VLEMINGS & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLEMINGS & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.335.568

Publication

03/11/2014
ÿþ; î

[ ASod Word 11.1

~1.1-"L `' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 OKT. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te LerOlffie

Ondernemingsnr : 0428.335.568

Benaming

(voluit) : VLEMINGS & CO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3200 Aarschot, Rillaar, August Reyerslaan 24 bus 7 Onderwerp akte : Ontbinding

Het blijkt uit een akte van ontbinding verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris te Aarschot, op 9 september 2014, met registratierelaas 4Geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Leuven 1 ste kantoor der Registratie Leuven 2 op 12 september 2014, register 5 boek 1390 blad 29 vak 20, ontvangen 50 euro (getekend) de ontvanger De Clercq G." dat is gehouden;

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VLEMINGS & CO" met zetel te 3200 Aarschot, August Reyersfaan 24 bus 7.

Ingeschreven bij de diensten van de BTW onder nummer BE 0428.335.568 en in de kruispuntbank voor ondernemingen onder ondernemingsnummer 0428.335.568,

Opgericht onder vomi van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Karel Lacquet te Herent op 30 januari 1986, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 februari daarna onder nummer 1986-02-251223,

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge algemene vergadering waarvan procesverbaal werd opgesteld door notaris Jan Denys te Werchter op 25 maart 2013, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 april daarna onder nummer 13064209.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen hetgeen volgt :

I. De huidige vergadering heeft de volgende agenda

1.Bijzonder verslag van de zaakvoerders over de ontbinding van de vennootschap waaraan een staat van

activa en passiva gehecht is die minder dan drie maanden oud is, en bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor

over voormelde staat

2.Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap,

3.Kennisname ontslag zaakvoerders.

4.Benoeming en bevoegdheden vereffenaar - Vergoe-ding.

5.Machtiging vereffenaar.

6.Volmacht formaliteiten.

II. Oproepingen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénendertigduizend euro (E 31.000,00), vertegenwoordigd door 125 aandelen. Alle aandelen zijn aanwezig of vertegenwoordigd. Alle zaakvoerders zijn eveneens aanwezig. De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet geleverd worden van de naleving van de formaliteiten inzake bijeenroeping van de vergadering.

Gelet op het ontbreken van oproepingen, verklaren de aandeelhouders formeel te verzaken aan de toepassing van artikel 181, § 2 en artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen; zij verzaken tevens aan de toezending van de stukken die hen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 181, § 2 en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

111. Sedert de laatste algemene vergadering zijn geen verrichtingen gedaan die ressorteren onder artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen.

IV. De vennootschap doet geen of heeft geen publiek beroep gedaan op het spaarwezen.

V. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast :

a) op 1 september hebben de zaakvoerders van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen;

b) op 2 september 2014 heeft de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen eenverslag opgesteld..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1h11

111

11

19201169'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neerlegging

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen.

De uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderworpen agenda te beraadslagen.

Beraadslaging - besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten

Eerste besluit - Verslagen zaakvoerders en bedrijfsrevisor over ontbinding.

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders over de ontbinding waaraan een staat van activa en passiva gehecht is, afgestoten op 1 juli 2014, hetzij minder dan drie maanden oud.

De vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de voorlezing van het verslag van mevrouw Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor te Wemmel, over de voormelde staat.

De besluiten van het verslag luiden als volgt :

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, hebben de zaakvoerders van de BVBA VLEMINGS & CO een boekhoudkundige staat afgesloten op 1 juli 2014, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 40.929,66 en een netto-passief van ¬ 10.833,09.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap,

Gezien wij door de zaakvoerders van de BVBA VLEMINGS & CO slechts werden aangesteld op 29 augustus 2014, zijn wij niet in de mogelijkheid geweest om de fysieke voorraadopname en de fysieke telling van de kas bij te wonen. We kunnen ons dan ook niet uitspreken over het feit dat de voorraad handelsgoederen en de kasgelden bestaan, juist en volledig in de boekhouding verwerkt zijn en correct gewaardeerd zijn.

Naar ons oordeel geeft de boekhoudkundige staat per 1 juli 2014 de toestand van de vennootschap weer op een volledige, betrouwbare en juiste manier, onder voorbehoud:

- van het effect op de boekhoudkundige staat per 1 juli 2014 van de situatie vermeld in de voorgaande paragraaf;

- van eventuele toekomstige kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der directe belastingen en de BTW administratie;

- dat in het kader van de audit werkzaamheden geen confirmaties werden verzonden naar leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en derde partijen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Er is geen andere informatie die we noodzakelijk achten voor de aandeelhouders of derden,

Opgemaakt te Wemmel op 2 september 2014

Voor de burgerlijke BVBA Robrechts Lena erts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises

Vertegenwoordigd door Monika Lenaerts (Getekend) Bedrijfsrevisor."

Alle aanwezige vennoten verklaren volledig kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

Na onderzoek heeft ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van de Vennootschappenwet gehouden is.

Tweede besluit - Ontbinding,

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en te vereffenen te rekenen vanaf heden. Derde besluit Kennisname ontslag zaakvoerders.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiemavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn en verleent hen kwijting

- De Heer VLEMINGS Johan Florent Martin, wonende te 3130 Begijnendijk, Betekomsesteenweg 14 bus 3; - De Heer VLEMINGS Marc Jozef Mathilde, wonende te 3200 Aarschot, August Reyerslaan 24 bus 7. Vierde besluit - Benoeming en bevoegdheden vereffenaar - Bezoldiging.

De vergadering benoemt tot vereffenaar de heer VLEMINGS Johan Florent Martin, voornoemd, hier aanwezig die bevestigt niet alhier getroffen te zijn door enig beroepsverbod en deze opdracht verklaart te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar, vanaf heden, de meest uitgebreide bevoegdheden zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van de Vennootschappenwet, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid de hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar zal alle derde lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening wordt verbonden zullen getekend worden door de vereffenaar,

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zef uitoefenen.

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vereffenaar verkrijgt zijn hoedanigheid vanaf heden.

Ondergetekende notaris wijst er echter wel op dat de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen dient te worden gevraagd aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel, met dien verstande dat de voorzitter de benoeming nog kan weigeren en de door de vereffenaar gestelde handelingen kan vernietigen indien ze kennelijk strijdig zijn met de rechten van derden.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva, De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de voorzitter van de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift vande beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennoot-schap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Vijfde besluit - Machtiging vereffenaar

De vergadering beslist de vereffenaar te machtigen de genomen beslissingen uit te voeren.

Zesde besluit  Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor DRT & Partners te Aarschot, Grote Markt 28, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Stemming.

Aile voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.

Getekend Dirk Michiels geassocieerde notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte van ontbinding; kopie akkoordvonnis aanstelling vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 04.06.2013 13153-0465-014
24/04/2013
ÿþjezolt'~

, t

Mod 2 0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophatdd , APR. 2013 te Leuven, de

DE einFIER,

lump

Voorbehouden aan het ' Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0428 335 568

Benaming

(voluit) VLEMINGS & CO

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel Aarschotsesteenweg 106 - 3130 Betekom

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte ; Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten voor notaris Jan Denys te Werchter op 25 maart 2013 dat er een: buitengewone vergadering van vennoten is bijeengekomen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Vlemings & CO, met maatschappelijke zetel te 3130 Betekom, Aarschotsesteenweg 106 ondernemingsnummer 0428 335 568, welke geldig samengesteld met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen :

EERSTE BESLISSING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vennootschap beslist met geheelheid van stemmen dat de zetel van de vennootschap wordt overgebracht naar 3200 Aarschot, August Reyerslaan 24 B7.

TWEEDE BESLISSING  WIJZIGING DOEL

1, De comparanten overhandigden instrumenterende notaris de balans de dato 31 december 2012, welke bewaard blijft in het dossier van de notaris;

2. De vergadering nam kennis van het verslag van de waarnemende zaakvoerders de dato 21 maart 2013 met betrekking tot de geplande doelwijziging.

De vergadering besliste met algemeenheid van stemmen

Volgende activiteiten te schrappen :

Alle werken van algemene mekaniek, alle draai-, pers- en slijpwerken, machine- en matrijzenbouw en het vervaardigen van gereedschap.

Volgende activiteiten werden opgenomen in het doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden of als tussenkomende persoon, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen : de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, frituren, cafés, tavernes, clubs, bars tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen,

Tevens heeft de vennootschap tot doel de handel van ambulante en niet ambulante verrichtingen.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende, handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing zonder de functie van makelaar uit te oefenen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  ' deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar; goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat, verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DERDE BESLISSING

- De vergadering besliste ontslag en kwijting te verlenen aan de heer Karel Vlemings, enige zaakvoerder;

- De vergadering beslisteunaniem aan te stellen tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~,,; - ~ +º%

ti

-de heer Johan Vlemings, wonend te 2018 Antwerpen, Lange Achteromstraat 18 Bf 13, welke het mandaat heeft aanvaard

-De heer Marc Vlemings, wonend te 3200 Aarschot, August Reyerslaan 24 B 7, welke het mandaat heeft aanvaard

VIERDE BESLISSING

De vergadering besliste met geheelheid van stemmen om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en keurt de tekst van de gecoördineerde statuten met éénparigheid van stemmen goed.

De vergadering gaf werkende notaris opdracht tot neerlegging van onderhavig proces-verbaal met de tekst van de gecoördineerde statuten op de griffie van de rechtbank van koophandel en tot publicatie van het uittreksel in het staatsblad.

OVERGANGSBEPALINGEN

De nieuwe activiteiten van de vennootschap hebben een aanvang genomen op 1 januari 2013. Ingevolge artikel 60 Wetboek van vennootschappen, worden alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap aangegaan vanaf 1 januari 2013 hierbij bekrachtigd door de algemene vergadering.

Voor ontledend uittreksel

Jan Denys

Notaris

Samen met deze neergelegd : - afschrift akte statutenwijziging

- gecoordineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2012 : LE066862
10/05/2011 : LE066862
08/06/2010 : LE066862
05/06/2009 : LE066862
04/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

OMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111 111M11161301111 IIII



Ondernemingsnr : 0428.335.568

Benaming

(voluit) : VLEMINGS & CO IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : AUGUST REYERSLAAN 24 BUS 7 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 januari 2015 Beslissingen :

1.De zaakvoerder geeft lezing van het rapport van de vereffenaar met het oog op de sluiting van de vereffening. Dit rapport zal bij de huidige notulen gevoegd worden.

2.0e rekeningen van de vereffening afgesloten per 31/12/2014 worden goedgekeurd.

3.Er wordt kwijting verleend aan de vereffenaar voor zijn mandaat vanaf 01/09/2014 tot op heden,

4.De vergadering verklaart de vereffening gesloten en dat de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Viemings & Co, met zetel te August Reyerslaan 24 bus 7 te 3200 Aarschot, heeft opgehouden te bestaan, zelfs ten behoeve van de vereffening.

Johan Vlemings

Vereffenaar

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2008 : LE066862
18/06/2007 : LE066862
12/08/2005 : LE066862
28/06/2004 : LE066862
12/06/2003 : LE066862
16/05/2000 : LE066862
09/06/1998 : LE66862
01/01/1993 : LE66862
01/01/1992 : LE66862
01/01/1988 : LE66862

Coordonnées
VLEMINGS & CO

Adresse
AUGUST REYERSLAAN 24, BUS 7 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande