VLAAMSE VOLKSKUNSTGEMEENSCHAP

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAAMSE VOLKSKUNSTGEMEENSCHAP
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 445.582.069

Publication

23/12/2014
ÿþVoor- `

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de aktegd/ontvanger) op -'

*14227069< 1 Ifill

Ondernemingsnr : 0446.682.069

Benaming

(voile): Vlaamse Volkskunstgemeenschap

(verkort):

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Groot-Tenbroekstraat 7 -1700 Dilbeek

Onderwerp akte : Nieuwe statuten - zetelwijziging - officialisatie volledige benaming - wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de statuten en de akten:

i 2 DEC. 2014

ter griffie van ~~ Nc-xlarlartdstaligp

keQat1r.Awg~ri

Griffie -

De algemene vergadering van 10 mei 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zifting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: Vlaamse Volkskunstgemeenschap, Vereniging ter bevordering van de Vlaamse volkscultuur door beoefeningen en ontmoetingen, afgekort: Vlaamse Volkskunstgemeenschap.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Zwaluwstraat 16, 9160 Lokeren en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen (griffie te Dendermonde).

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten,

Het werkgebied van de vereniging strekt zich uit over gans het grondgebied van het Vlaamse gewest en van het tweetalig gebied van Brussel-hoofdstad. De zetel moet zich altijd binnen dit werkgebied bevinden.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel het organiseren of bevorderen van amateuristische volkskunstbeoefening door:

a.Het begeleiden, stimuleren en organiseren van alle activiteiten die tot de volkskunst, inzonderheid de

Vlaamse, behoren;

b.Het organiseren van opleidingscursussen onder leiding van een cursusleider;

c.Het begeleiden van de aangesloten groepen in functie van de kwaliteitsbevordering;

d.Het organiseren op ten minste regionaal niveau van activiteiten die zorgen voor een brede uitstraling van

de Vlaamse volkskunst;

e.Het verwezenlijken van een coördinatie tussen de Vlaamse voikskunstgroepen om gezamenlijk als

landelijk en internationaal voorlichtings-, bemiddelings- en contactcentrum op te treden.

De vereniging kan provinciale en regionale geledingen hebben. Deze afdelingen hebben een eigen werking, bestuur en statuten in zoverre ze in overeenstemming kunnen gebracht worden met deze van de landelijke vereniging.

De vereniging mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doei waarvoor zij werd opgericht.

Op de laatste blz. van Luik B, vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, maar kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

ARTIKEL 5

De vereniging kan zowel effectieve als toegetreden leden tellen.

De effectieve leden zijn de stemgerechtigden op de bijeenkomsten van de algemene vergadering. Hun naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op zes.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Hun rechten en plichten kunnen worden vermeld in een huishoudelijk reglement.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden:

a.Amateuristische volkskunstgroepen met rechtspersoonlijkheid die op een verantwoorde wijze en regelmatig de volkscultuur beoefenen of een afgevaardigde van dergelijke groep met een maximum van één afgevaardigd lid per volkskunstgroep;

b.Verantwoordelijken van amateuristische volkskunstgroepen zonder rechtspersoonlijkheid die op een verantwoorde wijze en regelmatig de volkscultuur beoefenen, met een maximum van één afgevaardigd lid per volkskunstgroep;

c.Rechtspersonen en natuurlijke personen die diensten aan de vereniging bewijzen of kunnen bewijzen. Het aantal van deze leden mag één vierde van het totaal aantal leden niet overschrijden.

Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur die over de aanvaarding als lid beslist.

ARTIKEL 8

De leden zijn tot een jaarlijkse bijdrage van maximum 125 euro verplicht. De jaarlijkse te betalen bijdrage wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De leden worden jaarlijks door de raad van bestuur aangemaand hun bijdrage binnen een bepaalde termijn te betalen. Het lid dat niet betaalt binnen dertig dagen na afloop van de bepaalde termijn, wordt geacht ontslagnemend te zijn,

ARTIKEL 9

Eik lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

Elk lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen in artikel 32 van de statuten.

Het lidmaatschap eindigt verder ook;

-Voor rechtspersonen door ontbinding of faillissement;

-Voor natuurlijke personen volgens artikel 6a: door het niet langer behoren tot de volkskunstgroep door wie men werd voorgedragen of door ontbinding of faillissement van de volkskunstgroep tot wie het lid behoorde;

-Voor natuurlijke personen volgens artikel 6b: door het niet langer behoren tot de volkskunstgroep door wie men werd voorgedragen of door stopzetting van de volkskunstgroep tot wie het lid behoorde;

ARTIKEL 12

De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar en zijn opnieuw herkiesbaar. In het kader van een overgangsregeling worden op aanduiding van de algemene vergadering sommige bestuurders op de eerstvolgende gelegenheid na goedkeuring van de nieuwe statuten voor twee jaar (her)verkozen, ten einde de continuiteit van de vereniging te verzekeren en ten einde mogelijk te maken dat bij voorkeur om de twee jaar de helft van de mandaten voor herkiesbaarheid kunnen warden gesteld.

Elke bestuurder die wordt aangewezen om te voorzien in een tijdens de lastgeving opengevallen plaats, is slechts benoemd voor de tijd die de lastgeving nog duurt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 13

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige enlof vertegenwoordigde leden, De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 14

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden. Voor bestuurders die onder de leden gekozen worden, eindigt het mandaat ais bestuurder door verlies van het lidmaatschap.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige enfof vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vernield worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. ln dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen. De ontslagnemende bestuurder is gehouden diens mandaat aan te houden tot in zijn vervanging wordt voorzien.

ART1KEf_ 15

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het af dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet in de beoordeling meegerekend. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt en legt deze reglementen, samen met alle wijzigingen ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. De reglementen of wijzigingen gaan van kracht na goedkeuring door de algemene vergadering.

ARTIKEi. 19

Elke bestuurder kan geldig tekenen namens de vereniging tegenover bpost (zoals bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen).

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

ARTIKEL 20

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die ai dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur benoemt uit zijn bestuurders een voorzitter en een secretaris en kan daarnaast elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen. Het mandaat ais voorzitter kan niet toegewezen worden aan een bestuurder die voorzitter is van de provinciale geleding, waarvan sprake in artikel 11 van de statuten.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van

bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

M4D 2.2

b)door afzetting door de raad van bestuur. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van twee bestuurders.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 21

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven ais de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist en die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor.

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-aile gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

De beslissingsbevoegdheid is voorbehouden aan de raad van bestuur, de uitvoeringsbevoegdheid wordt gedelegeerd aan een door de raad van bestuur aan te duiden persoon.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, voor het goedkeuren van de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders.

ARTIKEL 25

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de loop van het eerste kwartaal na afsluiting van het vorige boekjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5e van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moa 2.2

behandelen agendapunten zijn vermeld, In dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 dagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden worden door een door de raad van bestuur aan te duiden persoon. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief of per fax tenminste acht dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 28

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1120e van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet door het 1/20e van de leden ondertekend zijn en tenminste twee dagen voor de vergadering aan de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld warden.

AARTIKEL 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden In een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 213e van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 415e meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 213e van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5e meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan,, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardige doelstelling, aangeduid door de algemene vergadering.

De algemene vergadering heeft op 20 oktober 2001 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Brandt Michael, Statiestraat 3, 9180 Moerbeke

Lambrechts Johan, Stationsstraat 191, 3110 Rotselaar Van den Neste Hildegard, Begoniastraat 22, 3510 Kermt

De algemene vergadering heeft op 24 oktober 2001 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Pauwels Geert, Wezerenstraat 91, 3401 Walsbets

Van Achter An, Blokstraat 13, 9170 Sint-Gillis-Waas

Van den Broecic Rita, Assestraat 183, 2620 Hemiksem

De algemene vergadering heeft op 7 december 2002 kennis genomen van het ontslag ais bestuurder van:

Lamens Wim, Den Blok 12, 3020 Herent

Pauwels Geert, Wezerenstraat 91, 3401 Walsbets

Polus Raymond, takenstraat 84, 3512 Stevoort

Vandingenen Leo, Bloemendaalstraat 91, 3545 Halen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MD 2.2

De algemene vergadering heeft op 7 december 2002 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Claeys Jan, Loopplank 8, 8301 Knokke-Heist, geboren op 0911011962, te Brugge

Oelbrandt Marcel, Zwaluwstraat 16, 9160 Lokeren, geboren op 13/03/1947, te Sint-Gillis-Waas

De algemene vergadering heeft op 22 februari 2003 kennis genomen van het ontslag ais bestuurder van: Wafravens Piet, Tenbroekstraat 7, 1700 Dilbeek

De algemene vergadering heeft op 22 februari 2003 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Heyse Linda, Lebeke 240, 9450 Denderhoutem

Monden Frans, Bolk 51, 2350 Vosselaar, geboren op 2010811946, te Princenbeek (Nederland)

De algemene vergadering heeft op 26 maart 2005 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Van Den Kieboom Jos, H. Bloedstraat 29, 2320 Hoogstraten

De algemene vergadering heeft op 26 maart 2005 tot nieuwe bestuurder benoemd:

Vankeirsbilck Etienne, Gaverstraat 58, 8780 Oostrozebeke, geboren op 11/10/1933, te Ingefmunster

De algemene vergadering heeft op 17 december 2005 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Van den Broeck Rita, Assestraat 183, 2620 Hemiksem

De algemene vergadering heeft op 17 december 2005 tot nieuwe bestuurder benoemd: Van den Berghe Dimitri, Kon. Elisabethlaan 67, 9100 Sint-Niklaas

De algemene vergadering heeft op 26 maart 2010 kennis genomen van het overlijden van haar volgende bestuurder:

Van Remoortel Kris, Nationalestraat 9, 9190 Kemzeke

De algemene vergadering heeft op 10 mei 2014 kennis genomen van het ontslag ais bestuurder van:

Goos Walter, Assestraat 183, 2620 Hemiksem, geboren op 18/10/1943, te Antwerpen

Heyse Linda, Lebeke 240, 9450 Denderhoutem

Put Jozef, Beemdweg 24, 3511 Kuringen, geboren op 03/07/1951, te Stokrooie

Van Achter An, Blokstraat 13, 9170 Sint-Gillis-Waas

Van den Berghe Dimitri, Kon. Elisabethlaan 67, 9100 Sint-Niklaas

Van Eynde Gudrun, Nieuwe Steenweg 25, 9140 Elversele, geboren op 19104/1946, te Sint-Niklaas

De algemene vergadering heeft op 10 mei 2014 tot nieuwe bestuurder benoemd voor een periode van vier jaar:

Van de Velde Carina, Kon, Elisabethplein 3, 9100 Sint-Nlklaas, geboren op 23/04/1965, te Sint-Niklaas

De algemene vergadering heeft op 10 mei 2014 tot bestuurders herbenoemd voor een periode van vier jaar.

t

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Claeys Jan, Loopplank 8, 8301 Knokke-Heist, geboren op 09110/1962, te Brugge

Monden Frans, Bolk 51, 2350 Vosselaar, geboren op 20108/1946, te Princenbeek (Nederland)

De algemene vergadering heelt op 10 mei 2014 tot bestuurders herbenoemd voor een periode van twee jaar:

Oelbrandt Marcel, Zwaluwstraat 16, 9160 Lokeren, geboren op 13/03/1947, te Sint-Gillis-Waas Vankeirsbilck Etienne, Gaverstraat 58, 8780 Oostrozebeke, geboren op 11/10/1933, te Ingelmunster

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

'7\F

'

" R

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

Claeys Jan, Loopplank 8, 8301 Knokke-Heist, geboren op 09/10/1952, te Brugge

Monden Frans, Bolk 51, 2350 Vosselaar, geboren op 20/08/1946, te Princenbeek (Nederland) Oelbrandt Marcel, Zwaluwstraat 16, 9160 Lokeren, geboren op 13103/1947, te Sint-Gillis-Waas Vankeirsbilck Etienne, Gaverstraat 58, 8780 Oostrozebeke, geboren op 11/10/1933, te Ingelmunster Van de Velde Carine, Kon. Elisabethplein 3, 9100 Sint-Nlklaas, geboren op 23/04/1965, te Sint-Niklaas

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens aile bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van twee bestuurders.

De bestuurders zijn:

Claeys Jan, Loopplank 8, 8301 Knokke-Heist, geboren op 09/1011962, te Brugge

Monden Frans, Bolk 51, 2350 Vossefaar, geboren op 20/08/1946, te Princenbeek (Nederland) Oelbrandt Marcel, Zwaluwstraat 16, 9160 Lokeren, geboren op 13/03/1947, te Sint-Gillis-Waas Vankeirsbilck Etienne, Gaverstraat 58, 8780 Oostrozebeke, geboren op 11110/1933, te Ingelmunster Van de Velde Carine, Kon. Elisabethplein 3, 9100 Sint-Nlklaas, geboren op 23/04/1965, te Sint-Niklaas

Te Lokeren, op 10 mei 2014,

Oelbrandt Marcel Van de Velde Cafina

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inazrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd da veranrging, stichting of organisme ten aanzien van deraen te vartegernvoordigen

Verso : Maart en handtekening

Coordonnées
VLAAMSE VOLKSKUNSTGEMEENSCHAP

Adresse
GROOT-TENBROEKSTRAAT 7 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande