VERSAHOLD

Société en commandite simple


Dénomination : VERSAHOLD
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.839.639

Publication

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-12-2014

Griffie

*15300009*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507839639

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VERSAHOLD

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 29 december 2014, ter

registratie blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht door :

1. De heer VERSAEN Tim, nationaal nummer 830927-369.45

wonende te 1850 Grimbergen, Oostvaartdijk 44

2. mevrouw DE DONCKER Fien, nationaal nummer 830906-398.64

wonende te 1850 Grimbergen, Oostvaartdijk 44

Met de volgende statuten :

NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire

vennootschap. Haar naam luidt :  VERSAHOLD .

De naam dient steeds gevolgd te worden door de woorden  gewone commanditaire vennootschap

of  Comm. V .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 1850 Grimbergen, Oostvaartdijk 44.

De zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats in België worden overgebracht, door

beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerder(s), in België en in het buitenland

bijkantoren oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

7) het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

Onderwerp akte :

Oprichting

Gewone commanditaire vennootschap

Oostvaartdijk 44 1850 Grimbergen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

8) het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel uit deze akte.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt twee miljoen honderd en drieduizend euro (¬ 2.130.000,00) en is verdeeld in tweeduizend honderd en drie aandelen (2.103), met een fractiewaarde van elk tweeduizend honderd en derde (1/2.103de), onderschreven deels in sopecien (¬ 1.000,00) euro en deels in ntura (¬ 2.102.000,00)

Verslag van de bedrijfsrevisor

De heer Geert Van Goolen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1851 Grimbergen (Humbeek), Kerkstraat 152, aangesteld heeft verslag uitgebracht over voorschreven inbreng in natura, van welk verslag, gedateerd op 29 december 2014, , de besluiten als volgt luiden:

E. CONCLUSIE.

Het betreft de inbreng van de volle eigendom van 185 aandelen van de BVBA GROENER bij de oprichting van de GCV VERSAHOLD.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat binnen het kader van continuïteit van BVBA GROENER in analoge werkomstandigheden voor een tijdshorizon van 8 jaar met de actieve aanwezigheid van het actuele management dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de gangbare voorschiften inzake. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding;

2. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit de toekenning van 2.102 aandelen van de GCV VERSAHOLD voor een waarde van 2.102.000,00¬ .

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, noch over de juridische of de fiscale consequenties.

Grimbergen, 29/12/2014, Geert Van Goolen, Bedrijfsrevisor (getekend)

Verslag van de oprichters

Door de oprichters werd verslag uitgebracht met betrekking tot voorschreven inbreng in natura waarin uiteengezet wordt waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en waarom, desgevallend, wordt afgeweken van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap. De zaakvoerders dienen gecommanditeerde vennoot te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Werden benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap : de heer Versaen Tim voornoemd . Het is de statutaire zaakvoerder(s) te allen tijde toegestaan vrijwillig ontslag te nemen mits dit ontslag niet ontijdig is en in de opvolging kan worden voorzien.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

Indien er een opvolgend statutair zaakvoerder is, zal deze van rechtswege opvolgen. De opvolgende zaakvoerder(s) zal / zullen tevens gecommanditeerde vennoot van de vennootschap worden. Zij zullen zorgen voor de nodige bekendmakingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien er meerdere zaakvoerders in functie zouden zijn, zullen de overblijvende zaakvoerders de vennootschap verder besturen en kunnen zij, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire zaakvoerders/gecom-manditeerde vennoten te benoemen. Deze vergadering wordt binnen de maand samengeroepen door de aandeelhouder die op de laatste algemene vergadering verschenen is met het meest aantal aandelen en die zal optreden in de hoedanigheid van zaakvoerder ad hoc.

Indien de betrokken aandeelhouder in gebreke blijft dit te doen binnen de maand na de vaststelling van voorgaand feit, zal iedere belanghebbende de toepassing van artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen vragen.

VERTEGENWOORDIGING JEGENS DERDEN

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuursorgaan van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. ALGEMENE VERGADERING

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand juni, om 16 uur. B. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in 2016.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

VEREFFENING

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. BIJZONDERE VOLMACHT

Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAOFISC" met kantoren te 1860 Meise, Mechelbaan 33, of haar aangestelden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte

Coordonnées
VERSAHOLD

Adresse
OOSTVAARTDIJK 44 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande