VENDIS CAPITAL II

Société en commandite simple


Dénomination : VENDIS CAPITAL II
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.663.851

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-12-2014

Griffie

*14313191*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507663851

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VENDIS CAPITAL II

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op achttien december tweeduizend veertien, voor Meester Carl

OCKERMAN, Notaris te Brussel,

dat :

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Vendis Capital Management met zetel te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan, 22,

2) Eén stille vennoot,

een gewone commanditaire vennootschap  VENDIS CAPITAL II hebben opgericht:

De verschijner sub 1) zal in de gewone commanditaire vennootschap deelnemen als gecommanditeerde (beherend) vennoot.

Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap hetgeen hij hierbij uitdrukkelijk aanvaardt.

Rechtsvorm - Naam

De Vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap naar Belgisch recht (in het kort  Comm.V ). De Vennootschap wordt aangegaan tussen de Statutaire Zaakvoerder als hoofdelijke aansprakelijke beherende vennoot en de Stille Vennoten die zich slechts verbinden tot hun inbreng. Zij heeft als naam  Vendis Capital II .

Zetel

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan 22. Doel

De Vennootschap heeft tot doel te functioneren als een beleggingsvennootschap en derhalve de door haar aangetrokken middelen te beleggen. De Vennootschap kan alles doen met het oog op het, rechtstreeks of onrechtstreeks, maken, beheren, opvolgen, valoriseren en te gelde maken, in de meest ruime betekenis, van beleggingen in aandelen, in aan aandelen gerelateerde instrumenten of rechten (zoals, doch niet beperkt tot, warranten en converteerbare obligaties), in andere financiële instrumenten of rechten, in leningen, in obligaties en in andere schuldinstrumenten of aan schuld gerelateerde rechten.

Zonder beperking aan de algemeenheid van het voorgaande kan de Vennootschap ook steeds (i) termijnbeleggingen of liquide middelen houden, en (ii) genoteerde effecten houden.

Het doel van de Vennootschap omvat verder, in het kader van haar beleggingen:

(i) de deelname, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan de oprichting, het management, het bestuur, de bestuursorganen, de bedrijfsvoering, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, verenigingen en personen waarin zij een belang, participatie, deelneming of investering heeft;

(ii) het verlenen van advies en bijstand, op alle mogelijke vlakken, met betrekking tot de bedrijfsactiviteiten, het management, het bestuur en de bestuursorganen van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, verenigingen en personen waarin zij een belang, participatie, deelneming of investering heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks, inherent zijn aan de activiteiten van een

Onderwerp akte :

Jan Emiel Mommaertslaan 22 1831 Machelen

Oprichting

Gewone commanditaire vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

beleggingsfonds, in de meest ruime betekenis;

(iii) het verstrekken van onderpand of garanties ten voordele van andere vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, verenigingen en personen, of het garanderen van hun verplichtingen, het optreden als hun agent of hun vertegenwoordiger, het toestaan van voorschotten, kredieten, leningen of andere financieringsvormen, evenals het verlenen van hypotheken of andere zekerheden; en

(iv) het aangaan van schulden ter verwezenlijking van haar doel.

De voormelde opsomming is niet exhaustief en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden. Met het oog op de verwezenlijking van haar doel mag de Vennootschap in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor bepaalde duur en begint te werken op datum van achttien december tweeduizend veertien.

Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijfduizend en vijf euro (¬ 5.005,00) Het is vertegenwoordigd door vijfduizend en vijf (5.005) aandelen, op naam en zonder nominale waarde, die ieder één vijfduizend en vijfde (1/5.005de) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan vijfduizend (5.000) gewone klasse A aandelen en vijf (5) gewone klasse C aandelen.

Op de kapitaalaandelen zal als volgt in geld ingeschreven worden :

- door de bvba VENDIS MANAGEMENT CAPITAL, ten belope van vijf (5) aandelen gewone klasse C;

- door de stille vennoot, ten belope van vijfduizend (5.000) aandelen gewone klasse A;

totaal: vijfduizend en vijf (5.005) aandelen.

Ieder aandeel waarop wordt ingeschreven, wordt volledig volstort ten belope van honderd procent (100%). De vennootschap beschikt over een bedrag van vijfduizend en vijf euro (¬ 5.005,00). Benoeming van de Statutaire Zaakvoerder

De Vennootschap wordt bestuurd door één Statutaire Zaakvoerder. De Statutaire Zaakvoerder is noodzakelijk de enige beherende vennoot van de Vennootschap in de zin van artikel 202 van het Wetboek van Vennootschappen en is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de Vennootschap onverminderd artikel 5.3 van de Statuten.

Stille Vennoten mogen geen bestuurs- of beheersdaden stellen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Vendis Capital Management met zetel te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan, 22, met als ondernemingsnummer 0500.657.778, met als vaste vertegenwoordiger de heer Michiel Albert Henri DETURCK, geboren te Kortrijk op zestien april negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3001 Leuven, Propserdreef, 1 met als nationaal nummer 64041630505, wordt benoemd tot Statutaire Zaakvoerder voor de duur van de Vennootschap.

De Statutaire Zaakvoerder, die een rechtspersoon is, dient een vaste vertegenwoordiger aan te stellen onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers die belast wordt met de uitvoering van de bestuursopdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De Statutaire Zaakvoerder mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Zolang de Statutaire Zaakvoerder in functie is en blijft, dient hij minstens één (1) Gewone Klasse C Aandeel in de Vennootschap aan te houden.

Einde van de opdracht van Statutaire Zaakvoerder

De opdracht van de Statutaire Zaakvoerder zal een einde nemen in geval van zijn ontbinding, zijn faillissement of door zijn afzetting door de Algemene Vergadering, welke hierover dient te beslissen overeenkomstig de relevante bepalingen van de Limited Partnership Agreement.

De beëindiging van de opdracht van de Statutaire Zaakvoerder heeft niet de automatische ontbinding van de Vennootschap tot gevolg.

Tenzij de opvolger van de Statutaire Zaakvoerder in de Statuten is bepaald, dient een nieuwe Statutaire Zaakvoerder te worden aangeduid door de Algemene Vergadering.

De fusie, de splitsing, de omzetting of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie van de Statutaire Zaakvoerder, die een rechtspersoon is, waarbij de rechtspersoonlijkheid krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, leidt niet tot het ontslag of de vervanging van de Statutaire Zaakvoerder.

Bevoegdheden van de Statutaire Zaakvoerder

De Statutaire Zaakvoerder is belast met het bestuur van de Vennootschap en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschap. De Statutaire Zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijke door de wet of door de Statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Zonder afbreuk te doen aan de algemeenheid van het voormelde, houdt het statutair mandaat van de Statutaire Zaakvoerder ondermeer in dat hij volgende handelingen kan stellen:

(i)het vertegenwoordigen van de Vennootschap in alle aangelegenheden;

(ii)het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke investeringsmogelijkheden die binnen de investeringspolitiek van de Vennootschap vallen; (iii)het evalueren en opvolgen van de investeringen die de Vennootschap heeft gedaan; (iv)het uitoefenen van alle rechten en voordelen verbonden aan de door de Vennootschap gemaakte investeringen of gesloten overeenkomsten;

(v)het nakomen en vervullen van alle plichten die namens de Vennootschap zijn aangegaan; (vi)het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke desinvesteringsmogelijkheden met betrekking tot de investeringen die de Vennootschap heeft gedaan;

(vii)het uitoefenen van alle mandaten of opdrachten namens de Vennootschap;

(viii)het opvolgen en uitvoeren van alle administratieve, vennootschapsrechtelijke en boekhoudkundige taken en verplichtingen van de Vennootschap;

(ix)het plannen, voorbereiden en houden van alle vergaderingen van de organen van de Vennootschap;

(x)het plannen, voorbereiden en uitvoeren van alle rapporteringverplichtingen van de Vennootschap. De Statutaire Zaakvoerder neemt alle beslissingen naar eigen inzicht.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

De Statutaire Zaakvoerder vertegenwoordigt de Vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, desgevallend handelend via zijn vaste vertegenwoordiger.

Bijzondere volmachten  Bijzondere Comités

De Statutaire Zaakvoerder mag bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of meer personen van zijn keuze.

De Statutaire Zaakvoerder kan comités organiseren in de context van de Vennootschap. De desgevallend door de Statutaire Zaakvoerder opgerichte comités zullen niet belast zijn met de controle over of het bestuur van de Vennootschap en zullen geen bevoegdheid of macht hebben om te handelen voor rekening van of namens de Vennootschap. Om elke twijfel te vermijden: alle investeringsbeslissingen, alsook de verantwoordelijkheid voor het bestuur van de Vennootschap blijven uitsluitend bij de Statutaire Zaakvoerder. Geen van de desgevallend opgerichte raden of comités, noch geen van hun leden, zal beschouwd worden als een beherende vennoot en geen handeling van de desgevallend opgerichte raden of comités, noch van één van hun leden, zal zich uitstrekken tot een deelname in de controle over de investeringen of andere activiteiten van de Vennootschap.

Gewone, bijzondere en buitengewone Algemene Vergadering

De gewone Algemene Vergadering moet ieder jaar door de Statutaire Zaakvoerder worden bijeengeroepen op de vierde dinsdag van de maand april. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende Werkdag.

Elke Algemene Vergadering wordt gehouden op de zetel van de Vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Vertegenwoordiging van Vennoten

Elke Vennoot kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet Vennoot, aan wie hij een schriftelijke volmacht heeft verleend. De Statutaire Zaakvoerder kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste één (1) Werkdag voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de Vennootschap.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet Vennoot, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel 26.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de Vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met aanduiding voor iedere aanwezige of vertegenwoordigde Vennoot van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel en van het aantal Aandelen (met inbegrip van hun klasse) dat zij vertegenwoordigen. Stemrecht

Elk Aandeel geeft recht op één stem.

Is het Aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat Aandeel verbonden stemrecht in alle gevallen, zowel op de gewone Algemene Vergadering als op de bijzondere en de buitengewone Algemene Vergaderingen, uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Het stemrecht verbonden aan Aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitgeoefend.

Boekjaar

Het boekjaar van de Vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling

De netto-winst van elk financieel jaar wordt jaarlijks, overeenkomstig de betreffende bepalingen van

de Limited Partnership Agreement, verdeeld onder de Vennoten.

Interim, tussentijds en andere dividenden

Aan de Statutaire Zaakvoerder wordt de bevoegdheid verleend om interim-dividenden, en/of

tussentijdse dividenden en/of eventuele andere dividenden uit te keren.

Ontbinding

Tot de vrijwillige, vervroegde ontbinding van de Vennootschap kan slechts worden besloten door de

Algemene Vergadering mits naleving van de regels voor een statutenwijziging.

De Vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze plaats heeft van rechtswege, door een

rechterlijke uitspraak, dan wel bij een besluit van de Algemene Vergadering, van rechtswege als

rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Verdeling van liquidatiesaldo

Bij het einde van de duur van de Vennootschap of bij eerdere beslissing tot ontbinding, onderneemt

de vereffenaar zijn redelijke pogingen om elk actief of alle activa van de Vennootschap te gelde te

maken, alle passiva aan te zuiveren en het vereffeningsaldo te verdelen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, verdeelt de vereffenaar de opbrengsten resulterend uit de vereffening

onder de Vennoten.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van achttien december tweeduizend veertien en

zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW-ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Willem Van Aelten en/of Mevrouw Nadia Bervaes

en/of Mevrouw Tina Loris, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter, alsook bij een

ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van

Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Eén volmacht blijft aan de akte gehecht.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Carl OCKERMAN

Notaris

29/07/2015
ÿþ moi 11.1

Luik ,B_! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffié vane akte

t ~rgelegd/onfirangen_p



" 15109196*

11111

1 7 Jdl1,i 2015

ter griffic L1ân dO tic-xlerlandsblige

~" ~1+.,i.~~r~+tdl~1# r~~ l~ititfi~ r

Ondernemingsnr : 0507.663.851

Voor

behouc aan h. Belgis

Staatsb

Benaming (voluit) :VENDIS CAPITAL II

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jan Emiel Mommaertslaan 22

2831 Diegem

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN GELD - STATUTENWIJZIGING - BENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tien juli tweeduizend vijftien, door Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "VENDIS CAPITAL Il", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan, 22, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met honderdzesendertig miljoen tweehonderdzesennegentigduizend achthonderdvijfenveertig euro (¬ 136.296.845,00) om het te brengen op honderdzesendertig miljoen driehonderdeneenduizend achthonderdvijftig euro (¬ 136.301.850,00), door inbreng in geld en met uitgifte van één miljoen driehonderdvierenveertigduizend vijfhonderdentien (1.344.510) aandelen gewone klasse A, honderdvierendertig miljoen negenhonderdeenenvijftig duizend (134.951.000) aandelen klasse B (waarvan vijf miljoen vierhonderdendrieduizend vierhonderdachtendertig (5.403.438) aandelen gewone klasse B en honderdnegenentwintig miljoen vijfhonderdzevenenveertigduizend vijfhonderdtweeënzestig (129.547.562) aandelen preferente klasse B) en duizend driehonderdvijfendertig (1.335) aandelen gewone klasse C, die in de winsten zullen delen zoals bepaald in de statuten.

2° Vervanging van artikel 5.1 en 5.2 van de statuten door de volgende tekst

"Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

5.1. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt honderdzesendertig miljoen driehonderdeneenduizend achthonderdvijftig euro (¬ 136.301.850,00).

Het is verdeeld in honderdzesendertig miljoen driehonderdeneenduizend achthonderdvijftig (136.301.850) Aandelen.

5.2. Klassen Aandelen

De Aandelen zijn als volgt verdeeld in vier (4) Klassen, te weten de Gewone Klasse A Aandelen, de Gewone Klasse C Aandelen, de Gewone Klasse B Aandelen en de Preferente Klasse B Aandelen:

(i) Er zijn een miljoen driehonderdnegenenveertigduizend vjifhonderdentien (1.349.510) Gewone Klasse A Aandelen

(ii) Er zijn duizend driehonderdveertig (1.340) Gewone Klasse C Aandelen. De Gewone Klasse C Aandelen kunnen enkel worden aangehouden door de Statutaire Zaakvoerder.

(iii) Er zijn vijf miljoen vierhonderdendrieduizend vierhonderdachtendertig (5.403.438) Gewone Klasse B Aandelen.

(iv) Er zijn honderdnegenentwintig miljoen vijfhonderdzevenenveertigduizend vijfhonderdtweeënzestig (129.547.562) Preferente Klasse B Aandelen.

Behoudens andersluidende bepalingen in de Statuten of de Limited Partnership Agreement zullen de Aandelen van alle klassen genieten van dezelfde rechten en voordelen.

Behoudens andersluidende bepalingen in de Statuten of de Limited Partnership Agreement kunnen de Aandelen niet van klasse veranderen."

3° Als commissaris werd benoemd tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2018: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Assurance Services BV CVBA - met zetel van de vennootschap, De Kleetiaan 2, 1831 Diegem en vestiging te 9000 Gent, Moutstraat 54, ondememingsnummer 0438.703.284, rechtspersonenregister Brussel, vertegenwoordigd door Mevrouw Leen Defoer, bedrijfsrevisor.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

"

-Vtor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mail 11.1

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, 15 volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten)

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VENDIS CAPITAL II

Adresse
JAN EMIEL MOMMAERTSLAAN 22 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande