VDP-LM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDP-LM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.552.941

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 30.07.2014 14366-0499-012
21/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

i

IN

fil

13 79721*

Neergeteld ter griffie der

Rechtbank" ' van KooRh edit 2013

- te Leuven, -de u tS NOV.

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0502552941

Benaming

(voluit) ; VDP-LM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Kwintensstraat 6, 3350 Linter (Wommersom)

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 10 januari 2013 werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijjheid VDP-LM opgericht. Bij de neerlegging ter griffie dd. 17 Januari 2013 werd volgende bepaling niet mee opgenomen:

Tot eerste gewone zaakvoerders worden benoemd, voor onbepaalde duur :

- de heer Vandeput Hugo, voornoemd, wonende te 3350 Lanter, Eliksemstraat 55D;

- mevrouw Lintermans Liliane, voornoemd, wonende te 3350 Linter, Eliksemstraat 55D;

- de heer Vandeput Bert, voornoemd, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Geldenaaksebaan 324 bus 2.

Notaris Erik Lerut

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fJe:7.el.2.:r;:t 'ka /9~~i~~21

Rechtbank van Ko bande

L~~~en, do 1 ~JAN. ~013

egegureprER,

Ondernemingsnr : n Sep s. c3Li k

Benaming

(voluit) : VDP-LM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Kwintensstraat 6, 3350 Linter (Wommersom)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 10 januari 2013 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijjheid werd opgericht warvan de statuten luiden als volgt

1. OPRICHTERS

a) De heer VANDEPUT Hugo Florent, geboren te Tienen op twaalf juni negentienhonderd vierenvijftig, echtgenoot van mevrouw LINTERMANS Liliane Maria Léontine, wonende te 3350 Lanter, Etiksemstraat 550.

b) Mevrouw LINTERMANS Liliane Maria Léontine, geboren te Tienen op vijftien augustus negentienhonderd zevenenvijftig, echtgenote van de heer VANDEPUT Hugo, wonende te 3350 Linter, Eliksemstraat 55D.

c) De heer VANDEPUT Bert Edouard, geboren te Tienen op dertien augustus negentienhonderd drieëntachtig, echtgenoot van mevrouw OOSTERLYNCK Deborah Maria André, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Geldenaaksebaan 324 bus 2.

2. NAAM

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de'

naam "VDP LM".

3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3350 Linter (Wommersom), Sint-Kwintensstraat 6,

4. DOEL

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving met betrekking tot de bemiddeling in banken beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van een in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtinstanties en van elk mandaat toegekend of toe te kennen door een kredietinstelling aan Vandeput-Lintermans BVBA of aan elke; andere vennootschap waarvan zij participaties bezit of aan elke andere vennootschap waarvan zij participaties bezit, direct of indirect, zal de vennootschap als doel hebben

- Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium voor eigen rekening bestaande uit onroerende en roerende goederen.

- De vennootschap mag overgaan tot het aan- en verkopen, verkavelen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, in leasing geven en nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld,

- Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

- De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Dit alles In de meest ruime zin.

5. DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4_" f" " De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijfhonderd

drieënveertigduizend euro (¬ 1.543.000,00).

Het is verdeeld in honderdvierenvijftigduizend driehonderd (154.300) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

Het is samengesteld door een inbreng in natura ten belope van ¬ 1.543.000,00 en is volstort,

Inbreng in natura

1. De heer Vandeput Hugo, doet inbreng in natura van volgende goederen

a) de onverdeelde helft van het onroerend goed hierna vermeld met een waarde van driehonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 342.500,00);

b) zesenvijftig (56) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandeput-Lintermans", met ondememingsnummer 0896.564.070 met een waarde van tweehonderd achtenvijftigduizend driehonderd tweeëntwintig euro achtenvijftig cent (¬ 258.322,58).

De totale waarde van de inbrengen wordt geschat op zeshonderdduizend achthonderd tweeëntwintig euro achtenvijftig cent (¬ 600.822,58).

2, Mevrouw Lintermans Liliane, doet inbreng in natura van volgende goederen

a) de onverdeelde helft van het onroerend goed hierna vermeld met een waarde van driehonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 342.500,00);

b) honderd (100) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandeput-Lintermans", met ondernemingsnummer 0896.564.070 met een waarde van vierhonderd éénenzestigduizend tweehonderd negentig euro tweeëndertig cent (¬ 461.290,32).

De totale waarde van de inbrengen wordt geschat op achthonderd en drieduizend zevenhonderd negentig euro tweeëndertig cent (¬ 803.790,32).

3. De heer Vandeput Bert doet inbreng in natura van volgende goederen, hem persoonlijk toehorende van vóér zijn huwelijk dertig (30) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandeput-Lintermans", met ondememingsnum-mer 0896.564.070 met een waarde van honderd achtendertigduizend driehonderd zevenentachtig euro tien cent (¬ 138.387,10).

De totale waarde van de inbreng wordt geschat op honderd achtendertigduizend driehonderd zevenentachtig euro tien cent (¬ 138.387,10).

Zoals nauwkeurig omschreven in navermeld verslag van de heer Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A18, zijnde immateriële vaste activa ten bedrage van achthonderd achtenvijftigduizend euro (¬ 858.000,00) en materiële vaste activa ten bedrage van zeshonderd vijfentachtigduizend euro (¬ 685.000,00).

DE TOTALE WAARDE VAN DE INBRENGEN in natura van voormelde goederen wordt geschat op één miljoen vijfhonderd drieënveertigduizend euro (¬ 1.543.000,00).

Als vergoeding voor deze inbrengen wordt aan de heer Vandeput Hugo, voornoemd, zestigduizend tweeëntachtig (60.082) aandelen toegekend, zonder vermelding van nominale waarde.

Als vergoeding voor deze inbrengen wordt aan mevrouw Lintermans Liliane, voornoemd, tachtigduizend driehonderd negenenzeventig (80.379) aandelen toegekend, zonder vermelding van nominale waarde.

Ais vergoeding voor deze inbreng wordt aan de heer Vandeput Bert, voornoemd, dertienduizend achthonderd negenendertig (13.839) aandelen toegekend, zonder vermelding van nominale waarde.

Hetzij in totaal honderdvierenvijftigduizend driehonderd (154.300) aandelen.

Verslagen

De heer Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A18, daartoe door de oprichters verzocht, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van dat verslag luiden letterlijk als volgt:

"1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig deze controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 219 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet

voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw,

Leuven, 18 juni 2012

Voor de bvba "F. Clukkers bedrijfsrevisor"

F. Clukkers

Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigend vennoot"

Bovendien hebben de oprichters zelf een bijzonder verslag de dato achttien juni tweeduizend en twaalf

opgesteld aangaande de gedane inbrengen in natura zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek

van Vennootschappen.

Beschrijving onroerend goed

Gemeente LINTER  zevende afdeling - WOMMERSOM

Een kantoorgebouw op en met grond, gelegen Sint-Kwintensstraat 6, gekend volgens titel en volgens recent

kadastraal uittreksel sectie C, nummer 4661F, voor een oppervlakte van zeven are zevenenvijftig centiare (7a

57ca).

7, BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Boekhoudkantoor Janssens", te 3300 Tienen, Kummenbaan 34, vertegenwoordigd door de heer William

Janssens, wonende te 3300 Tienen, Kummenbaan 34 of een gevolmachtigde, teneinde voor de vennootschap

de nodige inschrijvingen en wijzigingen bij de kruispuntbank ondernemingen; de BTW-administratie en het

sociaal verzekeringsfonds uit te voeren.

8. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

éénendertig december tweeduizend dertien.

9. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand april om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de bij de statuten voorgeschreven datum van het jaar tweeduizend veertien.

10. WINST-RESERVES

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Voo -

,behouen

aal het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de oprichter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 13.08.2015 15421-0169-013

Coordonnées
VDP-LM

Adresse
SINT-KWINTENSSTRAAT 6 3350 WOMMERSOM

Code postal : 3350
Localité : Wommersom
Commune : LINTER
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande