WEBMAKI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEBMAKI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.881.201

Publication

24/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-09-2014

Griffie

*14308410*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562881201

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WEBMAKI

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Rerum Novarumlaan 44 3010 Leuven

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op 17 september 2014, ter registratie neergelegd, dat

1) De heer VAN STEENBERGE Mathieu Tom Maria, geboren te Gent op 29/04/1980, nationaal nummer 80.04.29-159.97, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Apostelhuizen 85 bus 001.

2) De heer SALS Kristof, geboren te Genk op 13/02/1981, nationaal nummer 81.02.13-195.63,

gehuwd met mevrouw Vos Elke, samenwonende te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 213.

een vennootschap opgericht hebben, als volgt:

STATUTEN

Vorm en Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WEBMAKI"

Zetel : 3010 Kesselo, Rerum Novarumlaan 44

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van

de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Doel:

" E commerce in alle betekenissen van het woord

" Leveren van internetdiensten (oa. Webhosting, domeinregistratie).

" On- en offline marketingdiensten (oa. Zoekmachinemarketing, affiliatemarketing). "

Verwerven en beheren (ondermeer verhuren, leasen,...) van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland.

" Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren-het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

" Vormen en beheren (ondermeer verhuren, leasen....) van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen, bijvoorbeeld, zonder dat deze voorbeelden limitatief zijn, de verhuur van voertuigen, waaronder personenwagens, terreinwagens, mobilhomes,..

" De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

" De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

" Om zijn doel te verwezenlijken kan en mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard; alle verbintenissen aangaan, roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren; kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen zelfs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven; inclusief de eigen handelszaak.

" Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

" De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even, welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

" Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal werd volledig geplaatst. Op de aandelen werd ingeschreven in geld door:

- De heer VAN STEENBERGE Mathieu, voornoemd voor vijftig (50) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.275,00), volstort voor een bedrag van vierduizend vijfhonderd euro (¬ 9.000,00)

2) De heer SALS Kristof, voornoemd, voornoemd voor vijftig (50) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.275,00), volstort voor een bedrag van vierduizend vijfhonderd euro (9.000,00).

De oprichters verklaren dat de door hen onderschreven aandelen voor minstens een vijfde zijn volstort. Het totaal der stortingen bedraagt negenduizend euro (¬ 9.000,00)

De instrumenterende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen door storting in speciën zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening Belfius . Zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 09/09/2014 dat Ons is overhandigd en dat wordt bewaard in het dossier. Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gesteld van de vennootschap.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Vertegenwoordiging : Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Uitoefening van het stemrecht

Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat vòòr de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één

enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze

aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en

blote eigenaar.

De gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden

bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart om 15 uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van

ieder jaar.

SLOTBEPALINGEN :

- Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart tweeduizend zestien

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de kruispuntbank voor ondernemingen tot dertig

september tweeduizend en vijftien

- Er wordt geen commissaris-revisor aangesteld.

- Wordt benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, ingaand op heden:

1) De heer VAN STEENBERGE Mathieu Tom Maria, geboren te Gent op 29/04/1980, nationaal nummer 80.04.29-159.97, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Apostelhuizen 85 bus 001.

2) De heer SALS Kristof, geboren te Genk op 13/02/1981, nationaal nummer 81.02.13-195.63, gehuwd met mevrouw Vos Elke, samenwonende te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 213. VOLMACHT

Comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan de heer Hans Eynikel, wonende 2547 Lint, Kinderstraat 158 met ondernemingsnummer BE 0895119958, teneinde in hun naam alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de aanvraag en wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen en BTW formaliteiten en andere administraties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelegd oprichtingsakte

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 03.03.2017, NGL 30.03.2017 17076-0527-009

Coordonnées
WEBMAKI

Adresse
RERUM NOVARUMLAAN 44 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande