V&V

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V&V
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.767.064

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.08.2014 14564-0050-008
09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.08.2013 13550-0518-008
15/04/2013
ÿþa ~ 4

mal 11.1

_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II

1 58fi 5'

i

Neergelegd ter griffie ne,

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de D d, iii '.1, 2013

DE GRIFFIER.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0822.767.064

Benaming (voluit) :V & V VOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hof ter Meerweg 43

3300 Oplinter

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - kapitaalverhoging - naamswijziging-omvorming in Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid nieuwe tekst statuten - ontwiag en kwijting zaakvoerder in de VOF - benoeming nieuwe zaakvoerders in de BVBA

Het blijkt uit een proces-verbaal gesloten voor notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 28 maart 2013 om 8.00 uur (neergelegd vóór registratie) houdende de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder firma "V & V VOF met maatschappelijke zetel te 3300 Oplinter, Hof ter Meerweg 43, vennootschap opgericht ingevolge onderhandse akte de dato 2 november 2009, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 11 februari daarna onder nummer 10022657, De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd, vennootschap ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met ondernemingsnummer 0822.767.064, waarop aile vennoten aanwezig waren, dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen: Eerste besluit:

1)Voorafgaande verslagen met betrekking tot de kapitaalverhoging

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aanwezige comparanten verklaren tijdig een exemplaar van deze verslagen verkregen te hebben, met name:

- het verslag de dato 25 maart 2013 opgesteld door de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777 door de zaakvoerders aangesteld. De conclusie van het verslag van voornoemde heer Michel Wera, met betrekking tot voormelde kapitaalverhoging , wordt hierna letterlijk weergegeven:

"IV. Besluit met voorbehoud.

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng met gemengde vergoeding van de voornaamste bestanddelen van de handelsactiviteiten van de heer Ronny Verreck en van de heer Serge Vanhemelrljck, die geschiedt aan de hand van de situatie per 31 december 2012, verklaar ik dat:

1.De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De zaakvoerders zijn verantwoordelijk voor de waardering

van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding die als

tegenprestatie voor deze inbreng met gemengde vergoeding wordt toegekend.

3. De over te dragen vermogensbestanddelen behoren toe aan de heer Ronny Verreck en aan de heer Serge Vanhemelnjck.

4. de beschrijving van de vermogensbestanddelen die de VOF V&V overweegt te verkrijgen van de heer Ronny Verreck en van de heer Serge Vanhemelrijck beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

5. De kost van de verkrijging door de VOF V&V van de over te dragen activa bedraagt ¬ 35.730, 00,

6. De vennootschap zal als tegenprestatie voor deze inbreng met gemengde vergoeding de volgende vergoeding toekennen:

-825 volgestorte aandelen van de VOF V&V met elk een gelijke fractiewaarde van ¬ 10.00. Deze aandelen komen toe aan deheer Ronny Verreck.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

*

r Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

-Een inschrijving op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap op naam en in voordeel van de heer Ronny Verreck voor een bedrag van ¬ 17.555, 00. De rente op deze rekening wordt bepaald op basis van de markrente en in overeenstemming met de fiscale bepalingen dienaangaande. Dit bedrag komt toe aan de Heer Ronny Verreck.

De vennootschap zal als tegenprestatie voor deze inbreng met gemengde vergoeding de volgende vergoeding toekennen:

-825 volgestorte aandelen van de VOF V&V met elk een gelijke fractiewaarde van ¬ 10.00. Deze aandelen komen toe aan de heer Serge Vanhemelrijck, behoudens vergoeding indien daartoe aanleiding bestaat.

-Een inschrijving op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap op naam en in voordeel van de heer Serge Vanhemelrijck voor een bedrag van ¬ 1.675, 00. De rente op deze rekening wordt bepaald op basis van de markrente en in overeenstemming met de fiscale bepalingen dienaangaande. Dit bedrag komt toe aan de Heer Serge Vanhemelrijck, behoudens vergoeding indien daartoe aanleiding bestaat.

7, De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, verhoogd met de inschrijvingen op lopende rekeningen.

De zaakvoerders stellen voor om de aandelen welke als tegenprestatie voor deze inbreng met gemengde vergoeding worden uitgegeven, te waarderen aan de fractie waarde van de bestaande aandelen. Deze waarderingsmethode houdt geen rekening met de reserves, de latente meer- of minwaarden en de in het verleden geleden verliezen welke in de vennootschap aanwezig zijn, maar berust op de uitdrukkelijke wil van de comparanten. Deze werkwijze beïnvloedt het aantal aandelen dat als tegenprestatie voor deze inbreng met gemengde vergoeding wordt toegekend, en is dan ook niet bedrijfseconomisch verantwoord.

Mijn revisoraal verslag besluit dan ook met een voorbehoud voor wat betreft het aantal aandelen dat als tegenprestatie voor de inbreng met gemengde vergoeding wordt toegekend.

a ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 25 maart 2013

Michel Wera

Bedrijfsreviso(

- Het verslag opgesteld door zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek zal, samen met het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor zal hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2) Beslissing tot kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met ZESTIENDIUZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 16.500,00) te verhogen om het van DRIE DUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 3.500,00) op TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000,00) te brengen door inbreng in natura met gemengde vergoeding van de voornaamste vermogensbestanddelen van de activiteiten van de voormelde vennootschap onder Firma "V&V VOF" te weten:

-Materiële vaste activa op naam van de heer Serge Van Hemelrijck voor een bedrag van negenduizend negenhonderd vijfentwintig euro (¬ 9.925,00)

-Materiële vaste activa op naam van de heer Ronny Verreck voor een bedrag van vijfentwintig

duizend achthonderd en vijf euro (¬ 25.805,-)

3)Algemene voorwaarden van de inbreng in natura - vergoeding

De vennootschap zal als tegenprestatie voor deze inbreng met gemengde vergoeding de volgende

vergoeding toekennen:

-825 volgestorte aandelen van de VOF V&V met elk een gelijke fractiewaarde van ¬ 10.00. Deze aandelen komen toe aan de heer Ronny Verreck.

-Een inschrijving op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap op naam en in voordeel van de heer Ronny Verreck voor een bedrag van ¬ 17.555,00.

-825 volgestorte aandelen van de VOF V&V met elk een gelijke fractiewaarde van ¬ 10.00. Deze aandelen komen toe aan de heer Serge Vanhemelrijck,

-Een inschrijving op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap op naam en in voordeel van de heer Serge Vanhemelrijck voor een bedrag van ¬ 1,675,00.

De rente op deze rekeningen wordt bepaald op basis van de markrente en in overeenstemming met de fiscale bepalingen dienaangaande.

Zodat het aantal aandelen in omloop gebracht wordt van driehonderd vijftig (350) op tweeduizend (2000)aandelen.

4) Stemming

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

5) Verwezenlijking van de inbreng "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ , r mod 11,1

S ~ Y



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Vervolgens komen de inbrengers tussen, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaren zestienduizend vijfhonderd euro (¬ 16.500,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. 6) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalsverhoging door inbreng in natura definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend aandelen (2.000) identieke en volledig volstorte aandelen, zonder nominale waarde.

Il) Tweede Besluit: Omzetting van de Vennootschap onder Firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder en door de voornoemde bedrijfsrevisor betreffende deze omzetting (artikelen 776 en 777 W.Venn.).

Alle aanwezige aandeelhouders verklaren en erkennen een afschrift van deze verslagen en van de voormelde staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag opgemaakt door de voornoemde heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, heeft naar aanleiding van de vooropgestelde omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in datum van 25 maart 2013, zijn verslag gemaakt en dit besluit wordt letterlijk overgenomen als volgt "IV. BESLUIT

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dit blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die de vennoten van de vennootschap hebben opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd in overeenstemming met de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad Het netto-actief volgens deze staat is positief en bedraagt ¬ 10.772, 25 en is ¬ 7.272, 25 hoger dan het maatschappelijke kapitaal van ¬ 3.500, 00. Het maatschappelijk kapitaal is kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Samen met de omvorming van de vennootschap stellen de vennoten voor om het kapitaal te verhogen met ¬ 16.500, 00.

Noteer dat het wetboek van vennootschappen geen melding maakt van de notie "kapitaal" voor wat betreft een vennootschap onder firma. Belangrijker hier is het eigen vermogen en dit wordt, na de voorgenomen kapitaalsverhoging door inbreng met gemengde vergoeding, voldoende voor de voorgenomen omvorming tot een BVBA. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders kan de verrichting

Slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Kortenberg, 25 maart 2013,

Michel Wera, Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van ieder verslag wordt neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Leuven, samen met een afschrift van deze akte.

De algemene vergadering beslist na bespreking, met eenparigheid van stemmen, dat de Vennootschap onder Firma, wordt omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de artikelen 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Het kapitaal zoals deze verhoogd werd als voormeld en de eventuele reserves blijven, ongewijzigd, alsmede alle elementen van het actief en het passief, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de nieuwe vennootschap zal de boekhouding die door de Vennootschap onder Firma werd gehouden voortzetten.

De vennootschap behoudt haar inschrijving in het RPR te Leuven.

Deze omzetting wordt gedaan op basis van de toestand van de vennootschap op eenendertig december laatstleden.

Alle rechten en plichten en welkdanige juridische gevolgen ten voordele of ten laste van de bestaande vennootschap worden dus geheel, zonder voorbehoud, overgenomen door de tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgevormde vennootschap, welke juridisch de voorzetting is van de bestaande Vennootschap onder Firma.

Dit geldt onder meer ook voor het eventuele personeel, dat alle bestaande rechten behoudt, inzake onder meer anciënniteit, vergoedingen, enz..., alsook voor alle lopende contracten welke tot op heden de vennootschap onder Firma verbonden jegens derden.

De aldus nieuwe gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal bij de eerstkomende balansafsluiting en jaarvergadering de periode omvatten tussen de laatste balans en jaarvergadering en vandaag, en de boekhouding afsluiten over het ganse lopend boekjaar.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

" "

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

III. Derde conclusie - ontslag zaakvoerder.

Aangezien de algemene vergadering heeft besloten de Vennootschap onder Firma om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, geeft zij ontlasting aan de zaakvoerders in de VOF te weten:

1.de heer Vanhemelrijek Serge, geboren te Leuven op 13 september 1969, wonende te 3300 Oplinter, Hof ter Mereweg 43

2. de heer Verreck Ronny, geboren te Leuven op 2 november 1970, wonenede te 3350 Linter, Helen-Bosstraat 12 ,

in hun hoedanigheid van zaakvoerder, voor de uitoefening van hun mandaten, dewelke hun ontslag aanvaarden.

De goedkeuring van de jaarrekening over huidig boekjaar houdt integrale kwijting in van het gevoerde beleid van voornoemde zaakvoerders tot en met heden.

Hun mandaten nemen een einde op heden ingevolge de voormelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

IV) Vierde conclusie  wijziging zetel

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van

3300 Oplinter, Hof ter Mereweg 43 naar 3350 Linter, Helen-Bosstraat 12.

V) Vijfde conclusie wijziging benaming

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van "V & V VOF" in

"V&V"

VI) Zesde conclusie - vaststelling der nieuwe statuten.

De algemene vergadering stelt de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm als volgt

vast, hier weergegevens bij uittreksel :

STATUTEN.

- Benaming : De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "V & V'.

Deze benaming zal altijd voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door "BVBA".

- Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3350 Linter, Helen Bosstraat 12

Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

- Kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweeduizendste (1/2000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 2 november 2009. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

- Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Aankoop, verkoop en verhuur van materiaal voor bouwactiviteiten en algemene bouwwerken, De vennootschap mag zal in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het Buitenland.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statuten wijzigingen. De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders gezamenlijk optredende indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste biz. van Lu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y "r. mod 11,1

, , . ~ r



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

tot Verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college van zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen. ln de eerstvolgende algemene vergadering wordt van de verrichting bedoeld in voorafgaand lid, verslag gedaan voordat over enig ander punt wordt gestemd.

- Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 28 juni om 11 uur; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

- Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig artikel 283 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

-Reserves en verdeling winst Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Ontbinding - vereffening: Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. De vennootschap wordt alsdan geacht een eenpersoonsvennootschap te zijn.

Indien het een rechtspersoon betreft en indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

Het nettoprovenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen. VII) Zevende conclusie: Benoeming van de zaakvoerder.

Onmiddellijk na de omvorming komen de vennoten in buitengewone algemene vergadering bijeen, waarbij eenparig tot nieuwe (niet statutaire) zaakvoerders worden benoemd, voor onbepaalde duur, - de voornoemde heer Serge Vanhemelrijck, voornoemd

- de voornoemde heer Ronny Verreck, voornoemd

Het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. 1IX) Achtste conclusie. Machtiging aan de zaakvoerder.

De huidige algemene vergadering verleent eenparig alle machten aan de zaakvoerder om haar conclusies door te voeren, door ondermeer de nodige boekingen te verrichten, kortom al het nodige te doen om te komen tot de uitvoering van de zoeven genomen beslissingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel: notaris Stefan Vangoetsenhoven, samen neergelegd expeditie van de akte statutenwijziging en bijzondere verslagen bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 30.08.2011 11534-0193-009
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 25.08.2015 15471-0317-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16520-0457-010

Coordonnées
V&V

Adresse
HELEN-BOSSTRAAT 12 3350 LINTER

Code postal : 3350
Localité : LINTER
Commune : LINTER
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande