vennootschap.

Uitkering van winst ingevolge het In dit artikel bepaalde geschiedt na vaststelling van de jaarrekening waaruit blijkt dat zij geoorloofd is.

De winst staat ter vrije beschikking van de AvA.

De vennootschap kan aan de aandeelhouders en andere gerechtigden tot de voor uitkering vatbare winst slechts uitkeringen doen voor zover haar eigen vermogen groter is dan het bedrag van het geplaatste kapitaal vermeerderd met de reserves die krachtens de wet moeten worden aangehouden.

Ten laste van de door de wet voorgeschreven reserves mag een tekort slechts worden gedelgd voor zover de wet dat toestaat.

Dividenden zijn opeisbaar vier weken na vaststelling, tenzij de AvA daartoe op voorstel van het Bestuur een andere datum bepaalt.

Indien de vennootschap wordt ontbonden geschiedt de vereffening door het Bestuur, indien en voor zover de AvA niet anders bepaalt.

De AvA stelt de beloning van de vereffenaars en van degenen die met het toezicht op de vereffening belast zijn, vast.

De vereffening geschiedt met inachtneming van de wettelijke bepalingen. Tijdens de vereffening blijven deze statuten voor zover mogelijk van kracht.

Hetgeen na voldoening van alle schulden van het vermogen der vennootschap is overgebleven wordt verdeeld tussen de aandeelhouders naar verhouding van het nominale bedrag van hun bezit aan aandelen.

Na de vereffening blijven de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de daartoe door de wet voorgeschreven termijn berusten onder degene die daartoe door de vereffenaars is aangewezen.

r

Voor-

betiotden aan het Belgisch

Staatsblad

Uit de notulen van de directievergadering van 12 januari 2012 blijkt dat vanaf 1 februari 2012 een inrichting wordt geopend in België te 3001 Heverlee, Gaston Geenslaan 11 onder de benaming Unipat Belgium B.V, met volgende activiteiten

Het verlenen van diensten aan en het verzorgen van de bedrijfsuitvoering van ondernemingen en zelfstandig uitgeoefende beroepen op het gebied van intellectuele eigendom.

Vertegenwoordiging:

a) ais orgaan van de vennootschap:

de directeur C.A.C. Verhaeren wonende te Wethouder Feskensstraat 16, NL- 4873 HG Etten-Leur

b) als wettelijk vertegenwoordiger van de vennootschap in België: C.A.C. Verhaeren wonende te Wethouder Feskensstraat 16, NL- 4873 HG Etten-Leur

ln zijn hoedanigheid van wettelijk vertegenwoordiger heeft de heer C.A.C. Verhaeren de bevoegdheid het bijkantoor in België te leiden, er toezicht over te houden, jegens derden te verbinden en haar in rechte te vertegenwoordigen.

C.A.C. Verhaeren kan de hem toegekende bevoegdheden geheel of gedeeltelijk delegeren aan een of meerdere personen op de wijze en voor de periode zoals hij zal aangeven,

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondememingsioketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft aile voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend verklaard afschrift

C.A.C. Verhaeren

wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 18.07.2016 16331-0449-005

Coordonnées
UNIPAT BELGIUM B.V.

Adresse
GASTON GEENSLAAN 11 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande