UTB HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : UTB HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 634.962.493

Publication

20/08/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neorgoiogd/ontvangen op

Voorbehoudt

aan he Belgisc

Staatsbil

u

lit Mil

Ondememingsnr: ~c~3cf. ~~~ ~ g33

1 1 A1i6, 2015

ter griffie Uuail NecEerlartdsialig~:, rechtbank van F,aOpheeIr¬ p1 rcrl Is~f j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

I- -

_____

Benaming (voluit): UTB HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lozenberg 22 bus 3

1932 SINT-STEVENS WOLUWE

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op zeven augustus tweeduizend vijftien, en li aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de naamloze vennootschap UTB

HOLDING blijkt dat:

* De vennootschap werd opgericht door:

;; 1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "UTB INVESTMENTS", met maatschappelijke zetel te 5145NS Waaiwijk (Nederland), Veerweg 14, ingeschreven onder het KvK-nummer

11031882, met het vestigingsnummer 000017175429, ondernemingsnummer 0831.383.139 RP. Vertegenwoordigd overeenkomstig het Uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel de dato 3 augustus 2015, door haar algemeen directeur, de heer UITTENBOGERT Dirk Johannes, geboren te Culemborg (Nederland) op 17 juli 1964, Bis-nummer 64.47.17-113.80, wonende te 3723HL Bilthoven

(Nederland), Soestdijkseweg Noord 396, alleen bevoegd. °c

2. De heer UITTENBOGERT Dirk Johannes, geboren te Culemborg (Nederland) op 17 juli 1964, Bis-nummer 64.47.17-113.80, ongehuwd, wonende te 3723HL Bilthoven (Nederland),

Soestdijkseweg Noord 396.

* De naamloze vennootschap de naam UTB HOLDING draagt.

* De werkelijke zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Lozenberg 22 bus 3. * De vennootschap heeft tot doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel In België ais in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

- holdingvennootschap; - het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet ;; met een (semi-) publiekrechterlijk statuut;

i; - het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van ;I bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden

geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe s.

raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire

markten, het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mad 11.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen vijftig duizend euro (¬ 3.050.000,00). Het is verdeeld in zeshonderd vijftien (615) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zeshonderd vijftiende (1/615de) van het kapitaal.

De verschijner sub 1 verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van één (1) aandeel van de Naamloze Vennootschap UTB INVESTMENTS, met maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem, Lozenberg 22 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder nummer 0890.180.876, met een waarde van vierduizend negenhonderd negenenvijftig euro vijfendertig cent (¬ 4.959,35);

De verschijner sub 2 verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van zeshonderd veertien (614) aandelen van de Naamloze Vennootschap UTB INVESTMENTS, met maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem, Lozenberg 22 bus 3, ingeschreven-in het rechtspersonenregister te Brussel, onder nummer 0890,180.876, met een waarde van drie miljoen vijfenveertig duizend veertig euro vijfenzestig cent (¬ 3.045,040,65).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de heer Willy GILLISJANS, bedrijfsrevisor, te 1880 Kapelle-op-de-Bos, Donkereham 3.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura door de heer Dirk Uittenbogert en de BV UTB Investments ter gelegenheid van de oprichting van de NV UTB HOLDING" bestaat uit de inbreng van 615 aandelen aangehouden in de NV UTB Investments, deze inbreng, waarvan de waarde werd vastgesteld op EUR 3.050.000, zal vergoed worden door de toekenning van 615 aandelen van de vennootschap zonder de vermelding van nominale waarde; er wordt geen enkele andere vergoeding voorzien.

De verrichting werd gecontroleerd overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren in zake inbreng in natura.

De oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardebepaling van de ingebrachte goederen, alsook voor de bepaling van het aantal aandelen of deelbewijzen die als tegenprestatie van de inbreng moeten worden uitgegeven.

Op het einde van onze controles, zijn wij van mening dat:

a) De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

b) De door de partijen toegepaste waarderingsmethodes van de inbreng gerechtvaardigd worden door de bedrijfseconomische principes en leiden tot inbrengwaarden die minstens met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbreng uitgegeven aandelen overeenstemmen.

Wij menen tenslotte dat het nuttig is eraan te herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat ons uit te spreken over het rechtmatig en billijk karakter van de verrichting. Met andere woorden, ons verslag bestaat niet uit een "fairness opinion"

Kapelle-op-den-Bos 3 augustus 2015

Getekend Willy Gillisjans, bedrijfsrevisor"

* Samenstelling raad van bestuur

a) De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gloor.

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

id

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

b) Zij worden benoemd door een algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

c) De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

d) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe bestuurder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e) De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

* Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur Intern bestuur - Beperkingen.

a) De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan een of door derden niet worden tegengeworpen. De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Externe vertegenwoordigingsmacht.

* algemene vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de afgevaardigde bestuurder, die alleen optreedt.

* vertegenwoordiging van dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

* Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand juni om 16.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. * Deponering van aandelen

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens 3 werkdagen vóár de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de Raad van Bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die de bijeenroepingsberichten worden vermeld. indien de Raad van Bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

* Vertegenwoordiging

a) Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voo

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

geschreven volmacht. Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b) Aandeelhouders zonder stemrecht, warranthouders, houders van certificaten (met medewerking van de vennootschap uitgegeven) en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij het Wetboek van Vennootschappen, hebben aandeelhouders zonder stemrecht gewoon stemrecht.

*a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

b) Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige i aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst,

c) Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d) Iedere aandeelhouder kan per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de

Raad van Bestuur, dat de volgende vermeldingen bevat. `identificatie van de aandeelhouder", aantal

stemmen waartoe hij gerechtigd is" "de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot

besluit" en "de drie stemwijzen: aanvaarding, verwerping of onthouding".

* Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

* Winstverdeling - Interimdividenden

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

b) Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt,

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de wet.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de Raad van Bestuur op een plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door de wet.

f) De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren naar het voorschrift van de wet.

* Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

* Benoeming van de eerste bestuurders

Benoeming van de eerste bestuurders, "afgevaardigd bestuurder" en commissaris.

* Met eenparigheid van stemmen warden door de oprichters als eerste bestuurders benoemd voor de tijd van 6 jaar met ingang vanaf 7 augustus 2015:

1) De voornoemde heer UITTENBOGERT Dirk Johannes, geboren te Culemborg (Nederland) op 17 juli 1964, Bis-nummer 64.47.17-113.80, wonende te 37231-IL Bilthoven (Nederland), Soestdijkseweg Noord 396.

2) De voornoemde besloten vennootschap naar Nederlands recht "UTB 1NVESTMENTS", met maatschappelijke zetel te 5145NS Waalwijk (Nederland), Veerweg 14, ingeschreven onder het KvK-nummer 11031882, met het vestigingsnummer 000017175429, ondernemingsnummer 0831.383.139 RP.

De voornoemde besloten vennootschap naar Nederlands recht "UTB INVESTMENTS", vertegenwoordigd door de heer Van Rompaey Peter, wonende te 2400 Mol, Maaldersstraat 80, ingevolge onderhandse volmacht de dato 06 augustus 2015, duidt als vaste vertegenwoordiger aan, de voornoemde heer UITTENBOGERT Dirk Johannes, geboren te Culemborg (Nederland) op 17 juli 1964, Bis-nummer 64.47.17-113.80, wonende te 3723HL Bilthoven (Nederland), Soestdijkseweg Noord 396. De partijen, vertegenwoordigd als vermeld, verklaren ervan op de hoogte te zijn dat de benoeming van voormelde vaste vertegenwoordiger bekrachtigd dient te worden op de

eerstvolgende algemene vergadering of bijzondere algemene vergadering en bekendgemaakt dient te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Zij hebben hun opdracht aanvaard onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet, bij ondertekende verklaringen de dato 06 augustus 2015, welke verklaringen zullen bewaard worden in de archieven van ondergetekende notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" i

i Vôd r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r . .1

mod 11.1

Zij vertegenwoordigen de vennootschap als college door de meerderheid van zijn leden.

* De oprichters, beiden vertegenwoordigd door de voornoemde heer Van Rompaey Peter, ingevolge onderhandse volmachten de data 06 augustus 2015, verklaren met eenparigheid van stemmen te benoemen tot afgevaardigde bestuurder voor tijd van 6 jaar:

- De voornoemde heer UITTENBOGERT Dirk Johannes, geboren te Culemborg (Nederland) op 17 juli 1964, Bis-nummer 64.47.17-113.80, wonende te 3723HL Bilthoven (Nederland), Soestdijkseweg Noord 396.

Hij, als afgevaardigd-bestuurder, is bevoegd de vennootschap alleen te vertegenwoordigen. * Met eenparigheid van stemmen wordt door de oprichters, beiden vertegenwoordigd door de voornoemde heer Van Rompaey Peter, ingevolge de onderhandse volmachten de dato 06 augustus 2015, beslist dat tot nader order geen commissaris wordt benoemd.

Overneming van verbintenissen

e) De comparanten, vertegenwoordigd als vermeld, verklaren bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de vennootschap alle verbintenissen over neemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 juli 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren, vanaf zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 voormeld en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

b) De comparanten, vertegenwoordigd als vermeld, verklaren inmiddels voormelde bestuurders als mandatarissen aan te stellen om alle rechtshandelingen voor de vennootschap in oprichting te verrichten, die nodig of nuttig zijn ter verwezenlijking van haar doel en dit tot aan de neerlegging van voormeld uittreksel en bekomen van de rechtspersoonlijkheid De overneming van deze rechtshandelingen zal eveneens volgens voormeld artikel 60 op de eerstvolgende algemene vergadering geschieden Bij niet-behandeling hiervan verklaren de oprichters zich akkoord dat zij werden geacht stilzwijgend te zijn overgenomen.

Eerste Gewone Algemene Vergadering - Eerste boeklaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 7 augustus 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

Volmacht.

Volmacht wordt gegeven aan de heer Van Rompaey Peter Maurice Maria Margaretha Jozef, te 2400 Mol, Maaldersstraat 80 van de CVBA RSM InterFiduciaire te 1932 Zaventem, Lozenberg 22 bus 3, met macht tot indeplaatstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te vervullen of te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en ten dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé DE GRAEF

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag van de oprichters

Op de laatste biz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
UTB HOLDING

Adresse
LOZENBERG 22, BUS 3 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande