VCS VIDEO & CONFERENCING SOLUTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VCS VIDEO & CONFERENCING SOLUTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 634.574.988

Publication

03/08/2015
ÿþmod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

15 1381*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -07- 2015

Ondememingsnr :(jG 9'A

Benaming (voluit) :VCS VIDEO & CONFERENC1NG SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ambachtenlaan 54

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :Oprichting

100Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hugo VAN ELSLANDE te Leuven op negen juli; tweeduizendvijftien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "VCS Video & Conferencing Solutions", met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Ambachtenlaan 54, van;; onbepaalde duur, door 1) mevrouw RIGHELL1 Monica, geboren te Sint-Truiden op 12 juni 1971, wonende te:, 3800 Sint-Truiden, Nachtegaal 25 en 2)de heer BULINCKX Michaël François, geboren te Etterbeek op 2 januari;' 1971, wonende te 1970 Wezembeek Oppem, Grensstraat 164 bus 43

Waarvan het kapitaal HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EURO) bedraagt, volledig in geld geplaatst;. werd, volledig volstort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) gelijke aandelen, zonder vermelding;, van nominale waarde, waarop is ingeschreven door:

- mevrouw Righelli Monica, voornoemd, die een som gestort heeft van VIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO,;

(55.000,00 EURO), waarvoor haar vijfenvijftig (55) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

" " de heer BulincIo Michaël voornoemd, die een som gestort heeft van VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO;

(45.000,00 EURO), waarvoor hem vijfenveertig (45) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

- zonder toegestaan kapitaal;

- zonder commissaris:

- met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde

kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizendzestien;

- met de jaarvergadering op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur (16.00 uur); de eerste: jaarvergadering heeft plaats in tweeduizendzeventien;

- met als bestuurders, bvba DAMATION, zetel te 1970 Wezembeek-Oppem, Grensstraat 164 bus 43,.; ondernemingsnummer 0476.056,105, RPR Brussel, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bulinckx Michaël; François voornoemd en de NV Video & Conferencing Solutions, zetel te 3001 Leuven (Heverlee),'; Ambachtenlaan 54, ondernemingsnummer 0474.653.167., RPR Leuven, met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw Monica Righelli voornoemd, die als volgt extern bevoegd zijn: twee bestuurders gezamenlijk of een, afgevaardigd bestuurder afzonderlijk,

Financieel plan

Vóór het verlijden van deze akte hebben de oprichters mij een door mij te bewaren financieel plan overhandigd, ondertekend door hen of hun gevolmachtigden, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EURO):' voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op: een bijzondere rekening nummer BE70 7360 1575 8625 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde;( financiële instelling op 8 juli 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier:: bewaard zal blijven.

De inbrengers verklaren de hen toegekende vergoedingen te aanvaarden.

De comparanten verklaren vervolgens dat de statuten als volgt zullen luiden:

De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "VCS Video & Conferencing'; Solutions",

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Ambachtenlaan 54.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Woor; behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst warden bij besluit van de Raad van Bestuur, welk besluit bekendgemaakt moet worden in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft als doel:

Aan- en verkoop, in- en uitvoer, verhuur, distributie en productie van audiovisuele producten en informatica producten.

Installatie, coërdinatie en uitvoering van audiovisuele en multimedia projecten en de verhuur ervan.

Advies, studie en engineering in toegepaste audiovisuele en multimedia projecten.

Aankoop, verkoop, invoer en uitvoer, verhuur en distributie van alle meubilair in verband met voormelde projecten.

Deze opsomming Is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële ' handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Zij mag deelnemen als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België ais in het buitenland.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EURO). Het is vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Tot verhoging van het kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris.

Daarbij moeten evenwel, voor geldelijke inbrengen, onverminderd de bepalingen terzake in het Wetboek van vennootschappen, de hierna volgende regels betreffende het voorkeurrecht inachtgenomen worden:

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, de converteerbare obligaties en de warrants, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De aandelen blijven steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd.

De niet volstorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd. De titularis van gedematerialiseerde effecten kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam.

Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel 510 van het wetboek van Vennootschappen, gelden de hierna volgende regels met betrekking tot de overdracht van aandelen:

§ 1. Overgang van aandelen onder levenden

Een aandeelhouder kan zijn aandelen in de vennootschap overdragen onder levenden aan een medeaandeelhouder of aan een derde, onder voorbehoud van hetgeen onder § 4 staat vermeld.

§ 2, Vorm van de overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek,

§ 3. Overgang van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of de aandelen van een overleden aandeelhouder gaan over op zijn erfgenamen of ' rechtverkrijgenden, onder voorbehoud van hetgeen onder § 4 staat vermeld.

§ 4, Voorkeurrecht van de aandeelhouders

De aandelen kunnen slechts worden overgedragen nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle aandeelhouders. Daartoe moeten volgende regels worden nageleefd: De aandeelhouder die één of meer aandelen wil overlaten aan een andere aandeelhouder of een derde, moet de bestuurder of de raad van bestuur hierover schriftelijk inlichten. ln deze kennisgeving vermeldt hij het aantal, de voorgestelde overnameprijs, alsook de naam, de voornamen, beroep en woonplaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van , de voorgestelde overnemende aandeelhouder of aanvaarde kandidaat-aandeelhouder. Binnen de vijftien dagen na de datum van verzending van deze kennisgeving, maakt de bestuurder of de raad van bestuur de inhoud van dit schrijven aan de andere aandeelhouders bekend,

In geval van overlijden van een aandeelhouder maakt de bestuurder op eigen initiatief, vijftien dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de aandeelhouders bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Na deze bekendmakingen wordt aan de bestaande aandeelhouders de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten. Indien één of meer aandeelhouders het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere aandeelhouders. Het overblijvende aandeel of aantal aandelen wordt, indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde aandeelhouders, gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen warden gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen even

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i1_1

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

zoveel nieuwen aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen. De aandeelhouder

die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken, moet er, op straf van verval, de bestuurder over inlichten

binnen de vijftien dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de .

bestuurder. Indien geen van de aandeelhouders zijn voorkeurrecht uitoefent, worden de door de overlater

7 voorgestelde ovememer(s)/kandidaat-veno(o)t(en) of de rechtverkrijgende(n) van de overleden aandeelhouder

v eigenaars) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid door deze "

statuten opgelegd deze ovememer(s) of rechtverkrijgenden) afwijst ais vennoten.

Daartoe moet de bestuurder of de aandeelhouders) het voorstel van overdracht op de agenda plaatsen van

een bijzondere algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen de drie weken na ontvangst van de kennisgeving door de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen of van de kennisgeving door de bestuurder van het overlijden. Indien de vergadering de voorgestelde ovememers of rechtverkrijgenden van de overleden aandeelhouder afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de uittredende aandeelhouder of de rechthebbenden van de overleden aandeelhouder definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te . nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals dit hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft de uittredende aandeelhouder of diens vertegenwoordiger(s) of rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van deze

aandelen wordt door de betrokken partijen bepaald op basis van de gecorrigeerde intrinsieke waarde van het aandeel vastgesteld op basis van de laatste goedgekeurde balans, nadat de voorzieningen, afschrijvingen en/of economisch verantwoordbare herwaarderingsmeerwaarden ingeboekt zijn, alsook op de waarde van het rendement over de volgende vijf jaar op basis van de bestaande contracten en toekomstige cash-flow. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld door twee deskundigen, van wie er één wordt aangewezen door de vennootschap en één door de uittredende aandeelhouder of de rechtverkrijgende(n) van de overleden aandeelhouder. Komen de twee deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die de prijs definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat. Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft. De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste zes maanden na de uittreding vastgesteld zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste het minimum aantal bestuurders door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De Raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief.

pe oproepingsbrief tot een vergadering van de Raad van Bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste vijf voile dagen vôôr de vergadering verzonden. De oproeping mag tevens per email gebeuren. De oproeping bevat de agenda; over de punten die daarin niet vermeld worden, kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen. "

De Raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, fax of ' mail, volmacht geven aan één van zijn collega's van de Raad, maar slechts voor één vergadering. Elke bestuurder kan slechts één medelid van de Raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de Raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De Raad van bestuur is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de =' wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door een gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk,

0e raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap (zoals de definitie van de strategische krachtlijnen, de goedkeuring van de projecten en begrotingen en belangrijke structuurhervormingen) of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden (zoals de bijeenroeping van de algemene vergadering, kapitaalverhoging in het kader van toegestaan kapitaal, interimdividenden en bijzondere verslagen)

De raad van bestuur stelt de voorwaarden vast van de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze, en is belast met de controle op de , uitoefening van deze functies.

tje bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproeping ' vernield op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur (16.00 uur); indien dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen vóór de datum van de voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief, fax of email ter kennis brengen aan de vennootschap.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid, door het oudste lid in jaren van die Raad.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit, overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, meedelen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van tenminste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van het reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het ' gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging , worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoaktief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding. (einde van de statuten)

111. BENOEMINGEN EN SLOTBEPALINGEN

En onmiddellijk hierna hebben de oprichters de volgende beslissingen genomen.

Worden benoemd tot bestuurder met ingang vanaf heden;

- de bvba DAMATION, zetel te 1970 Wezembeek-Oppem, Grensstraat 164 bus 43, ondernemingsnummer 0476.056.105, RPR Brussel, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bulinckx Michaël François voornoemd,

- de naamloze vennootschap Video & Conferencing Solutions, zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Ambachtenlaan 54, ondernemingsnummer 0474.653.167 RPR Leuven, met als vaste vertegenwoordiger' mevrouw Monica Righelli voornoemd.

Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering hiertoe bevoegd, anders beslist. Het mandaat zal een einde nemen op de jaarvergadering van 2021.

Elke voornoemde bestuurder heeft vervolgens verklaard dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet,

Raad van bestuur

Vervolgens is de raad van bestuur bijeengekomen bestaande uit de NV Video & Conferencing Solutions voornoemd en de bvba DAMATION voornoemd, om de volgende beslissing te nemen:

Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder, met ingang vanaf heden: de naamloze vennootschap Video & Conferencing Solutions, met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw Monica Righelli voornoemd.

De raad van bestuur beslist bijgevolg om haar het dagelijkse bestuur van de vennootschap over te dragen. Alle bevoegdheden inzake dagelijks bestuur, ook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van dat dagelijks bestuur worden daardoor overgedragen. Overeenkomstig artikel twaalf (12) van de statuten, is de vennootschap in het kader van het dagelijks bestuur geldig verbonden door de handtekening van de gedelegeerd bestuurder alleen. In die hoedanigheid moet deze haar handelingen niet met een voorafgaande of speciale toestemming rechtvaardigen.

Tevens wordt besloten voornoemde NV Video & Conferencing Solutions, aan te stellen als voorzitter van de Raad Van Bestuur.

De NV Video & Conferencing Solutions, vertegenwoordigd door mevrouw Monica Righelli, heeft vervolgens verklaard deze mandaten te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich

_biertegen xer;'et.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

,Voor.

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op artikelen 443 e.v, van het Wetboek van vennootschappen waardoor overdrachten van vermogensbestanddelen aan de vennootschap aan revisorale controle en goedkeuring door de algemene vergadering onderworpen worden.

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf één juni tweeduizend vijftien. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Een uittreksel van onderhavige akte zal door de zorgen van de minuuthoudende notaris ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden. De vennootschap verkrijgt, overeenkomstig artikel 2 ; van het Wetboek van vennootschappen, de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van deze neerlegging, welke datum door de minuuthoudende notaris vervolgens aan de vennootschap zal geattesteerd worden,

Door voornoemde bestuurders wordt hierbij volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QPS ACCOUNTANTS HASSELT, 3510 Hasselt, Meybroekstraat 77, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot aile andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, ENKEL UITGEREIKT MET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE

gelijktijdig hiermee neergelegd',

- een uitgifte van de akte

Meester Hugo VAN ELSLANDE, geassocieerd notaris te Leuven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

'Voor.

,béhouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VCS VIDEO & CONFERENCING SOLUTIONS

Adresse
AMBACHTENLAAN 54 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande