VAN LAER - HUMBEEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN LAER - HUMBEEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.568.224

Publication

15/01/2014
ÿþ Mod Wam 11.1

I149 ~ ¬ In de bîjlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gritfte van de akte

1



~

iut111,1i1M1uie~u111uu

r~ 8 , IArM 2b14

e,~~~

~~ffeL

Ondernemingsnr : 0433.568.224

Benaming

(voluit) : VAN LAER - HUMBEEK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1851 Grimbergen (Rumbeek), Kerkstraat 232

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPHEFFING NOMINALE WAARDE - OMZETTING KAPITAAL IN EURO - DIVIDENDUITKERING - KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537 W.I.B. 1992 - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 30 december 2013, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering beslist de nominale waarde der aandelen op te heffen.

2) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, uitgedrukt in Belgische frank om te zetten in Euro.

3) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van ¬ 84.294,36, om het van ¬ 18.592,01 te brengen op ¬ 102.886,37. De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in natura van een schuldvordering, verkregen ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe hiervoor werd beslist en gaat gepaard met de uitgifte van 1.112 aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Deze aandelen worden onderschreven aan de prijs van afgerond vijfenzeventig euro tachtig cent (¬ 75,80) per aandeel en worden volledig volgestort.

VERSLAGEN :

a) Verslag van de revisor.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANN WILLEKENS" te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Willekens, bedrijfsrevisor, heeft, bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, een verslag, opgesteld naar aanleiding van voorschreven inbreng in natura waarvan de conclusies ais volgt luiden:

V. besluit onder opschortende voorwaarden.

Ondergetekende, Arm WILLEKENS, bedrijfsrevisor met kantoor te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27, verklaart dat :

de inbreng in natura voor een bedrag van 84.294,36 EUR door de Heer André Lombaerts ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de B.V.B.A. VAN LAER - HUMBEEK, bestaat uit een schuld in rekening courant voortvloeiend uit een schuld ontstaan door de uitkering van een netto dividend ten opzichte van de voornoemde persoon.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

.de algemene vergadering van 30 december 2013 heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van 93.660,40 EUR in toepassing van de in art. 537 WIB 92 bedoelde procedure.

" de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag na aftrek van de in art. 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10 %, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van de Heer André Lombaerts

Tot besluit van mijn controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden ben ik van oordeel dat :

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

" dat de door partij weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde (desgevallend met het agio) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze niet overgewaardeerd is.

" de tegenprestatie voor de inbreng van 84.294,36 EUR bedraagt 1.112 nieuw te creëren aandelen van de B.V.B.A. VAN LAER - HUMBEEK, die worden toegekend aan de Heer André Lombaerts overeenkomend met zijn inbreng in natura van 84.294,36 EUR.

De conclusies van dit verslag zijn geldig onder voorbehoud dat er geen debet rekening courant bestaat ten opzichte van de inbrenger op datum van de voorgestelde transactie waardoor eventueel schuldvergelijking dient te worden gemaakt tussen deze debet rekening-courant en de rekening courant dividend.

Ondergetekende wenst eraan te herinneren dat zij volgens de nomen inzake inbreng in natura van het Instituut Der Bedrijfsrevisoren geen uitspraak doet omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Gedaan te goeder trouw, Kampenhout, 24 december 2013.

Ann WILLEKENS, Bedrijfsrevisor B.V.B.A., vertegenwoordigd door : Ann Willekens Bedrijfsrevisor (getekend).

b) Verslag van de zaakvoerder.

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen werd door de zaakvoerder verslag uitgebracht met betrekking tot hogergemelde inbreng in natura, in welk verslag uiteengezet wordt waarom gezegde inbreng van belang is voor de vennootschap en waarom, desgevallend, afgeweken wordt van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Een exemplaar van het rapport van de bedrijfsrevisor, zowel als een rapport van de zaakvoerder, zullen tergelijkertijd met een expeditie dezer neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4) De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiefboven genomen beslissing(en) en aan de huidige vennootschapswetgeving.

De statuten worden volledig en hernummerd en luiden voortaan als volgt :

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft als naam "VAN LAER - HUMBEEK".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1851 Grimbergen (Humbeek), Kerkstraat 232.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels, agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel de kleinhandel voor aankoop en verkoop van uurwerken, juwelen, goud, zilver en geschenkartikelen, alsmede hun herstellingen, in de ruimste zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijke plaats in België of in het buitenland, om op het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt zijn.

Zij mag aile industriële, commerciële, financiële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks on on rechtstreeks verband houden met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en inzonderheid op gelijke welke wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk of verwant is met het hare of de verwezenlijking ervan kan bevorderen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd en tweeduizend achthonderd zesentachtig euro zevenendertig cent (E 102.886,37), vertegenwoordigd door duizend achthonderd tweeënzestig (1.862) aandelen zonder nominale waarde, die elk één! duizend achthonderd tweeënzestigste (1/1.862ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders.

Een statutair zaakvoerder wordt steeds benoemd voor de ganse duur van de vennootschap. Een niet statutair zaakvoerder wordt, behoudens andersluidende beslissing, door de algemene vergadering benoemd voor onbepaalde duur en is door haar steeds herroepbaar.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder : de heer André LOMBAERTS, wonende te 1851 Grimbergen (Humbeek), Kerkstraat 232, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen het aanvaarden ervan verzet.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de Vennootschap jegens derden en zowel in rechteals eiser of als verweerder. Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei tien OuO0 uur. Indien

deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden,

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennohan, welke samen minstens één/vijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

Iedere algemene ve od | zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist ais aile vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt vol de bepalingenvmndeordke|anô3.252.3O2enwo|gende.

316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de

algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid monde

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

leder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander

vennuot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld:

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt,

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze

regelingen werd gedaan, wordt het netto alçtief, onder aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen

in dezelfde mate volgestort zijn.

5) De algemene ver adohng beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Olivier Saint-Remy, met kantoren te 2820 Rijmenam, Streepkensdreef 4, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belaoUnQudminiatratieu, waaronder de B][VV.^ alsook tegenover de diensten van het undamemingu|oNet, de kruispunUbonk, de administratie van het handelsregister of het register d burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wU6qingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde statuten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder

>01

et

4.0

et

Voorbehouden '" aornet Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordrgeri

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 26.08.2013 13461-0346-009
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 23.08.2012 12443-0535-009
24/11/2011 : BL503303
01/08/2011 : BL503303
20/08/2010 : BL503303
10/08/2009 : BL503303
30/07/2008 : BL503303
10/08/2007 : BL503303
29/08/2006 : BL503303
28/06/2005 : BL503303
03/09/2004 : BL503303
08/07/2003 : BL503303
04/10/2002 : BL503303
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 30.09.2015 15635-0097-012
17/10/2000 : BL503303
23/09/1999 : BL503303
01/01/1989 : BL503303
02/04/1988 : BL503303

Coordonnées
VAN LAER - HUMBEEK

Adresse
KERKSTRAAT 232 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande