WELL-B-CARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WELL-B-CARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.326.602

Publication

22/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1~ º%t = ? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

l

*12061105

Ondernemingsnr : Sti.

6©e

Benaming

(voluit) : WeII-B-Care

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Hof van Stade 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny GEERINCKX te Aarschot, op 9 maart 2012, voor registratie neergelegd, werd de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Welf-B-Care", afgekort WBC, met zetel te 3200 Aarschot, Hof van Stade 15, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

Mevrouw BOECKX Karin Leonia Augusta, geboren te Beerse op 5 april 1966, gehuwd wonende te 3200 Aarschot, Hof van Stade 15. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend op volgende wijze:

- door voornoemde mevrouw BOECKX Karin Leonia Augusta, houder van 100 aandelen

Dat elk aandeel voor twee/derde in contanten volstort is, hetzij in totaal voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

- dat de fondsen, vóór het oprichten van de venncotschap, gedeponeerd werden bij KBC Bank te Aarschot door storting of overschrijving op de speciale rekening nummer BE 72 734 0338246 16

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van technisch, commercieel en wetenschappelijk advies aan derden;

- Het geven van lezingen, seminaries, workshops, congressen en rondetafelgesprekken, betreffende het algemeen welzijn, gezondheid, voeding, dieet en koken; inclusief de organisatie van deze activiteiten;

- Het uitvoeren van verpleegkundige activiteiten. Het verstrekken van verzorging, verpleging in de meest uitgebreide zin van het woord, aan personen, en dit onder de voorgeschreven bepalingen van het Rijksinstituut voor Zieke- en Invaliditeitsverzekering. De levering van alle prestaties van algemene lichaamsverzorging. De aan- en verkoop, het huren, het verhuren, het leasen van alle medisch en verpleegkundig materiaal, met uitsluiting van alle medicatie door de wet geregistreerd, ten behoeve van patiënten, en dit aan particulieren, handelaars en ondernemingen. Het scheppen van mogelijkheden om verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

- Het uitvoeren van expertisen;

- Het toezicht houden, controle uitoefenen en het management waarnemen van andere vennootschappen;

- Alle verrichtingen die betrekking hebben op het opstellen, verwerken, vertalen, vermenigvuldigen en overbrengen van teksten en presentatiematerialen van alle aard, bestaande onder om het even welke vorm, met inbegrip van alle administratieve ondersteuning, opzoekingswerk, analyse van documenten, organisatie en verwerking van gegevens en databanken, drukwerkvoorbereidingen en  begeleiding, multimediaprogramma's, fotografische en elektronische beeldverwerking en de organisatie van vergaderingen en congressen;

- Alle activiteiten die verband houden met welzijn en materiële en immateriële tevredenheid en bevordering van de levenskwaliteit.

- Alle activiteiten van interieur, decoratie, binnenhuisinrichting, kleuradvies en tuininrichting;

- Het verwerken, vervaardigen, huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, en in het algemeen het verrichten van alle industriële, commerciële en financiële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophano,

te Leuven, de 1 2 MAART 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, verkopen, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet bemeubeld. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, welke van aard is de uitoefening van het doet te bevorderen. Deze opsomming is louter verklarend en niet beperkend.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn, Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd,

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht ais eiser of als verweerder, De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Als statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

mevrouw Boeckx Karin Leonia Augusta, geboren te Beerse op 5 april 1966, wonende te 320D Aarschot, Hof van Stade 15, voornoemd. Haar mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur,

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar 2013 om 20 uur,

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, en wordt afgesloten op 31 december 2012,

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte, financieel plan en bankattest

(gel.) Danny GEER1NCKX, geassocieerd notaris te Aarschot

vair-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.07.2015 15338-0426-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 30.08.2016 16547-0079-009

Coordonnées
WELL-B-CARE

Adresse
HOF VAN STADE 15 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande