VDV CONSTRUCT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VDV CONSTRUCT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.680.504

Publication

13/07/2012
ÿþ ~: MoC Wortl 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1lIl( lI (II (IlI til l il ll II1( IlI

*12123314*

n

Ondernemingsnr : 0429680504 Benaming

(voluit) VDV CONSTRUCT (verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : te 1652 Alsemberg, Dikkemeerweg 172

(volledig adres)

Onderwerp akte : VEREFFENING - SLUITING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 28/6/2012.

Inhoudende buitengewone algemene vergadering van de NV VDV CONSTRUCT, te 1652 Alsemberg,'

Dikkemeerweg 172,

A. dat de vergadering geldig was samengesteld, met volgende agenda :

1. Voorlezing van de verslagen van: í) de Raad van bestuur, houdende toelichting van het voorstel tot, ontbinding van de vennootschap en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd die is vastgesteld per 8 juni 2012., dus niet ouder dan drie maanden v(5ór heden; en ii) een bedrijfsrevisor, aangeduid door de raad van bestuur, over de gezegde staat van activa en passiva.

2. Voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

3, Voorstel geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van

' Vennootschappen,

4. Vaststelling dat de vennootschap een passief heeft en dat het vermogen van de vennootschap volledige vereffend en toegekend wordt aan de vennoten van de vennootschap.

5. Sluiting van de vereffening.

6. Benoeming van een bijzondere lasthebber teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de beslissingen genomen omtrent de bovenstaande agendapunten.

B. dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen heeft :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verstag van de Raad van bestuur voor te lezen, waarin het voorstel van ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap werd gevoegd die werd vastgesteld per 8 juni 2012.

De vergadering ontslaat de voorzitter er tevens van het verslag voor te lezen van de bedrijfsrevisor, over de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap.

De aandeelhouders erkennen een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te, hebben genomen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen heeft de: raad van bestuur van de naamloze vennootschap VDV CONSTRUCT met zetel te 1652 Alsemberg, Dikkemeerweg 172, ondernemingsnummer 0818.153.527 een boekhoudkundige staat, afgesloten op 8 juni 2012, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 55.787,98 Euro en een netto-actief van  146.207,84 Euro. De boekhoudkundige staat is opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Opgesteld te Zwijnaarde op 21 juni 2012

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de. griffie van de Rechtbank van Koophandel, en bewaard worden door ondergetekende notaris in hete vennootschapsdossier; het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Ondergetekende notaris attesteert het bestaan en de externe geldigheid van de akten en formaliteiten die krachtens artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen door de vennootschap dienen te worden vervuld. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering keurt de staat van activa en passiva vastgesteld per 8 juni 2012 goed en beslist dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en in vereffening gesteld.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen en verklaart dat de voorwaarden vervat in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen daartoe vervuld zijn, gezien de vennootschap geen enkele verdere activiteit zal uitoefenen.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de Raad van bestuur van een naamloze vennootschap ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zullen dragen.

Ter herinnering, de huidige bestuurders van de vennootschap zijn:

- de Heer Jean VERSTRAETEN, voornoemd;

- de Heer Filip DE VALCK. voornoemd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verklaart dat alle passiefposten, voor zover de staat van activa en passiva vastgesteld per 8 juni 2012 enig door de vennootschap te dragen passief vermeldt, volledig betaald zijn.

De vergadering stelt vast en de raad van bestuur bevestigt voor zover nodig, dat de vennootschap geen passief aan derden bezit en dat het hele vermogen, zo actief als passief van de vennootschap op heden toegekend wordt aan de aandeelhouders pro rata hun aandelen in de vennootschap, en dat bijgevolg het vermogen op heden vereffend wordt.

De vergadering beslist dat voor zover er op heden nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend gestort kunnen worden op volgende financiële rekening van de Heer Jean Verstraeten voornoemd, op rekening nummer 448-0605611-41.

De aandeelhouders verklaren dat voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, de Heer Jean Verstraeten zal instaan voor de betaling ervan, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden.

Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

VIJFDE BESLISSING

Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlagen, bevestigt de vergadering nogmaals dat alle voorwaarden vervat in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

Na onderzoek daarvan bevestigt de ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van ; vennootschappen gehouden is.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de naamloze vennootschap VDV CONSTRUCT definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te 1652 Alsemberg, Dikkemeerweg 172. ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde alle nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen bij de banken waar de vennootschap rekeningen aanhield, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering; de Heer Jean Verstraeten, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte tot vereffening - sluiting.

- verslagen van de raad van bestuur en van de revisor over de vereffening - sluiting.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 13.02.2012 12032-0134-009
23/01/2012
ÿþ Mari 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111111111 YI

*12020368*

puni~~~~~~

Griffie

~~~,. a '

Ondernemingsnr : 0429.680.504

Benaming

(voluit) : VDV CONSTRUCT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dikkemeerweg 172, 1652 Alsemberg

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders, benoeming gedelegeerd bestuurder en

omzetting toonderaandelen in aandelen op naam

Op de jaarlijkse algemene vergadering van 16 december 2011 werden herbenoemd tot bestuurder en dit tot

de algemene vergadering van 2017 :

- de heer Filip De Valck, wonende te Bellevoorde 1, 9230 Wetteren

- de heer Jean Verstraeten, wonende te Dikkemeerweg 172, 1652 Alsemberg

Tevens wordt de Heer Jean Verstraeten, voornoemd, door de raad van bestuur benoemd tot gedelegeerd

bestuurder tot de algemene vergadering van 2017.

Conform artikel 462 van het wetboek vennootschapsrecht hebben de aandeelhouders de raad van bestuur verzocht om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, de toonderaandelen te vernietigen en een aandeelhoudersregister op te maken met vermelding van de houders van de aandelen op naam.

Op 22 december 2011 werden door de voltallige raad van bestuur unaniem volgende beslissingen genomen

1. de aandelen aan toonder werden met onmiddellijke ingang omgezet in aandelen op naam

2. de aandelen aan toonder (1.250 stuks) werden vernietigd

3. een aandeelhoudersregister werd opgemaakt met vermelding van de houders van de aandelen op naam.

Jean Verstraeten

Gedelegeerd bestuurder



--------------

vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik



25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 18.02.2011 11039-0259-011
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 29.01.2010 10031-0130-011
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 13.02.2009 09045-0349-011
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 22.01.2008 08022-0034-010
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 04.01.2007 07004-2226-012
22/07/2005 : BG063922
15/07/2005 : BG063922
20/01/2005 : BG063922
15/07/2004 : BG063922
15/07/2004 : BG063922
09/07/2004 : BG063922
08/01/1998 : BG63922
14/02/1997 : BG63922
01/01/1993 : BG63922
01/01/1992 : BG63922
01/01/1992 : BG63922
29/12/1990 : BG63922
01/03/1988 : BG63922
01/01/1988 : BG63922
22/01/1987 : BG63922

Coordonnées
VDV CONSTRUCT

Adresse
DIKKEMEERWEG 172 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande