V-FUND

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V-FUND
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.872.381

Publication

14/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-10-2014

Griffie

*14309347*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563872381

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

V-Fund

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert, te Leuven op negen oktober tweeduizend veertien, neer te leggen ter registratie, blijkt dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam «V-Fund» , met zetel te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Groenstraat 45, met onbeperkte duur, door

1/ De heer BERGHMANS Paul Cyriel, geboren te Diest op 04 mei 1965, nationaal nummer 65.05.04545.56, wonend te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Groenstraat 45.

2/ Mevrouw KENNES Rosa Estella Renée, geboren te Scherpenheuvel op 30 juli 1965, nationaal nummer 65.07.30-360.57, wonend te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Groenstraat 45.

3/ De heer HOEKX Robert Henri, geboren te Lommel op 04 mei 1961, nationaal nummer 61.05.04051.78, echtgenoot van mevrouw HOEKX Verena, wonend te 3001 Heverlee, Antonia Van Roesmaelelaan 13.

- met een maatschappelijk kapitaal, welk kapitaal thans vijfhonderdtachtigduizend euro (¬ 580.000,00) bedraagt;

- waarvan het vast gedeelte van het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600); - volledig in geld geplaatst werd;

- volledig volstort werd;

- verdeeld is in vijfduizend achthonderd (5.800) aandelen categorie A op naam, met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100) elk, waarop is ingeschreven door:

a) De heer BERGHMANS Paul Cyriel, voornoemd, die een som gestort heeft van honderdnegentigduizend euro (¬ 190.000,00), waarvoor hem duizend negenhonderd (1.900) aandelen categorie A worden toegekend, volledig volstort;

b) Mevrouw KENNES Rosa Estella Renée, voornoemd, die een som gestort heeft van honderdnegentigduizend euro (¬ 190.000,00), waarvoor haar duizend negenhonderd (1.900) aandelen categorie A worden toegekend, volledig volstort;

c) De heer HOEKX Robert Henri, voornoemd, die een som gestort heeft van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), waarvoor hem tweeduizend (2.000) aandelen categorie A worden toegekend, volledig volstort;

- met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien;

- met de jaarvergadering op de voorlaatste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende vrijdag; de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zestien.

- met als bestuurders de heer BERGHMANS Paul Cyriel en de heer Hoekx Robert Henri, beiden voornoemd

Zij worden benoemd voor een onbepaalde duur.

- tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd de heer Paul Berghmans, voornoemd.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig

Onderwerp akte :

Groenstraat(KAG) 45

3270 Scherpenheuvel-Zichem

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door de bestuurder(s), zowel gezamenlijk als afzonderlijk.

Genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE88 7360 1146 3141, bij KBC Bank, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, blijkens bankattest afgegeven door deze instelling op 29 september 2014, welk attest aan ondergetekende notaris wordt overhandigd om in haar dossier te worden bewaard.

De vennootschap heeft als doel:

Het handelen in diverse voertuigen, onder andere maar niet beperkt tot auto s, old timers, fietsen, scooters, boten, vliegtuigen, helikopters, luchtballons, tractoren, bussen enz. Met andere woorden elk vervoermiddel op land, water of in de lucht. Onder  handelen verstaan we aan- en verkoop, verhuur op lange en korte termijn.

Het verzorgen van diensten m.b.t. de vervoersmiddelen zoals eerder beschreven, onder diensten worden o.a. verstaan onderhoud, herstelling, verzekeren, inschrijven, etc.

Het verlenen van advies inzake ontwerp, ontwikkeling, fabricatie, assemblage, installatie, reparatie en testen van mechanische, elektrische, elektronische, elektromechanische en optische apparatuur. Het verlenen van advies en diensten op gebied van management, algemeen beheer, computerbeheer, personeelszaken in industriële sectoren.

Het verstrekken van marketingadviezen en het verlenen van commerciële begeleiding.

Het schrijven van computerprogramma s voor alle mogelijke sectoren en producten.

Het uitoefenen van fotografische bezigheden, zoals het ontwikkelen van foto s en het maken van reportages, inclusief publiciteitsfotografie.

Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van public relations en contacten; het opstellen van programma s en evaluatie realisaties; het verstrekken van advies en diensten ter zake. Het verwezenlijken van automatiseringsprojecten in de industriële en administratieve sectoren. Het auditeren, screenen, analyseren van productie-installaties en gebouwen, met inbegrip van de hierop uitgevoerde werken door eventuele onderaannemers.

Het verlenen van advies, begeleiding en ondersteuning bij technisch of commercieel overleg, in opdracht van de aannemer.

Het verzamelen, opstellen en onderrichten van opleidingen voor uitvoerend en leidinggevend personeel.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 70bis van de vennootschappenwet.

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt VIJFHONDERDTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 580.000,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro). Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen. Elk aandeel waarop wordt ingeschreven dient volledig te worden volgestort.

Bij oprichting is het kapitaal samengesteld uit vijfduizend achthonderd (5.800) aandelen categorie A met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100) elk.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

De aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in twee categorieën:  categorie A en  categorie B , afhankelijk van de vennoten aan wie de aandelen toebehoren.

Aandelen  Categorie A : worden gekwalificeerd als vennoten  Categorie A :

- De heer BERGHMANS Paul Cyriel, geboren te Diest op 04 mei 1965, nationaal nummer 65.05.04545.56, wonend te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Groenstraat 45.

- Mevrouw KENNES Rosa Estella Renée, geboren te Scherpenheuvel op 30 juli 1965, nationaal nummer 65.07.30-360.57, wonend te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Groenstraat 45.

- De heer Hoekx Robert Henri, geboren te Lommel op 04 mei 1961, nationaal nummer 61.05.04051.78, echtgenoot van mevrouw HOEKX Verena, wonend te 3001 Heverlee, Antonia Van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Roesmaelelaan 13.

De aandelen aangehouden door deze Vennoten behoren tot de  Categorie A .

Aandelen  Categorie B : worden gekwalificeerd als vennoten  Categorie B de personen die toetreden tot de Vennootschap en die niet behoren tot de  Categorie A .

De Aandelen aangehouden door deze vennoten behoren tot de  Categorie B .

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

De aandelen zijn op naam; ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

Deze laatste heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens 2 (rechts-)personen, al dan niet vennoten.

benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen in deze statuten.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de bestuurders is niet bezoldigd. Indien een bestuurder een opdracht vervult met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een vergoeding worden toegekend.

De algemene vergadering mag de bestuurders op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De raad van bestuur benoemt onder de bestuurders één of meer gedelegeerd bestuurders en draagt het dagelijks bestuur over aan deze gedelegeerd bestuurders.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd voor een onbeperkt hernieuwbare termijn van negen jaar.

De raad van bestuur kan voor welbepaalde opdrachten bevoegdheden delegeren aan derden die hij daarvan op de hoogte stelt.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan die delegaties.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de bestuurder(s), zowel gezamenlijk als afzonderlijk.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een commissaris opgedragen. De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kan hij tijdens zijn opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen. De algemene vergadering wordt opgeroepen door de bestuurder(s). Dat moet geschieden door middel van een gewone brief, per telefax, e-mail of enige andere informatiedrager met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd. De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald op de voorlaatste vrijdag van juni om negentien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurder(s) en in voorkomend geval aan de commissaris.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende vrijdag. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De bestuurder mag bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

belang van de vennootschap dat vereist.

De bestuurder is bovendien verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen op schriftelijk verzoek van één of meerdere vennoten die samen één vijfde of meer van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen komen bijeen op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de bestuurder(s), of een door hen aangeduide persoon.

De voorzitter van de vergadering wijst de stemopnemers en de secretaris aan. De secretaris moet geen vennoot zijn. De voorzitter, de stemopnemers en de secretaris maken het bureau uit.

Elk A-aandeel geeft recht op 1 stem.

Elk B-aandeel geeft recht op 0 stemmen.

Behoudens de uitzonderingen voorzien door de wet of door deze statuten beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de bestuurder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissaris, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang en in de mate waarin dit wettelijk verplicht is. De algemene vergadering, die binnen de grenzen bepaald in het interne reglement elk jaar een gedeelte van de winst aan de aandeelhouders kan uitkeren, beslist tot de uitkering en de verdeling van de winst, volgens de verdeelsleutel vervat in het interne reglement.

Indien er geen intern reglement werd opgesteld, delen de vennoten in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden uitbetaald worden. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de aandeelhouders.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

De notaris, Isabelle Mostaert

Tegelijk hiermede neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Staatsblad

Coordonnées
V-FUND

Adresse
GROENSTRAAT 45 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande