UNITED BICYCLES MANUFACTORY, AFGEKORT : UBM

NV


Dénomination : UNITED BICYCLES MANUFACTORY, AFGEKORT : UBM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 467.941.460

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 20.05.2013, GGK 20.05.2013, NGL 02.12.2013 13675-0113-010
31/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIV i " 1311961 1111

22 JUL 2013

eusse

Griffie

Ondernemingsnr : 0467.941.460

Benaming

(voluit) : UNITED BICYCLES MANUFACTORY

(verkort) : UBM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Suikerkaai 1,1500 HALLE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 20.05.2013

( )

Bij afzonderlijke stemming en met unanimiteit beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de vereffenaar,; cie heer Johan Geerts, voor de uitoefening van zijn mandaat van vereffenaar en voor de uitvoering van zijn; mandaat met het oog op de sluiting van de vereffening

( )

De vergadering verklaart dat de vereffening, onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Brussel is gesloten en dat de vennootschap met ingang vanaf heden heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op het volgend adres: CLERENS & PARTNERS CVBA, Ptolemeelaan 12/1, 1180 Brussel.

De vergadering verklaart dat er geen gelden of waarden dienen te worden geconsigneerd bij de Deposito en Consignatiekas.

(..)

De vergadering verleent bijzonder volmacht aan de heer Johan Geerts, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de BTW-administratie, het rechtspersonen register, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondememingsloketten.

Johan Geerts

qq. vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 28.08.2012 12491-0560-010
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 31.08.2011 11521-0135-010
31/01/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

III II 11111 I MI I 1111111111

811016026*

gh JAN Mil

eusse

Griffie

0

Ondernemingsnr : 0467.941.460

Benaming

(voluit) UNITED BICYCLES MANUFACTORY

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Suikerkaai nummer 1 te 1500 Halle

Onderwem akte : VERSLAGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - VERVROEGDE ONTBINDING - ONTSLAG EN KWIJTING DER BESTUURDERS - BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR - MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "UNITED BICYCLES MANUFACTORY", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Halle, Suikerkaai 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0467.941,460, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zevenentwintig december tweeduizend en tien, neergelegd vóór registratie van de akte op het bevoegde Registratiekantoor, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de Raad van Bestuur dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, en van het verslag door de bedrijfsrevisor, Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LELIEUR, VAN RYCKEGHEM & Co", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Horstebaan 95, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Marlène LELIEUR, de dato zeventien december tweeduizend en tien, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per dertig november tweeduizend en tien, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de Bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de raad van bestuur van de vennootschap NV United Bicycles Manufactory in het kort UBM, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.062.028,05 ¬ en een netto-passief van 6.464.586,86 ¬ .

Ingevolge het onderzoek dal wij doorgevoerd hebben, dienen we een voorbehoud te formuleren mbt de eventuele impact van een controle van het ministerie van financiën betreffende de directe belastingen.

Uit de controle werkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en rekening houdend met de opmerking in vorig paragraaf, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van hetgeen vermeld in vorig paragraaf , in zoverre dat de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Schoten, 17 december 2010

LELIEUR, VAN RYCKEGHEM & CO BVBA

vertegenwoordigd door

[HANDTEKENING]

Marlène LELIEUR

Zaakvoerder"

Met eenparigheid van stemmen ontheft de Vergadering de Voorzitter voorlezing te geven van deze verslagen. De aandeelhouders erkennen dat zij een exemplaar hebben ontvangen en dat zij er kennis van hebben genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING

VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar vereffening uit te rekenen

vanaf de dag van de vergadering.

DERDE BESLISSING

ONTSLAG DER BESTUURDERS

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestuurders van de vennootschap, met name:

-De besloten vennootschap naar Nederlands recht "VDL PARTICIPATIES B.V.", met maatschappelijke zetel te 5652AW Eindhoven, Hoevenweg 1, ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder het nummer 17057648 (voordien genaamd "MW INVESTMENTS"), met als huidig vast vertegenwoordiger, de heer Godfried DE JONGH, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 5261 BG Vught (Nederland), Taalstraat 74;

-De vennootschap naar Nederlands recht MERCURIUS BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ B.V.", met maatschappelijke zetel te 6417BR Heerlen, Akerstraat 126, ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder het nummer 14033387, met als huidig vast vertegenwoordiger de heer Paulus Maria Gerardus HORSMANS, wonende te 6333BP Schimmert (Nederland), Struik 1.

Zij geeft hen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op de dag van de vergadering, onder voorbehoud van wat zou kunnen blijken uit het rapport van de vereffenaar, en hen zou kunnen ten laste gelegd worden.

VIERDE BESLISSING

BENOEMING VAN ÉÉN VEREFFENAAR

Onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel,

overeenkomstig de wet van twee juni tweeduizend en zes, tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen,

teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren, beslist de vergadering tot vereffenaar te benoemen: de heer

GEERTS Johan, wonende te Pepingen, Bosstraat 5, die dit mandaat aanvaardt.

Deze benoeming is gedaan voor een onbepaald termijn.

VIJFDE BESLISSING

MACHTIGING

De vergadering beslist de bevoegdheid van de vereffenaar als volgt vast te stellen :

Onder voorbehoud van wat bepaald wordt in de wet van twee juni tweeduizend en zes, tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, om de vereffeningsprocedure te verbeteren, heeft de vereffenaar de meest uitgebreide macht voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 §2 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; Hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van de alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Buiten een speciale machtiging, alle aktes die de vennootschap in vereffening betreffen, zelfs de aktes waarin een publieke of ministeriële ambtenaar tussenkomt, worden door de vereffenaar zelf getekend.

Het mandaat van de vereffenaar wordt bezoldigd uitgeoefend.

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van substitutie:

Meester Bert CLEERENS, met kantoor te Ukkel, Ptolemeelaan, 12, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Deze machtiging zal eveneens geldig zijn wanneer de vereffening van de vennootschap afgesloten is, teneinde over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

De gelijkvormige uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie van de akte enkel met het oog op

de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelpgd:_gelijkvmmige_yitgifte van de ekte, volmachten,ordonnantie dd. 7 januari 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.10.2010, NGL 26.10.2010 10588-0434-010
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 04.12.2009 09877-0215-009
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 04.12.2009 09877-0213-009
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 04.12.2009 09877-0212-010
28/11/2007 : TG087474
10/09/2007 : TG087474
01/08/2006 : TG087474
29/03/2005 : TG087474
08/11/2004 : TG087474
04/11/2004 : TG087474
06/05/2004 : TG087474
06/05/2004 : TG087474
27/02/2003 : TG087474
03/01/2003 : TG087474
16/08/2002 : TG087474
02/08/2000 : TG087474

Coordonnées
UNITED BICYCLES MANUFACTORY, AFGEKORT : UBM

Adresse
SUIKERKAAI 1 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande