WEKK INT.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEKK INT.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.492.573

Publication

28/01/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt i IMINIL!1 i II

aan he

Belgisc Staatsbl





'1 7JAN. 2014

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : Q5Çnf, 7 , 5-.3

Benaming (voluit): Wekk Int.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :1700 Dilbeek, Jozef De Windestraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Christian Van Campenhout, te Anderlecht, op 08 januari 2014, ter registratie aangeboden, blijkt wat volgt:

1, De heer WILLEMS Guy Alfons Jozef, geboren te Elsene op 15 maart 1955 nationaal nummer 55.03.15 15-388, echtgenoot van Mevrouw DE GROOT Maria, wonende te 1700 Dilbeek, Jozef De Windestraat 6A

2. Mevrouw DE GROOT Maria, geboren te Aalst op 27 januari 1958, nationaal nummer 58.01.27 39817, echtgenote van de heer WILLEMS Guy Alfons Jozef, wonende te 1700 Dilbeek, Jozef De Windestraat 6A

Hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de naam "Wekk int.", met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Jozef De Windestraat 6A.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénzevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De zevenhonderd vijftig (750) aandelen werden ais volgt onderschreven:

1. De heer WILLEMS Guy, wonende te 1700 Dilbeek, J. De Windestraat 61A, titularis van driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen

2. Mevrouw DE GROOT Maria, wonende te 1700 Dilbeek, J. De Windestraat 6/A, titularis van driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen

Totaal zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort zijn ten belope van één/derde (113) . De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200)

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Zowel in binnen- als in buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, alle handelingen te stellen, en hiervoor op te treden, zowel voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger en dit alles in rechtstreeks verband met : Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen; ze mag in dit verband aile deelnemingen verwerven en valoriseren;

Dienstverlening in de meest uitgebreide zin van het woord aan om het even welke onderneming. Zij mag deelnemen in deze ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven, hetzij een aanverwant doel , hetzij die de verwezenlijking van haar doel vergemakkelijken;

De handelsagentuur alsmede de handelingen van import en export in de breedste zin van het woord alsmede de handel met het buitenland;

Het uitoefenen van en gebruik maken van technieken, methoden en vormen van behandeling die leiden tot zelfontplooiing, geestelijke en spirituele gezondheid en herbronning van de mens, zoals daar zijn: energetisch en spiritueel werk, reiki, healing, relaxatie, en dit zowel individueel, in groepssessies als via workshops;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

w Voer- Luik B - vervolg

. pehoudgn Vertegenwoordiging in de ruimste zin van het woord van allerhande producten en diensten. Studie, organisatie en raadgeving op management en productieniveau, verlenen van administratieve, technische of commerciële bijstand aan alle soorten bedrijven en ondernemingen, en interim management;

aan het ----EgeTgiscfi Staatsbad Het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden als voor eigen rekening en het verlenen van alle adviezen in verband met de bovengemelde activiteiten. Voormelde opsomming is slechts aanduidend doch niet beperkend, en moet dus worden verstaan in de meest ruime zin.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, en zonder dat deze opsomming beperkend zou kunnen zijn, alle handelingen, transacties, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband, voor het geheel of voor een deel, met haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag participaties nemen, hetzij door fusie, opslorping of deelneming of door om het even welke andere vorm in om het even welke onderneming of vereniging, voor zover deze een gelijkaardig doel nastreven.

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan en dit vanaf 08 januari 2014.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de statuten of door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, heeft de bevoegdheid om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

iedere zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur, al of niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen. Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de eerste dinsdag van de maand augustus, om zestien uur.

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van huidige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op 31 maart 2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in het jaar tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering heeft benoemd tot zaakvoerders :

- de Heer WILLEMS Guy et Mevrouw DE GROOT Maria, voornoemd, die aanvaard hebben.

- het mandaat van de zaakvoerders is voor onbepaalde duur.

- er werd geen commissaris benoemd.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de oprichtingsakte.





28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Coordonnées
WEKK INT.

Adresse
JOZEF WINDESTRAAT 6 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande