VEC DIENSTEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VEC DIENSTEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.973.806

Publication

17/06/2013
ÿþ4 titi

Motl word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

1111

*13091128*

Non'rgolegd ter griffie der

{ echtbank van Koophandat

te Lawert, de U 6 »I «il

DE GRfFFfEA,

Griffie

Ondernemingsnr : S 3-t . 2 4 3. %oe,

Benaming

(voluit) : VEC Diensten

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Jennekensstraat 73, 3150 Haacht

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd. 15 mei 2013

OPRICHTING  STATUTEN  VERKLARINGEN  BENOEMINGEN

Op heden, 15 mei TWEEDUIZENDDERTIEN

ZIJN BIJEENGEKOMEN:

1.Claes Luc, geboren te Mechelen op 20 juli 1963, wonende te Haacht  Jennekensstraat 73  NN 63072048593;

2, Van Espen Veerle, geboren te Bonheiden op 3 augustus 1965, wonende te Haacht - Jennekensstraat 73 NN 65080327091.

Die onder elkaar overeengekomen zijn om een vennootschap onder firma op te richten onder de benaming VEC Diensten en waarvan de zetel za! gevestigd zijn te Jennekensstraat 73 -3150 Haacht en met een eigen vermogen van 10.000,00 euro.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur en begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsovereenkomst op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VERMOGEN  INBRENGEN  VERGOEDINGEN

Het vermogen van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt tienduizend euro (10.000,00 E) en is ingebracht in de vennootschap als volgt.

1.Claes Luc, voornoemd, brengt een globaal bedrag in van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) in geld, waardoor hij een participatie verwerft in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng, hetzij vijftig ten honderd (50 %) van het vermogen van de vennootschap.

2.Van Espen Veerle, voornoemd, brengt een globaal bedrag in van vijfduizend euro (¬ 5000,00) in geld, waardoor zij een participatie verwerft in het vermogen van de venncotschap in verhouding tot haar inbreng, hetzij vijftig ten honderd (50 %) van het vermogen van de vennootschap.

STATUTEN

ARTIKEL 1  NAAM

Bij deze wordt tussen de verschijners een Vennootschap Onder Firma opgericht onder de benaming "VEC Diensten".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Jennekensstraat 73 -- 3150 Haacht.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

bui-'tenteland op te richten.

ARTIKEL 3  DOEL

I. Specifieke activiteiten.

Het uitbaten en beheren van eethuizen, restaurants, snackbars, restaurantskeuken, alsmede het verrichten van alle traiteursactiviteiten; het uitbaten en beheren van slagerij en spekslagerij, alsmede het uitvoeren van alle activiteiten, die in de ruimste zin hiermede verband houden,

Il. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

J/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

all. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

t 9~

s.+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5  VERMOGEN

Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bij haar oprichting bedraagt tienduizend euro (10.000,00 euro).

ARTIKEL 8  BEHEER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Tot zaakvoerders-vennoten worden benoemd, voor de duur van de vennootschap:

-Claes Luc

-Van Espen Veerle

De zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen wegens gewichtige redenen door een eenparig besluit van de vennoten.

Wedde

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap,

Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerders zijn bevoegd om gezamenlijk alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die afzonderlijk kan optreden.

Volmacht

De zaakvoerders kunnen een gevolmachtigde van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ARTIKEL 10  BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van datzelfde jaar.

Ieder jaar op 5 juni zullen de zaakvoerders de nodige boekhoudkundige stukken opmaken overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van de boekhoudwetgeving.

ARTIKEL 11  BESTEMMING EN VERDELING VAN HET RESULTAAT

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders gerechtigheden in het vermogen van de vennootschap.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de zaakvoerder(s).

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders gerechtigheden in het vermogen van de vennootschap.

Vennoten die slechts een inbreng van arbeid of diensten in de vennootschap gedaan hebben, zullen hun bijdrage in het verlies moeten betalen binnen de drie maanden na de vaststelling van dit verlies, en dit op straffe van het betalen van een interest gelijk aan de wettelijke interest na het verstrijken van deze termijn.

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen "gr FéflrelgisèliStaatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

Opgemaakt te Haacht op 15 mei in zoveel exemplaren als er partijen met een onderscheiden belang zijn waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar ontvangen te hebben alsmede zes extra exemplaren dienende voor afgifte aan de bevoegde instanties, met name griffie rechtbank van koophandel, registratiekantoor, diensten Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Van Espen Veerle

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-------- - ---------------------------- - ------------- ---------

ARTTIKEL 15  ONTBINDtNG  VEREFFENiNG

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. Zij hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

AANVANG WERKZAAMHEDEN  EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap begint te werken op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2014

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

AANVAARDING MANDAAT ZAAKVOERDER

Claes Luc en Van Espen Veerle voornoemd, verklaren hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden ais orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet.

Coordonnées
VEC DIENSTEN

Adresse
JENNEKENSSTRAAT 73 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande