VTA PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VTA PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.999.617

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.06.2014 14230-0289-011
13/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_r

111U!!lell1j11

; --4'ËEI3q 2014

/n1 e-f: hr4;ie.7

Griffie

Ondernemingsnr 0849 999 617

Benaming

(voluit) . VTA PROJECTS

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 3110 Rotselaar, Wingepark, 27 bus 3.

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder.

De bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013 samengesteld uit VTA HOLDING bvba naar Nederlandsrecht - Kamer van Koophandel Centraal Gelderland 08188729 met 185 aandelen en de heer WAALDERS Harmanus Siebren Andries, wonend te 7101 BJ VVinterswijk, Morgenzonweg, 95, met 1 aandeel, vertegenwoordigend de totaliteit van de 186 aandelen heeft het ontslag vastgesteld van de

Haar kwijting en décharge verleend voor het gevoerde beleid.

Heeft vastgesteld dat er thans nog één zaakvoerder is, te weten VTA HOLDING bvba naar Nederlands recht met vaste vertegenwoordiger de heer WAALDERS Harmanus,

Voor ontledend uittreksel.

VTA HOLDING bvba naar Nederlands recht

WAALDERS Harmanus - vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(oiri(en)

bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

12/11/2012
ÿþMod wad 11.1

~ .;.` ... In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

V I II H II 1H IIH I U

*12183735*

Nette* tôt affilie de?

Rechtbank van Koophandel. 2012

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

V beh

aa

Be Ste

Ondernemingsnr : c si>413 %cSg

Benaming

(vatud) : VTA Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3110 Rotselaar, Wingepark, 27 E.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting,

Het blijkt uit een akte van Marc ALLARD, notaris te Dilsen-Stokkern, op twaalf oktober tweeduizend en twaalf, ter registratie aan te bieden dat werd opgericht door 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "SALEMINK BEHEER LAAG SOEREN", met statutaire zetel te Laag Soeren, kantoorhoudende te 6900 AB Zevenaar (Nederland) Postbus, 77. Ingeschreven In het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Centraal Gelderland, onder dossiemummer 09130641 en 2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht `VTA HOLDING', met statutaire zetel te Enschede, kantoorhoudende te 7100AM Winterswijk, Postbus 504.

Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Centraal Gelderland, onder dossiemummer 08188729, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de volgende kenmerken

-Naam : "VTA Projects".

-Zetel : 3110 Rotselaar, Wingepark 27 E.

-Kapitaal : achttienduizend zeshonderd (18.600) euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één honderd zesentachtig (186)-ste van het kapitaal, volledig onderschreven door voormelde oprichters en volledig volstort door de vennootschappen SALEMINK BEHEER LAAG SOEREN en VTA HOLDING, beiden voornoemd, ieder voor negenduizend driehonderd Euro, volledig volstort, waarvoor hen elk drie en negentig aandelen zonder nominale waarde worden toegekend.

- Duur : onbepaald.

-Doel : De vennootschap heeft tot doel :

" Bouwservice;

" lnstallatieadvies;

" Projectmanagement;

" lnstallatietechniek

" Koel- en vriesinstallaties;

" Solar- en windinstallaties;

Deze opsomming Is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende

en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in Beigië ais in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of. onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de' ' ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke: ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

-Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking' van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van; oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun. opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen. De zaakvoerders kunnen natuurlijke of, rechtspersonen zijn,. al_ dan piet vennoten. Wanneer een _rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd,_ js ' Op de laatste bi z. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te dulden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

-Jaarvergadering : Derde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien dle dag een wettelijke feestdag Is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden

-Boekjaar : vanaf één januari om te eindigen op één en dertig december.

-Reserves en verdeling winst : Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of Indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

-Verdeling na vereffening : Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

-Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerder De besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid naar Nederlands recht "SALEMINK BEHEER LAAG SOEREN", voornoemd en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht 'VTA HOLDING', voornoemd; Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Worden aangeduid als vaste vertegenwoordigers : voor de vennootschap SALEMiNK BEHEER LAAG SOEREN : de heer SALEMINK Sjors Bastiaan, geboren te Vorden (Nederland) op twaalf september negentienhonderd vier en zeventig, wonende te 6957 AC Laag Soeren, Harderwijkerweg, 41 en voor de vennootschap VTA HOLDING r heer WAALDERS Hamianus Siebren Andries, geboren te Winterswijk (Nederland) op vijf september negentienhonderd drieënzestig, echtgenoot van mevrouw SRPONCK Maria Ferdinanda Bemardina Josepha, wonende te 7101 BJ Winterswijk, Morgenzonweg, 95.

-Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar : Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot één en dertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zef gehouden worden op de twintig juni tweeduizend . veertien om achttien uur.

-Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting : De oprichters geven volmacht aan de bvba Kantoor Mijten te 3020 Herent, Wittevrouwestraat, 18 of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer Kruispuntbank van Ondernemingen, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van oprichtingsakte met volmacht.

Marc ALLARD - notaris te Dilsen-Stokkem.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VTA PROJECTS

Adresse
WINGEPARK 27E 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande