VERZEKERINGEN MIDDERNACHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN MIDDERNACHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.613.932

Publication

07/01/2014
ÿþ Mod 19.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0

RIMI1

ItRUSSSE

Griffie

6 DEC 2013

Ondernemingsnr:OSL(3- ,43. 332_

Bengming (voluit) : Verzekeringen Middernacht

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1933 Zaventem (Sterrebeek), Mechelsesteenweg, 338

(volledig adres)

OnderwerD(en) akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, dewelke akte eerstdaag ter registratie zal worden aangeboden, dat :

1. Mevrouw MIDDERNACHT Gudrun, geboren te Leuven op 7 juli 1986, rijKsregisternummer 86.07.07 418-63, en haar echtgenoot:

2. De heer VERBOVEN Wannes Paul Emiel, geboren te Brussel op 19 april 1984, rijksregisternummer 84.04.19 355-91,

samen wonende te 1933 Sterrebeek, thans Zaventem, Mechelsesteenweg, 338.

De echtgenoten VERBOVEN-MIDDERNACHT zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel van gemeenschap bij gebreke aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, de notaris verzocht hebben authentieke akte te verlijden van een handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, tussen hen opgericht.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550 e) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Inschrijving op en afbetaling van aandelen

1) Inschrijving

Elk der beide voornoemde oprichters tekent op de helft van het maatschappelijk kapitaal in kontanten in, te weten elk op vijftig (50) aandelen voor een bedrag van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig (9.275 E) ieder, hetzij samen op honderd (100) aandelen voor een totaal bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550 E), waaruit blijkt dat het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst werd en dat het bedrag ervan tenminste overeenstemt met het minimum voorzien in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen.

2) afbetaling in geld

Ten bewijze dat het geplaatste kapitaal volledig 'werd volgestort,

Op de laatste blz. vant uik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen '

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

werd aan ondergetekende notaris een bankattest, uitgaande van BNP Paribas Fortis en gedateerd op 23 december 2013, overhandigd dat aan deze akte za], gehecht worden, waaruit blijkt dat een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550 e) werd gedeponeerd op naam van onderhavige vennootschap in oprichting op rekening nummer BE28 0017 1536 9420.

De oprichters verklaarden en verzochten de notaris, te willen akteren dat op elk aandeel de totaliteit of honderd vijfentachtig Euro en vijftig Cent (185,50 E) per aandeel, werd volgestort.

STATUTEN

De oprichters verklaarden de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft, met als naam: "Verzekeringen Middernacht".

Bij gebruik zal deze naam steeds dienen gevolgd te worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in het kort "BVBA".

De vennootschap zal tevens volgende benaming als commerciële benaming mogen gebruiken: "Verzekeringen De Corte".

Artikel 2 : Zetel

De zetel is gevestigd te 1933 Sterrebeek, thans Zaventem, Mechelsesteenweg, 338.

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België, hetzij bij besluit van de algemene vergadering, hetzij bij besluit van het bestuursorgaan, doch met in acht neming van de taalwetgeving terzake.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Als makelaar, (sub)agent, tussenpersoon of consulent alle kontrakten van (her)verzekering opmaken, bemiddelen, afsluiten en beheren alsmede het verzorgen van alle bemiddeling en dienstverlening tussen verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsnemers;

2. Het ontvangen en toestaan van leningen, financieringen, kredieten en voorschotten, het verstrekken van waarborgen en garanties alsmede het stellen van alle financiële operaties en verrichtingen;

3. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen, private- en overheidsinstellingen alsmede privé-personen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak van bedrijfsvoering en economisch-financieel beleid en organisatie;

4. Het waarnemen en uitoefenen van de functies en opdrachten van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, kaderlid of expert, lid van het directie- of enig ander comité, toezichthouder, (voorlopig) bewindvoerder, sekwester of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen;

5. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankooien vervreemding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisc Ti

Staatsblad

Voorbehouden aan hetBetgisch Staatsblad Luik B - vervolg

toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, doen bouwen en verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen. G. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog- op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken of ondernemingen voor vermogensbeheer- en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550 ¬ ).

Het is volledig volgestort.

Het ic vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Artikel 6 : Kapitaalverhoging

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen. vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien (15) dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven zoals bepaald in de tweede àlinea, kan slechts worden ingeschreven door de hierna genoemde personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard'als de oude. Laat de blote



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~



Luik B - vervolg

eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minstens vijftien (15) dagen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom. Wanneer naar aanleiding van een beslissing tot kapitaalverhoging de betaling van een uitgiftepremie wordt voorzien, zal deze premie worden bestemd voor de niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies" die in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden vereist voor statutenwijziging.

Artikel 7 : Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

De oproeping tot de algemene vergadering vermeldt het doel en de werkwijze van de voorgestelde vermindering.

Artikel 8 : Aandelen op naam

De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat overeenkomstig de wettelijke bepalingen moet worden gehouden.

Artikel 9 : Afstand van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder, levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten verbonden aan de aandelen, waarvan de afstand of overgang is voorgesteld of meegedeeld.

Deze schriftelijke toestemming is evenwel niet vereist bij afstand of overgang tussen vennoten of echtgenoten of aan voor-- of nazaten. Artikel 10 : Voorkeurrecht tot overname

De vennoten genieten van een voorkeurrecht tot overname van de over te dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige jaarvergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere experten aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is; waardevaststelling die imperatief zal gelçien als basis voor de overname, zonder enige verhaalmogelijkheid.

Dit voorkeurrecht zal kunnen uitgeoefend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van de andere vennoten, die geïnteresseerd zijn in de verwerving, bezit, tenzij onder hen éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen; De mededeling van het gebruikmaken van het voorkeurrecht tot aankoop zal per aangetekende brief moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgenamen en de kandidaat-afstanddoener binnen de drie maanden na de mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden.

De termijn van betaling is één jaar zonder dat rente verschuldigd is.

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden moet er aangetekend schrijven geschieden, ericht aan de

" Voor-

* behouden

aan het ` Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- B -vervoig

behouden aan het e giscfi vennootschap waarin de volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen of voorgestelde overnemers worden opgegeven en het aantal betrokken aandelen en, in voorkomend geval, de prijs.

Staatsblad Gezegd voorkeurrecht tot overname bestaat evenwel niet bij overdracht of overgang tussen vennoten, voor- en nazaten en echtgenoten.

Artikel 11 : Opsplitsing van aandelen

Elk aandeel is ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten verbonden aan dit aandeel, te schorsen tot een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid.

Artikel 12 : Opsplitsing vruchtgebruik -- naakte eigendom

Indien aandelen zouden opgesplitst zijn in vruchtgebruik en naakte eigendom, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker, met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie, splitsing, ontbinding, kapitaalverhoging en -vermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

Artikel 13 : Intern Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet of onderhavige statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Artikel 14 : Vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen. om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het bestuursorgaan mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

Artikel 15 : Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemené vergadering hiertoe besluit door één of meer commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 16 : Algemene Vergadering -- Boekjaar

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappeli.k kapitaal verte" enwoordigen, het vragen.



"

t

Luik B - vervolg

De oproepingen tot de algemene vergaderingen vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden, desgevallend samen met de stukken welke overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten worden meegezonden, binnen de wettelijk voorziene termijnen bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de zaakvoerders, de eventuele houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders en de eventuele commissarissen, tenzij deze bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk én schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping alsmede de begeleidende stukken via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Voormelde bestemmelingen zullen hun eventuele instemming en voorkeur inzake communicatiemiddel als volgt aan de vennootschap kenbaar maken:

- de vennoten en obligatiehouders: via een annotering in het register van aandelen, respectievelijk het register van obligatiehouders;

- de zaakvoerders en commissarissen: in het stuk waaruit de aanvaarding van hun mandaat blijkt;

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting de jaarvergadering één enkele maal drie (3) weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de reeds genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste werkdag van de maand mei om twintig uur.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

In de notulen van de algemene vergadering dient expliciet vermeld te worden hoe elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot heeft gestemd aangaande enige kwijting te verlenen aan een zaakvoerder.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld bij artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Ieder jaar zal het bestuursorgaan de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het eventuele jaarverslag en de jaarrekening aan de goedkeuring der vennoten onderwerpen.

Artikel 17 : Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, drager van een schriftelijke volmacht.

Artikel 18 : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19 : Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatscha pelijk kapitaal heeft

Voor-

behouden

aan het

`-" egisc

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel. Artikel 20 : Ontbinding - Vereffening

Behoudens toepassing van artikel 184, paragraaf 5, van het Wetboek van Vennootschappen geschiedt bij ontbinding der vennootschap de vereffening door de zaakvoerder(s), alsdan in functie en die een college zullen vormen, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij tevens de machten en de bezoldiging vaststelt.

Een vereffenaar treedt evenwel pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van diens benoeming.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met de reeds verrichte volstorting.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten dien(en)(t) de vereffenaar(s) het verdelingsplan voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel 21 : Ontbinding wegens verlies

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering door het bestuursorgaan worden samengeroepen en moet zij bijeenkomen uiterlijk binnen de twee maanden na de vaststelling van dit verlies of nadat het, ingevolge wettelijke of statutaire bepalingen, had moeten vastgesteld zijn teneinde, volgens de regels voorzien voor statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding der vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan stelt een verantwoord verslag van zijn voorstellen op dat, vijftien dagen vooraf, op de zetel ter beschikking ligt van de vennoten.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten zal zijn verslag de maatregelen opsommen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand der vennootschap. De agenda vermeldt dit verslag en een afschrift 'ervan wordt verzonden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Indien het netto actief tengevolge van verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het kapitaal wordt op dezelfde wijze gehandeld maar zal de ontbinding plaats hebben wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de op de vergadering uitgebrachte stemmen. Artikel 22 : Woonstkeuze

Iedere zaakvoerder en vereffenaar, die in het buitenland woont, doet voor de uitvoering der statuten keuze van woonplaats in de zetel der vennootschap waar hem geldig alle betekeningen kunnen worden gedaan. VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien (2014).

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien (2015) .

3. De oprichters stelden aan als niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw Gudrun MIDDERNACHT, voornoemd, die verklaarde haar opdracht te aanvaarden en die bevestigde, op vraag van de notaris, dat zij niet getroffen

' " Voorbehouden

aan het

ëlgisch Staatsblad



4,,, "

Voorbehouden aan het Secti Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B*- vervolg

is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene

vergadering is het mandaat van zaakvoerder thans onbezoldigd.

4. Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen terzake wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

5. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaarden de oprichters dat de vennootschap:

- alle verbintenissen bekrachtigt welke werden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en:

- alle daaruit voortvloeiende verplichtingen overneemt,

onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel" 2, paragraaf 4, van het Wetboek van Vennootschappen.

Een zelfde verplichting geldt voor alle verbintenissen welke zouden worden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in de periode tussen de ondertekening van de oprichtingsakte en de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

In het bijzonder bekrachtigde de opgerichte vennootschap de "overeenkomst van overdracht van verzekeringsportefeuille" welke ondertekend werd op 16 december 2013 laatst in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting.

6. In toepassing van artikel 16 der statuten verklaarde elke individuele vennoot en zaakvoerder uitdrukkelijk dat hij de oproepingen en uitnodigingen tot de algemene vergaderingen van vennoten via elektronische weg wenst te ontvangen en dit tot schriftelijke wederherroeping van de gegeven instemming.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(zegel en handtekening van notaris Arthur Lenaerts op rugzijde)

Worden tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden :

-Uitgifte van de akte.

Coordonnées
VERZEKERINGEN MIDDERNACHT

Adresse
MECHELSESTEENWEG 338 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande