V.C.E.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.C.E.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.376.459

Publication

19/05/2014
ÿþgr, mod 11.1



gel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0459.376.459 Benaming (voruit) :V.C.E.

- rechtbank-van-Koophandels ----

1

neergelegd/ontvangen op

? mei 2014

ter griffie van de Nèdieriandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 40 bus 3

1910 Kampenhout

Onderwerp akte :Statutenwijziging - Doelswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Fermon te Opwijk op 25 april 2014, ter registratie aangeboden, iF dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid:; ;. "V.C.E.", met zetel te 1910 Kampenhout, Stationsstraat 40 bus 3, de navolgende beslissingen heeft genomen;. :i met eenparigheid van stemmen,

i: EERSTE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3150 Wespelaar, M. = Francisstraat 15.

TWEEDE BESLUIT;

a) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld' door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de;.

zaakvoerder is een staat van actief en passief van 31 maart 2014 gehecht. ;; Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van;; deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

Alle vennoten betuigen hun instemming met de voorgenomen doelswijziging van de vennootschap en verklaren;. dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 Wetboek Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden zoals het is voorgesteld in de agenda :

zodat het voortaan luidt als hierna vermeld.

DERDE BESLUIT:

De vergadering beslist om het kapitaal om te zetten in euro, zodat het kapitaal thans achttienduizend';

vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) bedraagt.

;: VIERDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en te vervangen door',

een fractiewaarde.

VIJFDE BESLUIT: ;. De algemene vergadering beslist om de heer Van Corenland Jean Pierre Maria Edmond, wonende te 8430;;

° Middelkerke, Zeedijk 3410401 aan te stellen als statutaire zaakvoerder en om de statutaire bepalingen inzake;; bestuur en vertegenwoordiging aan te passen zodanig dat deze voortaan luiden als hierna vermeld in het: zevende besluit.

;1 ZESDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist aan te stellen als tweede, niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap,;; en dit voor een onbepaalde duur met ingang van heden:

; De heer DE CEULAER Kevin, geboren te Herentals op 8 juni 1979, wonende te 3150 Wespelaar, M.;; ; Francisstraat 15,

De heer De Ceulaer Kevin verklaart uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden en hij verklaart niet getroffen te zijn;; ;; door enige wettelijke beperking voor de aanvaarding en uitoefening van dit mandaat.

;; De algemene vergadering beslist dat dit mandaat bezoldigd zal zijn.

ZEVENDE BESLUIT:

_; De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap volledig te herschrijven teneinde deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het Wetboek van Vennootschappen,;; waarvan hierna het uittreksel volgt:

VORM - NAAM.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  en

draagt de naam "V.C.E.".

ARTIKEL 2 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3150 Wespelaar, M. Francisstraat 15.

ARTIKEL 3 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

.Onderneming voor het plaatsen van sanitaire installaties, lood- en zinkwerken.

" Ondememing voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht, telefoon en elektronische installaties.

" Kleinhandel en groothandel, zowel aankoop ais verkoop, in verlichtingsartikelen, radio en televisie, hifi: apparatuur, elektrisch materiaal, elektrische huishoudapparaten, elektrische toestellen, elektrische verwarming en sanitaire artikelen, onderdelen van apparaten.

"Het uitvoeren van elektrische installaties.

" Het uitvoeren van alle sanitaire en zinkwerken.

" Het installeren van klimaatregeling.

'Het installeren van elektrische verwarming.

" Het plaatsen van aluminium constructies, bedekken van buitenoppervlakken van dakgoten door middel van sierplaten in plastiek.

" Alle werken voor warmte- en geluidsinstallaties.

"Voegwerken,

"Laminaat en gyproc.

" Schilderwerken.

"Het aanleggen, het oordeelkundig uitbcuwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanoiering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

" Hef verstrekken van advies met betrekking tot projectontwikkeling van eigen onroerend goed.

" Aile onroerende en roerende handelingen die het maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend doch slechts aanhalend.

Dit doel wordt in de ruimste zin opgevat en laat elke activiteit toe die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel in verband staat, of van aard is de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, welke elk één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden ieder jaar, de tweede maandag van de maand mei om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders; zij moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingen tot de algemene vergadering worden meegedeeld aan elke vennoot, houder van certificaten, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken wcrden samen met de oproeping meegedeeld aan de venncten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken,Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telekopie volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Schriftelijk stemmen is toegelaten, ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van = de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste van hen in jaren, die de sekretaris en gebeurlijk de stemopnemers aanduidt,

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking lot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de " ` jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft hei recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarin de wet een bijzondere meerderheid oplegt. BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De heer Van Corenland Jean Pierre, wonende te 8430 Middelkerke, Zeedijk 34/0401, is aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De deurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting zal slechts mogen uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde statutaire zaakvoerder, zal zijn echtgenote mevrouw Van Dooren Frieda Jeanne Emilienne, wonende te 8430 Middelkerke, Zeedijk 34/0401, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur.

Indien genoemde echtgenote vooroverleden is, of deze taak niet verlangt waar te nemen, zal hun dochter mevrouw Van Corenland Cindy, wonende te 3150 Wespelaar, M. Francisstraat 15, van rechtswege de plaats innemen van statutaire zaakvoerder eveneens zonder beperking van duur.

Er mag geen andere zaakvoerder van de vennootschap aangesteld worden, behoudens toestemming van de statutaire zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder door de statutaire zaakvoerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger_

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. WINSTVERDELING.

Van de netto-winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

Behoudens het geval van ontbinding en vereffening in één akte conform artikel 184 §5 Wetboek Vennootschappen, zal na de betaling van alle schulden, [asten en vereffeningskosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, het netto-aktief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

ACHTSTE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - expeditie van de akte

- verslag zaakvoerder met staat van actief en passief

- gecoördineerde statuten

A

BïjTagen bij Iièt Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 15.09.2013 13590-0083-010
18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 10.09.2012 12561-0575-010
14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.10.2011 11577-0148-011
26/10/2010 : BL621505
07/09/2010 : BL621505
09/06/2010 : BL621505
03/09/2009 : BL621505
01/10/2008 : BL621505
30/08/2007 : BL621505
02/10/2006 : BL621505
03/10/2005 : BL621505
12/11/2004 : BL621505
27/11/2003 : BL621505
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15576-0294-010
03/09/2002 : BL621505
07/11/2001 : BL621505
14/12/1996 : BLA95905
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16523-0040-010

Coordonnées
V.C.E.

Adresse
M. FRANCISSTRAAT 15 3150 WESPELAAR

Code postal : 3150
Localité : Wespelaar
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande