VZN

Divers


Dénomination : VZN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 476.696.503

Publication

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.04.2012, NGL 22.08.2012 12426-0554-012
22/11/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Neergelegd ter griffe def

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 9 NOV. 2011

DEOGJFFIER,

rl Lte

IMN~I~I~IWII~MNNMR~MI

" 1115558"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0476.696.503

Benaming :

(voluit): VZN

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Bruidstraat 14, 3290 Diest

Onderwerp akte : Statutenwijziging

De algemene als volgt:

- Tussenpersoon in de handel in onroerende goederen, het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle hoegenaamd onroerende goederen, parken en beplantingen, de studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook aankoop, verkoop, verhuring en in het algemeen de handel van alle producten en imaterialen hiervoor noodzakelijk.

- Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen.

Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale en andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, ,diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake roerende goederen. Alsook wordt voorzien de coordinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren, fabriceren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekking-werken , zowel met asfalt als met metalen als niet-metalen materialen, vochtwerings- en beschermingswerken, zinkwerken, vloer- en faiencewerken, plafonnerings- en

cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en

Uit een akte verleden voor notaris Vincent Tallon, geassocieerde notaris in de Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid Eric Tallon ent Vincent Tallon, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12 op zeven november tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de CVA VZN,; met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De zaakvoerder overhandigt aan ondergetekende notaris zijn verslag van zesl september tweeduizend en elf met staat van activa en passiva van éénendertig augustus tweeduizend en elf met betrekking tot de doelswijziging.

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist de zaakvoerder te ontslaan van het voorlezen van het verslag.

vergadering van aandeelhouders beslist het doel uit te breiden!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " . Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

;onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties Ivoor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ,ontwikkelen, regeneren, recupereren van warmte en/of koude en/of+ elektriciteit. Gevelreinigingswerken, leveren en/ of plaatsen van rolluiken len zonneweringen, restauratiewerken van monumenten, geklasseerde en niet-1,geklasseerde gebouwen, slopen van gebouwen, alle werken van muur- en ;wandbekleding, vloerbedekking, parket werken, alle elektriciteitswerken, zowel huishoudelijk als binnenhuis als nijverheidsinstallaties, als binnenhuis inrichtings- en versieringswerken.

- Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, 'zoals siertuinen, Minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en watt dies meer.

- Het leggen van klinkers

- Het graven en/of nivelleren van gronden, terreinen, bouwplaatsen en #waterlopen. Het draaineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, ;bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

- Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen tanks, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeed- en sier-

voorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor ?alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport en amusement inrichtingen, als hospitalen en ziekenhuizen zowel privé als in de publieke sector.

a. uit te voeren in alle beroepsectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, del bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b. te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën of brevetten, die betrekking hebben op de technieken nodig voor hun werking en hun uitbating

c. te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten, zowel als de installaties, die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van standen voor beurzen in binnen- en3 ,buitenland.

- Holdingvennootschap

- Consultancy aan en management voor vennootschappen, verenigingen en ondernemingen in het algemeen, projectmanagement

- Adviesverlening inzake sociale wetgeving, fiscaliteit, handelsrecht,! invoerrechten, douanereglementeringen, boekhoudwetgeving en administratieve organisatie

- Het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen, hoofdzakelijk bestaande uit roerende en onroerende goederen. Binnen het, kader hiervan kan de vennootschap overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen slechts plaats hebben wanneer gebiedende omstandigheden zoals, onteigening voor openbaar nut dit noodzakelijk maken of wanneer in het kader van een oordeelkundig vermogensbeheer, het behoud van één of ander] goed in het vennootschapspatrimonium niet meer als verantwoord kan beschouwd worden. Het stellen van waarborgen op gelijk welke wijze, het toestaan en opnemen van leningen en kredieten in alle mogelijke vormen met uitzondering van gereglementeerde bank en/of spaarkasfuncties. De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen mogen nemen in alle andere ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig, gelijklopend of overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

'Deze opsomming is niet beperkend, het doel omvat eveneens alle activiteiten of verrichtingen die van aard zijn om de verwezenlijking van het !maatschappelijk doel te vergemakkelijken of te begunstigen, hetzij! 'rechtstreeks of onrechtstreeks. De vennootschap mag alle industriële, handels-, roerende-,onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken]

'.4 Voorbehouden aan het --Éréiéisci Staatsblad









Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het -~ëTgisüFí--Staatsblad !die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar nijverheid, haar,; {handel en haar diensten uit te breiden of te begunstigen. Zij mag op welke

wijze ook haar belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of'

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijke of samenhangend

doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming jte begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar

producten te vergemakkelijken en ermee samenstellen. De vennootschap :handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en, al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen! en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere= verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat! zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of .vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Tweede beslissing j

1De algemene vergadering van aandeelhouders beslist volgende artikelen van de! statuten te wijzigen dit ondere andere om de statuten aan te passen aan de vorige punten alsook andere wijzigingen, die uitdrukkelijk goedgekeurd worden door de algemene vergadering, namelijk: Artikel 3 wordt gewijzigd als volgt:

- Tussenpersoon in de handel in onroerende goederen, het uitvoeren en/of! coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het! onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle hoegenaamd onroerende goederen, parken en beplantingen, de studie en! uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook aankoop, verkoop, verhuring en in het algemeen de handel van alle producten en ;materialen hiervoor noodzakelijk.

- Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak ofi niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er! kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van! 'landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen.

Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale en andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, ,diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere,. zowel voor haar rekening als voor rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake roerende goederen. Alsook wordt voorzien de coordinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en. betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren, fabriceren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekking-werken , zowel met asfalt .als met metalen als niet-metalen materialen, vochtwerings- en :beschermingswerken, zinkwerken, vloer- en faiencewerken, plafonnerings- en

cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en

onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor! ontwikkelen, regeneren, recupereren van warmte en/of koude en/ofi elektriciteit. Gevelreinigingswerken, leveren en/ of plaatsen van rolluiken en zonneweringen, restauratiewerken van monumenten, geklasseerde en niet-geklasseerde gebouwen, slopen van gebouwen, alle werken van muur- en! wandbekleding, vloerbedekking, parket werken, alle elektriciteitswerken zowel huishoudelijk als binnenhuis als nijverheidsinstallaties, als! binnenhuis inrichtings- en versieringswerken.

- Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen,! zoals siertuinen, Minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer.

- Het leggen van klinkers

- Het graven en/of nivelleren van gronden, terreinen, bouwplaatsen en! waterlopen. Het draaineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

- Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals! loodsen, bruggen tanks, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en!









































Voor-

behouden

aan het

1x-

Staatsblad

Luik B - vervolg

!uitvoeren van alle smeed- en sier-

1 voorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en

!alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel !residentiële, sport en amusement inrichtingen, als

zowel privé als in de publieke sector.

voeren in alle beroepsectoren, gespecialiseerd of niet, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b. te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën of brevetten, die betrekking hebben op de technieken nodig voor hun werking en hun uitbating

c. te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten, zowel als de installaties, die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van standen voor beurzen in binnen- enj buitenland.

- Holdingvennootschap

- Consultancy aan en management voor vennootschappen, verenigingen en ondernemingen in het algemeen, projectmanagement

- Adviesverlening inzake sociale wetgeving, fiscaliteit, handelsrecht, invoerrechten, douanereglementeringen, boekhoudwetgeving en administratieve organisatie

- Het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen, hoofdzakelijk bestaande uit roerende en onroerende goederen. Binnen het! kader hiervan kan de vennootschap overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen slechts plaats hebben wanneer gebiedende omstandigheden zoals onteigening voor openbaar nut dit noodzakelijk maken of wanneer in het kader van een oordeelkundig vermogensbeheer, het behoud van één of ander goed in het vennootschapspatrimonium niet meer als verantwoord kan beschouwd worden. Het stellen van waarborgen op gelijk welke wijze, het toestaan en opnemen van leningen en kredieten in alle mogelijke vormen met uitzondering van gereglementeerde bank en/of spaarkasfuncties. De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen mogen nemen in alle andere ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig, gelijklopend of overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden.

- het verlenen van managementdiensten en bedrijfsadviezen, het verlenen van diensten op financieel gebied-daaronder begrepen het financieren, het aangaan en verstrekken van geldleningen en het instaan voor schulden alles ten behoeve gelieerde ondernemingen.

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van en het makelen in onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transakties in de meest brede zin met inbegrip van de onroerender leasing.

- het aanhouden van deelnemingen in vennootschappeen en het deelnemen aan besturen van deze vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met/deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere! ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot1 waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar! goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,! financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard! zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan ook de functies

recreatieterreinen. Voor industriële als

hospitalen en

ziekenhuizen a. uit te verkoop, de !diensten die !bescherming, !

1

van bestuurder of vereffenaar van andere]

Luik B - vervolg

vennootschappen uitoefenen.  i

!Deze opsomming is niet beperkend, het doel omvat eveneens alle activiteiten lof verrichtingen die van aard zijn om de verwezenlijking van het !maatschappelijk doel te vergemakkelijken of te begunstigen, hetzij

rechtstreeks of onrechtstreeks. De vennootschap mag alle industriële,

handels-, roerende-,onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken

die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar nijverheid, haar

handel en haar diensten uit te breiden of te begunstigen. Zij mag op welke

wijze ook haar belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijke of samenhangend (doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming !te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar

producten te vergemakkelijken en ermee samenstellen. De vennootschap !handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als: !vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en! !al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen 'en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere!

verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat

zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder off Ivereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

derde beslissing

Volmachten 1De algemene vergadering verleent alle volmachten aan ondergetekende notaris1 Ivoor de uitvoering van wat voorafgaat.

Stemming: Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen. É

i I

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voorbehouden

aan het -Wétgisëh` Staatsblad

Notaris Vincent Tallon

(Tegelijk hiermede neergelegd:

1- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

1- de gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslag van de zaakvoerder;

- staat van activa en passiva.

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.04.2011, NGL 09.08.2011 11384-0268-010
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.04.2010, NGL 20.08.2010 10423-0397-010
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 24.08.2009 09605-0273-011
30/09/2008 : LE108134
29/08/2008 : LE108134
22/05/2008 : LE108134
12/07/2007 : LE108134
01/08/2006 : LE108134
16/05/2005 : LE108134
15/09/2004 : LE108134
18/11/2003 : LE108134
10/07/2003 : LE108134
08/07/2003 : LE108134
18/06/2003 : LE108134
26/05/2003 : LE108134
27/02/2002 : LEA021462

Coordonnées
VZN

Adresse
BRUIDSTRAAT 14 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande