VAN WEYENBERGH ASSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN WEYENBERGH ASSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.660.386

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-12-2014

Griffie

*14313138*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507660386

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

PEUGEOT VAN WEYENBERGH

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-Jacques BOEL te Asse op 18 december 2014 dat de heer Van Weyenbergh, Jan Catharina Kamiel, geboren te Asse op 14 juli 1961, en zijn echtgenote mevrouw Hertecant, Ingeborg Clara Frans, geboren te Anderlecht op 14 maart 1966, samen wonende te 1730 Asse, Nerviërsstraat 116  1V, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming  PEUGEOT VAN WEYENBERGH . Maatschappelijke zetel - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Nerviërsstraat 122. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de zaakvoerder(s). De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Maatschappelijk doel - De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1. aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden, evenals onderhoud en herstelling van nieuwe en tweedehandswagens en de daarbij horende onderdelen en accessoires, alsook aankoop en verkoop en alle werken aan hybride en elektrische wagens;

2. klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen, wissel- en hulpstukken van motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten;

3. uitbating van herstellingswerkplaatsen voor voertuigen en koetswerk; alle schilderwerken en carosserieherstellingen; pechverhelpingsdiensten; verhuring van voertuigen;

4. Handelsbemiddeling betrekkelijk alle mogelijke motorvoertuigen;

5. het afsluiten van financieringen en verzekeringen in het kader van de hoger gemelde aankoop en verkoop;

6. de commissie en agentuur alsmede de algemene vertegenwoordiging op voormelde terreinen.

7. de aankoop, verkoop, ruiling en beheer van onroerende goederen;

8. alle industriële, commerciële, financiële roerende of onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of gelijkaardige of verwante doelstellingen nastreven;

9. optreden als handelstussenpersoon.

Voormelde opsomming is slechts aanduidend doch niet beperkend, en moet dus worden verstaan in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nerviërsstraat 122 1730 Asse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur - De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal - Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD Euro. (18.600,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft een gelijke recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie. Op de aandelen wordt als volgt ingeschreven : Door de voornoemde heer Jan Van Weyenbergh op 93 aandelen, aan de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00). Door mevrouw Ingeborg Hertecant op 93 aandelen, aan de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00). De oprichters verklaren dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan tot beloop van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00), door storting in speciën en dat het bedrag van deze storting is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 18 december 2014. De notaris bevestigt dit.

Bestuur - Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. Als de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder, en dit voor de duur van de vennootschap: de heer Van Weyenbergh, Jan Catharina Kamiel, geboren te Asse op 14 juli 1961. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden - Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Jaarvergadering: Zitting - bijeenroeping  verdaging  schriftelijke vergadering - Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de vijftiende van de maand juni, om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing. De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend. De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt. Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht. Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Boekjaar - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst  reserves - Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief - Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. Slotbepalingen en overgangsbepalingen

De oprichters nemen de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering - Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2015. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2016.

2. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting  De oprichters verklaren dat de vennootschap met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt bij toepassing van artikel 60 Wetboek vennootschappen alle verbintenissen overneemt die vanaf heden voor rekening en ten name van de vennootschap zijn aangegaan. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

3. Volmachten - De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan alle oprichters afzonderlijk evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PERMFISC, gevestigd te 1730 Asse, Gentsesteenweg 105, met ondernemingsnummer 0456.835.752, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder(s), of elke andere door haar aangewezen persoon, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel (werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte).

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel en de formaliteiten inzake BTW.

Notaris Jean-Jacques BOEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/03/2015
ÿþ,-T-_._---~

r 'à

Mod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

0 9 WIN 2015

ter griffie vu ill g Nederlandstalige rechtbank van kOophctnd6j Brussej

ncergelegd/ontvangen op

Ondernemingsnr : 507.660.386

Benaming

(voluit) : PEUGEOT VAN WEYENBERGH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nerviërsstraat 122, 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke naam - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Jean-Jacques Boet, te Asse, op 3 februari 2(115, met ets relaas van Yegistrat.e "Akte van notaris -Jean-Jacques BOEL te Asse, van 03-02-2015, repertorium 25711, Blad(en): 5 Verzending(en): 0, Geregistreerd op het registratiekantoor ASSE-AA op tien februari tweeduizendvijftien (10-02-2015), Register oba 5 Boek 000 Blad 000 Vak 1425, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger", van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PEUGEOT VAN WEYENBERGH, gevestigd te 1730 Asse, Nerviërsstraat 122, blijkt dat de algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen naar "VAN WEYENBERGH ASSE".

TWEEDE BESLISSING

WIJZIGING VAN ARTIKEL EEN DER STATUTEN

De vergadering beslist de statuten te wijzigen ingevolge de bepaling die voorafgaat en meer bepaald door, de tekst van artikel één te schrappen en te vervangen ais volgt: "De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "VAN WEYENBERGH ASSE"."

DERDE BESLISSING

VERZOEK TOT COORDINATIE DER STATUTEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de statuten zoals zij hiervoor zijn goedgekeurd en aangenomen, te coördineren, en deze neer te leggen in het vennootschapsdossier,

VIERDE BESLISSING

MACHTIGING TOT UITVOERING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VIJFDE BESLISSING

VOLMACHT

De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan aile oprichters afzonderlijk evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PERMFISC, gevestigd te 1730 Asse, Gentsesteenweg 105, met ondememingsnummer 0456.835.752, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder(s), of elke andere door haar aangewezen persoon, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en. Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden,

Voor analytisch uittreksel

Notaris Jean-Jacques Boel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

,1 -~ I 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffië van l @@Is legdon#vangen op

1111111111111Ï11111111111111111

I ei AP% 215

ter grao vel Nesj,

reGhtktentc van

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0507.660.386

VAN WEYENBERGH ASSE

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID NERVIERSSTRAAT 122 TE 1730 ASSE

NEERLEGGING VOORSTEL OVERDRACHT BEDRIJFSTAK BIJ TOEPASSING VAN ARTIKEL 770 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Bekendmaking in de vomi van een mededeling in toepassing van artikel 75, tweede lid Wb. Venn. van het onderwerp van de akte die conform artikel 760 §3 Wb. Venn. juncto artikel 74 Wb. Venn. dient te worden neergelegd

Werd neergelegd ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van Koophandel te Brussel: een uitgifte van', een akte verleden voor notaris Alleen Reniers te Asse op 31 maart 2015 inhoudende voorstel overdracht bedrijfstak "exploitatie garage" door BVBA GARAGE VAN WEYENBERGH, met zetel te 1730 Asse, Nerviërsstraat 122, met ondernemingsnummer 0437.443.175, aan BVBA VAN WEYENBERGH ASSE, bij toepassing van artikel 770 Wb. Venn. Bij toepassing van artikel 770 Wb. venn. werd ervoor gekozen de voormelde overdracht bedrijfstak te onderwerpen aan de bepalingen van de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767' Wetboek Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ajn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

Mod Word 11.1

1:7"ti;=' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~iuuuimiiiuuiiui

*15103192'

Ondernemingsnr : 0507.660.386

Benaming

(voluit) : VAN WEYENBERGH ASSE (verkort) :

.r r~ ti~nrtrrn

v

JwlL1 2015

ter cf (tilla van

~rr:riA2s<ii1.9 V,?3L-[ 1tis-r}çi'S~4~it" r£~i if a~



Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1730 ASSE, NERVIERSSTRAAT 122

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT TEN BEZWARENDE TITEL BEDRIJFSTAK CONFORM ARTT 770 JUNCTO 760 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Uittreksel uit de akte verreden voor notaris Alleen Reniers te Asse op 16 juni 2015, neergelegd voorafgaandelijk aan de formaliteit van de registratie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens akte verleden voor notaris Asleen Reniers te Asse op 31 maart 2015 werd een voorstel opgemaakt inhoudende overdracht van bedrijfstak "exploitatie garage" door de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid 'WEYBERG', met zetel te 1730 Asse, Nerviërsstraat 122, ingeschreven in het, rechtspersonenregister te Brussel met ondememingsnummer 0437443,175, B.T.W.-plichtige, opgericht onder, de benaming "Garage Van Weyenbergh" bij akte verleden voor notaris Hans BERQUIN te Brussel, op 28 april" 1989, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 juni daarna onder nummer 19890603-; 066, hierna genoemd de overdragende vennootschap, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VAN WEYENBERGH ASSE', met zetel te 1730 Asse, Nerviërsstreat 122, ingeschreven in; het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0507.660.386, B.T.W.-plichtige, opgericht; onder de benaming 'PEUGEOT VAN WEYENBERGH' bij akte verleden voor notaris Jean-Jacques Boel te: Asse, op 18 december 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 december. daarna onder nummer 14313138, hierna genoemd de overnemende vennootschap, bij toepassing van artikel 770 Wetboek vennootschappen. Het voorwerp van het voorstel van overdracht van bedrijfstak "exploitatie garage" omvat de delen van de activa en passiva van het vermogen van de overdragende vennootschap die zijn vernield in de boekhoudkundige staat per 31 december 2014 van de overdragende vennootschap, dewelke werd gehecht aan de akte verleden voor notaris Alleen Reniers te Asse op 31 maart 2015 en eveneens aan de akte dd. 16 juni 2015 werd gehecht.

De Overdragende Vennootschap heeft dit voorstel tot overdracht neergelegd ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel op 10 april 2015. Deze neerlegging werd in de vorm van een mededeling bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 22 april 2015, onder nummer 15058286.

De overnemende vennootschap heeft dit voorstel tot overdracht neergelegd ter griffie van de' Nederlandstalige rechtbank van Koophandel te Brussel op 10 april 2015. Deze neerlegging werd in de vorm van een mededeling bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 22 april 2015, onder 15058285.

De lasthebber van de Overdragende Vennootschap BVBA WEYBERG heeft op 16 juni 2015 verklaard ten bezwarende titel over te dragen aan de Overnemende Vennootschap BVBA VAN WEYENBERGH ASSE, voor wie de lasthebber heeft aanvaard, de actief- en passiefbestanddelen van het vermogen van de Overdragende Vennootschap die samen een bedrijfstak "exploitatie garage" vormen in de zin van artikel 680 Wetboek vennootschappen in toepassing van artikel 770 wetboek vennootschappen, en die zijn opgenomen in een staat van actief en passief van de Overdragende Vennootschap per 31 december 2014, die als bijlage werd gehecht, aan de akte voorstel overdracht bedrijfstak verleden voor notaris Aileen Reniers op 31 maart 2015.

Deze verrichting werd overeenkomstig artikel 770 van het Wetboek van vennootschappen onderworpen aan de regeling omschreven in de artikels 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen.







Voor analytisch uittreksel.

Gelijktijdig hiermee neergelegd: uitgifte van de akte overdracht ten bezwarende titel van een bedrijfstak dd. 16 juni 2015, analytisch uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Meester Jean-Jacques BOEL Geassocieerde notaris te Asse

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16508-0178-015

Coordonnées
VAN WEYENBERGH ASSE

Adresse
NERVIERSSTRAAT 122 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande