VRIENDEN VAN JAMBIANI, AFGEKORT : VVJ

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIENDEN VAN JAMBIANI, AFGEKORT : VVJ
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 631.867.106

Publication

18/06/2015
ÿþ MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



111111111

*15086 52

P4GI`RGIrLCGD

- 9 JUNI 2015

Gsiffie Rect~iqanicvarl Itoo~al~arnlel 1 to !~euve>7.

Griffie

Ondememingsnr : ee.e4 e_6,6

Benaming

(voluit) : Vrienden Van Jambiani

(verkort) : VVJ

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Waterstraat 27, 3360 Bierbeek

Onderwerp akte : Oprichting

Statuten van de VZW

Vrienden van Jambiani

Op de stichtingsvergadering dd 8 juni 2015 om 18h00 beslisten de oprichters unaniem het volgende:

Tussen de hierna opgesomde stichtende leden:

1.Leopold Jules Octave Ameye, wonende te Waterstraat 27 te 3380 Bierbeek, geboren te Waregem op 23

september 1947;

2.Samuël Johan Pierre Charles Fouret, wonende te Broekstraat 143 te 3001

Leuven en geboren op 24 juli 1981, te Leuven;

3.Elisabeth Maria Christina Berben, wonende te Waterstraat 27 te 3360 Bierbeek, geboren te Maaseik op 4

november 1951,

wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 21

juni 1921, onder de volgende voorwaarden en omstandigheden, waarvan de statuten als volgt luiden:

HOOFDSTUK 1. DE VZW

Artikel 1: Benaming. De vzw draagt de naam "Vrienden van Jambiani"-vzw, afgekort VVJ vzw,

De naam van de vzw moet voorkomen op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven,

orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk gevolgd door de woorden "vereniging

zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", met nauwkeurige aanwijzing van de zetelt

Artikel 2: Maatschappelijke zetel. De zetel van de vzw Vrienden van Jambiani is gevestigd te Waterstraat 27,

3360 Bierbeek, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Artikel 3: Doel en activiteiten. De vzw Vrienden van Jambiani heeft als doel ontwikkelingssamenwerking met

Zanzibar (Tanzania, Afrika). Onder dit doel dient onder meer begrepen te worden:

- De ondersteuning van het lager en secundair onderwijs te Zanzibar o.a. door het oprichten, onderhouden

en ondersteunen van computerlokalen en chemielokalen en de bijhorende opleidingen en door het verstrekken

van opleiding en technische ondersteuning voor de betreffende leerkrachten.

- Het aanleveren van administratieve apparatuur en het voorzien van infrastructuur zoals water-, elektriciteiten gasvoorziening

- Het ondersteunen van geneeskundige centra te Zanzibar o.a. door het aanleveren van medicatie, kinderkledij en apparatuur.

- Het ondersteunen van de kleinschalige landbouw in Zanzibar (Afrika) o.a, door het verstrekken van microkredieten en andere ondersteuning aan plaatselijke co5peratieven.

Het bijdragen aan bewustwording door het organiseren vanuit België van inleefreizen naar de projecten in', Zanzibar en door de organisatie van workshops, lezingen en seminaries over de projecten in Zanzibar.

De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor haar doel.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Artikel 4: Duur. De vzw Vrienden van Jambiani wordt opgericht voor onbepaalde duur en kan ten allen tijde ontbonden worden.

Artikel 5. Middelen. De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel

rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen, zoals het verwerven en beheren van onroerend goed. .... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOD 22

Luik B - Vervolg



Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

HOOFDSTUK 2. LIDMAATSCHAP

Artikel 6: Leden. De vereniging heeft twee categorieën van leden: de effectieve leden en de toegetreden leden. Het aantal leden is onbeperkt. Het aantal effectieve leden moet minstens drie bedragen.

Artikel 7. Nieuwe leden. Onder de hierna bepaalde voorwaarden kunnen rechtspersonen (organisaties, onderwijsinstellingen, verenigingen, bedrijven) en natuurlijke personen die de doelstellingen van de vereniging onderschrijven, effectief of toegetreden !id van de vereniging worden.

Artikel 8. Effectieve leden. Stichtende leden zijn van rechtswege effectief lid, leder die effectief lid wenst te worden, stuurt een gemotiveerde kandidaatstelling (per brief of via e-mail) naar een van de bestaande effectieve leden. De Algemene Vergadering beslist autonoom over de aanvaarding bij gewone meerderheid van stemmen, zonder motiveringsplicht en zonder mogelijkheid van beroep.

Alleen effectieve leden genieten alle maatschappelijke rechten, onder andere het stemrecht op de Algemene Vergadering,

Artikel 9. Toegetreden leden.

9.1: Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de vzw onderschrijft, kan zich bij de vzw aanmelden om toegetreden lid te worden.

9.2: Men wordt of blijft toegetreden lid door de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage te betalen. De hoogte van deze bijdrage wordt elk jaar door de raad van bestuur vastgesteld. Door de loutere betaling van de lidmaatschapsbijdrage geeft het toegetreden lid te kennen de doelstellingen van de vereniging te onderschrijven en er deel van te willen uitmaken; er is geen verdere procedure voor toetreding nodig.

9.3: Nochtans kan de raad van bestuur discretionair en zonder verdere motivatie beslissen, met een gewone meerderheid van stemmen, dat een kandidaat niet wordt aanvaard als toegetreden lid. In voornoemd geval zal zijn lidmaatschapsbijdrage worden geweigerd of terugbetaald.

9.4: Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven. Toegetreden leden hebben geen stemrecht in de algemene vergadering. De rechten van toegetreden leden kunnen zonder hun toestemming door de raad van bestuur met een gewone meerderheid en zonder motivatie worden gewijzigd.

Artikel 10. Bijdragen. De raad van bestuur kan een jaarlijkse bijdrage opleggen aan de effectieve leden. Het bedrag wordt bepaald door de raad van bestuur en kan niet meer bedragen dan 500 euro. De raad van bestuur za! een jaarlijkse bijdrage opleggen aan de toegetreden leden. Het bedrag wordt bepaald door de raad van bestuur en kan niet meer bedragen dan 500 euro.

Artikel 11: Ontslag. Elk effectief lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden, Het ontslag moet per ; aangetekende brief aan de raad van bestuur kenbaar gemaakt worden. Toegetreden leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vzw terugtrekken bij middel van een brief of e-mail. Het ontslag wordt effectief daags na dit bericht.

Artikel 12. Uitsluiting. De uitsluiting van effectieve leden kan slechts gebeuren op beslissing van de Algemene Vergadering en met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden. De raad van bestuur kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen, met een gewone meerderheid van stemmen, tot uitsluiting van een toegetreden lid. In voornoemd geval za! zijn lidmaatschapsbijdrage worden terugbetaald. Het lidmaatschap van toegetreden leden wordt automatisch opgeschort bij niet betaling van de lidmaatschapsbijdrage binnen een door de raad van bestuur bepaalde termijn en dit een maand na versturen van een schriftelijke aanmaning tot regularisatie. Toegetreden leden die hun lidmaatschapsbijdrage niet betalen binnen de voorgestelde regularisatietermijn worden geacht ontslagnemend te zijn.

Artikel 13. Ontslagen of uitgesloten leden. Een lid dat ontslag neemt, wordt uitgesloten of geschorst, alsook de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden effectief lid, hebben geen recht op het maatschappelijk fonds. Ze kunnen evenmin de betaalde bijdragen terugvorderen, Ze mogen geen opgave, verantwoording van de rekeningen, noch het leggen van de zegels of een inventaris vragen.

Artikel 14. Aansprakelijkheid. De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Artikel 15. Ledenregister effectieve leden. De raad van bestuur van de vzw is verplicht een ledenregister bij te houden.

Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de effectieve leden van de vzw, moeten deze wijzigingen binnen de acht dagen na kennisgeving ervan aan de raad van bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd.

De effectieve leden hebben de verplichting om een adreswijziging door te geven aan de raad van bestuur. Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden ter zetel van de vzw,

De vzw moet, bij mondeling of schriftelijk verzoek, aan de overheden, de administraties en de diensten, met inbegrip van de parketten, de griffies en de leden van de hoven, de rechtbanken en alle rechtscolleges en de ' daartoe wettelijk gemachtigde ambtenaren, onverwijld toegang verlenen tot het register van de leden en deze instanties bovendien de afschriften of uittreksels uit dit register verstrekken welke zij nodig achten.

HOOFDSTUK 3. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16: Samenstelling. De Algemene Vergadering wordt samengesteld uit de effectieve leden. Deze kunnen zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid. Eën lid kan echter maximaal 2 stemmen uitbrengen. Indien 213 van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden daarmee akkoord gaan kunnen ook toegetreden leden de Algemene Vergadering bijwonen. Toegetreden leden bezitten geen stemrecht maar kunnen wel een adviserende rol hebben.

Artikel 17: Stemming. Enkel de effectieve leden hebben stemrecht tijdens de Algemene Vergadering. Zij hebben een gelijk stemrecht. Beslissingen worden genomen bij 2/3 meerderheid van de aanwezige of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mao 2.2

Luik B - Vervolg

vertegenwoordigde stemmen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden tenzij

de statuten of de wet het anders bepalen.

Artikel 18: Bevoegdheden. De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor

" de goedkeuring van de statuten;

" de goedkeuring van een wijziging van de statuten;

" benoemen en ontslaan van bestuurders;

" benoemen en afzetten van de commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

" de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" ontbinding van de vereniging;

" de benoeming van de vereffenaars, wanneer de vzw ontbonden zal worden;

" uitsluiten van een (effectief) lid;

" de goedkeuring van de begroting en rekeningen;

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

" de goedkeuring van het huishoudelijk reglement en zijn wijzigingen;

~

.)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij lièt Bëlgiscdi Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19; Vergaderingen, De algemene vergadering moet minstens éénmaal per jaar worden samengeroepen door de raad van bestuur, binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar.

De algemene vergadering moet worden samengeroepen door de raad van bestuur wanneer het belang van de vzw dit vereist.

De algemene vergadering wordt tevens door de raad van bestuur samengeroepen in de gevallen dat de raad van bestuur dit nodig acht.

De raad van bestuur is verplicht een algemene vergadering samen te roepen wanneer minimum 1/5 van de effectieve leden het vraagt. De effectieve leden moeten dit schriftelijk vragen aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur roept alle effectieve leden op voor de algemene vergadering,

De oproeping gebeurt schriftelijk (per brief, fax of e-mail), minimum acht dagen voor het tijdstip van de algemene vergadering. De oproeping wordt ondertekend door een bestuurder. De oproeping bevat de datum, uur en plaats van de algemene vergadering, evenals de agenda,

De agenda wordt opgesteld door de raad van bestuur. Elk voorstel, ondertekend door 1120 van de effectieve leden, moet op de agenda worden geplaatst.

De voorstellen uitgaande van de effectieve leden moeten uiterlijk drie dagen voor het tijdstip van de algemene vergadering verstuurd worden aan de raad van bestuur. Op de dag van de algemene vergadering en tijdens de algemene vergadering zelf kunnen punten aan de agenda worden toegevoegd, mits akkoord van alle aanwezige en vertegenwoordigde effectieve leden.

Artikel 20, Wijziging statuten. De Algemene Vergadering kan slechts geldig over een wijziging van de statuten beraadslagen en besluiten indien deze wijziging op de agenda voorkomt en wanneer minstens twee derde van de effectieve leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden,

Ingeval aan de gestelde quorumvereiste niet werd voldaan, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen. Deze kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden. De beslissing kan slechts aangenomen worden met de meerderheid bedoeld in het tweede lid. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 21. Wijziging doel. De Algemene Vergadering kan slechts geldig over een wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging beraadslagen en besluiten indien deze wijziging op de agenda voorkomt en in de oproeping werd toegelicht en wanneer minstens twee derde van de effectieve leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

Ingeval aan de gestelde quorumvereiste niet werd voldaan, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen. Deze kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden_ De beslissing kan slechts aangenomen worden met de meerderheid bedoeld in het tweede lid, De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 22: Inzagerecht. Van elke algemene vergadering wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat ondertekend wordt door de voorzitter (of zijn vervanger) en door de secretaris (of de verslaggever). Dit procesverbaal wordt opgenomen in een daartoe bestemd register. De besluiten van de Algemene Vergadering worden gebundeld en bezorgd aan elk effectief lid van de vereniging. Zij zijn voor toegetreden leden en belanghebbende derden ter inzage beschikbaar en leden kunnen op aanvraag een afschrift ontvangen.

HOOFDSTUK 4. DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 23: Samenstelling. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie personen. Ingeval de vereniging echter slechts drie effectieve leden telt, mag de raad van bestuur slechts uit twee personen bestaan. De leden van de Raad van Bestuur zijn allen effectieve leden van de vereniging en wcrden aangeduid door de Algemene Vergadering. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat effectief lid is van de vereniging.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. Deze zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 24: Benoeming en ontslag. De bestuurders worden benoemd bij gewone meerderheid door de Algemene Vergadering voor onbepaalde duur. Bestuurders zijn ten allen tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ook op ieder ogenblik zelf ontslag nemen door een aangetekend schrijven te richten aan de Algemene Vergadering.

Bestuurders zijn niet herkiesbaar. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

De bestuurders oefenen hun bevoegdheid uit als college.

Bij ontslag, schorsing of overlijden van een bestuurder zal de eerstvolgende Algemene Vergadering in zijn vervanging voorzien. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat regelmatig in hun vervanging is voorzien.

De voorzitter van de raad van bestuur is voorzitter van de algemene vergadering van de vzw Vrienden van Jambiani;

Artikel 25: Bevoegdheden. De Raad van Bestuur beschikt over alle bevoegdheden die door de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 of door onderhavige statuten aan de Algemene Vergadering zijn toegekend.

Artikel 26: Vergaderingen, Beraadslaging, Beslissing, De raad van bestuur moet worden samengeroepen wanneer het belang van de vzw dit vereist. Elke bestuurder heeft het recht de raad van bestuur samen te roepen, De raad van bestuur wordt samengeroepen door één van de bestuurders. De oproeping gebeurt schriftelijk (per brief of e-mail), minimum één dag voor het tijdstip van de samenkomst van de raad van bestuur, De oproeping bevat de datum, uur en plaats van de samenkomst van de raad van bestuur, evenals de agenda. De agenda wordt opgesteld door één van de bestuurders.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is: Elke bestuurder heeft één stem. Bij staking van stemmen wordt een tweede stemming gehouden. Geeft deze geen uitsluitsel dan wordt de stem van de voorzitter doorslaggevend. Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de effectieve leden.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vzw zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan.

Artikel 27: einde mandaat Indien de termijn van het mandaat verstreken is, eindigt het mandaat van de bestuurder van rechtswege. Elke bestuurder kan op elk moment ontslag nemen uit de vzw. Het ontslag gebeurt schriftelijk en wordt overgemaakt aan de raad van bestuur. De bestuurder die ontslag neemt, moet een opzegtermijn van 3 maanden in acht nemen. Indien door het ontslag de werking van de vzw in gevaar wordt gebracht, wordt het ontslag van de bestuurder opgeschort totdat er na redelijke termijn een vervanger is aangesteld.

Een bestuurder kan op elk moment afgezet worden door de algemene vergadering met een gewone meerderheid. De stemming over de afzetting van een bestuurder is geheim, indien minstens één lid hierom vraagt.

Het mandaat van een bestuurder eindigt van rechtswege bij het overlijden van de bestuurder.

Artikel 28: Belangen, Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders, véér dat de raad van ' bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met het tegenstrijdige belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Artikel 29. Vertegenwoordiging. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt ais college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college wordt de ' vzw in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen; de vzw wordt in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur alleen handelend. De vertegenwoordigingsbevoegde personen zijn niet gehouden het bewijs te leveren van enige machtiging.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vzw vertegenwoordigen Kunnen gevolmachtigden van de vzw aanstellen. De gevolmachtigden verbinden de vzw binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 30. Aansprakelijkheid. De leden van de raad van bestuur zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vzw. Tegenover de vzw en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun dagelijks bestuur.

Artikel 31. Bekendmakingsvereisten. De benoeming van de leden van de raad van bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit de stukken moet blijken of de personen die de vzw vertegenwoordigen, de vzw ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

HOOFDSTUK 5. BEGROTING EN REKENINGEN

Artikel 32. Het boekjaar van de vzw loopt van 1 januari tot 31 december. Na goedkeuring van de ' jaarrekening en de begroting, legt de raad van bestuur verantwoording af voor het beleid in het voorgaande jaar

Voor-

behouden aan het Bel giseh

Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-brr hetB-elgisch-8taatsblad--18/06'2x15' Ali iuregdu Minlitëù'r bèlgë

"

iu[OD 2,2

Luik B - Vervolg

en spreekt de algemene vergadering zich uit over de kwijting aan de bestuurders. Dit gebeurt bij afzonderlijke stemming.

HOOFDSTUK 6, ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 33, De bestemming van het actief wordt vastgesteld door de algemene vergadering of door de vereffenaar(s). De vereffening moet gebeuren door 2 vereffenaars. De vereffenaars oefenen hun opdracht als ' college uit.

SLOT

Voor alle gevallen die niet voorzien worden door de statuten, zijn de beschikkingen van de vzw -- wetgeving,

waaronder de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk."

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

Tijdens haar oprichtingsvergadering heeft de algemene vergadering overeenkomstig de statuten de volgende personen aangesteld als bestuurder:

Leopold Jules Octave Ameye, wonende te Waterstraat 27 te 3360 Bierbeek, geboren te Waregem op 23 september 1947;

Samuël Johan Pierre Charles Fouret, Broekstraat 143, 3001 Leuven, geboren op 24 juli 1981, te Leuven.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door cie algernsne vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die zij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

AKTE BETREFFENDE DE VERDELING VAN MANDATEN ONDER DE BESTUURDERS VAN DE

VERENIGING

De raad van bestuur heeft op haar vergadering van 8 juni 2015 onder zijn leden volgende functies verdeeld

en in die functie benoemd:

Voorzitter: Leopold Jutes Octave Ameye, wonende te Waterstraat 27 te 3360 Bierbeek, geboren te

Waregem op 23 september 1947.

Vice-voorzitter: Samuël Johan Pierre Charles Fouret, Broekstraat 143, 3001 Leuven, geboren op 24 juli

1981, te Leuven

Penningmeester: Leopold Jules Octave Ameye, wonende te Waterstraat 27 te 3360 Bierbeek geboren te '

Waregem op 23 september 1947,

Secretaris: Samuël Johan Pierre Charles Fouret, Broekstraat 143, 3001 Leuven, geboren op 24 juli 1981, te

Leuven.

Opgemaakt te Bierbeek op 8 juni 2015.

Leopold Ameye

Samuël Fouret

Elisabeth Berben

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
VRIENDEN VAN JAMBIANI, AFGEKORT : VVJ

Adresse
WATERSTRAAT 27 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande