V.I.C. HOLDING

Divers


Dénomination : V.I.C. HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 505.771.559

Publication

09/12/2014
ÿþMod Word ü.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2rJi?Y

Griï~ia Rechtbzn'r: von Koopnaràei" k: LoGritfie

r)Sos. e Sg

V.I.C. HOLDING

V.I.C. Holding

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel . Groeneweg 47, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen ondergetekenden,

1. De heer vAN DOBBEN dE BRUIJN Kim, geboren te Leuven (België) op 15 november 1978, wonende te 3001 Heverlee, Groeneweg 47, hebbende de Belgische nationaliteit,

Beherende vennoot;

2. Een stille vennoot.

Werd overeengekomen hetgeen volgt:

OPRICHTING

Rechtsvorm -- naam  zetel  vennoten

Er wordt een burgerlijke vennootschap opgericht met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap (overeenkomstig artikelen 202 tot en met 209 Belgisch Wetboek Vennootschappen), met de naam "V.I.C. HOLDING".

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te 3001 Heverlee, Groeneweg 47.

De heer Kim van Dobben de Bruijn neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. De heer Kim van Dobben de Bruijn staat hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoot neemt deel aan de oprichting en staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele beheersdaad stelt.

Maatschappelijk vermogen  deelbewijzen  volstorting

De oprichters verklaren dat het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op vier miljoen honderdzesendertigduizend euro (¬ 4.136.000).

Óp dé'Îáát"st,; ti z. van Lurk B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door vierduizend honderdzesendertig (4.136) deelbewijzen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vierduizend honderdzesendertig (114.136ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het aantal deelbewijzen waarop een vennoot is gerechtigd, staat in verhouding tot zijn inbreng. Bij kapitaalverhoging zullen nieuwe deelbewijzen worden toege cl encrin ver íT ouding TTot dé inbreng van elke vennoot bij deze kapitaalverhoging.

"

Deze-kapitaalvertegenwoordigende - deelbewijzen-worden-uitgegeven-ter-vergoeding-voor-de--

hierna meer in detail omschreven inbrengen:

1. Een inbreng in natura zoals hierna omschreven van aandelen in een naamloze vennootschap met een inbrengwaarde van vier miljoen honderdvijfentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 4A25.700), door de beherende vennoot, de heer Kim van Dobben de Bruijn;

2. Een inbreng in natura zoals hierna omschreven van aandelen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een inbrengwaarde van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300), door de beherende vennoot, de heer Kim van Dobben de Bruijn;

De ingevolge 1. en 2. aldus uitgegeven vierduizend honderdvijfendertig (4.135) deelbewijzen worden onmiddellijk volgestort;

3. Een inbreng van een geleisom van duizend euro (¬ 1.000) door de stille vennoot; het aldus uitgegeven één (1) deelbewijs wordt onmiddellijk volgestort in geld.

Voorwaarden van de inbreng in natura

De aandelen worden ingebracht in volle eigendom. De inbrenger verklaart dat deze aandelen niet in pand werden gegeven aan derden en ook niet anderszins als zekerheid of onderpand werden aangewend voor enige schuld die hij in voorkomend geval zou hebben ten aanzien van derden, en dat deze aandelen niet zijn getroffen door een bewarend of uitvoerend beslag of door enige andere maatregel die de inbreng in/overdracht aan de vennootschap zou kunnen verhinderen of beperken.

De bij deze opgerichte vennootschap bekomt de eigendom en het genot van de in voile eigendom ingebrachte aandelen vanaf heden en zal tevens vanaf dezelfde datum alle rechten dienaangaande uitoefenen, ondermeer door het optrekken van dividenden en het uitoefenen van het stemrecht.

Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat de inbreng van de aandelen het dividendrecht over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro ratering, omvat.

Volmacht formaliteiten

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan Argeüs CVBA, vertegenwoordigd door de heer Vik Neiissen met recht van substitutie, met maatschappelijke zetel te 3720 Kortessem, Kerkplein 12 bus M, met bevoegdheid om individueel te handelen, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten van neerlegging van deze overeenkomst bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over cie Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Krulspuntbank van Ondernemingen.

\Tite t\inj SSà

r

.

~`Fl~~ o 'N~1 4i~

i

~

Coordonnées
V.I.C. HOLDING

Adresse
GROENEWEG 47 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande