WALRAVENS J & G

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALRAVENS J & G
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.306.811

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.07.2014 14338-0204-016
20/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Ondernemingsnr : 0865306811

Benaming

(voluut) : WALRAVENS J&G

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1600 Sint-Pieters-Leeuw Jan Vandersteenstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN - UITVOERINGSMACHTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Melissa Vyvey, te Halle, op 21 oktober 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "WALRAVENS J & G", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Jan Vandersteenstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)865.306.811 1 RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft genomen:

TITEL A.

Wijziging van het maatschappelijk doel.

1.Voorafgaand verslag

2.Beslissing om het maatschappelijk doel te vervangen

Beslissing om het maatschappelijk doel te wijzigen en te vervangen door de tekst vermeld onder titel A van de dagorde, dewelke hierna wordt weergegeven onder de titel "Statutenwijzigingen".

Titel B.

Kapitaalverhoging.

1.Beslissing.

Bij bijzondere algemene vergadering de dato 1 september 2013 werd besloten om over te gaan tot een uitkering van dividend aan de vennoten. Het betreft een uitkering van dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belastbare reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap, hetzij een uitkering van dividenden met het oog op de toepassing van de fiscale gunstmaatregel waarvan sprake in artikel 537 WIB 1992. Voor de uitkering van het dividend werden inzonderheid in rekening genomen: de beschikbare reserves van de vennootschap op datum van 31 december 2011, zoals deze blijken uit de jaarrekening van de vennootschap afgesloten op 31 december 2011 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering van 25 mei 2012 (hetzij de laatste vrijdag van de maand mei).

Uit de jaarrekeing van 31 december 2011 blijkt dat de be-schikbare reserves 289.002,74 euro bedroegen. Er werd terzake besloten om een bruto-dividend van 250.000,00 euro uit te keren aan de vennoten. Een bedrag van 10% roerende voorheffing werd ingehouden, waardoor een netto-dividend van 225.000,00 euro werd uitgekeerd aan de vennoten, hetzij:

-112.500,00 euro aan netto-dividend aan Mijnheer WALRAVENS Guido;

-112.500,00 euro aan netto-dividend aan Mijnheer WALRAVENS Jurgen.

De vennoten besloten terzake dat de voornoemde netto-dividenden die door hen werden ontvangen, terug zouden worden ingebracht in het kapitaal van de vennootschap.

Deze bedragen werden gestort op 1 geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap bij de KBC Bank. Aan ondergetekende notaris werd terzake een bankattest afgegeven door de KBC Bank, waaruit blijkt dat de gezegde bedragen werden gestort op de rekening met nummer IBAN BE76 7340 1187 1795.

Een kopie van dit bankattest zal worden bewaard door onder-getekende notaris.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapi-taal van de vennootschap te verhogen ten belope van 225.000,00 euro, hetzij ten belope van het voormelde netto-dividend, teneinde het maatschappelijk kapitaal te brengen van 18.600,00 euro op 243.600,00 euro, gepaard gaande met de uitgifte van 2250 nieuwe maatschappelijke aandelen, identiek aan en genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, met deelneming in de winst van het boekjaar vanaf de dag van hun inschrijving, prorata temporis.

Op de laatete blz van Link B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hekli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

III l 1111111111111

*13173516*

ui

18

bussa O 7 N OV. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten verklaren, voor zover als noodzalijk, zowel geza-menlijk als ten persoonlijke titel te verzaken aan de termijn van 15 dagen voorzien door artikel 310 van het Wetboek van Vennootschappen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijvng voor het uitoefenen van het voorkeurrecht.

2, Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging.

Komen hier tussen: de voornoemde vennoten, hetzij Mijnheer WALRAVENS Guido en Mijnheer WALRAVENS Jürgen, die verklaren, na te hebben erkend kennis te hebben genomen van zowel de financiële toestand en de statuten van de onderhavige ven-nootschap als van de voorstellen vervat in de dagorde en de bepalingen van artikel 537 WIB 1992 :

A. in eigen naam en voor eigen rekening in speciën in te schrijven op de 2250 maatschappelijke aandelen, hetzij elk op 1125 maatschappelijke aandelen, waarvan de uitgifte zopas werd beslist tegen een globale prijs van 100,00 euro per maatschappelijk aandeel:

-Mijnheer WALRAVENS Guida op 1125 aandelen (hetzij ten belope van 112.500,00 euro, gelijk aan het voornoemde netto-dividend door hem ontvangen);

-Mijnheer WALRAVENS Jürgen op 1125 aandelen (hetzij ten belope van 112.500,00 euro, gelijk aan het voornoemde netto-dividend door hem ontvangen).

B, de kapitaalverhoging van 225.000,00 euro volledig te hebben volgestort, hetzij elk voor 112.500,00 euro, door middel van: een voorafgaande storting op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE76 7340 1187 1795 geopend op naam van de onderhavige vennootschap bij de KBC Bank waarop beide vennoten een bedrag van 112.500,00 hebben gestort,

hetgeen blijkt uit het bankattest afgeleverd door de gezegde Bank aan ondergetekende notaris, waarvan een kopie bewaard wordt door ondergetekende notaris.

3. Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergete-kende notaris authentiek te willen vastleggen dat, ingevolge de voorafgaande beslissing -gestaafd door het voormelde bankattest- het maatschappelijk kapitaal van de onderhavige vennootschap werkelijk op 243.600,00 euro werd gebracht en vertegenwoordigd wordt door 2436 maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, volledig onderschreven en volgestort zoals hiervoor beschreven onder sub 2) van de onderhavige Titel, die elk een evenredig deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL B.

Wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist om, rekening houdend met de beslissingen waarvan sprake onder de titels A en B hiervoor, de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt:

- artikel 4: vervanging van de bestaande tekst van artikel 4 door de volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel:

- Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom.

- Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van

luchtregeling en van industriële pijpleidingen.

Onderneming voor het plaatsen van waterverzachters.

Onderneming voor warmte- en geluidsisolatie, met uitzonde-ring van de gereglementeerde aktiviteit voor

waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer.

- Onderneming voor het plaatsen van scheidingswanden en valse plafonds.

- Onderneming voor het schoorsteenvegen,

- Algemene bouwonderneming. Alle gereglementeerde aktiviteiten waarvoor ik de vestigingsgetuigschriften

niet bezit zullen uitgevoerd worden door onderaannemers.

- Onderneming voor controle van stookolietanks.

- Onderneming voor loodgieters- en sanitaire inrichtingswer-ken.

- De algemene constructie van industriële buizenstelsels en schoorsteenvegen.

- De aan- en verkoop van alle apparaten, toestellen, beno-digheden, ijzerwaren en alle artikelen in verband

met centrale verwarming en het monteren ervan.

- Het plaatsen, herstellen, onderhouden van allerhande bran-ders.

- Lood- en zinkwerk.

Deze opsomming is exemplatief en omvat tevens alle activi-teiten die in de sector waarin de vennootschap

actief is ge-bruikelijk bij de hiervocr genoemde aansluiten.

De vennootchap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland het uitvoeren van alle

onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord. Hieronder wordt verstaan, alle handelingen

verbonden aan een onroerend goed, onder meer de volgende niet-limitatieve opgesomde handelingen:

-aankoop, verkoop, ruil van onroerende goederen, creatie of afstand van onroerende zakelijke rechten, in verhuur stelling en/of in verhuurneming van alle onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

-de constructie, renovatie, transformatie of afbraak van een onroerend goed;

-alle financiële, commerciële, promotionele of juridische inrichtingen die betrekking hebben op de onroerende goederen en de zakelijke rechten.

Bijgevolg kan zij alle al dan niet gebouwde goederen kopen en verkopen, alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bijstand verlenen inzake onroerende goederen.

Verder mag de vennootschap mag alle industriële, financiële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en dit zowel betreffende roerende als onroerende goederen in België en in het buitenland.

De vennootschap mag deelnemen in, samenwerken met of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens het bereiken van het doel van de vennootschap hierdoor bevorderd of veilig gesteld wordt alsook leningen en kredieten aangaan en toestaan, hypotheek verlenen, zekerheden stellen voor derden, onder meer door borgstelling, hypotheek en inpandgeving van eigen goederen."

-artikel 5: vervanging van de bestaande tekst van artikel 5 door de volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 243.600,00 euro, vertegenwoor-digd door 2436 maatschappelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, waaraan dezelfde rechten en voordelen verbonden zijn, en waarvan elk een identiek onderdeel van het kapitaal vormt en die genummerd zijn van 9 tot 2436."

TITEL C,

Uitvoeringsmachten.

Voor eensluidend verklaard analytisch uittreksel.

notaris Melissa Vyvey (getekend)

Worden tegelijkertijd neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, het verslag van de zaakvoerders inzake de doelswijziging en de gecoördineerde statuten van de vennootschap.

~ Voor-hehouden aan het Belgisch Staatsblad

,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12517-0262-016
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.07.2011 11373-0239-016
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 31.08.2010 10504-0254-016
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 31.08.2009 09729-0397-016
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 28.08.2008 08682-0081-016
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 31.08.2007 07698-0191-016
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06573-2217-016
28/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 24.06.2005 05332-5194-015

Coordonnées
WALRAVENS J & G

Adresse
JAN VANDERSTEENSTRAAT 8 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande