VAN INNIS MARTINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN INNIS MARTINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.036.515

Publication

21/05/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri yan de akte

neergelegd/ontvangen op

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I111w11,1.uu~i~11i1mmiuu

1 2 MEI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

£ëihtbank van Aritetandel Brussel

Ondernemingsnr : 0820.036.515

Benaming

(voluit) : VAN INNIS MARTINE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1755 GOOIK, VOLLEZELESTRAAT, 137

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VAN VEREFFING

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door notaris Pierre VAN WINCKEL, te Sint-Lambrechts-Woluwe, op vijfentwintig april tweeduizend veertien, geregistreerd vier bladen geen renvooien, op het eerste Registratiekantoor Brussel 5, op 28 april 2014, Boek 44 blad 30 vak 18, Ontvangen vijftig euro (EUR 50), De Adviseur a.i. JEANBAPTISTE Françoise, Voor de d.d. ontvanger, SYLVIE LOIS, EXPERT FISCAL (handtekening), blijkt dat de enige vennoot, zijnde Mejuffrouw VAN INNIS Martine Maria Henri, apotheker, geboren te Halle op 15 oktober 1982, ingeschreven in het rijksregister onder het nummer 82.10.15-264.11, ongehuwd, wonende te 1755 Gooik (Oetingen), Vollezelestraat, 137, handelend als buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN INNIS MARTINE", met maatschappelijke zetel te 1755 Gooik, Vollezelestraat, 137, RPR Brussel -- BTW BE 0820.036.515, de volgende beslissingen heeft genomen:

1 Goedkeuring van de jaarrekening: De enige vennoot heeft beslist de jaarrekening met betrekking tot de

periode die loopt vanaf de afsluiting van het vorig boekjaar tot aan de ontbinding(zonder vereffening) goed te keuren,

20: Kwijting aan de zaakvoerder: De enige vennoot heeft beslist gehele en volledige kwijting te geven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het laatste boekjaar op basis van de goedgekeurde jaarrekening.

3°: Kennisname van de verslagen:

A. De enige vennoot heeft aan de notaris zijn verslag opgemaakt in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van vennootschappen waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht overhandigd. Bij dit verslag werd een staat gevoegd inhoudend de balans-toestand

der vennootschap afgesloten op 6 februari 2014. De enige vennoot heeft dit verslag goedgekeurd. Het

verslag van de zaakvoerder is gehecht gebleven aan dit proces-verbaal, alsook de staat van het actief en het passief, om één geheel uit te maken met onderhavig proces-verbaal, na parafering en na ondertekening door de enige vennoot en ons, Notaris, om neergelegd te worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van het proces-verbaal.

B. De enige vennoot heeft aan de notaris het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap "MAZARS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marcel Thirylaan, 77 bus 4, RPR Brussel  BTW BE0428.837.889, hier vertegenwoordigd door de Heer Alain DE QUICK, op datum van 8 april 2014, in toepassing van artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat van activa en passiva van de vennootschap, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder overhandigd.

Het besluit van dit verslag van de bedrijfsrevisor is letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

"5. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Innis Martine een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 6 februari 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 36.556,78 en een netto-actief van EUR 24.147,18. Het verschil zijnde een lopende rekening ten gunste van de zaakvoerder.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke beroepsnormen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van (i) het dragen van de kosten verbonden aan de vereffening door de zaakvoerder in persoonlijke naam en (ii) gebeurlijke fiscale schulden aangaande de boekjaren die thans nog onderhevig kunnen zijn aan een fiscale controle.

Brussel, 8 april 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

MAZARS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Alain DE QUICK (volgt de handtekening)",

De enige vennoot heeft dit verslag goedgekeurd.

Het verslag van de bedrijfsrevisor is gehecht gebleven aan dit proces-verbaal, om er één geheel mee uit te maken, na paratering en na ondertekening door de enige vennoot en ons, Notaris, om neergelegd te worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal,

4°x Vervroegde ontbinding van de vennootschap  sluiting van de vereffening

Na kennisname en goedkeuring van voormelde verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, heeft de enige vennoot beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen tot ontbinding en vereffening in één akte.

De enige vennoot heeft verklaard en verduidelijkt dat het verslag van de zaakvoerder uiteenzet dat de vennootschap geen openstaande schulden tegenover derden heeft en dat alle verbintenissen van de vennootschap beëindigd zijn. De enige vennoot heeft verklaard dat de vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten. De vennootschap is evenmin titularis van schuldvorderingen, die gewaarborgd zijn door een hypothecaire inschrijving. Bijgevolg heeft de enige vennoot beslist tot ontbinding van de vennootschap vanaf heden met onmiddellijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De enige vennoot heeft vastgesteld dat de huidige ontbinding in overeenstemming is met artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder, Mejuffrouw VAN INNIS Martine, voornoemd. De enige vennoot heeft beslist, gelet op het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap vast te stellen, Gezegd besluit tot sluiting heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de enige vennoot Alle activa zullen als gevolg van de ontbinding van rechtswege overgaan op de enige vennoot en dit met ingang vanaf heden. De enige vennoot, Mejuffrouw VAN INNIS Martine, voornoemd, neemt alle eventuele toekomstige en thans onbekende schulden van de vennootschap ten hare laste en bevestigt bovendien haar akkoord om in voorkomend geval, alle ongekende verbintenissen van de vennootschap die niet zouden uitgedoofd zijn door onderhavige vereffening te dragen. De vereffening wordt hierbij afgesloten, De enige vennoot heeft bijgevolg vastgesteld dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

5 Neerlegging en bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap: De enige vennoot heeft beslist dat de maatschappelijke boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende een periode van vijf (5) jaar op het volgend adres: 1755 Gooik, Vollezelestraat, 137. De enige vennoot heeft vastgesteld dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven,

6°: Verlenen van een bijzonder mandaat: De enige vennoot heeft verklaard aan te stellen als bijzonder lasthebber van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Boekhoudkantoor Bockstael J,, Edingseweg 319, 9500 Geraardsbergen, RPR Oudenaarde, ondememingsnummer 0460.183.539 of aan één van haar lasthebbers, om alle documenten te ondertekenen en alle noodzakelijke verklaringen af te leggen met het oog op het in overeenstemming brengen van de inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de huidige toestand van de vennootschap en de inschrijving te wijzigen, evenals over te gaan tot de definitieve doorhaling van de inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige administratieve instanties. Met het oog op het voorgaande, kan de bijzondere lasthebber alle verbintenissen aangaan namens de vennootschap, de vereiste verklaringen hierover afleggen; alle documenten ondertekenen en in het algemeen al het nodige doen dat nuttig of nodig zal zijn voor de uitvoering van het bijzonder mandaat dat hem is toegekend.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Ondertekend Pierre VAN WINCKEL - notaris

Tezelfdertijd neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 25 april 2014

- verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 6 februari 2014,

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.-Voorbehouden aard het Belgisch Staatsblad

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 17.12.2013 13686-0285-009
13/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.02.2013, NGL 08.02.2013 13031-0093-009
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.02.2012, NGL 13.02.2012 12033-0403-009
21/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.02.2011, NGL 15.02.2011 11036-0241-010

Coordonnées
VAN INNIS MARTINE

Adresse
VOLLEZELESTRAAT 137 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande