VRP 1

NV


Dénomination : VRP 1
Forme juridique : NV
N° entreprise : 840.639.414

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.07.2014, NGL 22.07.2014 14335-0195-028
13/01/2014
ÿþ mod 11,1

nni\ Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



aljolgoiliill

Ondememingsnr : 0840.639.414

Benaming (voluit) :VRP 1

2 JAN 2014

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 6

1740 Ternat

Onderwerp akte : Proces-verbaal van de Raad van Bestuur in toepassing van artikel 722 §6 van het Wetboek van vennootschappen - Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de NV Retail Estates - Ontbinding zonder vereffening

Er blijkt uit een akte verleden op achttien december tweeduizend dertien, voor Meester Eric SPRUYT, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "VRP 1", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Ternat, Industrielaan 6, hierna de "Vennootschap" of de "Overgenomen Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 30 september 2013 door de Raad van Bestuur van de Overgenomen Vennootschap en door de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan en het statuut heeft van een openbare vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal (Openbare Vastgoedbevak) « RETAIL ESTATES », met maatschappelijke zetel te 1740 Ternat, industrielaan, 6, hierna de « Overnemende Vennootschap » en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 30 september 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 9 oktober 2013, onder nummer 152846, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de onderhavige Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 31 december 2013 om 24 uur boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Onderhavige met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met de Overgenomen Vennootschap treedt juridisch in werking op datum van 31 december 2013 om 24 uur.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Maaike Dubois, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte)

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 9 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

17/12/2013
ÿþ~

Mac( 11.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

r

A

*13188634*

BRUXELLES

0 ; ;~ 7013

Greffe

N' d'entreprise : 0840639414

Dénomination (en entier) : VRP I

(en abrégé):

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Rue des Colonies 56

1000 Bruxelles

Objet de l'acte : SUPPRESSION DES CATEGORIES D'ACTIONS - TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL - ADOPTION D'UN NOUVEAU TEXTE DES STATUTS EN NEERLANDAIS - DEMISSION D'UN ADMINISTRATEUR

II résulte d'un procès-verbal dressé le vingt-neuf novembre deux mille treize, par Maître Peter Van, Melkebeke, Notaire Associé à Bruxelles,

que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires la société anonyme "VRP 1", ayant son siège à. 1000 Bruxelles, Rue des Colonies, 56, a pris les résolutions suivantes :

1/ Suppression des catégories d'actions A et B.

2/ Transfert du siège social à 1740 Ternat, Industrielaan, 6 et modification de l'article 1 des statuts, tel que repris dans le nouveau texte en néerlandais des statuts.

3/ Adoption d'un nouveau texte des statuts, en néerlandais, suite au transfert du siège social et contenant les modifications dont question ci-avant et supprimant les dispositions spécifiques relatives au transfert des-actions, confirmant que toutes les actions seront dorénavant nominatives, et modification de la date de; l'assemblée générale, dont l'extrait sera publié séparément.

4/ Prise acte de la démission de Mr Marnix Galle, en tant qu'administrateur (B) de la Société.

5/ Tous pouvoirs ont été conférés à Madame Maaike Dubois ainsi qu'à ses employés, préposés et mandataires, avec droit de substitution, afin d'assurer les formalités auprès d'un guichet d'entreprise en vue d'assurer l'inscription/la modification des données dans la Banque Carrefour des Entreprises et, le cas échéant, auprès de l'Administration de la Taxe sur la Valeur Ajoutée.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

(Déposés en même temps que l'extrait : une expédition du procès-verbal).

Cet extrait est délivré avant enregistrement conformément à l'article 173, 1° bis du Code des Droits d'Enregistrement.

Peter Van Melkebeke

Notaire associé

Mentionner sur la dernière page du Volet B

Au recto Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

17/12/2013
ÿþ r14` mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iu1111oM~mn~~~m~uuiI

*13188 35*

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0840639414

Benaming (voluit) :VRP 1

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 6

1740 Ternat

Onderwerp akte :AANNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN (Gevolg van zetelverplaatsing)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig november tweeduizend dertien, door Meester

Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap s

"VRP 1", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Ternat, Industrielaan 6, onder meer volgende beslissing;

,, genomen heeft:

Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten in de Nederlandse taal ingevolge de zetelverplaatsing,

waarvan hier een uittreksel volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "VRP 1".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1740 Ternat, Industrielaan, 6.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor

rekening van derden, of in deelneming met derden :

1. Het vormen en waarderen van een onroerende vermogen, zowel onroerende goederen als onroerende zakelijke rechten, meer bepaald de aankoop, de verkoop, de ruil, het onderhandelen, het handelen, het beheer, de leasing, de roerende verhuur, zowel als verhuurder als als huurder, de verkaveling, de expertise, de doorverkopen, het bemiddelen, het promoveren en ontwikkelen van aile onroerende goederen in het algemeen. van welke aard ook, gelegen in België of in het buitenland.

2. De dienstverlening onroerend of niet rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden met of die de.

uitbating van het onroerend vermogen ondersteutnt (hierbij inbegrepen van een handelscentrum)

3. De verwezenlijking, het voorzien van benodigdheden en de commercialisering van allerlei soorten hulp of materieel met betrekking tot haar maatschappelijk doel

4. Het aankopen, verkopen of ruil van ieder roerend recht of roerende waarden, hierbij inbegrepen, het oprichten en beheren van een portefeuille met roerende waarden uitsluitend voor eigen rekening.

5. Het deelnemen, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het kapitaal van iedere Belgische of buitenlandse rechtspersoon, bestaand of nog op te richten, op welke wijze ook, meer bepaald door inbreng, fusie, onderschrijving of commanditering..

De vennootschap kan eveneens

- allerlei lening, kredieten en voorschotten toestaan, onder welke vorm ook en voor welke duur ook, aan alle; ondernemingen met wie zij verbonden is of waarin zij een deelneming houdt.

- zich allerlei leningen, kredieten en voorschotten laten toekennen, onder welke vorm ook en voor welke duur' ook, door elke natuurlijke of rechtspersoon in het kader van haar activiteiten

- borgstellen, aval verlenen of gelijk welke andere garanties verlenen, zowel voor haar eigen verbintenissen. als voor de verbintenissen van derden, onder meer haar goederen in hypotheek of in pand geven, hierbij inbegrepen haar handelsfonds;

- het mandaat van beheerder, bestuuurder of gedelegeerde tot het dagelijks bestuur, vereffenaar, of iedere andere functie toegelaten in een Belgische of buitenlandse rechtspersoon uitoefenen.

De vennootschap mag, in het algemeen, in België of in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, met haar doel  verband houden of die van aard zijn de ontwikkeling ervan te bevorderen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vierhonderdveertigduizend euro (¬ 2.440.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderdtwintig (1.220) aandelen, zonder vermelding van

waarde, die ieder één/duizend tweehonderdtwintigste (1/1.220ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder' artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de , overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed niet de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt in al haar handelingen, in en buiten rechte, met inbegrip van de akten voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij, binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gemachtigde tot dit bestuur. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voorleggen.

Voor elke daad van beschikking met betrekking tot een vastgoed zal de vennootschap moeten worden vertegenwoordigd door ten minste twee bestuurders samen optredend.

De raad van bestuur kan in het bijzonder gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor daden van beschikking op vastgoed (in de zin van de toepasselijke regelgeving op de vastgoedbevaks), voor zover (i) de raad van bestuur een effectieve controle uitoefent over de aktes of documenten die ondertekend worden door de bijzondere volmachthouder(s), (ii) de hiertoe bepaalde interne procedure wordt nageleefd die zowel betrekking heeft op de inhoud van de controle ais op de periodiciteit ervan; (iii) steeds een volmacht wordt verleend die betrekking heeft op een welbepaalde transactie of een vast omlijnde groep van transacties; (iv) de relevante limieten zijn aangeduid in de volmacht zelf; en (v) de volmacht beperkt is in de tijd, zijnde de tijd die nodig is om de verrichting af te handelen.

Voor verrichtingen (inclusief het sluiten van een leasingovereenkomst al dan niet met aankoopoptie of het vestigen van erfdienstbaarheden) die betrekking hebben op een goed waarvan de waarde minder bedraagt dan het laagste bedrag van I % van het geconsolideerde actief van de vennootschap en 2.500.000 EUR, zat de vennootschap eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door de bestuurder belast met het dagelijks bestuur.

Zonder afbreuk te doen aan het derde lid van dit artikel 19, is de vennootschap bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers handelend binnen het kader van hun opdracht.

De vennootschap kan in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart om 11 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

TOELATING TOT DE VERGADERING.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats,

























op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais ; werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats warden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem,

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôrregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Voor- behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2013
ÿþ Mod 11.1

Copie qui sera Ptíbliéé-aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe







Réserv

au

Mon itei

belge

IIIIIItI1111

1111111

1, OCT. 7013.

BRUXELleime

Greffe

N° d'entreprise : 0840.639.414

Dénomination (en entier) : VRP 1

(en abrégé):

;? Forme juridique :société anonyme

Siège :Rue des Colonies 56

1000 Bruxelles

Objet de l'acte : Publication complémentaire

Lors de la publication qui a eu lieu suite à l'acte passé devant maître Jean Vincke, notaire associé, en date du 21 décembre 2012 qui a été publié aux annexes du Moniteur belge le 1 février 2013 sous le numéro 13019425, concernant la société anonyme « VRP 1 », ayant son siège à 1000 Bruxelles, Rue des Colonies 56, il a été omis de préciser ce qui suit :

CONSEIL D'ADMINISTRATION

Est nommé en qualité d'administrateur-délégué de la société, la société anonyme « SNOWDONIA » ayant son ;; siège social à 9831 Deurle, Lindenpark 2, registré sous numéro 0451.446.710, représentée par son représentant permanent, Monsieur Jan De Nys, demeurant à 9831 Deurle, pour la durée de son nomination en tant qu'administrateur.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Maître Jean Vincke, Notaire associé à Bruxelles

11

11

11

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

09/10/2013
ÿþ t Mod Worti 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13152896<

Ondernemingsnr : 0840.639.414

Benaming

(volait) : VRP 1

(verkort)

gRUSSa

sEp ZOlà.

Griffie " "

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koloniënstraat 56-1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

De raad van bestuur van Retail Estates (de "Overnemende Vennootschap" of "Retail Estates" zoals hierna gedefinieerd) enerzijds en de raad van bestuur van VRP 1 (de "Over Te Nemen Vennootschap" of " VRP 1" zoals hierna gedefinieerd) hebben op 11 september 2013 vergaderd en beslist over de opmaak en goedkeuring van een gezamenlijk fusievoorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Door deze verrichting zal het gehele vermogen van de Over Te Nemen Vennootschap, zowel de rechten als verplichtingen, met inbegrip van doch niet beperkt tot de rechten, gronden, gebouwen en aanhorigheden zoals gedetailleerd omschreven in punt 3 hierna, overgaan op de Overnemende Vennootschap.

1BEOOGDE VERRICHTING

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen met fusie gelijkgestelde verrichting, waarbij het gehele vermogen van de Over Te. Nemen Vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaan naar de Overnemende Vennootschap, die houdster zal zijn van alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap op datum van de beslissing over de fusie.

De verrichting is onderworpen aan de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek Vennoot-schappen. Er wordt slechts een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overwogen, zodat de fusie enkel plaatsvindt indien de Overnemende Vennootschap op datum van de beslissing over de fusie aile aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap heeft verworven,. Indien de fusie niet vóór 31 maart 2014 gerealiseerd wordt, komt dit voorstel te vervallen.

2IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

2.1De Overnemende Vennootschap

De Overnemende Vennootschap is de vastgoedbevak onder de vorm van een naamloze vennootschap: Retail Estates.

De Overnemende Vennootschap werd als naamloze vennootschap opgericht onder de naam Immo Budget bij notariële akte op 12 juli 1988, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 juli 1988 onder het nummer 880729-313, en is ingeschreven ln de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0434.797.847.

De naam van de Overnemende Vennootschap werd gewijzigd in "Retail Estates" bij notariële akte van 6, februari 1998, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 maart 1998, onder; het nummer 980307-082.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1740 Temat, Industrielaan 6.

De statuten van Retail Estates werden verschillende keren gewijzigd, het laatst op 28 juni 2011

Het maatschappelijk kapitaal van Retail Estates bedraagt op heden EUR 164.037.087,74 en is vertegenwoordigd door 7.290.411 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van Retail Estates, zoals bepaald in artikel 3 en 4 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft als doel het collectief beleggen vanuit het publiek aangetrokken; financieringsmiddelen in vastgoed zoals gedefinieerd in de vastgoedbevakwetgeving.

Derhalve belegt de vennootschap in hoofdorde in vastgoed, zoals bepaald in de vastgoedbevak-wetgeving,, met name:

1.onroerende goederen als gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en de; zakelijke rechten op onroerende goederen;

Op de laatste blz. van Lufk B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

'i, 2.aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen, die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vastgoedbevak;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge 3.optierechten op vastgoed;

4.aandelen van openbare of institutionele vastgoedbevaks, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend,

5.rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed onder de voorwaarden voorzien door de vastgoedbevakwetging;

6.vastgoedcertificaten zoals bedoeld in artikel 5 §4 van de wet van 16 juni 2006;

7.rechten die voortvloeien uit contracten waarbij aan de vastgoedbevak één of meer goe-deren in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend.

Binnen de grenzen van het beleggingsbeleid, zoals omschreven in artikel 4 van de statuten en in overeenstemming met de vastgoedbevakwetgeving, mag de vennootschap zich inlaten met de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van medeëigendom van vastgoed zoals hierboven beschreven, de deelneming bij wijze van fusie of anders, in elke vennootschap met een gelijkaardig of aanvullend doel (met inbegrip van een deelneming in een dochtervennootschap ten opzichte waarvan een controlebevoegdheid bestaat die dienstverlening verschaft aan de verhuurders van de gebouwen van de vastgoedbevak en/of van haar dochtervennootschappen) en in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag niet optreden als bouwpromotor behalve ais het occasioneel Is. De vennootschap mag hypotheken of andere zekerheden verlenen alsook kredieten verstrekken en zich borg stellen ten gunste van een dochteronderneming, binnen de perken van de vastgoedbevakwetgeving.

In bijkomende orde of tijdelijk, kan de vennootschap tevens beleggen in effecten die geen vastgoed zijn. Deze beleggingen zullen gediversifieerd zijn teneinde een gepaste verdeling van het risico te verzekeren. De vennootschap kan niet-toegewezen liquide middelen bezitten. De liquiditeiten kunnen in alle munten gehouden worden onder de vorm van deposito's op zicht, of op termijn of door elk instrument van de geldmarkt, vatbaar voor gemakkelijke mobilisatie.

Zij kan tevens afdekkingsinstrumenten kopen of verkopen, met uitzondering van speculatieve verrichtingen, op voorwaarde dat deze enkel dienen om het rente-en wisselkoersrisico te dekken.

De vennootschap en haar dochtervennootschappen mogen één of meer onroerende goederen in leasing geven. Het in leasing geven van één of meer onroerende goederen met koopoptie mag evenwel slechts als bijkomende activiteit worden uitgeoefend, behalve indien die onroerende goederen bestemd zijn voor doeleinden van algemeen belang (in dat geval kan de activiteit in hoofdorde worden uitgeoefend).

ln het algemeen wordt de vennootschap geacht het geheel van haar activiteiten en transacties te verrichten in overeenstemming met de regels en binnen de grenzen voorgeschreven door de vastgoedbevak wetgeving en iedere andere toepasselijke wetgeving.

Artikel 4- BELEGGINGSBELEID

Om het beleggingsrisico op een geschikte manier te spreiden, zullen de beleggingen gebeuren in gebouwen met als hoofdbestemming detailhandel aan de rand van woonkernen of buiten dergelijke woonkernen met een bebouwde oppervlakte die in principe varieert tussen de vijfhonderd vierkante meter (500 m2) en tienduizend vierkante meter ( 10.000 m2). De onroerende goederen liggen verspreid in geheel België en eventueel de lidstaten van de Europese Gemeenschap.

Maximum tien ten honderd (10%) van de activa mogen belegd worden in onroerende goederen, waarvan de hoofdaktiviteit niet beantwoordt aan hoger vernoemde criteria. Voor de doelstellingen van dit artikel wordt ais detailhandel bedoeld: zowel de dienstverlening als handel met particulieren en/of handelaars die plaatsvindt in een winkelruimte of toonzaal."

2.2De Over Te Nemen Vennootschap VRP 1

De Over Te Nemen Vennootschap VRP 1 is een naamloze vennootschap naar Belgisch Recht, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Koloniënstraat 56, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0840.639.414 en werd opgericht bij notariële akte verleden voor notaris Jean Vincke, notaris te Brussel op 26.10.2011 dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 31 oktober daarna, onder het nummer 11306434 (hierna "VRP 1").

De statuten van VRP 1 werden gewijzigd bij akte voor notaris Jean Vincke te Brussel op 21 december tweeduizend en twaalf, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2013 onder het nummer 0019425.

Het maatschappelijk kapitaal van VRP /bedraagt thans EUR 2.440.000 en is vertegenwoordigd door 1.220 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van VRP 1 zoals bepaald in artikel 3 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, pour son compte propre ou pour le compte de tier sou en participation avec des tiers:

1.La constitution et la valorisation d'un patrimoine immobilier, tant en immeubles qu'en droits réels immobiliers, notamment l'achat, la vente, l'échange, la négociation, la transaction, la gestion, le leasing, la location meublée ou non tant en qualité de bailleur que de locataire, le lotissement, l'expertise, la revente, le courtaeg, la promotion et le développement, de tous biens immobiliers et en général de quelque nature, situés en Belgique ou à l'étranger;

2.La prestation de services-immobiliers ou non- directement ou indirectement liés à, ou supportant l'exploitation du patrimoine immobiler (en ce compris d'un centre commercial);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

3.La réalisation, la fourniture et la commercialisation de tous types de support ou matériel en rapport avec l'objet social.

4.L'acquisition, la vente ou l'échange de tout droit mobilier et de toute valeur mobilière, en ce compris notamment la constitution et la gestion d'un portefeuille de valeurs mobilières pour son compte propre uniquement;

5.La prise de participations, directe ou indirecte, dans le capital de toute personne morale belge ou étrangère, existante ou à créer, de quelque manière que de soit, notamment par voie d'apport, de fusion, de souscription et de commandite.

La société pourra également,

-Consentir tous prêts, crédits et avances sous quelques formes que ce soit et pour quelques durées que ce soit, à toutes entreprises affiliées ou dans laquelle la société possède une participation.

-Se voir octroyer, sous quelques formes que ce solt et pour quelques durées que ce soit, tous prêts, crédits et avances par toute personne physique ou morale dans le cadre de ses activités.

-Donner caution, aval ou toutes garanties généralement quelconques, tant pour ses propres engagements que pour les engagements de tiers, entre autres en donnant ses biens en hypothèque ou en gage, y compris son fonds de commerce;

-Exercer la fonction de gérant, d'administrateur, de délégué à la gestion journalière, de liquididateur ainsi que toute autre fonction autorisée dans toute personne morale belge ou étrangère.

La société peut, d'une manière générale, faire en Belgique ou à l'étranger, toutes opérations commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières se rapportant, directement ou indirectement, à son objet social ou qui serait de nature à favoriser ou développer la réalisation."

2.3Boekhoudkundige datum ( art 719, 2° W. Venn.)

De handelingen van de Over Te Nemen Vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf de datum dat de fusie is voltrokken (zie punt 8 hieronder).

2.4Bijzondere rechten ( art 719, 3° W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Over Te Nemen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de Over Te Nemen Vennootschap.

Bijgevolg moeten dienaangaande geen maatregelen uitgewerkt worden.

2.5Bijzondere voordelen ( art 719, 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de Over Te Nemen Vennootschap, noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap.

3BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE TOT HET PATRIMONIUM VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP VRP 1 BEHOREN:

VERVIERS- eerste afdeling

De erfpachtrechten op een nieuw opgericht commercieel complex, gelegen Verviers, Rue de la Station 8, gekadastreerd sectie A, nummers 1464/07B, 1464103A, 1464111A, 1464/12A, 1464/04C, 1464104F, 1464/04G, 1464/04H, 1464/04K, 1464/05C, 1464105D, 1464/05 E, 1464105F, 1464105K, 1464105M,1464105R, 1464105S, 1464/05X, 1464/05B2, 1464/05H2, 14641051<2, 1464105M2, 1464/05N2, 1464/05P2, 146410582, 1464/0582, 1464105T2, 1464/05Y2, 146410522, 1464/05A3, 1464105X2, 14641040, 1464104 E, 1464105B, 1464/05N, 1464/05G, 1464/05Z, 1464/04B, 1464/05W2, 1464105V, 1464/05V2, 1464105L2, 1464/05G2, 1464105F2, 1464/05W, 1464/05A2, 1464/05P, 1464/05H, 146410502, 1464105V, 1464105T, 1464/05L, 1464/0563 voor een kadastrale oppervlakte van 72.627 m2, met uitzondering van de erfpachtrechten aangeduid op de plannen in bijlage 1 en 2 met een resp.oppervlakte van 5461,60 m2 en 1675,03 m2, waarvoor voorafgaandelijk een compromis werd opgesteld.

Voormeld nieuw opgericht complex bevat ook een niet bebouwd gedeelte met een oppervlakte van ca. 1281,85 m2, waarbij een opstalovereenkomst werd toegekend aan Mc Donaids, teneinde een fastfoodrestaurant op te richten , In deze overeenkomst van 11 juni 2012 heeft VRP 1 verzaakt aan haar recht van natrekking, zodanig dat de opgerichte constructies op dit gedeelte gedurende de duurtijd van de opstalovereenkomst blijven toebehoren aan Mc. Donalds. (aanduiding op plan: bijlage 3)

4RUILVERHOUDING

Vermits de voorgenomen verrichting een met fusie gelijkgestelde verrichting Is overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen, worden geen nieuwe aandelen uitgegeven en stelt zich de vraag niet naar de emissievoorwaarden en de onderliggende ruilverhoudingen.

5BELANG VAN DE FUSiE

5.1. Door de voorgenomen verrichting komen alle goederen van de Over Te Nemen Vennootschap onder het fiscale regime van Retail Estates ais vastgoedbevak.

5.2. Daarnaast wordt de voorgenomen verrichting doorgevoerd teneinde de administratie en het beheer van de Over Te Nemen Vennootschap te vereenvoudigen en dus kostenefficiënter te werken.

6KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

De kosten van de fusieverrichting worden volledig gedragen door de Over Te Nemen Vennoot-schap. 7VERBINTENISSEN

De raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennoot-schap verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting onder de hiervoor bepaalde voorwaarden.

y,

De raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennoot-schap verbinden zich ertoe om ten aanzien van elkaar alsook ten aanzien van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap aile nuttige inlichtingen mee te delen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk en de raden van bestuur van de Ovememende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschap verbinden zich er derhalve wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

8GOEDKEURING VAN HET FUSIEVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 722, §6 van het Wetboek van Vennootschappen, en rekening houdend met het feit dat de Overnemende Vennootschap houdster zal zijn van alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap op datum van de beslissing over de fusie, is de goedkeuring door de algemene vergaderingen van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschap niet vereist voor de met fusie door " overneming gelijkgestelde verrichting, behalve indien één of meer aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap, die aandelen bezitten die 5% van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, de bijeenroeping zouden vragen van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap die over het fusievoorstel moet besluiten, en dit uiterlijk binnen de 6 weken na de neerlegging en bekendmaking van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg zal onderhavig fusievoorstel worden voorgelegd aan de raden van bestuur van de Over Te Nemen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap ten vroegste 6 weken na de neerlegging en bekendmaking van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 722, §6, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere aandeel-houder van de Overnemende Vennootschap op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de volgende documenten:

(a)dit fusievoorstel;

(b)de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van de Ovememende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen; en

(c)de verslagen van de bestuurders en van de commissarissen van de laatste drie boekjaren van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen.

De Over Te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap zullen ernaar streven om onderhavig fusievoorstel door hun raden van bestuur te laten goedkeuren op 31 december 2013 met dien verstande dat de timing in gemeenschappelijk overleg tussen de Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap zef worden vastgesteld in functie van (i) de daadwerkelijke publicatie van het fusievoorstel, en (ii) de voorafgaandefijke administratieve verplichtingen welke gebruikelijk verbonden zijn aan de overdracht van vastgoed (infra).

De partijen komen overeen dat de fusie uitwerking krijgt op 31 december 2013 om 24 u op voorwaarde dat op of vóór 31 december 2013 alle betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal de fusie pas voltrokken worden na 31 december 2013 zodra alle betrokken vennootschappen daartoe effectief overeenstemmende besluiten hebben genomen.

9NEERLEGGING EN VOLMACHT

Het bovenstaand fusievoorstel wordt door de raad van bestuur van de Ovememende Vennoot-schap en door de raden van bestuur van de Over Te Nemen Vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap geven volmacht aan Maaike Dubois met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het fusievoorstel en daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen.

Snowdonia nv via haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan De Nys

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2013
ÿþ ~ y t Mod 11.1



Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



BRUXELLES

Greffe L. ~ i~`~"Ltl!

N° d'entreprise ; BE0840.639.414

Dénomination (en entier) : VRP i

(en abrégé):

Forme juridique :société anonyme

Siège :Rue des Colonies 56

Il 1000 Bruxelles

Objet de l'acte : CREATION DE DEUX CATEGORIES D'ACTIONS - AUGMENTATION DE CAPITAL - MODIFICATION DES STATUTS  DEMISSIONS ET NOMINATIONS

D'ADMINISTRATEURS  NOMINATION D'UN COMMISSAIRE.

D'un acte reçu par Maître Jean Vincke, Notaire associé à Bruxelles, le 21 décembre 2012, il résulte quel s'est réunie l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme " VRP 1", dont le siège social est établi à 1000 Bruxelles, rue des Colonies 56. Laquelle valablement constituée et apte à délibérer sur; les objets figurants à l'ordre du jour, a pris les résolutions suivantes ;

ji Première résolution : création de deux catégories d'actions

L'assemblée décide de créer deux catégories d'actions « A » et « B » et de

a) rattacher à la catégorie « B », les cent (100) actions actuellement existantes,

b) sous la condition suspensive de la réalisation effective de l'augmentation de capital dont il est question à;

la deuxième résolution, rattacher les mille cent vingt (1.120) actions à émettre, par suite de la souscription dans;

le cadre de ladite augmentation de capital aux catégories « A » et « B » comme suit :

- quatre cent nonante-huit (498) actions de catégorie « B » et

- six cent vingt-deux (622) actions de catégorie « A ».

Deuxième résolution : augmentation de capital par apport en espèce

L'assemblée décide d'augmenter le capital à concurrence de deux millions deux cent quarante mille euros (¬ ;

2.240.000,00) pour le porter de deux cents mille euros (¬ 200.000,00) à deux millions quatre cent quarante mille;

euros (¬ 2.440.000,00), par voie de souscription en espèces.

En rémunération de cet apport en espèces, l'assemblée décide d'émettre mille cent vingt (1.120) actions:

nouvelles avec droit de vote, sans désignation de valeur nominale, dont quatre cent nonante-huit (498) actions:

li de catégorie « B » et six cent vingt-deux (622) de catégorie « A ».

Ces mille cent vingt (1120) actions nouvelles sont émises chacune au pair comptable de deux mille euros

(¬ 2.000,00). Elles seront immédiatement souscrites en espèces et entièrement libérées à la souscription.

Elles participeront aux bénéfices prorata temporis à compter de ce jour et jouiront du droit de vote après la

clôture de la présente assemblée.

Troisième résolution : droit de souscription préférentiel

SOUSCRIPTION ET LIBERATION

Quatrième résolution : constatation de la réalisation effective de l'augmentation de capital

Cinquième résolution : modification des statuts

L'assemblée décide, compte tenu des décisions qui précèdent, de modifier les statuts,

1: Sixième résolution : restructuration de la composition du conseil d'administration  démission et;

nominations d'administrateurs de catégories « A » et « B »

Compte tenu de la structure actuelle de l'actionnariat de la société, l'assemblée prend les décisions;

suivantes :

a)Acter la démission de leurs fonctions d'administrateurs présentée par l'ensemble des administrateurs:

; actuels de la société.

b)Fixer le nombre d'administrateur à trois.

c)Nommer en conséquence comme nouveaux administrateurs de la société pour 6 ans, les personnes

suivantes :

Administrateurs de la catégorie « A » ;

AA

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

I

Réservé

au

Moniteur

belge

J

r' -

;(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

S " " s ,

1/La société anonyme « SNOWDONIA », ayant son siège social à 9831 Deurle, Lindenpark 2, représentée' par son représentant permanent, Monsieur Jan De Nvs, prénommé, ici présent et acceptant son mandat ;

2/La société anonyme «TRADISUD », ayant son siège social à 2970's Gravenwezel, Rozenlaan 24, représentée par son représentant permanent, Monsieur Paul Borghgraef, prénommé, ici présent et acceptant son mandat.

Administrateur de la catégorie « B » :

3)Monsieur Marnix GALLE, demeurant Astridlaan, 14, 8300 Knokke-Heist, ici représenté comme dit ci-avant pour accepter son mandat ;

L'ensemble des mandats des administrateurs composant actuellement le conseil d'administration de la société viendront à expiration immédiatement après l'assemblée générale ordinaire de deux mille dix-huit. Septième résolution : nomination d'un commissaire

L'assemblée nomme la société civile ayant emprunté la forme d'une SCRL Delitte Bedrijfsrevisoren, avec son siège social Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, représentée par Madame Kathleen De Brabander en qualité de commissaire pour une durée de trois ans.

Huitième résolution : exécution des décisions prises

L'assemblée confère tous pouvoirs au conseil d'administration en vue de l'exécution des décisions prises et au Notaire instrumentant en vue de la coordination des statuts.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Maître Jean Vincke, Notaire associé à Bruxelles,

Déposés en même temps :

- 1 expédition de l'acte

- 1 extrait analytique

- 4 procurations

-1 coordination des statuts

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

31/10/2011
ÿþ Mod 2.0

Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l acte au greffe



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

au

Moniteur

belge

*11306434*

Déposé

27-10-2011

Greffe

N° d entreprise : Dénomination

(en entier) : VRP 1

0840639414

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Forme juridique: Société anonyme

Siège: 1000 Bruxelles, Rue des Colonies 56

Objet de l acte : CONSTITUTION

D'un acte reçu par Maître Jean Vincke, Notaire associé à Bruxelles, le 26 octobre 2011, il résulte qu ont comparu :

1. La société en commandite par action « ALLFIN GROUP », ayant son siège social à 1000 Bruxelles, rue des Colonies 56, immatriculée au registre des personnes morales de Bruxelles sous le numéro 0862.546.467 ;

2) La société anonyme « PERCIPI », dont le siège social est situé à 1000 Bruxelles, rue des Colonies 56, immatriculée au registre des personnes morales de Bruxelles sous le numéro 0478.273.940.

Lesquels ont requis le Notaire soussigné d'acter en la forme authentique qu'ils constituent une société commerciale et d'arrêter les statuts d'une Société anonyme sous la dénomination "VRP 1", ayant son siège social à 1000 Bruxelles, Rue des Colonies 56, dont le capital s'élève à deux cent mille euros (200.000 EUR), représenté par cent (100) actions sans désignation de valeur nominale, représentant chacune un centième (1/100ième) de l'avoir social.

OBJET

La société a pour objet, tant en Belgique qu à l étranger, pour son compte propre ou pour le compte de tiers ou en participation avec des tiers :

1. La constitution et la valorisation d un patrimoine immobilier, tant en immeubles qu en droits réels immobiliers, notamment l achat, la vente, l échange, la négociation, la transaction, la gestion, le leasing, la location meublée ou non tant en qualité de bailleur que de locataire, le lotissement, l expertise, la revente, le courtage, la promotion et le développement, de tous biens immobiliers et en général de quelque nature, situés en Belgique ou à l'étranger;

2. La prestation de services  immobiliers ou non  directement ou indirectement liés à, ou supportant l exploitation du patrimoine immobilier (en ce compris d un centre commercial) ;

3. La réalisation, la fourniture et la commercialisation de tous types de support ou matériel en rapport avec l objet social.

4. L acquisition, la vente ou l échange de tout droit mobilier et de toute valeur mobilière, en ce compris notamment la constitution et la gestion d un portefeuille de valeurs mobilières pour son compte propre uniquement;

5. La prise de participations, directe ou indirecte, dans le capital de toute personne morale belge ou étrangère, existante ou à créer, de quelque manière que ce soit, notamment par voie d'apport, de fusion, de souscription et de commandite.

La société pourra également,

- consentir tous prêts, crédits et avances sous quelques formes que ce soit et pour quelques durées que ce soit, à toutes entreprises affiliées ou dans laquelle la société possède une participation.

- se voir octroyer, sous quelques formes que ce soit et pour quelques durées que ce soit, tous prêts, crédits et avances par toute personne physique ou morale dans le cadre de ses activités.

- donner caution, aval ou toutes garanties généralement quelconques, tant pour ses propres engagements que pour les engagements de tiers, entre autres en donnant ses biens en hypothèque ou en gage, y compris son fonds de commerce;

- exercer la fonction de gérant, d administrateur, de délégué à la gestion journalière, de liquidateur ainsi que toute autre fonction autorisée dans toute personne morale belge ou étrangère.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

La société peut, d une manière générale, faire en Belgique ou à l étranger, toutes opérations commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières se rapportant, directement ou indirectement, à son objet social ou qui serait de nature à favoriser ou développer la réalisation.

COMPOSITION DU CONSEIL D'ADMINISTRATION

La société est administrée par un conseil composé de trois membres au moins, personnes physiques ou morales, actionnaires ou non, nommés pour six ans au plus par l'assemblée générale et en tout temps révocables par elle. Les administrateurs sortants sont rééligibles.

Toutefois, lorsque la société est constituée par deux fondateurs ou lorsque, à une assemblée générale de la société, il est constaté que celle-ci ne comporte plus que deux actionnaires, le conseil d'administration peut être limité à deux membres. Cette limitation à deux administrateurs pourra subsister jusqu'à l'assemblée générale ordinaire qui suivra la constatation, par toute voie de droit, de l'existence de plus de deux actionnaires.

Lorsqu'une personne morale est nommée administrateur, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs ou membres du personnel, un représentant permanent, chargé de l'exécution de cette mission au nom et pour le compte de la personne morale. La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en nom et pour compte propre.

Le mandat des administrateurs sortants non réélus cesse immédiatement après l'assemblée générale qui a procédé aux nominations.

Sauf décision contraire de l'assemblée générale, le mandat d'administrateur est gratuit. Toutefois, le conseil d'administration est autorisé à accorder aux administrateurs chargés de fonctions ou missions spéciales une rémunération particulière à imputer sur les frais généraux.

VACANCE

En cas de vacance d'une place d'administrateur par suite de décès, démission ou autre cause, les administrateurs restants ont le droit d'y pourvoir provisoirement. Dans ce cas, l'assemblée générale, lors de sa première réunion, procède à l élection définitive. L'administrateur nommé en remplacement d'un administrateur dans les conditions ci-dessus achève le mandat de celui qu'il remplace.

PRÉSIDENCE

Le conseil d'administration peut élire parmi ses membres un président.

En cas d'absence ou d'empêchement du président, le conseil désigne un de ses membres pour le remplacer.

CONVOCATION ET REUNION

Le conseil d'administration se réunit sur convocation de son président ou, en cas d'empêchement de celui-ci, d'un administrateur-délégué, chaque fois que l'intérêt de la société l'exige ou chaque fois que deux administrateurs au moins le demandent.

Les convocations sont faites par écrit ou tout autre moyen de (télé)communication ayant un support matériel, en ce compris le télégramme, la télécopie, l e-mail, au plus tard vingt-quatre heures avant la réunion, sauf urgence, auquel cas la nature et les motifs de cette urgence sont mentionnés dans l avis de convocation ou dans le procès-verbal de la réunion.

Les réunions se tiennent au jour, heure et lieu indiqués dans les convocations.

Si tous les membres du conseil sont présents ou représentés, il n'y a pas lieu de justifier d'une convocation préalable. La présence d'un administrateur à une réunion couvre l'éventuelle irrégularité de la convocation et emporte dans son chef renonciation à toute plainte à ce sujet.

DÉLIBÉRATIONS DU CONSEIL D'ADMINISTRATION

A/ Le conseil ne peut délibérer et statuer valablement que si la moitié au moins de ses membres est présente ou représentée.

Tout administrateur peut donner mandat, à un de ses collègues, par écrit ou tout autre moyen de (télé)communication ayant un support matériel, en ce compris le télégramme, la télécopie, l e-mail, pour le représenter à une réunion déterminée du conseil et y voter en ses lieu et place.

Un administrateur peut aussi, mais seulement lorsque la moitié des membres du conseil sont présents, exprimer ses avis et formuler ses votes par écrit ou tout autre moyen de (télé)communication ayant un support matériel.

Lorsqu une délibération est requise, celle-ci peut prendre la forme d une conférence téléphonique ou d une vidéoconférence. Les procès-verbaux doivent mentionner avec précision les moyens techniques utilisés.

B/ Dans les cas exceptionnels dûment justifiés par l'urgence et l'intérêt social, les décisions du conseil d'administration peuvent être prises par consentement unanime des administrateurs, exprimé par écrit. Il ne pourra cependant pas être recouru à cette procédure pour l'arrêt des comptes annuels ni l'utilisation du capital autorisé.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

C/ Les décisions du conseil d'administration sont prises à la majorité simple des voix, sans tenir compte des abstentions. En cas de partage, la voix de celui qui préside la réunion est prépondérante. Toutefois, si le conseil se trouvait composé de deux administrateurs, la voix de celui qui préside cesse d'être prépondérante.

D/ Sauf les cas d'exception visés par le Code des sociétés, un administrateur qui a, directement ou indirectement, un intérêt opposé de nature patrimoniale à une décision ou à une opération relevant du conseil d'administration, doit le communiquer aux autres administrateurs avant la délibération du conseil d'administration; le conseil d'administration et la société doivent s'en référer aux prescriptions de l'article 523 du Code des sociétés.

POUVOIRS DU CONSEIL - GESTION JOURNALIERE

Le conseil d'administration a le pouvoir d'accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet social, à l'exception de ceux que la loi ou les statuts réservent à l'assemblée générale.

Le conseil d'administration peut conférer la gestion journalière de la société ainsi que la représentation de la société en ce qui concerne cette gestion, et confier la gestion d'une ou plusieurs affaires de la société :

- soit à un ou plusieurs de ses membres qui portent le titre d'administrateur-délégué;

- soit à un ou plusieurs directeurs ou fondés de pouvoirs choisis dans ou hors de son sein.

En outre, le conseil ainsi que les délégués à la gestion journalière, dans le cadre de cette gestion, peuvent également conférer des pouvoirs spéciaux à une ou plusieurs personnes de leur choix.

En cas de coexistence de plusieurs délégations générales de pouvoirs, le conseil d'administration fixe les attributions respectives.

Le conseil peut révoquer en tout temps les personnes mentionnées aux alinéas qui précèdent. REPRESENTATION - ACTES ET ACTIONS JUDICIAIRES

La société est représentée dans tous les actes, y compris ceux où interviennent un fonctionnaire public ou un officier ministériel et en justice,

- soit, par deux administrateurs agissant conjointement;

- soit, par le délégué à la gestion journalière.

Ces signataires n'ont pas à justifier vis-à-vis des tiers d'une décision préalable du conseil d'administration.

En outre, la société est valablement engagée par des mandataires spéciaux dans les limites de leur mandat.

COMPOSITION ET POUVOIRS

L'assemblée générale se compose de tous les propriétaires d'actions qui ont le droit de voter par eux-mêmes ou par mandataires, moyennant observation des prescriptions légales et statutaires. Les obligataires et les titulaires de droits de souscription ont le droit de participer à l'assemblée, mais avec voix consultative seulement.

Les décisions régulièrement prises par l'assemblée sont obligatoires pour tous les actionnaires, même pour les absents ou pour les dissidents.

RÉUNION

L'assemblée générale annuelle se réunit de plein droit le premier lundi du mois de juin à 18 heures. Si ce jour est un jour férié légal, l'assemblée a lieu le jour ouvrable suivant, autre qu'un samedi.

En cas de recours à la procédure par écrit par application de l'article 536 du Code des sociétés, la société doit recevoir - au plus tard le jour statutairement fixé pour l'assemblée annuelle- la circulaire contenant l'ordre du jour et les propositions de décision.

L'assemblée générale des actionnaires peut être convoquée extraordinairement chaque fois que l'intérêt de la société l'exige.

Les assemblées générales des actionnaires peuvent être convoquées par le conseil d'administration ou par les commissaires et doivent l'être à la demande d'actionnaires représentant ensemble le cinquième du capital social.

CONVOCATIONS

Les assemblées générales se tiennent au siège social de la société ou en tout autre endroit indiqué dans la convocation, ou autrement.

Les convocations pour toute assemblée générale contiennent l'ordre du jour qui comprend l'indication des sujets à traiter et elles sont faites conformément à la loi.

Toute personne peut renoncer à cette convocation et, en tout cas, sera considérée comme ayant été régulièrement convoquée si elle est présente ou représentée à l assemblée.

En cas de recours à la procédure par écrit conformément à l'article 536 du Code des sociétés, le conseil d'administration adressera, en même temps que la circulaire dont question dans l'article 25, aux actionnaires

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

nominatifs et aux commissaires éventuels une copie des documents qui doivent être mis à leur disposition en vertu du Code des sociétés.

REPRESENTATION

Tout propriétaire de titres peut se faire représenter à l'assemblée générale par un mandataire de son choix, pourvu que celui-ci ait accompli les formalités requises pour être admis à l assemblée. Les mineurs, interdits ou autres incapables agissent par leurs représentants légaux.

Les copropriétaires, les usufruitiers et nus-propriétaires ainsi que les créanciers et débiteurs gagistes doivent se faire représenter par une seule et même personne.

Le conseil d'administration peut arrêter la formule des procurations et exiger que celles-ci soient déposées au lieu indiqué par lui dans un délai qu'il fixe.

DROIT DE VOTE

Chaque action donne droit à une voix.

DÉLIBÉRATIONS DE L'ASSEMBLÉE GÉNÉRALE

Aucune assemblée ne peut délibérer sur des objets qui ne figurent pas à l'ordre du jour, sauf si tous les actionnaires sont présents à l'assemblée.

Sauf dans les cas de quorum et de majorité spéciale prévus par la loi, les décisions sont prises, quel que soit le nombre de titres représentés à l assemblée, à la majorité simple des voix valablement exprimées, sans tenir compte des abstentions.

En cas de nomination, si aucun candidat ne réunit la majorité simple des voix, il est procédé à un scrutin de ballottage entre les candidats qui ont obtenu le plus de voix. En cas de parité de voix au scrutin de ballottage, le candidat le plus âgé est élu.

Les votes se font par main levée ou par appel nominal, à moins que l'assemblée générale n'en décide autrement à la majorité des voix.

Les actionnaires peuvent, à l unanimité, rendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l assemblée générale, à l exception de celles qui doivent être passées par acte authentique.

ECRITURES SOCIALES

L'exercice social commence le premier janvier et se termine le trente et un décembre de chaque année.

A la fin de chaque exercice social, le conseil d'administration dresse un inventaire et établit les comptes annuels de la société comprenant un bilan, le compte de résultats ainsi que l'annexe. Ces documents sont établis conformément à la loi et déposés à la Banque Nationale de Belgique.

En vue de leur publication, les comptes sont valablement signés par un administrateur ou par toute autre personne chargée de la gestion journalière, ou expressément autorisée à cet effet par le conseil d'administration.

Les administrateurs établissent en outre annuellement un rapport de gestion conformément aux articles 95 et 96 du Code des sociétés. Toutefois, les administrateurs ne sont pas tenus de rédiger un rapport de gestion si la société répond aux critères prévus à l'article 94, premier alinéa, 1° du Code des sociétés.

VOTE DES COMPTES ANNUELS

L'assemblée générale annuelle statue sur les comptes annuels.

Après leur adoption, l'assemblée se prononce par un vote spécial sur la décharge à donner aux administrateurs et au(x) commissaire(s) s'il en existe.

DISTRIBUTION

Le bénéfice net de l'exercice est déterminé conformément aux dispositions légales.

Sur le bénéfice net il est fait annuellement un prélèvement d'un vingtième au moins, affecté à la formation d'un fonds de réserve. Le prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de réserve a atteint le dixième du capital social. Il doit être repris si cette réserve légale vient à être entamée.

Le solde reçoit l'affectation que lui donne l'assemblée générale statuant sur proposition du conseil d'administration dans le respect de la loi.

PAIEMENT DE DIVIDENDES

Le paiement éventuel de dividendes se fait annuellement, aux époque et lieu indiqués par le conseil d'administration, en une ou plusieurs fois.

Le conseil d'administration peut, sous sa responsabilité, décider le paiement d'acomptes sur dividendes par prélèvement sur le bénéfice de l'exercice en cours. Il fixe le montant de ces acomptes et la date de leur paiement.

RÉPARTITION

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Après règlement de toutes les dettes, charges et des frais de liquidation ou consignation des sommes nécessaires à cet effet, l'actif net sert d'abord à rembourser, en espèces ou en titres, le montant libéré des actions.

Si toutes les actions ne sont pas libérées dans une égale proportion, les liquidateurs, avant de procéder aux répartitions, tiennent compte de cette diversité de situation et rétablissent l'équilibre en mettant toutes les actions sur un pied d » égalité absolue, soit par des appels de fonds complémentaires à charge des titres insuffisamment libérés, soit par une répartition ou des remboursements préalables en espèce au profit des actions libérées dans une proportion supérieure. Le solde est réparti également entre toutes les actions.

DISPOSITIONS TEMPORAIRES.

AUTORISATION(S) PRÉALABLE(S)

Le notaire a attiré l'attention des comparants sur le fait que la société, dans l'exercice de son objet social, pourrait devoir, en raison des règles administratives en vigueur, obtenir des autorisations ou licences préalables.

DISPOSITIONS TRANSITOIRES

A/ Assemblée générale

Les comparants, réunis en assemblée générale, prennent à l'unanimité les décisions suivantes, qui ne deviendront effectives qu à dater du dépôt de l extrait de l acte constitutif au greffe du Tribunal de commerce, lorsque la société acquerra la personnalité morale:

1) Clôture du premier exercice social:

Le premier exercice social commencé ce jour se terminera le trente et un décembre deux mille douze.

2) Première assemblée générale annuelle

La première assemblée générale annuelle se tiendra en deux mille treize.

3) Administrateurs

L'assemblée fixe le nombre des premiers administrateurs à deux.

L'assemblée appelle aux fonctions d'administrateur pour une durée de trois ans :

- Monsieur GALLE Marnix, demeurant Astridlaan, 14, 8300 Knokke-Heist, inscrit au registre national sous le numéro 630722-131-96 ;

- Société privée à responsabilité limitée PATRAMARC, inscrite au Registre du Commerce de Bruxelles sous le numéro 0882.703.760, ayant son siège social à 2610 Anvers, Bist, numéro 162, représenté par son représentant permanent, Monsieur LE MOINE Marcel, demeurant Bist, 162, 2020 Anvers, inscrit au registre national sous le numéro 540315-505-06 ;

Les administrateurs sont représentés par Monsieur Bastin Olivier, prénommé, en en vertu de deux procurations sous seing-privé qui demeureront ci-annexées, pour accepter leur mandat.

Le mandat des premiers administrateurs prendra fin immédiatement après l assemblée générale annuelle de deux mille quinze.

Leur mandat sera exercé à titre gratuit.

La représentation de la société sera exercée conformément à l'article 22 des statuts, sous la signature de l'administrateur-délégué ou conjointe de deux administrateurs.

Le conseil d administration reprendra, le cas échéant, dans le délai légal, les engagements souscrits au nom de la société en formation.

4) Contrôle de la société

Les membres de l'assemblée déclarent qu'ainsi qu'il résulte d'estimations faites de bonne foi, la société bénéficie des dérogations prévues à l'article 141, 2° du Code des sociétés. Par conséquent, ils décident de ne pas nommer de commissaire.

5) Ratification d'engagements

En application de l'article 60 du Code des sociétés, l'assemblée décide à l'unanimité que tous les engagements, ainsi que les obligations qui en résultent, et toutes les activités entreprises au nom de la société en constitution à partir du 1er juin 2011, sont repris par la société présentement constituée.

Cependant, cette reprise n'aura d'effet qu'au moment où la société aura la personnalité morale.

La société jouira de la personnalité morale à partir du dépôt de l'extrait des statuts au greffe du tribunal compétent.

B/ Conseil d'administration

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

Et à l'instant, le conseil d'administration étant constitué, celui-ci déclare se réunir valablement pour procéder à la nomination du président et de l'administrateur-délégué.

A l'unanimité, le conseil décide d'appeler aux fonctions de :

- Administrateur-délégué: Monsieur GALLE Marnix, prénommé, ici représenté comme dit ci-avant pour accepter. L'administrateur-délégué est chargé de la gestion journalière de la société et de la représentation de la société en ce qui concerne cette gestion. Son mandat est exercé gratuitement.

C/ Délégation de pouvoirs spéciaux:

Tous pouvoirs spéciaux sont donnés sous condition suspensive du dépôt de l'extrait de l'acte constitutif à la société privée à responsabilité limitée « KREANOVE », ayant son siège social rue des Chardons, 46 à 1030 Bruxelles, 0479.092.007 RPM Bruxelles, afin d'effectuer les formalités auprès du registre des personnes morales ainsi qu à un guichet d entreprise en vue d assurer l inscription des données dans la Banque Carrefour des Entreprises.

A ces fins, le mandataire prénommé pourra, au nom de la société, faire toutes déclarations, passer et signer tous actes, pièces et documents, substituer et, en général, faire tout ce qui est nécessaire dans l'acception la plus large du terme.

Déposé en même temps:

- 1 expédition de l'acte;

- 1 extrait analytique conforme.

- 4 procurations

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Maître Jean Vincke, Notaire associé à Bruxelles

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Coordonnées
VRP 1

Adresse
INDUSTRIELAAN 6 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande