VAN CAMPENHOUT LUC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN CAMPENHOUT LUC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.944.109

Publication

04/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300766*

Neergelegd

31-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502944109

Benaming (voluit): Van Campenhout Luc

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3140 Keerbergen, Tremelobaan 61

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Annie Lagae, geassocieerde notaris te Rotselaar, op eenendertig januari tweeduizend dertien heeft de heer Van Campenhout Luc Emiel Marie Jozef, geboren te Steenhuffel op 17 mei 1955, wonende te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 61 een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Van Campenhout Luc en met zetel te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 61 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro, vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen. Het bestaat geheel uit inbrengen in geld en is volledig geplaatst door de oprichter. Hij plaatst twintigduizend euro, volgestort voor twaalfduizend vierhonderd euro. Het door hem nog te volstorten kapitaal bedraagt zevenduizend zeshonderd euro. Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap Belfius Bank.

De vennootschap heeft tot doel het het bestuur als zaakvoerder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a) door haar zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

b) door een volmachtdrager. De volmacht is beperkt in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Voor het uitoefenen van het mandaat van zaakvoerder van de thans opgerichte vennootschap in de notarisvennootschap Van Campenhout & Arnauts is de heer Van Campenhout Luc de vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

De heer Van Campenhout Luc is statutair zaakvoerder van deze vennootschap. Hij is individueel bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de derde vrijdag van de maand mei om 20.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

Voor ontledend uittreksel.

Annie Lagae, geassocieerde notaris te Rotselaar.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/03/2015
ÿþMcd PDF 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter " riffie van de akte

111 1111111110 141q111.!1 1 ICI

1

Ondernenningsnr :

Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm :

0502.944.109

Van Campenhout Luc

burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3140 Keerbergen, Tremelobaan 61.

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte: Ontbinding en vereffening.

Volgens een proces-verbaal, opgesteld door Kristiaan Triau, notaris te Rotselaar op 29 september 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Campenhout Luc besloten de vennootschap te ontbinden en te vereffenen met toepassing van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen.

In het controleverslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de vorm van een bvba Andy Alaerts Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Andy Alaerts, bedijfsrevisor op 29 september 2014 vermeldt de bedrijfsrevisor: Wij hebben geverifieerd dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

in het proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende notaris heeft de zaakvoerder verklaard dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de kosten van de vereffening werden betaald.

De vennoot neemt de activa terug. Hij wordt gelast met het naleven van alle boekhoudkundige en fiscale verplichtingen van de vennootschap.

De vereffening wordt gesloten. Hierdoor eindigt het mandaat van de zaakvoerder.

De boeken en bescheiden van de vennootschap worden gedurende de wettelijke termijn bewaard te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 61.

Voor ontledend uittreksel.

Kristiaan Triau, notaris te Rotselaar.

Worden eveneens neergelegd; uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recta . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
VAN CAMPENHOUT LUC

Adresse
TREMELOBAAN 61 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande