VALUABLE SAVOURS COMPANY, AFGEKORT : VA.S.CO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VALUABLE SAVOURS COMPANY, AFGEKORT : VA.S.CO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.299.454

Publication

12/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri ,-_ anale akte

V beh aa Bel Staa II n n iu

Ondernemingsnr : 0405.299.454

Benaming

(voluit) : VALUABLE SAVOURS COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1740 Ternat, Industrielaan 16-20

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  PARTIELE SPLITSING

DOOR OVERNAME  VERGADERING VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP  KAPITAALVERMINDERING - VOLMACH-TEN

Uit een akte verleden voor Meester Frank VERLINDE, geassocieerd Notaris, met standplaats te Asse, in datum van , blijkt dat werd gehouden de buitenge-wone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennoot-schap "VALUABLE SAVOURS COMPANY', met zetel te 1740 Temat, Indu-strielaan 16-20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0405.299.454.

Oorspronkelijk werd de vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijKheid onder de benaming "INR. G. VAN 1SEGHEM -- OPSTAELE" bij akte verleden voor Notaris Maurice Quaghebeur, te Oostende op 09 januari 1958, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch, Staatsblad van 26 januari nadien, onder nummer 1872,

De benaming van de vennootschap werd veranderd in de huidige inge-volge beslissing van de. buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Johan Lahaye, te Oostende, op 03 juni 1992, bekendgemaakt in de Bij-lagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 juni nadien, onder nummer 920623-8,

De vorm der vennootschap werd omgezet in de huidige ingevolge beslis-sing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris An-dré De Ryck, te Asse, op 25 september 1995, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 1995, onder nummer 951020-315.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, op 23 december 2011, bekendgemaakt in de: Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 februari daarna, onder nummer 0032436.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET SPLITSINGSVOORSTEL.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het split-singsvoorstel van 3 februari 2014 en ontslaat de voorzitter ervan om deze al-hier voor te lezen.

Het voorstel beschrijft de afsplitsing van een gebouw en gronden ge-legen te Oostende, Zandvoordestraat 442, van de naamloze vennootschap `VA.S.CO', gevolgd door een inbreng van dit onroerend goed in de naamloze vennootschap `LA BELLE EPOQUE' met maatschappelijke zetel te 1740 Ter-nat, Industrielaan 16-20, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 16 januari 1988, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 februari daarna, onder nummer 442, waarvan de statuten voor: het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, op 15 april 2009, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 mei nadien onder nummer 0063180,, ingeschre-ven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0433.150.926 (Brussel), dit alles met behoud van de te splitsen vennootschap met in haar vermogen de resterende activa en passiva, Deze inbreng gaat gepaard met een kapitaalverhoging van de vennootschap 'LA BELLE EPOQUE' voor een bedrag van 54.487,00 euro en met toekenning aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van 13.042 nieuw te creëren aandelen van de naamloze ven-pootschap 'LA BELLE EPOQUE', zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort, en die recht zullen geven op deelname in de winst met terug-werkende kracht vanaf 1 januari 2014.

Er dient te worden opgemerkt dat in het splitsingsvoorstel en in de vol-machten nopens de kapitaalverlëging een ander bedrag wordt vermeld dan 54.487,00 euro hetgeen louter berust op een materiële vergissing bij de uit-splitsing van de inbrengwaarde over de verschillende rubrieken kapitaal, wet-telijke reserve, vrijgestelde reserve, beschikbare reserve en overgedragen winst. In voormeld revisoraal verslag wordt dit tevens aangehaald zonder enig voorbehoud voor hetgeen voorligt.

Op de iaatste blz van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notar¬ s, hetzij van de perso(o)n{ent ezvoegd de rechtspersvoii Yen aanzien van derden te ve¬ tegenwoord¬ oen

Verso Naaar en r,andtek¬ r rul

f5 APR 2014 .

ter griffe van deal iederiandstalige rechtbank van koophancitl Brt igcsel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

i t Dé juridische en economische verantwoording van deze afsplitsing van voormeld onroerend goed werd omstandig uiteengezet in het splitsings-voorstel van 3 februari 2014, het revisoraal verslag van 27 maart 2013 en het verslag van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap `LA BELLE EPOQUE' van 24 februari 2014 en wordt alhier niet meer overgenomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor de vennootschap 'VA.S.CO' kan samenvattend worden gemoti-veerd: De naamloze vennootschap 'VA.S.CO' bezit in volle eigendom gronden en een gebouw te Oostende, Zandvoordestraat 442 waar ze tot 1998 haar ei-gen activiteiten ontplooide. Na verhuis en integratie in de kantoren en opslag-plaats te Ternat Industrielaan 16-20 werd dit gebouw verhuurd aan een derde, en splitste de vennootschap zich voornamelijk toe op de drankenhandel activi-teiten. Gezien de eigenheid van de eigendom en het verhuren van gebouwen, wenst de vennootschap over te gaan tot een reorganisatie waarbij de activiteit van het immobiiiënbeheer samen met het gebouw wordt overgenomen door de vennootschap `LA BELLE EPOQUE'. Deze laatste vennootschap, die ook deel uitmaakt van een grotere vastgoedvennootschap, heeft de nodige kennis om het beheer van dit gebouw samen met haar andere gebouwen te optimalise-ren.

Deze inbreng wordt gedaan op grand van de toestand afge-'sloten op 31 december 2013.

De splitsing wordt vastgesteld met terugwerkende kracht vanaf 1 janu-ari 2014 waarbij alle verrichtingen met betrekking tot het in te brengen onroe-rend goed gesteld door de gesplitste vennootschap, de naamloze vennoot-schap 'VA.S.CO', vanaf deze datum geacht worden te zijn gedaan en verricht in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap 'LA BELLE EPO-QUE'.

De partiële splitsing zal worden verricht met toepassing van de uilzon-deringsregeling voorzien in artikel 734 Wetboek Vennootschappen.

De inbreng in natura omvat de hierna beschreven onroerende goe-deren, opgenomen in de staat van activa en passiva van 31 december 2013.

Aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap wor-den in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de naamloze vennootschap 'LA BELLE EPOQUE' 13.042 nieuw te creëren aan-delen van de naamloze vennootschap `LA BELLE EPOQUE' toegekend, zon-der aanduiding van nominale waarde, met een waarde van 226,18 euro per aandeel, volledig volstort, en die recht zullen geven op deelname in de winst met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2014, dit alles zonder opleg in geld.

Deze 13.042 aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap VA.S.CO' als volgt:

- aan de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht 'ERISED S.A,' alhier vertegenwoordigd zoals gezegd: 6.521 aandelen;

- aan de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht 'MICADAST MANAGEMENT: 6.521 aandelen; TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VERSLAG VAN DE REVISOR.

Overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Venncotschappen heeft voormelde bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA `RSM INTERAUDIT met zetel te 1930 Zaventem, Lozen-berg 22, vertegenwoordigd door de Heren Bernard de Grand Ry en Mathieu Noël op 27 maart 2014 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van deze partiële splitsing.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

In de hoedanigheid van commissaris werd ondergetekende, aange-steld door de raden van bestuur van de NV La Belle Epoque en NV VA.S.CO. om overeenkomstig artikel 602 Wetboek van vennootschap-pen een verslag op te stellen naar aanleiding van de inbreng in natura.

Het betreft de inbreng van de bedrijfstak met betrekking tot immobili-enbeheer van de NV VA.S.CO.in de NV La Belle Epoque met een in-brengwaarde van ¬ 249.890,65.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oor-deel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaar-digd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereis-ten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waar-debepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

d) de aandeelhouders handelen met kennis van zaken en dat de rech-ten en plichten van de

tussenkomende partijen volledig vastgelegd zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toekenning van 13.402 nieuwe aandelen van de NV

La Belle Epoque, elk één116.045ste van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigend. Deze zullen ais volgt

verdeeld worden onder de inbrengers:

> 6.521 nieuwe aandelen aan ERISED SA en

> 6.521 nieuwe aandelen aan MICADAST Management.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit be-staat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Zaventem, 27 maart 2014

DE COMMISSARIS,

RSM INTERAUDIT CVBA

BEDRIJFSREVISOREN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VÊRTEGENWOORDIGD DOOR

MATHIEU NOËL BERNARD DE GRAND RY

BEDRIJFSREVISOR BEDRIJFSREVISOR

VENOOT"

Het revisoraal verslag wordt alhier goedgekeurd.

Een exemplaar van dit revisoraal verslag zal worden gehecht aan de buitengewone algemene vergadering welke zal worden gehouden door de naamloze vennootschap `LA BELLE EPOQUE' om samen met deze akte te worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brus-sel.

DERDE BESLUIT: VOORNEMEN OM OVEREENKOMSTIG ARTI-KEL 734 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN AF TE WIJKEN VAN DE BIJ-ZONDERE VERSLAGEN,

De vergadering stelt voor om overeenkomstig artikel 734 Wetboek Vennootschappen af te zien van de opmaak van de bijzondere verslagen zoals bedoeld in de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschap-pen.

De eerste twee leden van artikel 734 Wetboek vennootschappen lui-den letterlijk als volgt:

'de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de ar-tikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de versla-gen verwijst, indien alle vennootschappen en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stem-ming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten,'

VIERDE BESLUIT: BESLISSING OM OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 734 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN AF TE WIJKEN VAN DE BIJZON-DERF VERSLAGEN.

De vergadering beslist vervolgens unaniem om af te zien van de bij-zondere verslagen zoals bedoeld in de artikelen 730, 731 en 733 van het Wet-boek van Vennootschappen. Er wordt hierbij uitdrukkelijk verwezen naar voormeld verslag van de revisor waarin het voornemen tot splitsing met de daarmee gepaard gaande inbreng in natura in de naamloze vennootschap 'LA BELLE EPOQUE' wordt uiteengezet, hetgeen als voldoende wordt beschouwd. Er wordt hierbij ook verwezen naar de nieuwe wet van 8 januari 2012 waarin deze verslaggevingsverplichtingen worden opgeheven.

VIJFDE BESLUIT: VERKLARING DAT ER ZICH GEEN BELANG-RIJKE WIJZIGINGEN HEBBEN VOORGEDAAN IN DE ACTIVA EN DE PAS-SIVA VAN HET VERMOGEN.

De bestuurders van de naamloze vennootschap 'VA.S.CO' verklaren overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek Vennootschappen dat er zich geen belangrijke wijziging heeft voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap 'VA.S.CO' tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en onderhavige vergadering.

Zij verklaren tevens dat er geen belangrijke gebeurtenissen hebben plaats gevonden sinds de datum van de staat van actief en passiva:

- die de volledige, getrouwe en juiste aard van de beschrijving of van de waardering rechtstreeks beinvloeden en van zodanige aard zijn, dat ze in deze staat hadden moeten worden opgenomen indien ze door de raad van be-stuur op het ogenblik van de opstelling van de staat van activa en passiva ge-kend waren geweest.

- die de beschrijving of de waardering niet rechtstreeks beinvloeden, maar van zodanige aard zijn dat ze een aanzienlijke invloed zullen uitoefenen op de latere ontwikkeling van de financiële positie of op de latere resultaten van de onderneming.

De vergadering beslist bijgevolg dat er geen verslag in de zin van arti-kel 732 Wetboek Vennootschappen dient te worden opgesteld.

ZESDE B>~SLUIT: BESLISSING TOT PARTIËLE SPLITSING VAN DE VENNOOTSCHAP GEVOLGD DOOR INBRENG IN NATURA IN DE VENNOOTSCHAP `LA BELLE EPOQUE'

De vergadering beslist vervolgens om over te gaan tot partiële splitsing gevolgd door inbreng in natura in de vennootschap 'LA BELLE EPOQUE' van het hierna beschreven onroerend goed, dit alles overeenkomstig het split singsvoor5tel opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het wetboek van vennootschappen door de bestuurders van de op te splitsen vennootschap, waarvan de voorwaarden hiervoor uitvoerig werden uiteengezet.

BESCHRIJVING HET AF TE SPLITSEN ONROERENDE GOED:

STAD OOSTENDE - VOORHEEN ZANDVOORDE  AFDELING 12

11 Een INDUSTRIEEL COMPLEX met omliggende grond en aanho-righeden, Zandvoordestraat 442, gekend ten kadaster wijk A, nummer 439/F, 4401F en 441/E, met een oppervlakte volgens recent kadaster en volgens titel van een hectare drieënvijftig are tachtig centiare.

2/ een perceel GROND, aan de Zandvoordestraat nabij de Klokhof-straat, gekend ten kadaster wijk A, nummer 4381H, met een oppervlakte vol-gens meting in titel van dertien are zesenzestig centiare.

3/ een perceeltje GROND, aan de Keignaertstraat, nabij de Klokhof-straat gekend ten kadaster wijk A, voorheen nummer 5321K13/deel en thans nummer 432213, met een oppervlakte volgens meting in titel van vierenvijftig centiare vierennegentig decimilliaren, en volgens recent kadaster van vijfen-vijftig centiare.

(gemeentenummer 35026  artikelnummer 02123)

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Voor wat betreft goed I I: is eigendom geworden van de vennootschap 'VA.5.CO' om het te hebben gekocht van de vennootschap in faling 'MAES', met zetel te Oostende, ingevolge akte verleden voor notaris Pierre De Maes-schalck, te Oostende, met tussenkomst van notaris Luc Van Eeckhoudt, te Hal-le, op 13 augustus 1992, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 2 september daarna, boek 7856, nummer 2.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voormeld goed onder 2/: is eigendom geworden van de vennootschap 'VA.S.CO' om het te hebben gekocht van de stad Oostende, ingevolge admini-stratieve akte verleden voor notaris Jean Vandecasteele, burgemeester van de Stad Oostende, van 3 juni 1999, overgeschreven op het tweede hypotheekkan-toor te Brugge op 12 juli daarna, boek 10804 nummer 1,

Voormeld goed onder 3/: is eigendom geworden van de vennootschap 'VA.S.CO' om het te hebben gekocht van Mevrouw D'JONG Lauretta Anna Ma-rie Victorine, huisvrouw, weduwe van de Heer Eddy Verschelde, te Oostende, ingevolge akte verleden voor notaris André De Ryck, te Asse, van 24 augustus 1999, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 28 sep-temper daarna, boek 10866, nummer 10,

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Voormeld goed wordt ingebracht voor vrij en onbelast voor voorrechten en hypotheken.

BODEMDECREET

Door de instrumenterende Notaris worden partijen uit-'druk'ke-'lijk attent gemaakt op de bepalingen van het Decreet van het Vla-ams Parle-'ment van 27 oktober 2006 betref "fende de Bodem-sane-ring en de Bodembescherming, en in het bijzon-der op de draag-wijdte van de even-tuele save-rings-'plicht, de aansprakelijkheid en de informatieplicht van gezegde partijen.

Voor wat betreft alle voormelde percelen uitgezonderd perceel 439/F

De vennootschap 'VA.S.CO', vertegenwoordigd zoals gezegd, heeft verklaard dat op voormeld eigendom geen inrich-Ming ge-vestigd is of was en geen ac-'tiviteit wordt of werd uit-'ge-oefend, die voorkomt op voormelde lijst van activi-tei-ten en inrichtingen die bo-demverontreiniging kunnen veroorzaken, zo-als bedoeld in artikel 6 van het Bodemde-'creet.

De vennootschap `VA.S.CO', vertegenwoordigd zoals gezegd legt de bodemattesten voor die be-trek-'king hebben op voorschreven goed en die wer-den afge-le-verd door de OVAM op 3 februari 2014.

De inhoud van deze bodemattesten luidt als volgt :

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is "bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,"

De vennootschap 'VA.S.CO', vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart met betrekking tot voormeld goed

geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan be-'rokke'nen aan de overnemende

vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan ge-ven tot een saneringsverplichting, tot

gebruiksbeperkin-gen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleg-gen.

Voor wat betreft perceelnummer 439/F

De vennootschap 'VA.S.CO', vertegenwoordigd zoals gezegd, heeft verklaard dat op voormeld eigendom

een inrich-ting ge-ivestigd is en/of was een ac-tiviteit wordt of werd uit-ge-oefend, die voorkomt op voormelde

lijst van activi-tei"ten en inrichtingen die bo-demverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel

6 van het Bodemde-creet.

Op voormeld goed werd een oriënterend bodemonderzoek uitgeoefend op 10 februari 1998, gevolgd door

een beschrijvend bodemonderzoek op 19 oktober 1999.

Partijen leggen thans een bodemattest voor, afgeleverd op 3 maart 2014, waaruit blijkt dat er geen

bodemsanering moet uitgevoerd worden op dit perceel, en welke letterlijk luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondinformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het bodemdecreet moet op deze grand geen verdere maatre-gelen worden uitgevoerd.

2.2.1. Historische verontreiniging

Volgens het bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grand, De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het be-schrijvend bodemonderzoek van 19,10.1999 en op de hierin

opgenomen bo-demkenmerken en functie van de grand,

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.21 Historische verontreiniging

DATUM: 10.12.1998

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek I.V.M. Mogelijke Bodemveront-reiniging, BVBA Chais Du Nord,

Zandvoordestraat 442 te 8400 Oostende.

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek BVBA

DATUM: 19.10.1999

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" TITEL, Beschrijvend Onderzoek I.V.M. Bodemverontreiniging Op-drachtgever: BVBA Chais Du Nord

industrielaan 16-20 te 1740 Ternat, Onder-zoekslocatie: Zandvoordestraat 442 te 8400 Oostende

(projectnummer: 99/02023).

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling; www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzake van de bovenstaande documenten: www.ovam.bernzage"

Partijen verklaren dat er sinds voormelde bodemonderzoeken geen ri-sico-activiteiten hebben plaats gevonden op voormeld goed. Voor zover deze verklaring ter goeder trouw werd afgelegd neemt de overnemende vennoot-schap 'LA BELLE EPOQUE alle risico's dienaangaande op zich.

Ondergetekende notaris zal het nodige doen voor de overdrachtsmel-ding.

Overeenkomstig artikel 117 bodemdecreet verklaart ondergetekende notaris dat aan alle bepalingen van artikel 101 Bodemdecreet werd voldaan.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN,

TOELICHTING VAN DE VERGUNNINGSPLICHTIGE HANDELINGEN (artikel 4.2,1 van de VLAAMSE CODEX RUIMTELIJKE ORDENING Besluit van de Vlaamse Regering van 15 mei 2009 houdende coördinatie van de Decreet-geving op de Ruimtelijke Ordening)

Partijen verklaren dat ondergetekende Notaris hen lezing en toelich-ting heeft verschaft omtrent de inhoud van artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige han-delingen. De notaris wijst partijen erop dat de vergunnings-plicht in bepaalde gevallen wordt vervangen door een meldingsplicht,

In het algemeen zal de vennootschap 'LA BELLE EPOQUE' zich moe-ten richten naar alle thans van kracht zijnde stedenbouwkundige voorschriften die de bestemming van het goed bepalen en het met administra-'tieve erfdienst-baarheden bezwaren en dit alles zonder verhaal tegen de vennootschap 'VA.S.CO' of de instrumente-'rende Notaris.

De vennootschap 'VA.S.CO', vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart dat voor het goed, voorwerp van onderhavige akte, er geen bouwvergunning of stedenbouwkundig attest is uitgereikt welke laat voorzien dat een bouwver-gunning zou kunnen verkregen worden en geen verzeke-'ring kan worden ge-geven omtrent de mogelijkheid om op het goed een vaste of verplaatsbare in-richting die voor bewo-'ning kan worden gebruikt, op te richten,

Vermits er in de stad waarin voormelde goederen gele-'gen zij nog geen plannenregister bestaat noch een vergunningen-'regis-'ter, kan het uittreksel voorzien in artikel 5,2.7 van voormelde Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, niet worden geleverd.

Bij brief van 25 februari 2014 heeft onderge-'tekende instrumenterende Notaris het College van Burgemeester en Schepenen van de stad Oostende verzocht de stedenbouwkundige en aan-'verwante inlichtingen omtrent voorbe-schreven onroerend goed te willen opgeven.

Gezegd College heeft in haar schrijven van 26 maart 2014, geant-woord.

VERPLICHTE VERMELDINGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 5,2.1 VLAAMSE CODEX RUIMTELIJKE ORDENING

Overeenkomstig artikel 5.2,1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Orde-ning informeert de instrumenterende notaris, dat, zoals blijkt uit 1° een inlich-tingenformulier van de stad Oostende, 2° verklaringen van de partijen en 3° het hypothecair getuigschrift:

-dat het goed begrepen is in het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan 'Afbakening Regionaal Stedelijk Gebied Oostende' definitief vastgesteld bij besluit van 15 mei 2009 van de Vlaamse Regering. De voormelde onroe-rende goederen zijn niet begrepen in de deelgebieden 2 tot en met 17 waardoor de bestaande bestemmingsvoorschriften, zoals hierna ver-meld, van toepassing zijn.

-Dat de goederen deel uitmaken van het gebied dat ais milieubelastende in-dustrieën is bestemd overeenkomstig het gewestplan 'Oostende-Middenkust dat werd vastgesteld bij besluit van 26 januari 1977;

-dat er, voor zover bekend, aangaande het goed volgende stedenbouw-kundige vergunningen werden afgeleverd: 1/ 28 juli 2000, nummer 35013/5544/B/1999/448, voor het aanleggen van een oefenterrein-plaatsen raam en deuropeningen in het gebouw (439F, 440F, 441E, 438H en 432Z3); 2121 maart 1994, met nummer 3501315544181199413053, voor het uitvoeren van verbouwingswerken (439F); 31 13 april 1984, met nummer 35013/5544181198413100, voor eht wijzigen van de binnenindeling van het bedrijfsgebouw (439F);

-dat er, zoals blijkt uit het hypothecaire getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

-dat het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uit-voeringsplan zou zijn aangeduid ais een zone met voorkooprecht;

-dat het onroerend goed niet is begrepen in een niet-vervallen verkave-ming;

BIJKOMENDE STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

Uit het antwoord van gezegd College blijkt tevens het navolgende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-dat voor het goed op 10 mei 1993 aan CHAIS DU NORD een milieuvee-gunning werd verleend voor een

duur van 20 jaar voor de exploitatie van een hinderlijk ingedeelde inrichting gelegen Zandvoordestraat 442,

omvattende (percelen 439/F  440D 441E):

03.3 het lozen van ander afvalwater dan normaal afvalwater in de openbare riolen;

010,1.2 Bottelarij met een totale drijfkracht van motoren van 105Kw (meer dan 10Kw tot 200 Kw)

011 .1.1 Inrichtingen voor het zetten en drukken in de ruim-ste zin: fotokopiemachine

016.3.2 inrichting voor het fysisch behandelen van gassen met een drijfkracht van 12 kw

017,3.4.2 Opslag voor licht ontvlambare vloeistoffen: opslag van benzine in ondergrondse tanks (2 x 3000

liter) (activi-teit opgenomen in bijlage 1 van het Vlaams Reglement be-treffende de bodemsanering VLAREBO)

017.3.6.1.b Opslagplaatsen voor vloeistoffen met een ont-vlammingspunt hoger dan 55°C, opslag van 1 x

20.000 li-ter en 1X 3.000 liter mazout in ondergrondse tanks

039.1.1. Stoomketel met een waterinhoud van 200 liter

ALGEMENE VOORWAARDEN AANGAANDE DE OVERDRACHT DER ON-ROERENDE GOEDEREN.

1) Erfdienstbaarheden - staat - oppervlakte.

De overnemende vennootschap aanvaardt het goed in de staat waarin het zich bevindt en gelegen is, met al zijn voor en nadelige erfdienst-baarheden en gerechtigdheden hoegenaamd, zonder waarborg over de uitgedrukte grootte, ware het verschil zelfs meer dan één/ twintigste gedeelte, noch over de juiste aanduiding der kadas-'trale sectie en nummer, palen, loswegen of waterlopen.

2) Eigendomsoverdracht.

De overnemende vennootschap zal er de eigendom van bekomen met terugwerkende kracht te rekenen

vanaf 1 januari 2014.

3) Genotsoverdracht.

De overnemende vennootschap zal er het genot van bekomen even-eens met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2014.

Na ondervraging van de inbrenger door de instrumenterende notaris heeft zij verklaard de overnemende vennootschap nauwgezet op de hoogte te hebben gebracht van de gebruikstoestand van de bij deze ingebrachte goe-deren en voldoende te zijn ingelicht nopens de eventueel te nemen initiatie-ven daaromtrent.

4) Belastingen.

a) Periodieke belastingen.

De overnemende vennootschap zal er vanaf één januari 2014 alle grond- en andere openbare lasten en

taksen van dragen en betalen.

b) Verhaalbelastingen.

De vennootschap 'VA.S.CO', vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart dat zij met betrekking tot het bij deze overgedragen goed geen enkele achter-stallige verhaalbe-'las-'ting verschuldigd is, noch in éénmaal opeisbare, noch pe-rio-dieke.

Er wordt bedongen dat alle verhaalbelastingen met betrek-'king tot het bij deze overgedragen goed, door de gemeente inge-'ko-'hierd voor 1 januari 2014, ten laste zijn van de gesplitste vennootschap, zelfs al geldt het periodie-ke betalingen,

Verhaalbelastingen door de gemeente ingekohierd vanaf 1 januari 2014, zelfs voor reeds uitgevoerde werken, vallen ten laste van de overne-mende vennootschap.

5) Overheidsbesluiten.

Indien de overgedragen eigendommen mochten getroffen zijn door besluiten in-izake onteigening, rooilijn, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig ander overheidsbesluit, zal de overnemende vennootschap deze moeten nale''ven zonder verhaal tegen de te gesplitste vennootschap.

6) Subrogatie.

De overnemende vennootschap zal gesubrogeerd zijn in alle rechten en plichten van de gesplitste vennootschap en van de vroegere eigenaars betrek-'kelijk alle erfdienstbaarheden loswegen voorschreven goed bezwarend of in voordeel ervan bedongen in vroegere eigendomstitels of door verjaring verworven.

Dienaangaande wordt, voor wat betreft het goed beschreven onder 1/ gewezen op de hierna letterlijk aangehaalde bijzondere voorwaarden opgenomen in voormelde akte verleden voor notaris Pierre De Maesschalck, te Oostende, met tussenkomst van notaris Luc Van Eeckhoudt, te Halle, op 13 augustus 1992:

'BIJZONDERE VOORWAARDEN

De kopers zullen d rechten die hogere overheden zouden kunnen doen gelden, nu en naderhand op de bij dees verkochte grond, moeten eerbiedigen, zelfs wanneer deze de onteigening voor gevolg' hadden of ook nog enige verandering van hoogte, breedte, lijninrichting, verplaatsing of alle veranderingen van straten en lanen teweegbrachten,

Zij verbinden zich te onderwerpen aan aile opvolgentlijke aanwijzingen, bepalingen, beslissingen en rechten der bevoegde overheden, zelfs indien er één of meer veranderingen aan de bestaande, ontworpen of te ontwerpen straten en lanen gebeurde zonder uit dien hoofde enige hoegenaamde schadeloosstelling van de verkoper te kunnen eisen.

De koper verklaart het hem verkochte goed wel te kennen, volledig op de hoogte te zijn van de huidige staat en er geen verdere beschrijving van te wensen, hiertoe de verkoper en de werkende notaris van aile aansprakelijkheid dienaangaande te ontslaan.

In dit verband erkennen de kopers uitdrukkelijk voorafgaandelijk aan dees op de hoogte te zijn gebracht van de bijzondere voorwaarden welke zijn vermeld in het lastenkohier voorafgaandelijk openbare verkoop van het bij dees verkochte goed van Ondergetekende Notaris Pierre De Maesschalck de dato negentien augustus negentienhonderd éénennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brussel op

. a y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

zevenentwintig november erna boek 7548 nummer 2, en waarvan voor alle duidelijkheid een kopie aan deze akte wordt gehecht, teneinde er samen met deze akte, na te zijn ondertekend"ne varietur" door de partijen en Ons, Notaris, ter registratie te worden aangeboden:

Dienaangaande wordt, voor wat betreft het goed beschreven onder 3/ gewezen op de hierna letterlijk aangehaalde erfdienstbaarheid opgenomen in voormelde akte verleden voor notaris André De Ryck, te Asse van 24 augustus 1999:

`Subrogatie:

De koper zal gesubrogeerd zijn in alle rechten en plichten van de verkopers en van de vroegere eigenaars betrekkelijk alle erfdienstbaarheden en loswegen voormeld onroerend goed bezwarend of in voordeel ervan bedongen in vroegere eigendomstitels of door verjaring verworven en in het bijzonder in deze vermeld in de eigendomstitel, zijnde voormelde akte verleden voor Notaris Johan Verhaeghe te Gistel op tien januari negentienhonderd negenentachtig, waarin verwezen wordt naar de passages van een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Paul Vermeersch te Oudenburg op vierentwintig augustus negentienhonderd zeventig, waarin bedongen werd hetgeen hierna volgt:

"1. Dat in hogeraangehaalde akte verleden voor werkende notaris op elf augustus negentienhonderd zesenzestig letterlijk vermeld staat hetgeen volgt

De verkopers (Vereecke-Vandenbussche Firmin) verbinden zichzelf en hun erfgenamen en rechtsopvolgers de voorgevel van hun woonhuis op hun kosten door te trekken, tot aan het alhier verkochte goed, indien de hogere overheid dit eist als voorwaarde voor het afleveren van een bouwtoelating aan de kopers.

2. De kopers verklaren tevens ervan op de hoogte te zijn dat de scheidingsmuur staande ten noord-oostkante van het alhier verkochte goed en de platenmuur langs de straat niet medeverkocht werden, aangezien deze toebehoren aan de vroegere eigenaars de echtgenoten Firmin Vereecke-Vandenbussche "'

7) Kadastrale aanduidingen.

De kadastrale aanduidingen worden enkel als eenvoudige inlichtingen gegeven.

ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING.

De hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen enige ambtshal-ve inschrijving te nemen tijdens de overschrijving van onderhavige akte.

WOONSTKEUZE

Ter uitvoering dezer kiezen partijen woonst in hun respectievelijke do-micilie of maatschappelijke zetel. VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

Niet toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist dat alle activa waarvan niet met ze-kerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemen-de vennootschap eigendom blijven van de vennootschap `VA.S.CO'. Boekhoudkundige datum:

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2014 uitgevoerd voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit juridisch en boekhoudkundig oogpunt geacht te worden verricht voor rekening van de vennootschap `LA BELLE EPOQUE', in de mate dat deze handelingen betrek-king hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennoot-schap dat in de overnemende vennootschap is ingebracht.

Kosten:

Alle kosten, rechten en erelonen die voortvloeien uit de handelingen van de splitsing worden integraal gedragen door de vennootschap 'LA BELLE EPOQUE'.

VERGOEDING IN AANDELEN

Kapitaalverhoging - toekenning van de aandelen

De algemene vergadering zet uiteen dat zowel de vennootschap `VA.S.CO' als de inbrenggenietende vennootschap `LA BELLE EPOQUE' hebben verklaard om als basis voor de op heden intrinsieke waarde van de naamloze vennootschap 'LA BELLE EPOQUE', zijnde 226,18 euro per aan-deel van de inbrenggenietende vennootschap te willen weerhouden, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel.

De kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap 'LA BELLE EPO-QUE voor een bedrag van 54.487,00 euro door middel van inbreng in natura zal op voorstel van de raad van bestuur en zoals opgenomen in het splitsings-voorstel, vergoed worden door uitgifte van 13.042 nieuwe aandelen, volledig identieke en genietend van dezelfde rechten als elk de bestaande aandelen.

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng, met een boek-houdkundig netto-actief van 249.890,65 euro, zullen de 13.042 aandelen op naam zonder nominale waarde worden toegekend aan volgende partijen:

- aan de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht 'ERISED S.A.' alhier vertegenwoordigd zoals gezegd: 6.521 aandelen;

- aan de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht `MICADAST MANAGEMENT': 6.521 aandelen; Deelname in de winst:

De nieuwe aandelen zullen delen in de winsten van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari

2014.

ZEVENDE BESLUIT : KAPITAALVERMINDERING.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat ten gevolge van de overgang van de actief- en passiefbestanddelen van de parti-eel gesplitste vennootschap VA.S.CO' het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap verminderd is ten belope van vierenvijftigduizend vierhonderd zevenentachtig euro (54.487,00 euro) om het te brengen van een miljoen ze-venhonderd vijfendertigduizend tweehonderd vierenvijftig euro zevenenzestig cent (1.735.254,67 euro) op een miljoen zeshonderd tachtigduizend zevenhonderd zevenenzestig euro zevenenzestig cent (1.680,767,67 euro).

e A HTSTE BESLUIT : AANPASSING VAN DE STATUTEN

Vervolgens beslist de vergadering de tekst der statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

De tekst van artikel vijf der statuten wordt integraal opgeheven en vervangen door hetgeen hierna volgt :

"ARTIKEL VIJF : KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een miljoen zeshonderd tachtigduizend zevenhonderd

zevenenzestig euro zevenenzestig cent (1.680.767,67 euro).

Het wordt vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000) aandelen , zonder nominale waarde, die ieder

één! twintigduizendste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Aan artikel vijf van de statuten wordt een nieuw paragraaf toegevoegd welke luidt als volgt:

`Ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Frank Verlinde, te Asse, op 28 maart 2013 werd het

kapitaal verlaagd ingevolge akte partiële split-sing om het te brengen op één miljoen zeshonderd tachtigduizend

zevenhon-derd zevenenzestig euro zevenenzestig cent (1.680.767,67 euro).'

NEGENDE BESLUIT : VOLMACHTEN.

De vergadering beslist om volmacht te geven aan de bestuurders, ieder afzonderlijk bevoegd voor de

uitvoering van de genomen besluiten.

Met het oog op dit alles zal elke bestuurder afzonderlijk de meest ruime bevoegdheden hebben, en zal hij

alle stukken kunnen tekenen en verklaren-gen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd.2 8/0 312 0 1 4,

º% eh/ooi-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lurk B vermelden . Recto . Naam en hoedantghetd van de rnsiruinenterende notaris, heltq aair de persoto)ri(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verfepen «gooide en

V:roo Nafin en handtekening

23/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte r;

neergelegd/ontvangen op

Ondernemingsnr : 0405.299.454

Benaming

(voluit) : Valuable Savours Company

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 16-20, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 16/06/2014 :

"De vergadering aanvaardt het ontslag op heden als bestuurder van de BVBA Maison Depas  Oudot et fils vertegenwoordigd door Dhr Marc Spelmans en benoemt als nieuwe bestuurder de NV Beverages Management Consultants vertegenwoordigd door Dhr Michel Haelterman voor de resterende periode t.e.m. de algemene vergadering van 2019 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2018 goedkeurt. De NV Beverages Management Consultants wordt ook als tweede gedelegeerd bestuurder benoemd."

1 1 JULI 2014

te

re

griffie van de Nederlandstalige chtbank van koopRtifft el Brussel

111

+191A183

Com,V.A. Société de Gestion J.H. & co

Paul Haelterman

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/02/2014 : BL627889
08/12/2014 : BL627889
22/07/2013 : BL627889
24/06/2013 : BL627889
25/09/2012 : BL627889
22/06/2012 : BL627889
07/02/2012 : BL627889
15/09/2011 : BL627889
27/06/2011 : BL627889
24/08/2010 : BL627889
25/06/2010 : BL627889
08/07/2009 : BL627889
18/06/2009 : BL627889
08/01/2008 : BL627889
27/12/2007 : BL627889
05/11/2007 : BL627889
03/04/2007 : BL627889
02/01/2007 : BL627889
29/06/2015 : BL627889
02/01/2006 : BL627889
14/01/2005 : BL627889
27/12/2004 : BL627889
22/09/2004 : BL627889
31/03/2004 : BL627889
07/01/2004 : BL627889
06/01/2003 : BL627889
27/12/2002 : BL627889
13/12/2001 : BL627889
01/01/2000 : BL627889
08/01/1999 : BL627889
14/08/1998 : BL627889
24/09/1997 : OO780
17/04/1997 : OO780
01/01/1997 : OO780
01/01/1995 : OO780
17/12/1993 : OO780
01/01/1993 : OO780
23/06/1992 : OO780
23/01/1992 : OO780
23/05/1990 : OO780
19/07/1988 : OO780
14/08/1987 : OO780

Coordonnées
VALUABLE SAVOURS COMPANY, AFGEKORT : VA.S.CO

Adresse
INDUSTRIELAAN 16-20 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande