VERZEKERINGSKANTOOR BLEVI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERZEKERINGSKANTOOR BLEVI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.274.686

Publication

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 10.08.2013 13410-0508-014
20/12/2012
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vr IIA i u

beha aai Bet Staa





Neergelend ter griffie dei

RQGhtbank van Koophande

te Leuven, dei 1 DEC. 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Ondernemingsnr : 0429.274.686

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGSKANTOOR BLEVI

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Basilieklaan 24 Bus 1, 3270 Scherpenheuvel

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS - HERBENOEMING BESTUURDERS - OMZETTING IN AANDELEN OP NAAM  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter Boogaerts te Rillaar (Aarschot) op 7 december 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap VERZEKERINGSKANTOOR BLEVI, met maatschappelijke zetel te 3270 Scherpenheuvel, Basilieklaan 24 bus

1, ondernemingsnummer 0429.274.686, opgericht bij akte verleden voor notaris Ludo Jozef De Hert te Scherpenheuvel-Zichem op 8 juli 1986, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 juli daarna, onder nummer 860724-562, statuten laatst gewijzigd, bij akte verleden voor notaris Christel Meuris te Scherpenheuvel-Zichem op 17 december 2001, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 januari daarna onder nummer 020123-811, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing.De vergadering aanvaardt het ontslag van: Mevrouw Excelmans, Kim, wonende te

3270 Scherpenheuvel-Zichem, Oude Tiensebaan 10, als bestuurder van de vennootschap, met ingang van heden, en met dank voor de bewezen diensten en ontlasting voor alle verrichtin-gen in de uitoefening van dit mandaat.

Tweede beslissing.l. Algemene vergadering De algemene vergadering stelt vast dat de vennootschap niet meer dan 2 aandeelhouders heeft en beslist met eenparigheid van stemmen om het aantal bestuurders vast te

stellen op twee.Tot deze functie worden herbenoemd: - De heer Excelmans Eduard Karel, wonende te

3293 Diest, Zeven Zil-lenerf 23 - Mevrouw Blevi, Myriam, wonende te 3293 Diest, Zeven Zillenerf 23 die

hier beiden uitdrukkelijk hun mandaat aanvaarden.De mandaten van de bestuurders zijn kosteloos, behoudens anderslui-dende beslissing van de algemene vergadering. De mandaten gelden voor een duur van zes opeenvolgende jaren en zullen, behoudens herbenoeming, auto-matisch eindigen na de gewone jaarvergadering van 2018.2. Raad van bestuur De bestuurders komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en ne-men met eenparigheid van stemmen volgende besluiten: Wordt herbenoemd als gedelegeerd bestuurder: De heer Excelmans Eduard Karel, wonende te 3293 Diest, Zeven Zille-nerf 23, die aanvaardt.

Derde beslissing. De vergadering besluit eenparig de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en de statuten dienovereenkomstig aan te passen. De aandelen op naam zullen dezelfde rechten genieten.

Derde beslissing. De vergadering stelt vast dat door de inschrijving van de aandelen in een aandelenregister op heden in uitvoering van de hiervoor genomen beslissing de omzetting van de aandelen aan toonder in

aandelen op naam verwezenlijkt is. Het certificaat van aandeelhouderschap wordt hiergevoegd om

samen met de huidige akte te worden geregistreerd. De aandelen aan toonder worden venietigd.

Vijfde beslissing, Ingevolge het van kracht warden van het nieuwe Wetboek Vennootschap-pen wordt beslist nieuwe statuten goed te keuren en neder te leggen, aan-gepast aan de genomen beslissingen.

Doel van de vennootschap De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:De vennootschap heeft tot doel het beheer van een agentschap van de Naamloze vennootschap "Assurantie van de Belgische Boerenbond" te Leuven en in het algemeen alles wat enig verband houdt met dat beheer.De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dien-stig zijn tot verwezenlijking van haar doel.Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere ven-nootschappen uitoefenen.

Duur De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals inzake statutenwijziging.

Kapitaal van de vennootschap Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,-EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde, genum-merd van één (1) tot duizend tweehonderd vijftig (1.250), met een frac-tiewaarde van één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Aard van de aandelen Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer.Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en

Op de laatste jra L k B vent.e'den Recto hoedaoeeld van de rnstrenente'enoe <ii:kra's hrtz; san r1e prrSoc.'ften

f;C! " rqa de rechtSporsoon ten aanZtei' ra' ^S'dC!''¢ it''.'Q~?f'L" .4Gif'Ef~("

Versa «Js ar- en «rta te'r.cning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.lndien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte ei-genaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Samenstelling van de raad van bestuur De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie bestuurders. Evenwel, in de gevallen bepaald door de wet, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden.De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.leder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aange-tekende brief aan de raad van bestuur.Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke ter-mijn.Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur, Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

Besluitvorming van de raad van bestuur De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten in-dien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.Elke bestuurder kan aan één van zijn collega's bij gewone brief, te-legram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, vormacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en beslui-ten over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn indien alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.ln de gevallen bepaald door de wet kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de be-stuurders.ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Indien de vennootschap evenwel maar twee bestuur-ders heeft, verliest de stem van degene die de raad voorzit haar door-slaggevend karakter tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.lndien de toepassing van de wettelijke bepalingen inzake belangen-conflicten ertoe leiden dat het in het eerste lid bepaalde quorum voor de beraadslaging en stemming niet kan worden gehaald, kan het betreffende besluit genomen worden door de overblijvende bestuurders.lndien aile bestuurders in deze omstandigheid verkeren, moeten zij dit meedelen aan de algemene vergadering, die een lasthebber ad hoc zal aanduiden.Vóór de raad van bestuur besluit tot een verrichting of een reeks verrichtingen of een beslissing neemt bij de uitvoering waarvan een be-stuurder, rechtstreeks of zijdelings, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dit van de vennootschap, moet die bestuur-der dit mededelen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen; hij moet daarvan tevens de commissaris(sen), indien er een is (er zijn), op de hoogte te brengen. Er zal verder gehandeld worden als voorzien in artikelen 523 en 524 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bevoegdheden van de raad van bestuur De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennoot-schap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de al-gemene vergadering bevoegd is.

Dagelijks bestuur De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegen-woordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuur-der.De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk op-treden.De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Vertegenwoordiging van de vennootschap 1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte,

zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders die ge-zamenlijk optreden of door de gedelegeerd bestuurders die elk afzonder-lijk alleen handelen, hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur

die alleen handelt.2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten

rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen.3. Zij moeten tegenover derden geen bewijs leveren van hun machten.4. De raad van bestuur mag bijzondere

volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht, onvermin-derd de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur in geval van over-dreven volmacht.

Benoeming van één of meer commissarissen In de gevallen waar de wet dit vereist wordt de controle op de fi-nanciéle toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de daarin weer te geven verrichtingen opgedragen aan één of meer commissa-rissen, die worden benoemd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Bijeenkomst van de algemene vergadering De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei, om 16 uur, indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft

de vergadering plaats op de eerstvol-gende werkdag, die geen zaterdag is, op hetzelfde uur. Een bijzondere of

buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroe-pen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.De gewone, bijzondere en buitengewone algemene

vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.Eenieder kan verzaken aan de oproeping, binnen de beperkingen opge-legd door de wet, en zal in ieder geval geacht worden regelmatig te zijn opgeroepen indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Toelating tot de algemene vergadering De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergade-ring te kunnen deelnemen:- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door een er-kende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedemateriali-seerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastge-steld.

Vertegenwoordiging op de algemene vergadering Elke eigenaar van effecten kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, overeenkomstig de bepalin-gen van de wet, op voorwaarde dat:- alle in het vorige artikel bepaalde voorwaarden voor toelating tot de vergadering zijn vervuld.- deze gevolmachtigde zelf een aandeelhouder is. Rechtspersonen kunnen evenwel, binnen dezelfde voorwaarden, verte-genwoordigd worden door een gevolmachtigde die geen aandeelhouder is. Zo ook kunnen de aandeelhouders natuurlijke personen, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden door hun echtgenoot of, in geval van onbekwaamheid, door hun wettelijke vertegenwoordiger.- de volmacht werkdagen vóór de algemene vergadering wordt neder-gelegd op de zetel van de vennootschap.

Stemming per brief In de mate dat de raad van bestuur deze mogelijkheid heeft voorzien in de oproeping, heeft iedere aandeelhouder het recht om per brief te stemmen.Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat de volgende vermeldingen bevat:- de identiteit van de aandeelhouder- zijn handtekening en de plaats en datum van ondertekening- het aantal (eventueel: en de vorm van de) aandelen waarmee hij aan stemming deelneemt-het bewijs dat de formaliteiten voor toelating tot de algemene vergadering werden nageleefd- de agenda van de algemene vergadering- de stemwijze van de aandeelhouder omtrent elk voorstel: voor, te-gen of onthoudingOm geldig te zijn moeten de formulieren ten laatste drie werkdagen vóór de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur bij aangetekend schrijven

Schriftelijke algemene vergadering 1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de alge-mene vergadering behoren. 2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle bestuurders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing. De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarverga-dering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiter-lijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de Raad van bestuur de algemene vergade-ring bijeenroepen.3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van .het tegendeel. Indien er meer-dere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedge-keurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders on-dertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blij-ken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt ge-sofliciteerd.4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelij-ke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.lndien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Stemrecht 1. EIK aandeel geeft recht op één stem.2. Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of deze statuten, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal effecten dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is.3. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naak-te eigendom en vruchtgebruik, dan heeft de vennootschap het recht de uit-oefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat de vruchtge-bruiker en naakte eigenaar samen één enkele persoon hebben aangewezen om hen te vertegenwoordigen op de algemene vergadering.

Verdaging van de algemene vergadering De raad van bestuur kan, tijdens de zitting, elke algemene vergade-ring, zowel de jaarlijkse als de buitengewone en de bijzondere, verdagen met drie weken, zelfs indien het niet de jaarrekening betreft Deze verdaging doet alle genomen besluiten vervallen.Al[e aandeelhouders, ook zij die aan de eerste vergadering niet per-soonlijk of bij gevolmachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen en toegelaten, mits zij de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. De volmachten die werden verleend voor de eerste vergadering gelden tevens voor de tweede vergadering, tenzij zij werden herroepen.De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en zal definitieve besluiten nemen.

Boekjaar - Jaarrekening Het boekjaar van de vennootschap gaat in op ëén januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.Op de laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgeslo-ten en maakt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Bestemming van de winst De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vor-ming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds éép tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aange-sproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaar-vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Uitkering van dividenden en interim-dividenden De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt. Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uit-kering van" voorschotten op dividenden te beslissen.

Benoeming van de vereffenaars Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogen-blik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennoot-schap vertegenwoordigen.De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars. Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

Voor eensluidend uittreksel, dienstig voor publicatie Belgisch Staatsblad,

Notaris Peter Boogaerts.

. 4

Vaor"

behoudén

aan het

Belgisch

Staatsblad

Oe aa-sre hiz van Li, k ii_ verrnelcien Recto acám on hGedan'y nStrun;entererrsfe no'.arrs hetzij v11 de F,etsoe)nenl

:e+102~[t

de, ,e,trst,er;-.,i " " n .,d" >> er t.ai. derden te vertege,iwf3ord.gcn Verso 4.rdrfl cn l3nti',PRé:."u"

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 23.07.2012 12318-0090-015
29/12/2011
ÿþ Mai 2.+

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van KoophanoE

te Leuvers, de 1 B SEC, 2011 DE GRIFFIER,

Gri: ifiie

1

Voor- I111u~wu~~Mil~u~i~u~uu1

behouden *11196301

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0429.274.686

Ben rk

cvol,.:t~ : Verzekeringskantoor Blevi

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zete : Basilieklaan 24 - 3290 Scherpenheuvel - Zichem

Onderwerp ak : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUUR

Uittreksel uit het proces verbaal van de gewone algemene vergadering

gehouden op vrijdag 27 mei 2011.

De mandaten van alle bestuurders waren geldig tot de gewone algemene vergadering

van 2011.

Ontslagnemend zijn op 27.05.2011 :

- de heer Excelmans Eddy, als gedelegeerd bestuurder en als bestuurder.

- mevrouw Blevi Myriam als bestuurder

- mevrouw Excelmans Kim als bestuurder

Worden heden 27.05.2011 her benoemd voor een periode van zes jaar en dit tot de gewone

algemene vergadering van 2017.

- de heer Excelmans Eddy, verzekeringstussenpersoon, wonend Zeven Zillenert 23 te 3293 Kagevinne,

als bestuurder en ook als gedelegeerd bestuurder

- mevrouw Blevi Myriam,bediende, wonend Zeven Zillenert 23 te 3293 Kagevinne, als bestuurder

- mevrouw Excelmans Kim, bediende, wonend Oude Tiensebaan 10 te 3270 Scherpenheuvel,

als bestuurder .

Zij aanvaarden hun mandaten. De mandaten zijn kosteloos.

Eddy EXCELMANS

gedelegeerd bestuurder

Op de-laatste blz. van Luik B vermeden : Flf.c;ro : ' ,aars eg hou iar iç bc rl van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) lic:vo~gd de 'cchtspesoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

'ucrat.1 , =Ii, ri en nEr lte,cai :-u;.

16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 14.09.2011 11542-0163-014
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 10.08.2010 10395-0412-014
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 28.07.2009 09476-0309-014
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 19.06.2008 08243-0355-014
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 24.12.2007 07844-0267-014
16/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 13.11.2006 06871-4940-014
03/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 01.08.2005 05625-5314-014
21/12/2004 : LE067797
08/10/2004 : LE067797
08/10/2003 : LE067797
25/09/2002 : LE067797
29/06/2000 : LE067797
15/10/1999 : LE067797
01/01/1997 : LE67797
12/12/1995 : LE67797
01/01/1995 : LE67797
01/01/1993 : LE67797
01/01/1992 : LE67797
01/01/1989 : LE67797
01/01/1988 : LE67797
24/07/1986 : LE67797
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.08.2016 16529-0113-012

Coordonnées
VERZEKERINGSKANTOOR BLEVI

Adresse
BASILIEKLAAN 24, BUS 1 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande