V.D.H. JEAN-LUC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.D.H. JEAN-LUC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.546.168

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 05.07.2013 13265-0195-008
15/02/2013
ÿþ Maf Word tij

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bei- ui is

BE

Be Stai

05FEB 2013

*tee

Griffie

Ondernemingsnr : 0873546168

Benaming

(voluit) : VDH Jean-Luc in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alsembergsesteenweg 759 -1653 Dworp

(volledig adres)

Onderwerp akte : notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van de BVBA V.D.H. Jean-Luc in vereffening, gehouden op de zetel van de vennootschap op 28 januari 2013

TSamenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig de aandeelhouders, zoals vermeld op de hierbij gevoegde aanwezigheidslijst.

Samenstelling van het bureau

De vergadering wordt geopend om 19 uur onder het voorzitterschap van de heer Jean-Luc vandenhirtz,vereffenaar van de vennootschap. Gelet op het aantal aanwezigen, wordt er verder niet overgegaan tot de vorming van een bureau,.

Uiteenzetting door de voorzitter

Met betrekking tot de aandeelhouders

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk kapitaal, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat er geen verantwoording dient verstrekt te worden over de formaliteiten van bijeenroeping, De vergadering erkent unaniem dat zij rechtsgeldig is samengesteld.

Opsomming der agendapunten

De voorzitter zet uiteen dat huidige vergadering werd samengeroepen om te beslissen over volgende

dagorde:

1.Kennisneming en goedkeuring van het verslag over de verrichtingen van de vereffenaar

2.Kwijting aan de vereffenaar(s).

3,Sluiting van de vereffening.

4. Uitvoeri ngs besluiten.

Beraadslaging  Stemming

Na overleg worden volgende beslissingen getroffen:

1.Kennisneming van het verslag van de vereffenaar(s) en goedkeuring van de rekeningen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de gestelde vereffeningsverrichtingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Geen vragen worden gesteld vanwege de aandeelhouders.

2.Kwijting aan de vereffenaar

Na kennisname van voormeld verslag, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de

rekeningen van de vereffening goed te keuren,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, zonder voorbehoud noch beperking, kwijting te

verlenen aan de vereffenaar, voor de vervulde opdracht.

3.Sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap

opgehouden heeft te bestaan.

5.Uitvoeringsbesluiten

De heer Vandenhirtz Jean-Luc, voornoemd, neemt alle vorderingen en schulden over die eventueel nog zouden bestaan na de afsluiting van de vereffening en die betrekking hebben op de periode tot aan de vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste zeven jaar zullen bewaard blijven bij de heer Vandenhirtz voornoemd.

De algemene vergadering geeft opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van deze vergadering, met een uittreksel ter publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Slotverklaring

De dagorde aldus afgehandeld zijnde, wordt de vergadering geheven, De notulen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders en door de overige aanwezige personen die dit wensen.

De voorzitter:

Jean-Luc Vandenhirtz

Vereffenaar

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

trhouden

1áán hfeT

Belgisch

Staatsb(ad i; "

15/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc

aar

Belt Staa

11111111 iiii i iu i

*12169319*

_ Y musa,

o zz, on 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0873.546.168

Benaming

(votuit) : V.D.H. JEAN-LUC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alsembergsesteenweg 759, Beersel (1653 Dworp)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Koen DIEGENANT, Notaris te Halle (Buizingen) op 29 maart 2012 "Geregistreerd vier bladen, zonder renvooien, te Halle I op 06 april 2012, boek 720, fol 85, vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De ea. Inspecteur, getekend, Y Dehantschutter.", dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.D.H., JEAN-LUC", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Beersel (1653 Dworp), Alsembergsesteenweg; 759; ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) Brussel, onder nummer 0873.546.168; BTW-plichtig; onder nummer BE 0873.546.168, na lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, dat besluit in de volgende termen:

"10. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de. zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid V.D.H. JEAN-LUC' met: maatschappelijke zetel te 1653 Dworp, Alsembergsesteenweg 769, een boekhoudkundige staat afgesloten op. 31 december 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de' vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 26.444,35 EUR en een netto-actief van 23.944,35 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per 31-12-2011 uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud:

- van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der directe belastingen, en

- dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar klanten leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 W. Venn. voorafgaandelijk aan de ontbinding van de BVBA V.D.H. JEAN-LUC en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 28 maart 2012

(getekend)

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen"

met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

Deze verslagen worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap na "ne varietur" te zijn ondertekend door Ons, Notaris, en de comparanten.

TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en spreekt haar vereffening uit, je rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT: KENNISNAME VAN HET ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Vandenhjrtz, Jean-Luc André Ghislain, geboren te Brussel op 26 april 1972, wonende te Halle (1501 Buizingen), Biezeput 85 bus 1, in zijn hoedanigheid van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

tj Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

J_

zaakvoerder v n de Vennootschap, met ingang vanaf heden en dit omwille van de ontbinding en invereffeningstelling van de Vennootschap.

VIERDE BESLUIT: BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE De vergadering besluit vereffenaars aan te stellen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging

en/of homologatie van de benoeming van de vereffenaars door de Rechtbank van Koophandel te Brussel. De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op EEN,

Zij benoemt als vereffenaar: de heer Vandenhirtz, Jean-Luc, voornoemd.

De vergadering noteert dat de vereffenaars reeds handelingen kunnen stellen voorafgaand lijk aan de bevestiging van de benoeming van de vereffenaars door de Rechtbank van Koophandel, doch met het risico dat deze achteraf worden nietig verklaard,

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van ; vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en moet zich aan de boeken van de Vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de Vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze

waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar. De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandigde staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT: VOLMACHT AAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit een volmacht te verlenen aan de kandidaat-vereffenaar, met recht van indeplaatsstelling, met het oog op de indiening van een verzoekschrift bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel teneinde de bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van de benoeming van de kandidaat: vereffenaar.

ZEVENDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Lut Dereuse, te Huizingen, Oudstrijdersstraat, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbbers, om, met mogelijkheid tot ' indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en desgevallend bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde. ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist als volgt de statuten van de Vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden:

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen:.

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap is opgericht op 7 april 2005 voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op 29 maart 2012."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de zaakvoerder met staat activa-passiva, verslag bedrijfsrevisor, beschikking rechtbank betreffende bevestiging aanstelling vereffenaar.

Koen DIEGENANT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.04.2012, NGL 23.08.2012 12431-0384-007
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.04.2011, NGL 05.07.2011 11250-0214-008
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.04.2010, NGL 29.06.2010 10225-0077-009
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.04.2009, NGL 23.06.2009 09262-0141-009
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.04.2008, NGL 29.08.2008 08720-0266-010
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.04.2007, NGL 28.08.2007 07665-0290-010

Coordonnées
V.D.H. JEAN-LUC

Adresse
ALSEMBERGSESTEENWEG 759 1653 DWORP

Code postal : 1653
Localité : Dworp
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande