WENMAQ BUSINESS & CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WENMAQ BUSINESS & CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.612.539

Publication

18/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-05-2015

Griffie

*15308293*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630612539

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Wenmaq Business & Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Alexis BRUSSELMANS, te Leuven (Heverlee) op 12 mei 2015, nog te registreren, dat de heer WENS Rudi François Paul en mevrouw MAQUILON BENITEZ Nilda Trinidad, samenwonende te 3200 Aarschot, Jennekensstraat 22, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

1.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming 'Wenmaq Business & Consulting'.

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3200 Aarschot, Jennekensstraat 22.

3. De vennootschap heeft tot doel:

- Alle activiteiten in de horecasector:

Het uitbaten, afzonderlijk of gezamenlijk van één of meerdere inrichtingen behorende tot de horeca sector in het algemeen zoals bij wijze van voorbeeld: het uitbaten van brasserie en drankgelegenheden, café-restaurants, verkoop aan de toog en in de zaak van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden, zoals in snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, tearooms, ijssalons, crêperies en cafetaria's.

- Het uitbaten van een traiteurdienst, het bereiden, thuisbezorgen en serveren van koude en warme maaltijden en bereide schotels, al dan niet om mee te nemen;

Het organiseren en verzorgen van feesten, bruiloften, banketten, cocktails , lunches en recepties; Het beheer en exploitatie van sportcentra zoals bijvoorbeeld tennisvelden, sportterreinen, golfbanen, enz. De aankoop, verkoop, import, export, distributie, groot- en kleinhandel van en in alle soorten goederen, diensten dienstig voor de exploitatie van sportcentra.

Het verlenen van financiële management en consultancy diensten en overige ondersteunende activiteiten aan de bedrijfswereld en particulieren onder meer op het gebied van bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering, bedrijfsadministratie, organisatie en toezicht. Meer bepaald:

- algemeen en financieel management, planning, strategie, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding, enz.,

- interim management , het uitvoeren van adviesopdrachten en organisatieprojecten,

- administratieve en boekhoudkundige opdrachten.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland: alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle financiële transacties uitvoeren en alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen. De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doel nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

4.De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

5.Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 ¬ en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Onderwerp akte :

Jennekensstraat 22 3200 Aarschot

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld gedeeltelijk zijn volstort ten belope van ¬ 6.200,00, als volgt:

1. De heer WENS Rudi, voornoemd, die inschrijft op 50 aandelen, volstort ten belope van ¬ 3.100,00;

2. Mevrouw MAQUILON BENITEZ Nilda, voornoemd, die inschrijft op 50 aandeel, volstort ten belope van ¬ 3.100,00;

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE59 3631 4792 3626 bij ING Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wenmaq Business & Consulting" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 8 mei 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

7.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei om 17uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en loopt tot 31 december van elk jaar.

9. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

10. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

SLOT - en OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

en eindigt op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei 2017, op de

plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 mei 2015.

4. Benoeming van een zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit

voor onbepaalde duur:

- De heer Rudi WENS, voornoemd,

- Mevrouw Nilda MAQUILON BENITEZ, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

5. Volmacht

De oprichters verleent aan Advas - Salaets & Co Comm. V., vertegenwoordigd door de heer Francis Salaets, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, of eenieder erkend ondernemingsloket alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Alexis BRUSSELMANS

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WENMAQ BUSINESS & CONSULTING

Adresse
JENNEKENSSTRAAT 22 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande