VZW JEUGDLOKALEN AURORA OETINGEN, AFGEKORT : VZW JAO

Association sans but lucratif


Dénomination : VZW JEUGDLOKALEN AURORA OETINGEN, AFGEKORT : VZW JAO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 556.704.774

Publication

22/07/2014
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tijdens de oprichtingsvergadering van 18 mei 2014 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de statuten van de vereniging als volgt op te maken:

HOOFDSTUK 1. DE VERENIGING

ART 1. RECHTSVORM

Tussen ondergetekenden, zijnde natuurlijke personen:

ART 2. NAAM

- Mevrouw Vinck Soetkin, wonende te 1570 Galmaarden, Heirbaan 45, geboren op 6 maart 1989 te Aalst.

- Mevrouw Van Laethem Sonja, wonende te 1570 Galmaarden, Heirbaan 45, geboren op 27 april 1965 te

Halle.

- De heer Vinck Jo, wonende te 1570 Galmaarden, Heirbaan 45, geboren op 28 oktober 1990 te Aalst.

- Mevrouw Lostermans Natascha, wonende te 1674 Bellingen, Hondzochtstraat 41, geboren op 28 juli 1974

te Halle.

- De heer Blancquaert Sam, wonende te 1755 Gooik, Mgr. Abbeloosstraat 5a bus 2, geboren op 15 juni 1992

te Ninove.

- De heer Depester Tijl, wonende te 1703 Schepdaal, Rumoldusstraat 71, geboren op 24 december 1991 te

Ninove.

- De heer Albert Dieter, wonende te 9660 Brakel, Fayte 61a, geboren op 15 juli 1985 te Asse.

- Mevrouw Willems Jolien, wonende te 1755 Oetingen, Blijkheerstraat 71, geboren op 5 februari 1992 te

Jette.

- Mevrouw Verbeuren Sarah, wonende te 1755 Oetingen, Kapelstraat 18, geboren op 14 april 1995 te Asse.

- Mevrouw Van der Stede Nele, wonende te 1755 Oetingen, Warandestraat 41, geboren op 21 januari 1996

te Gent.

wordt overeengekomen een vereniging op te richten als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna  VZW genaamd) op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de Wet van 16 januari 2003 (hierna genoemd "V&S-wet"), onder de volgende voorwaarden en omstandigheden, waarvan de statuten als volgt luiden:

1. De vereniging draagt de naam  VZW Jeugdlokalen Aurora Oetingen , afgekort "JAO".

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : vzw Jeugdlokalen Aurora Oetingen

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : vzw JAO

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kerkplein 12 A

*14306610*

Luik B

België

1755

0556704774

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gooik (Oetingen)

Griffie

Neergelegd

17-07-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2. Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw".

ART 3. ZETEL

1. De zetel van de VZW is gevestigd op 1755 Oetingen, Kerkstraat 12A, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Halle-Vilvoorde.

2. De zetel kan enkel worden gewijzigd door de Algemene Vergadering.

ART 4. DUUR

De VZW is opgericht voor onbepaalde duur. HOOFDSTUK 2. DOELEINDEN EN ACTIVITEITEN ART 5. DOELEINDEN

ART 8. ONTSLAG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ART 6. ACTIVITEITEN

ART 7. LIDMAATSCHAP

ART 9. OPSCHORTING VAN LEDEN

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de morele, logistieke en financiele steun te bieden aan de jeugdbeweging Scouts Aurora Oetingen, gekend bij Scouts en Gidsen Vlaanderen onder het groepsnummer B1506G. De vereniging heeft als bijkomend specifiek doel de financiering, de bouw en het bestuur waar te nemen van de jeugdlokalen (onder bestuur wordt verstaan het verhuren en onderhouden van de jeugdlokalen) .

Onder de doelstelling dient onder meer begrepen te worden dat de VZW:

1. Optreedt als beheerder van de lokalen, de daarbij horende terreinen en materiaal (transport, voeding, drank, inrichting lokalen en klein materiaal).

2. De financiële middelen en bijdragen beheert.

De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor haar doel.

1. Er zijn minstens 3 leden met alle rechten zoals omschreven voor de leden in de VZW- en stichtingenwet.

2. De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling schriftelijk aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Het aanvaarden van leden behoort tot de bevoegdheid van de Algemene vergadering, op voordracht van de Raad van Bestuur. Het ontslag als lid gaat in vanaf de eerstvolgende Algemene vergadering.

3. Indien de Algemene vergadering de toelating van een kandidaat-lid weigert, kan dit kandidaat-lid een nieuwe aanvraag indienen bij de volgende Algemene vergadering.

4. Leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de V&S-wet en deze statuten worden beschreven. Zij betalen een lidmaatschapbijdrage die jaarlijks zal worden vastgelegd door Raad van Bestuur. Dit bedrag zal opgenomen worden in het Huishoudelijk reglement.

Leden kunnen hun lidmaatschap van de vzw op elk ogenblik beëindigen door een formeel schrijven te richten aan voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag zal de eerstvolgende Algemene vergadering na dit schrijven ingaan.

HOOFDSTUK 3. LIDMAATSCHAP

Leden die hun lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar niet betalen binnen een termijn van 1 maand, worden geacht ontslagnemend te zijn.

ART 10. BEËINDIGING VAN LIDMAATSCHAP

1. Als een Lid in strijd handelt met de doelstellingen van de VZW, kan diens lidmaatschap, op voorstel van het Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van alle leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene vergadering, waarop minstens 1/2 van alle Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Leden vereist is.

2. Het Lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden en zal schriftelijk op de hoogte worden gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ART 11. RECHTEN

Luik B - vervolg MOD 2.2

1. Geen enkel Lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van Lid.

2. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW, enz.

HOOFDSTUK 4. DE ALGEMENE VERGADERING

ART 12. DE ALGEMENE VERGADERING

1. De Algemene vergadering bestaat uit alle Leden.

2. Elk aanwezig of vertegenwoordigd lid beschikt over één eigen stem en een eventueel toegewezen volmacht op de algemene vergadering.

ART 13. WAARNEMERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ART 14. BEVOEGDHEDEN

De bevoegdheden van de algemene vergadering staan omschreven in het huishoudelijk reglement.

ART 15. VERGADERINGEN

ART 16. STEMPROCEDURE

Waarnemers kunnen de Algemene vergadering bijwonen en mogen zich, mits toestemming van de voorzitter, tot de Algemene vergadering richten.

1. De jaarlijkse bijeenkomsten van de Gewone Algemene vergadering zullen tijdens het eerste kwartaal van het kalenderjaar gehouden worden op een plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene vergadering naar alle Leden verstuurd.

2. De vergaderingen worden door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of door minstens 2 bestuurders bijeengeroepen. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk punt dat door minstens 2 bestuurders wordt aangebracht of dat door minstens 1/20 van de Leden aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

3. Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene vergadering kunnen worden samengeroepen door de Voorzitter en/of op verzoek van minstens 2 bestuurders alsook op verzoek van minstens 1/5 van alle Leden. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene vergadering naar alle Leden verstuurd.

1. Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens 1/2 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

2. De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering dat voldoet aan een quorum van 2/3 van de Leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Leden.

3. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter, of zijn plaatsvervanger doorslaggevend zijn.

4. Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 27 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

HOOFDSTUK 5. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ART 17. SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

1. De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste vijf bestuurders. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat Lid is van de vereniging. Wanneer de VZW slechts het wettelijk bepaald minimum van drie Leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan. De dag waarop een vierde Lid wordt aanvaard, zal een (Buiten)gewone Algemene vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2. De bestuurders worden benoemd door een Algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van 1 jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Bestuurders zijn onbeperkt herbenoembaar.

3. De Raad van Bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter, eventueel een ondervoorzitter, secretaris en penningmeester die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in het huishoudelijk reglement en ter gelegenheid van hun verkiezing.

4. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat

redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

5. De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

6. Kandidaat bestuurders stellen hun kandidatuur op de Algemene Vergadering. Hij motiveert hierbij ook zijn kandidatuur.

Luik B - vervolg MOD 2.2

ART 18. RAAD VAN BESTUUR: VERGADERINGEN, BERAADSLAGING EN BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ART 19. TEGENSTRIJDIG BELANG

ART 20. INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN

ART 21. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

1. De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de VZW het vereist, alsook binnen 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of van de dagelijkse bestuurder.

2. De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of zijn/haar aangestelde of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter of door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de VZW of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

3. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen heeft de voorzitter dan wel de bestuurder die de vergadering voorzit, doorslaggevende stem.

4. Er worden notulen opgesteld en ondertekend door alle aanwezige bestuurders bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 27 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

1. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 4 V&S-wet en volgens de statuten de Algemene vergadering exclusief bevoegd is.

2. De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

3. De bestuurders kunnen niet zonder toestemming van de Algemene vergadering beslissingen nemen die verband houden met de aan- of verkoop, huur of verhuur van meer dan één jaar, erfpacht of opstal van onroerende goederen van de VZW en/of de vestiging van een hypotheek. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

1. Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vóór dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

2. De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

1. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

2. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de bestuurders die gezamenlijk handelen.

3. In afwijking van artikel 13 V&S-wet, kunnen de vertegenwoordigingsorganen niet zonder toestemming van de Algemene vergadering rechtshandelingen stellen die verband houden met de vertegenwoordiging van de VZW bij de aan- of verkoop van onroerende goederen van de VZW en/of de vestiging van een hypotheek.... Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

4. De Raad van Bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

ART 22. BEKENDMAKINGVEREISTEN

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

2. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

3. De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies V&S-wet. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene vergadering.

HOOFDSTUK 6. DAGELIJKS BESTUUR

ART 23. DAGELIJKS BESTUUR

De bevoegdheden van het dagelijks bestuur staan omschreven in het huishoudelijk reglement.

HOOFDSTUK 7. AANSPRAKELIJKHEID VAN DE BESTUURDER EN DAGELIJKS BESTUURDER

ART 24. AANSPRAKELIJKHEID

ART 25. FINANCIERING

ART 26. BOEKHOUDING

ART 27. ONTBINDING

1. De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de VZW.

2. Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

1. De Algemene vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in artikel 15 van deze statuten.

2. De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld in artikel 16, sectie 2 van deze statuten. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de VZW steeds dat zij "VZW in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 V&S-wet.

3. Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene vergadering drie vereffenaar(s) waarvan zij de opdracht zullen omschrijven.

4. Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de Algemene vergadering over de bestemming van het vermogen van de VZW.

5. Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26novies van de V&S-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

1. De vereniging zal onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen,

schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project.

2. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet.

HOOFDSTUK 8. FINANCIERING EN BOEKHOUDING

HOOFDSTUK 9. ONTBINDING

HOOFDSTUK 10. DIVERSE BEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor alle aangelegenheden niet voorzien in deze statuten zullen de leden zich beroepen op de wet van 27 juni 1921 en het huishoudelijk reglement.

De teksten van deze statuten die strijdig zouden zijn met de gebiedende bepalingen van deze wet zullen als niet geschreven aanzien worden.

Luik B - vervolg MOD 2.2

SLOTBEPALING;

Samenstelling Algemene Vergadering:

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 18 mei 2014

De Algemene Vergadering bestaat vanaf 18 mei 2014 uit de volgende stemgerechtigde leden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Albert Dieter, Fayte 61a, 9660 Brakel, 85.07.15-397.17

2. Algoet Eveline, Strijlandstraat 129/3, 1755 Gooik, 75.11.24-108.48

3. Avau Jan, Nieuwe Baan 64, 1674 Bellingen, 66.08.01-429.13

4. Beyl Katrien, Pastoriestraat 26, 1755 Oetingen, 86.08.19-384.35

5. Blancquaert Sam, Mgr. Abbeloosstraat 5a bus 2, 1755 Gooik, 92.06.15-171.92

6. Boulangier Martine, Bergstraat 20, 1755 Oetingen, 65.08.31-422.69

7. Buyl Dominique, Beukendreef 11, 9401 Ninove, 67.10.28-413.30

8. De Saeger Karen, Repingestraat 79, 1570 Vollezele, 77.06.03-458.44

9. Delrue Joke, Turkeyestraat 3a, 1755 Oetingen, 78.11.29-346.14

10. Den Roover Samina, Dorent 62, 9420 Erpe-Mere, Burst, 65.08.21-204.05

11. Depester Tijl, Rumoldusstraat 71, 1703 Schepdaal, 91.12.24-155.53

12. Lostermans Natascha, Hondzochtstraat 41, 1674 Bellingen, 74.07.28-060.24

13. Lostermans Nico, Hazelaarswijk 6, 1755 Oetingen, 78.12.15-429.67

14. Peters Mario, Blijkheerstraat 80, 1755 Oetingen, 66.06.28-593.92

15. Tielemans Christoph, Frankrijkstraat 75, 1755 Oetingen, 79.08.19-265.07

16. Tielemans Stefan, Kloosterstraat 33, 1755 Oetingen, 82.02.08-381.48

17. Van de Velde Thierry, Mutsaardstraat 43, 9550 St.-Antelinks, 68.04.19-445.53

18. Van der Stede Nele, Warandestraat 41, 1755 Oetingen, 96.01.21-268.58

19. Van Laethem Sonja, Heirbaan 45, 1570 Galmaarden, 65.04.27-532.51

20. Vanvreckem Veerle, Frankrijkstraat 1, 1755 Oetingen, 72.05.22-352.50

21. Verbeuren Sarah, Kapelstraat 18, 1755 Oetingen, 95.04.14-302.40

22. Vinck Soetkin, Heirbaan 45, 1570 Galmaarden, 89.03.06-294.58

23. Vinck Jo, Heirbaan 45, 1570 Galmaarden, 90.10.28-189.58

24. Vinck Maurice, Heirbaan 45, 1570 Galmaarden, 59.10.19-217.37

25. Willems Jolien, Blijkheerstraat 71, 1755 Oetingen, 92.02.05-516.19

26. Willems Philip, Blijkheerstraat 71, 1755 Gooik, 64.03.06-525.78

1. Albert Dieter, Fayte 61a, 9660 Brakel, 85.07.15-397.17, voorzitter

2. Vinck Maurice, Heirbaan 45, 1570 Galmaarden, 59.10.19-217.37, ondervoorzitter

3. Lostermans Natascha, Hondzochtstraat 41, 1674 Bellingen, 74.07.28-060.24, secretaris

4. Vinck Soetkin, Heirbaan 45, 1570 Galmaarden, 89.03.06-294.58, penningmeester

5. Van Laethem Sonja, Heirbaan 45, 1570 Galmaarden, 65.04.27-532.51, verantwoordelijke communicatie

6. Blancquaert Sam, Mgr. Abbeloosstraat 5a bus 2, 1755 Gooik, 92.06.15-171.92, event-planner

7. Buyl Dominique, Beukendreef 11, 9401 Ninove, 67.10.28-413.30, als event-planner

8. Depester Tijl, Rumoldusstraat 71, 1703 Schepdaal, 91.12.24-155.53, als event-planner

9. Vinck Jo, Heirbaan 45, 1570 Galmaarden, 90.10.28-189.58, als event-planner

Samenstelling Raad van Bestuur

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 18 mei 2014

De Raad van Bestuur bestaat vanaf 18 mei 2014 uit de volgende stemgerechtigde leden:

Getekend door,

Soetkin Vinck,

Penningmeester

Coordonnées
VZW JEUGDLOKALEN AURORA OETINGEN, AFGEKORT :…

Adresse
KERKPLEIN 12, BUS A 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande