VISTA REAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VISTA REAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.538.382

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 18.09.2014 14588-0034-010
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 03.07.2013 13251-0535-009
12/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III H II1II 11H 111 l 111

*iaieas~e"

0837.538.382

Vista Real

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jan Feyenstraat 13 te 1861 Meise-lmde

Bij de beslissing van dezaakvoerder wordt:

De maatschappelijke zetel verplaatst naar Dr. H. Folletlaan 167/D te 1780 Wemmel, met ingang van 21 september 2012.

Veerle Cooremans

Zaakvoerder

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvoren :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

$RuSSEC

zou

Griffié

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUS SEV

04J2I~g 2011

11111111111111111

*11107240*

be a B+ stz

Benaming : VISTA REAL

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Jan Feyenstraat 13 , 1861 Meise (Imde)

Ondernemingsnr : 53~ 3e32

Voorwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric VAN BELLINGHEN, geassocieerd Notaris met standplaats te Wermmel op 29 juni tweeduizend en elf dat Mevrouw COOREMANS Veerle Marcel Julia, geboren te Vilvoorde op 25 december 1973 (nationaal nummer: 731225-020.71, identiteitskaartnummer: 5906583142-69), echtgescheiden, wonende te 1861 Meise-Imde, Jan Feyenstraat 13, ondergetekende Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VISTA REAL, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euros (¬ 18.600,00).. Het kapitaal is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk honderd zesentachtig euro (¬ 186,00).

Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

Mevrouw Cooremans Veerle, boven vermelde oprichter, verklaart in te schrijven op alle honderd (100) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvan twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volstort wordt, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). De oprichter verklaart het kapitaal volledig te volstorten binnen het jaar te rekenen vanaf heden.

Dit geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BNP Panbas Fortis Bank onder nummer 001-6363701-92 zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde bank op 14 juni 2011 dat bewaard blijft in het dossier van de instrumenterende Notaris.

De statuten vermelden meer in het bijzonder :

Artikel 1: VORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap is opgericht onder de naam "VISTA REAL".

Artikel 2: DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer.

- het aanhouden van zakelijke rechten.

- het in opdracht van derden laten oprichten van gebou-'wen of laten uitvoeren van bouwwerken in het algemeen.

- de import en export van alle bouwmaterialen, verven en decoratiematerialen.

- Het ontwerpen van interieurs en decoratie in de ruimste zin van het woord. Het ontwerp van interieurs en dit voor zowel woonhuizen, appartementen als commerciële panden.

- Aankoop en verkoop van interieuraccessoires en meubelen.

- Aankoop en verkoop van interieurverlichting als onderdeel van totaal Interieur.

- Aanneming van keuken en badkamer meubilair en uitrusting als onderdeel van totaal interieur.

- de activiteiten van beheer van onroerende goederen in het algemeen, het optreden als syndicus.

- Optreden als vastgoedverkavelaar, projectontwikkelaar  promotor en beheerder in opdracht van derden of voor eigen rekening, zelfstandig of met behulp van of samenwerking met andere personen.

- het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen.

- het verstrekken van advies, management, raadgeving en expertises aan het bedrijfsleven en de overheid in de ruimste zin van het woord : productie, kwaliteit, IT, engineering, projecten, onderhoud, publiciteit, enzovoort.

- het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondememingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stehlen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handels-'zaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roe-trende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 3: ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1861 Meise-Imde, Jan Feyenstraat 13 maar mag naar elke andere plaats in België, binnen het Vlaams Gewest of het hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht zonder statutenwijziging en bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en zonder statutenwijziging mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, beraadslagend met naleving van de vereisten, voorzien voor statutenwijziging.

Artikel 5: KAPITAAL

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 9

De aandelen zijn steeds op naam.

(" " )

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14: BENOEMING EN ONTSLAG

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De benoeming, evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder die geen statutair zaakvoerder gebeurt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen en wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit met het oog op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutair zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering en onverminderd de vergoeding voor zijn onkosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt

vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 15: INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 17: DAGELIJKS BESTUUR

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor aile daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

Artikel 18: BIJZONDERE VOLMACHTDe zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19: TEGENSTRIJDIG BELANG

De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft tegenstrijdig met dat van de vennootschap, dient te handelen volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen van vermogensrechtelijke aard geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en handelt het verder volgens de betreffende voorschriften van het wetboek van vennootschappen

Artikel 20: CONTROLE

Zolang de vennootschap een kleine vennootschap is zoals bepaald in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, wordt geen commissaris benoemd. Iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien een commissaris moet benoemd worden, overeenkomstig de desbetreffende artikels van het Wetboek van Vennootschappen, zal deze benoeming gebeuren door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wet.

Artikel 21

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de dag bepaald voor het houden van de gewone algemene vergadering.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen. Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens« voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dan zal de zaakvoerder samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormelde artikels van het Wetboek van Vennootschappen, aan de vennoten en eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 22: SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte dienen verleden te worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet met eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 23: LASTGEVING

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering zich schriftelijk laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot, behoudens in de gevallen bepaald in artikel 25 van de statuten.

Artikel 24: STEMMING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. indien niet voldaan werd aan voormeld aanwezigheidsquorum, dient een nieuwe buitengewone algemene vergadering samengeroepen te worden met dezelfde agenda, die geldig zal kunnen beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, of het bij de wet gesteld meerderheidsquorum.

Voor de wijziging van het maatschappelijk doel en de omzetting van de vennootschap is een quorum en een meerderheid van stemmen vereist zoals bepaald in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25 : ENIGE VENNOOT

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

G. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 26: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening en voor zover de vennootschap overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen geen kleine vennootschap is, het jaarverslag.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over

de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te geven kwijting.

Artikel 27: BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 28

Wanneer tengevolge van het geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeen komen binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen vastgesteld had moeten worden, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot het herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan ieder vennoot wordt kosteloos een exemplaar van de verslagen, samen met de oproepingsbrief toegezonden.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies is gedaald tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde deel van de op de vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het minimumbedrag voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 29

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, mits hun aanstelling gehomologeerd is door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, mits hun aanstelling gehomologeerd is door de bevoegde rechtbank van koophandel.

r

4 P

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig de betreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 30

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van volgende verklaringen:

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3) De oprichter verklaart het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

Zij verklaart als niet-statutair zaakvoerder te benoemen: mevrouw Cooremans Veerle, voornoemde

oprichter, die aanvaardt.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke

verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het. Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Door mevrouw Cooremans Veerle handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) wordt een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMAS Fiduciaire, zetel te 2610 Wilrijk, Terbekehofdreef 24, vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder de heer Dellaert Axel, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten

VOOR ONTLEDEND UITTEKSEL

BVBA - sPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirumlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

Tegelijk neergelegd : twee uitgiften

Opgemaakt te Wemmel op 01 juli 2011

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 19.06.2015 15185-0409-009
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.06.2016 16183-0315-011

Coordonnées
VISTA REAL

Adresse
STEENWEG OP MERCHTEM 69/3 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande