VENDIS CAPITAL INVESTMENT POOL II, AFGEKORT : VCIP II

Société en commandite simple


Dénomination : VENDIS CAPITAL INVESTMENT POOL II, AFGEKORT : VCIP II
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 633.696.743

Publication

20/07/2015
ÿþmod 11.1

a~:...1 , Lüik__B ] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de, akte

r

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla( "

~~: ~?=it~a; t`_'~? I" ~ , .

G rif fie~t~s~a t~~'.r. ~,~



Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : VENDIS CAPITAL INVESTMENT POOL II " (verkort) : VCIP Il

Rechtsvorm : Private Privak naar Belgisch recht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jan Emiel Mommaertslaan 22

1831 Diegem

Onderwerp akte :OPRICHTING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden op acht juli tweeduizend vijftien, voor Meester Peter VAN MELKEBEKE,

notaris te Brussel,

dat:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vendis Capital Management' met zetel te Jan

Emiel Mommaertslaan 22, 1831, met als ondernemingsnummer 0500.657,778 en

12 stille vennoten

volgende vennootschap hebben opgericht

Rechtsvorm - Naam

De Vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap naar Belgisch recht (in het kort "Comm. V"),

De Vennootschap wordt aangegaan tussen de Statutaire Zaakvoerder als hoofdelijke aansprakelijke beherende,

vennoot en de Stille Vennoten die zich slechts verbinden tot hun inbreng.

' De Vennootschap is een alternatieve instelling voor collectieve belegging met een vast aantal rechten van deelneming, aangeduid als "private privak" / "pricaf privée" vanaf de datum van inschrijving op de lijst van de private privaks zoals bijgehouden door de Federale Overheidsdienst Financiën. De Vennootschap zal haar ' activiteiten voeren in overeenstemming met de relevante bepalingen van de wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders (de "AICB-Wet'} en het Koninklijk Besluit van 23 mei 2007 met betrekking tot de private privak (het Koninklijk Besluit betreffende de Private Privak").

In haar hoedanigheid van private privak verbindt de Vennootschap zich ertoe de bepalingen van de AICB-Wet die slaan op de in die wet bedoelde "private privak"/ pricaff privée" en alle gebeurlijke wijzingen daarvan, alsmede de bepalingen van het Koninklijk Besluit betreffende de Private Privak en alle gebeurlijke wijzigngen daarvan, na te leven.

Zij heeft als naam "Vendis Capital lnvestment Pool II", in het kort "VCIP U", In alle stukken die van de, Vennootschap uitgaan of waar verwezen wordt naar de naam van de Vennootschap, zal de naam van de< Vennootschap gevolgd worden door de woorden "een private privak naar Belgisch recht"

Zetel

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan 22.

Doel

De Vennootschap heeft als doel het beleggen in, het overdragen, ruilen en beheren van, evenals de' uitoefening van de rechten en het naleven van de verplichtingen die verbonden zijn aan, financiële instrumenten die zijn uitgegeven door niet-genoteerde vennootschappen.

De Vennootschap mag aile handelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met ' haar doel of dewelke kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De Vennootschap mag geen andere activa bezitten dan die welke noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Duur

De Vennootschap is opgericht voor een bepaalde duur van twaalf (12) jaar te rekenen vanaf de dag van haar oprichting.

Bij het verstrijken van de voormelde duur zal de Vennootschap van rechtswege ontbonden worden en als rechtspersoon voortbestaan voor de doeleinden van haar vereffening.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de Vennootschap slechts voortijdig ontbonden worden door een beslissing van de Algemene Vergadering,

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden yuan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Vennootschap zal niet worden ontbonden door de nietigheid van de" deelneming, de opzegging, het ontslag, de uitwijzing, de herroeping, de intrekking, de onbekwaamverklaring, de verhindering, het overlijden, de kennelijke onbekwaamverklaring, de reorganisatie, de ontbinding of de faillietverklaring van een Vennoot ' (inclusief de enige Beherende Vennoot, tevens enige Statutaire Zaakvoerder). De artikelen 39, 3° en 5° van het Wetboek van Vennootschappen zijn niet van toepassing op de Vennootschap.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt tweehonderdvierenzeventigduizend euro (¬ 274.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderdvierenzeventigduizend (274.000) Aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Ieder aandeel werd volledig volgestort ten belope van honderd procent (100%), inclusief de voormelde uitgiftepremies,

Het bedrag dat voor de rekening uitgiftepremies werd bestemd, met name een totaal bedrag van honderddertienduizend zevenhonderdvijfenvijftig euro (¬ 113.755,00) vormt, in dezelfde mate als het kapitaal, de waarborg voor derden waarover, behoûdens de mogelijkheid tot omzetting van deze uitgiftepremies in het kapitaal, slechts kan beschikt worden overeenkomstig de voorwaarden gesteld voor wijziging van de statuten.

De vennootschap zal bijgevolg beschikken over een bedrag van driehonderdzevenentachtigduizend zevenhonderdvijfenvijftig euro (¬ 387.755,00) euro, waarvan tweehonderdvierenzeventigduizend euro (¬ 274.000,00) geboekt als kapitaal en honderddertienduizend zevenhonderdvijfenvijftig euro (¬ 113.755,00) geboekt als uitgiftepremies.

VERBINTENIS

Elke inschrijver afzonderlijk, zowel beherende vennoot als stille vennoten, heeft zich ten aanzien van de vennootschap verbonden om een bedrag van minstens honderd duizend euro (¬ 100.000) in te brengen in de vennootschap.

Aansprakelijkheid Beherende en Stille Vennoten

De Beherende Vennoot staat hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de Vennootschap, terwijl de Stille Vennoten voor de schulden en verliezen van de Vennootschap slechts instaan tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen. De hoofdelijke aansprakelijkheid van de Beherende Vennoot geldt niet ten aanzien van de Vennootschap zelf of de Stille Vennoten.

Benoeming van de Statutaire Zaakvoerder

De Vennootschap wordt bestuurd door één Statutaire Zaakvoerder. De Statutaire Zaakvoerder is noodzakelijk de enige beherende vennoot van de Vennootschap in de zin van artikel 202 van het Wetboek van Vennootschappen en is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de Vennootschap onverminderd artikel 5.3 van de Statuten.

Stille Vennoten mogen geen bestuurs- of beheersdaden stellen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vendis Capita! Management" met zetel te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan 22, met als ondememingsnummer 0500.657.778, met als vaste vertegenwoordiger de heer Cédric Hervé Thérèse Philippe OLBRECHTS, geboren te Brussel, op 9 november 1971, wonende te 1390 Grez-Doiceau, Chaussée de Jodoigne, 26 met als nationaal nummer 71.11.09-093.41, wordt benoemd tot Statutaire Zaakvoerder voor de duur van de Vennootschap,

De Statutaire Zaakvoerder, die een rechtspersoon is, dient een vaste vertegenwoordiger aan te stellen onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers die belast wordt met de uitvoering van de bestuursopdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De Statutaire Zaakvoerder mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Zolang de Statutaire Zaakvoerder in functie is en blijft, dient hij minstens één (1) Aandeel in de Vennootschap aan te houden.

Einde van de opdracht van Statutaire Zaakvoerder

De opdracht van de Statutaire Zaakvoerder zal een einde nemen in geval van zijn ontbinding, zijn faillissement of door zijn afzetting door de Algemene Vergadering, welke hierover dient te beslissen overeenkomstig de relevante bepalingen van de Aandeelhoudersovereenkomst.

De beëindiging van de opdracht van de Statutaire Zaakvoerder heeft niet de automatische ontbinding van de Vennootschap tot gevolg.

Tenzij de opvolger van de Statutaire Zaakvoerder in de Statuten is bepaald, dient een nieuwe Statutaire Zaakvoerder te worden aangeduid door de Algemene Vergadering.

De fusie, de splitsing, de omzetting of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie van de Statutaire Zaakvoerder, die een rechtspersoon is, waarbij de rechtspersoonlijkheid krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, leidt niet tot het ontslag of de vervanging van de Statutaire Zaakvoerder.

Bevoegdheden van de Statutaire Zaakvoerder

De Statutaire Zaakvoerder is belast met het bestuur van de Vennootschap en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap, De Statutaire Zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de Statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

De Statutaire Zaakvoerder neemt alle beslissingen naar eigen inzicht.

Vertegenwoordiging van de Vennootschap

De Statutaire Zaakvoerder vertegenwoordigt de Vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, desgevallend handelend via zijn vaste vertegenwoordiger.

Gewone, bijzondere en buitengewone Algemene Vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle Vennoten van de Vennootschap, daaronder begrepen zowel de Stille Vennoten als de enige Beherende Vennoot. De Algemene Vergadering heeft de volgende bevoegdheden: (i) goedkeuren van de jaarrekening, (ii) wijzigingen aan de Statuten, (iii) benoeming van de commissaris, (iv) ontslag van de Statutaire Zaakvoerder en de commissaris en (y) de andere bevoegdheden uitdrukkelijk door deze Statuten en/of de Aandeelhoudersovereenkomst aan de Algemene Vergadering toegekend. De Algemene Vergadering heeft geen bevoegdheden omtrent de investeringen van de Vennootschap en kan de Statutaire Zaakvoerder geen instructie geven of zijn bevoegdheden beperken, tenzij uitdrukkelijk bepaald in deze Statuten en/of de Aandeelhoudersovereenkomst.

De gewone Algemene Vergadering moet ieder jaar door de Statutaire Zaakvoerder worden bijeengeroepen op de vierde dinsdag van de maand april. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende Werkdag.

De Statutaire Zaakvoerder legt de jaarrekeningen van het afgelopen boekjaar ter goedkeuring voor aan de gewone Algemene Vergadering, in de vorm die vereist wordt door de wet.

Elke Algemene Vergadering wordt gehouden op de zetel van de Vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Vertegenwoordiging van Vennoten

Elke Vennoot kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet Vennoot, aan wie hij een schriftelijke volmacht heeft verleend.

De Statutaire Zaakvoerder kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste één (1) Werkdag voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de Vennootschap. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging ' belaste orgaan, of door een persoon al dan niet Vennoot, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel 25.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de Vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslist te ondertekenen, met aanduiding voor iedere aanwezige of vertegenwoordigde Vennoot van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel en van het aantal Aandelen dat zij vertegenwoordigen,

Stemrecht

Elk Aandeel geeft recht op één stem.

Is het Aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat Aandeel verbonden stemrecht in alle gevallen, zowel op de gewone Algemene Vergadering als op de bijzondere en de buitengewone Algemene Vergaderingen, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan Aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Boeklaar

Het boekjaar van de Vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Jaarrekening

Per einde van elk boekjaar sluit de Statutaire Zaakvoerder de boeken en bescheiden van de Vennootschap af en maakt hij de inventaris op, alsmede de Jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften terzake. Winstverdeling

De netto-winst van elk financieel jaar wordt jaarlijks, overeenkomstig de betreffende bepalingen van de Aandeelhoudersovereenkomst, verdeeld onder de Vennoten.

Interim. tussentijds en andere dividenden

Aan de Statutaire Zaakvoerder wordt de bevoegdheid verleend om interim-dividenden, en/of tussentijdse dividenden en/of eventuele andere dividenden uitte keren.

Uitkeringen

Iedere Uitkering aan de Vennoten dient steeds te gebeuren met inachtneming van de relevante bepalingen van de Aandeelhoudersovereenkomst.

Iedere Uitkering aan de Vennoten geschiedt in de vorm, op de tjdstippen en op de plaatsen bepaald door de Statutaire Zaakvoerder.

De Uitkeringen zullen in principe in geld gebeuren.

Indien een Uitkering in natura verricht wordt, zal dergelijke Uitkering daarbij gewaardeerd worden zoals bepaald door de Statutaire Zaakvoerder.

Ontbinding

Tot de vrijwillige, vervroegde ontbinding van de Vennootschap kan slechts worden besloten door de Algemene Vergadering mits naleving van de regels voor een statutenwijziging.

De Vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze plaats heeft van rechtswege, door een rechterlijke uitspraak, dan wel bij een besluit van de Algemene Vergadering, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Benoeming van vereffenaars

Bij vereffening van de Vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de Algemene Vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de Algemene Vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. ledere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekendgemaakt ln de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bevoegdheden van vereffenaars

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor ,bdhouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" ,~

mod 11.1

De vereffenaars zijn bevoegd om alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen te stellen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de Algemene Vergadering nodig hebben. De Algemene Vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Verdeling van liquidatiesaldo

Bij het einde van de duur van de Vennootschap of bij eerdere beslissing tot ontbinding, onderneemt de vereffenaar zijn redelijke pogingen om alle activa van de Vennootschap te gelde te maken, alle passiva aan te zuiveren en het vereffeningsaldo te verdelen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt de vereffenaar de opbrengsten resulterend uit de vereffening onder de Vennoten overeenkomstig de relevante bepalingen van de Aandeelhoudersovereenkomst.

Definities

Tenzij anders gedefinieerd op een andere plaats in deze Statuten, hebben de volgende begrippen in deze Statuten de volgende betekenis telkens wanneer zij met hoofdletter vermeld zijn:

Aandelen: naargelang de context, enig aandeel, een (relevant) deel van, of alle aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap vertegenwoordigen;

Aandeelhoudersovereenkomst: de overeenkomst genaamd "Shareholders Agreement" met betrekking tot de Vennootschap tussen de Vennootschap, Vendis Capita! Management BVBA, het Fonds en de in Bijlage A bij de overeenkomst opgelijste Vennoten (eventueel zoals gewijzigd overeenkomstig de bepalingen van die overeenkomst);

Algemene Vergadering: de algemene vergadering van Vennoten van de Vennootschap;

Beherende Vennoot: de in artikel 5.3 van de Statuten bedoelde enige Vennoot die hoofdelijk en onbeperkt in staat voor alle verbintenissen van de Vennootschap (deze is krachtens de Statuten noodzakelijkerwijs dezelfde persoon als de Statutaire Zaakvoerder);

Fonds: de gewone commanditaire vennootschap naar Belgisch recht "Vendis Capita! 1!';

Inschrijvingsverbintenis: de overeenkomst tussen de Vennootschap en een Vennoot op basis waarvan de Vennoot er zich toe heeft verbonden om bepaalde investeringen in de Vennootschap te verrichten, conform de voorwaarden bepaald in de betreffende overeenkomst en de Aandeelhoudersovereenkomst;

Statutaire Zaakvoerder: de in artikel 14.2. van de Statuten als statutaire zaakvoerder van de Vennootschap aangestelde persoon (deze is krachtens de Statuten noodzakelijkerwijs dezelfde persoon als de enige Beherende Vennoot);

Statuten: de statuten van de Vennootschap;

Stille Vennoot: elkeen van de in artikel 5.3 van de Statuten bedoelde Vennoten die voor de schulden en verliezen van de Vennootschap slechts instaan tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen; '

Toegezegd Bedrag: het bedrag bepaald in de inschrijvingsverbintenis dat de betreffende Vennoot heeft toegezegd te investeren in de Vennootschap, conform de voorwaarden bepaald in de inschrijvingsverbintenis en de Aandeelhoudersovereenkomst;

Uitkeringen: iedere betaling gedaan door de Vennootschap aan de Vennoten met betrekking tot Aandelen uitgegeven door de Vennootschap, gedaan in geld, in natura of in effecten, daaronder onder meer begrepen terugbetaling van kapitaal, dividend, of liquidatieboni, tenzij de Statutaire Zaakvoerder, overeenkomstig de bepalingen van de Aandeelhoudersovereenkomst, de betreffende betaling niet kwalificeert als een Uitkering;

Verbonden Entiteiten: betekent, met betrekking tot een bepaalde juridische entiteit, enige andere juridische entiteit welke (r) de eerstgenoemde entiteit rechtstreeks of onrechtstreeks controleert, of welke (ir) rechtstreeks of onrechtstreeks door de eerstgenoemde entiteit wordt gecontroleerd, of welke (iii) rechtstreeks of onrechtstreeks door een derde juridische entiteit wordt gecontroleerd welke eveneens de eerstgenoemde entiteit controleert, of welke (iv) rechtstreeks of onrechtstreeks gecontroleerd wordt door enige van de entiteiten waarnaar verwezen wordt sub (i), (ii) of (ir!). Voor de toepassing van deze definitie, betekent 'controle' over een juridische entiteit de bevoegdheid (in rechte of in feite) om beslissende invloed uit te oefenen op (a) de aanstelling van de meerderheid van zijn bestuurders en/of leden van het management en/of (b) de vaststelling van de algemene doelstellingen onderliggend aan zijn beleid. Een juridische entiteit is 'verbonden' met een andere juridische entiteit indien de eerstgenoemde juridische entiteit een Verbonden Entiteit van de andere juridische entiteit is;

Vennoot: om het even welke persoon die, op het beschouwde ogenblik, eigenaar is van één of meerdere Aandelen;

Vennootschap: de in artikel 1 van de Statuten bedoelde gewone commanditaire vennootschap naar Belgisch recht "Veedis Capital lnvestment Pool l!"

Werkdag: om het even welke dag, behoudens zaterdag, zondag of wettelijke feestdag in België, waarop de banken geopend zijn in Brussel, België;

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang `op datum van acht juli tweeduizend vijftien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend zestien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

BENOEMING VAN COMMISSARIS.

Werd als commissaris benoemd tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2018: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Assurance Services BV CVBA - met zetel van de vennootschap, De Kleetlaan 2,

Voor-

pdhouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

` Voor-,pdhouden ean het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

1831. Diegem en vestiging te 9000 Gent, Moutstraat 54, ondernemingsnummer 0438.703.284, rechtspersonenregister Brussel, vertegenwoordigd door Mevrouw Leen Defoer, bedrijfsrevisor.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW-ADMINISTRATIE en KRIJISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Willem Van Aelten en/of Mevrouw Nadia Bervaes en/of Mevrouw Tina Loris, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, dertien volmachten)

Uitgereikt vddr registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VENDIS CAPITAL INVESTMENT POOL II, AFGEKORT …

Adresse
JAN EMIEL MOMMAERTSLAAN 22 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande