VIB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.860.633

Publication

11/04/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor.

behoud aan h( Belgis

Staatst

*14079271*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de O 1 ta. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr as-e/9. O. g 33

Benaming

(voluit) : VIB BVBA

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3390 Tielt-Winge, Beurtstraat 131

Onderwerp akte Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip DEBUCQUOY te Kinrool op 26 maart 2014 dat: Mevrouw DOMBROWSKI (geboren: ILLE) lonetta Viola, geboren te Elbingerode (Duitsland) op dertig maart negentienhonderd achtenvijftig (bisregisternummer 58433004688), van Duitse nationaliteit, houder van een Duitse identiteitskaart nummer L7700TPPW, echtgenote van de Heer Dombrowski Henry, geboren te Bad Schmiedeberg (Duitsland) op dertien december negentienhonderd negenenvijftig, van Duitse nationaliteit, houder van een Duitse identiteitskaart nummer L77002 352, thans wonende te 50226 Frechen (Duitsland), Tiefenbruchstrasse 2, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht heeft opgericht onder de benaming VIB BVBA,

Zetel

De zetel van de vennootschap Is gevestigd te 3390 Tielt-Winge, Beurtstraat 131,

Doel

De vennootschap heeft tot doel het bemiddelen in het tot stand brengen van opdrachten voor ingenieurs- en bouwwerken evenals het uitvoeren van ingenieursopdrachten. De vennootschap kan ook onroerende goederen verwerven, vervreemden, beheren en gratis ter beschikking stellen (onder meer om kosten te besparen). Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven. De vennootschap mag tevens de functie van bestuurder of van vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.,

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op 01 april 2014.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 E) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven, voor de prijs van tien euro (10 E) per stuk; door voornoemde Mevrouw Dombrowski lonetta Viola ten belope van tweeduizend aandelen, hetzij in totaal voor twintigduizend euro (20.000 E). Deze inbreng wordt bij oprichting volledig volstort. Totaal: tweeduizend (2.000) aandelen, De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE19 3631 3263 5012 bij ING Bank België te Brussel, zoals blijkt uit een door deze financiële instelling op vierentwintig maart tweeduizendveertien afgeleverd bankattest, dat aan deze akte wordt gehecht. De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door haar werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag van twintigduizend euro (20.000 E).

Algemene vergadering

Jaarlijks wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden in de zetei van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede maandag van de maand december om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is in principe bezoldigd.

Bestuursbevoegdheid

Het bestuursorgaan kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig te zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet al-leen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zulien zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een raad die collegiaal het bestuur voert.

Het bestuursorgaan kan, onder zijn verantwoordelijkheid, de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid namens de vennootschap ten titel van bijzondere volmacht aan een derde opdragen, Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in principe door de zaakvoerders gezamenlijk tegenover derden vertegenwoordigd, tenzij de zaakvoerders onderling uitdrukkelijk besluiten dat een bepaalde zaakvoerder individueel de vennootschap kan vertegenwoordigen en voor zover dit besluit officieel wordt bekendgemaakt zoals voorzien door de wet

Iedere zaakvoerder kan afzonderlijk de vennootschap in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigen.

De vennootschap kan tevens rechtsgeldig verbonden worden door een bij bijzondere volmacht door het bestuursorgaan aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend kalenderjaar. Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering met gewone meerderheid van de aanwezige stemmen en bevestigd en eventueel gehomologeerd door de bevoegde rechtbank.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

Werd tot enige niet-statutaire zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde duur: de Heer Dombrowski Henry, geboren te Bad Schmiedeberg (Duitsland) op dertien december negentienhonderd negenenvijftig (bisre-gisternummer 59521310541), van Duitse nationaliteit, houder van een Duitse identiteitskaart nummer L77002352, wonende te 50226 Frechen (Duitsland), Tiefenbruchstrasse 2. Het mandaat van voornoemde zaakvoerder is tot nader order NIET bezoldigd.

Begin en afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op één april tweeduizendveertien (01/04/ 2014) en zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizendvijftien (30/06/2015).

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand december van het jaar tweeduizendvijftien, om twintig uur (20.00uur).

Volmacht K.B.O.

De oprichter geeft bij deze volmacht aan de Heer Leopold Coninx, belasting-consulent, kantoorhoudende te 3390 Tielt-Winge, Beurtstraat 131, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de Administratie van de BTW, Ondememingsloket Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Filip Debucquoy

Breeërsteenweg 313/1

3640 Kinrooi

(Werd tegelijk neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte bevattende het bankattest betreffende de inbreng in geld).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 03.02.2016 16039-0552-007

Coordonnées
VIB

Adresse
BEURTSTRAAT 131 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande