WIGWAM

Association sans but lucratif


Dénomination : WIGWAM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 435.015.207

Publication

21/08/2014
ÿþt Mol] 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

lev

NEERGELEGD

1 1 AUG. 20M

Griffie Rechtbank van Koophandel te eifilitgft

Ondernemingsnr : 0435.015.207

Benaming

(voluit) : Wigwam

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lolanden 12 - 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte : Statutenwijziging - doelwijziging -wijzigingen raad van bestuur gemachtigden -dagelijks bestuur

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 24 juni 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 3 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging heeft als doel : De inrichting en het beheer van instellingen en diensten voor kinderen en gezinnen,

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 5 wordt gewijzigd als volgt:

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw, Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 9 wordt gewijzigd als volgt:

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk of per mail aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht,

Voor personeelsleden die tot lid worden benoemd, gaat hun ontslag automatisch in bij beëindiging (indien ontslag met opzegtermijn, bij aanvang van deze termijn) van de arbeidsovereenkomst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12 wordt gewijzigd als volgt:

De bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar en zijn onbeperkt herkiesbaar. Tussentijds benoemde bestuurders worden verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

ARTIKEL 14 wordt gewijzigd als volgt:

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval), door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheld.

Het mandaat eindigt eveneens met Ingang van 1 januari nadat de bestuurder het kalenderjaar ervoor geen enkele bijeenkomst van de raad van bestuur heeft bijgewoond.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige enfof vertegenwoordigde leden, Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk of per mail bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. in dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rephtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 15 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 18 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

ARTIKEL 20 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

De raad van bestuur kan een directeur aanstellen die in voorkomend geval belast wordt met het personeelsbeleid, zijnde het aanwerven en ontslaan van personeel, het bepalen van de bezoldiging van het personeel. Via bijzondere volmacht kan de raad van bestuur bijkomende taken delegeren.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is,

z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag (geldig per mail) in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van twee bestuurders of in voorkomend geval van aanstelling door het individuele optreden van de directeur.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit,

ARTIKEL 21 wordt gewijzigd als volgt

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen,

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag (geldig per mail) in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

ARTIKEL 24 wordt gewijzigd als volgt:

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

ARTIKEL 26 wordt gewijzigd als volgt;

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

samen te roepen binnen de 21 dagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten. De bijeenkomst zelf moet uiterlijk de veertigste dag na het verzoek plaatsvinden.

ARTIKEL 27 wordt gewijzigd ais volgt

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter of door de secretaris of twee bestuurders. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per aangetekende brief of per e-mail tenminste acht werkdagen voor de vergadering.

Naar aanleiding van de op 24 juni 2014 aangenomen statutenwijziging van artikel 12 heeft de algemene vergadering op dezelfde dag alle bestuurders herverkozen voor een periode van drie jaar. Aldus vormen de volgende personen nog steeds de huidige samenstelling van de raad van bestuur.

Bartholomé Joël, Eugeen Vanhoorebekenlaan 47 bus 02, 3010 Kessel-Lo, geboren op 3110111959, te

Tienen

François Monique Marie Yvonne Ghislaine, Houtemsesteenweg 3B, 3380 Bunsbeek, geboren op

08/08/1950, te Zottegem

Laeremans Alfons, Tiensesteenweg 217, 3010 Kessel-Lo, geboren op 17/07/1954, te Herentals

Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 10/01/1957, te Leuven

Suederick Uze, Heidestraat 46, 3080 Duisburg, geboren op 20/12/1985, te Leuven

Van Aelst Izzy, Gebroeders Tassetstraat 22, 3018 Wijgmaal, geboren op 22/03/1982, te Kinshasa (Congo)

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De algemene vergadering heeft op 24 juni 2014 in artikel 20 van de statuten de volgende volmachtenregeling vastgelegd:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van twee bestuurders of in voorkomend geval van aanstelling door het individuele optreden van de directeur.

De bestuurders zijn:

Bartholomé Joël, Eugeen Vanhoorebekenlaan 47 bus 02, 3010 Kessel-Lo, geboren op 31/01/1959, te

Tienen

François Monique Marie Yvonne Ghislaine, Houtemsesteenweg 3B, 3380 Bunsbeek, geboren op

08/08/1950, te Zottegem

Laeremans Alfons, Tiensesteenweg 217, 3010 Kessel-Lo, geboren op 17/07/1954, te Herentals

Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 10/01/1957, te Leuven

Suederick Lize, Heidestraat 46, 3080 Duisburg, geboren op 20/12/1985, te Leuven

Van Aelst Izzy, Gebroeders Tassetstraat 22, 3018 Wijgmaal, geboren op 22/03/1982, te Kinshasa (Congo)

k

MOD 22

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De raad van bestuur heeft op 24 juni 2014 tot directeur aangesteld:

Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 10,0111957, te Leuven

De raad van bestuur heeft op 24 juni 2014 tot dagelijkse bestuurders aangeduid:

Laeremans Alfons, Tiensesteenweg 217, 3010 Kessel-Lo, geboren op 17107/1954, te Herentals Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 1010111957, te Leuven

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen,

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

Te Kessel-Lo, op 24juni 2014,

Pues Rita

Directeur

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

19/07/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

MOD 2.2

na neerlegging van de akte ter griffie

Neergeied té'? griftie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de t 0 JIII I 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr: 0435.015.207

Benaming

(voluit) : Wigwam

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lolanden 12 - 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte : Wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de akten:

De raad van bestuur heeft in haar bijeenkomst op 13 december 2012 als voorzitter aangeduid:

Laeremans Alfons, Tiensesteenweg 217, 3010 Kessel-Lo, geboren op 17/07/1954, te Herentals

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

1

AI

*131129

1

De nieuwe functieverdeling onder de bestuurders is hierdoor ais volgt:

Laeremans Alfons, Tiensesteenweg 217, 3010 Kessel-La, geboren op 1710711954, te Herentals

Ondervoorzitter : François Monique Marie Yvonne Ghislaine, Houtemsesteenweg 3B, 3380 Bunsbeek, geboren op 0810811950, te Zottegem

Secretaris 13 penningmeester : Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 10/01/1957, te Leuven

De vereniging wordt tegenover derden steeds geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van één van bovenvermelde personen.

De algemene vergadering heeft op 13 juni 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Hermans Anna Maria Antoinette, P.J. Verhaghenstraat 17, 3000 Leuven, geboren op 23/09/1944, te Zolder Vandenbroucke Pieter, Adjudant Harboortstraat 36, 3001 Heverlee, geboren op 20/09/1983, te Leuven Vemiest Wilfried, Kannunik Bittremieuxlaan 80, 8340 Damme, geboren op 11/01/1947, te Sijsele

De algemene vergadering heeft op 13 juni 2013 tot nieuwe bestuurder benoemd:

Suederick Lize, Heidestraat 46, 3080 Duisburg, geboren op 20/12/1985, te Leuven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Luik B - Vervolg



De raad van bestuur is daardoor ais volgt samengesteld:

Bartholomé Joël, Rugeen Vanhoorebekenlaan 47 bus 02, 3010 Kessel-Lo, geboren op 31/01/1959, te

Tienen

François Monique Marie Yvonne Ghislaine, Houtemsesteenweg 3B, 3380 Bunsbeek, geboren op

0810811950, te Zottegem

Laeremans Alfons, Tiensesteenweg 217, 3010 Kessel-Le, geboren op 17/07/1954, te Herentals

Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 10/01/1957, te Leuven

Suederick Lize, Heidestraat 46, 3080 Duisburg, geboren op 2011211985, te Leuven

Van Aelst Izzy, Gebroeders Tassetstraat 22, 3018 Wijgmaal, geboren op 22/03/1982, te Kinshasa (Congo)

De raad van bestuur oefent haar mandaat ais college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens aile bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Te Kessel-Lo, op 13 juni 2013

Pues Rita

Secretaris-Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

fbtmrwarr  %1r rn.r»ninine, 4Hïnd ,nf erewmamq fan egneien van eEwdon. fP lwrteey riweredigora

Verso : Naam en handtekening

A

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/07/2012
ÿþ . MOîr 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

" iziaie4s*

Ondernemingsnr : 0435.015.207

Benaming

(voluit) : Wigwam

.

Recntc ;, ~~ . îc9;;Ïri20.12

a, ~te Letiverl, de

DE GRIFFIER.

Griffie

(verkort):

Rechtsvorm : vzw

Zetel: Lolanden 12 - 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte : Wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering heeft op 7 juni 2012 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Pierre Frieda Francisca Fernande Astrid, Keiberg 22, 3053 Haasrode, geboren op 21/07/1957, te Leuven

De algemene vergadering heeft op 7 juni 2012 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Laeremans Alfons, Tiensesteenweg 217, 3010 Kessel-Lo, geboren op 17/07/1954, te Herentafs Van Aelst Izzy, Gebroeders Tassetstraat 22, 3018 Wijgmaal, geboren op 2210311982, te Kinshasa (Congo) Vandenbroucke Pieter, Adjudant Harboortstraat 36, 3001 Heverlee, geboren op 20/09/1983, te Leuven Vemiest Wilfried, Kannunik Bittremieuxlaan 80, 8340 Damme, geboren op 11/01/1947, te Sijsele

De raad van bestuur is daardoor als volgt samengesteld:

Bartholomé Joël, Rugeen Vanhoorebekenlaan 47 bus 02, 3010 Kessel-Lo, geboren op 31/01/1959, te Tienen

François Monique Marie Yvonne Ghislaine, Houtemsesteenweg 3B, 3380 Bunsbeek, geboren op 08/08/1950, te Zottegem

Hermans Anna Maria Antoinette, P.J. Verhaghenstraat 17, 3000 Leuven, geboren op 23/09/1944, te Zolder Laeremans Alfons, Tiensesteenweg 217, 3010 Kessel-Lo, geboren op 17/07/1954, te Herentals

Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 1010111957, te Leuven

Van Aefst Izzy, Gebroeders Tassetstraat 22, 3018 Wijgmaal, geboren op 2210311982, te Kinshasa (Eongo) Vandenbroucke Pieter, Adjudant Harboortstraat 36, 3001 Heverlee, geboren op 20/09/1983, te Leuven Verniest Wilfried, Kannunik Bittremieuxlaan 80, 8340 Damme, geboren op 11/01/1947, te Sijsele

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

, De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de gcede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Op de ¬ watste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de verenging. stichting of organisme ten aanwen van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

,.r.c "

. n

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

De raad van bestuur heeft kennis genomen van het ontslag als voorzitter van:

Pierre Frieda Francisca Fernande Astrid, Keiberg 22, 3053 Haasrode, geboren op 24107/1957, te Leuven

6áOD 2.2

De nieuwe functieverdeling onder de bestuurders is hierdoor als volgt:

Ondervoorzitter : François Monique Marie Yvonne Ghislaine, Houtemsesteenweg 3B, 3380 Bunsbeek, geboren op 08/06/1950, te Zottegem

Secretaris  penningmeester : Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 10/01/1957, te Leuven

De vereniging wordt tegenover derden steeds geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van één van bovenvermelde personen.

Te Kessel-Lo, op 7 juni 2012

Pues Rita

Secretaris-Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

14/07/2011
ÿþ MOP 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111 11111 1111111111 liii! IIIlillifi 11111 lII Iii!

" 111~,B~Z"

Ondernemingsnr : 0435.015.207

Benaming

(voluit) : Wigwam

Neergeleod ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de V 201J

DE GRIFFIER,

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lolanden 12 - 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte : Wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering heeft op 2 juni 2010 tot nieuwe bestuurder benoemd:

Hermans Anna Maria Antoinette, P.J. Verhaghenstraat 17, 3000 Leuven, geboren op 23/09/1944, te Zolder

De algemene vergadering heeft op 9 juni 2011 tot nieuwe bestuurder benoemd: Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 1010111957, te Leuven

De algemene vergadering heeft eveneens kennis genomen van het ontslag als bestuurder op 15 juni 2011: van:

Ceysens Patricia Jacqueline Huberte Maria, Geldenaaksevest 80, 3000 Leuven, geboren op 05/06/1965, te Maaseik

De raad van bestuur is daardoor als volgt samengesteld:

Bartholomé Joël, Kasteelstraat 18, 3370 Boutersem, geboren op 31/01/1959, te Tienen

François Monique Marie Yvonne Ghislaine, Houtemsesteenweg 3B, 3380 Bunsbeek, geboren op 08/08/1950, te Zottegem

Hermans Anna Maria Antoinette, P.J. Verhaghenstraat 17, 3000 Leuven, geboren op 23/09/1944, te Zolder Pierre Frieda Francisca Fernande Astrid, Keiberg 22, 3053 Haasrode, geboren op 21/07/1957, te Leuven Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 10/01/1957, te Leuven

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur bevestigt de volgende functieverdeling onder de bestuurders:

Voorzitter : Pierre Frieda Francisca Fernande Astrid, Keiberg 22, 3053 Haasrode, geboren op 21/07/1957, te , Leuven

Ondervoorzitter : François Monique Marie Yvonne Ghislaine, Houtemsesteenweg 3B, 3380 Bunsbeek, geboren op 08/0811950, te Zottegem

Secretaris  penningmeester : Pues Rita Maria, Broekstraat 11, 3110 Rotselaar, geboren op 10/01/1957, te Leuven

De vereniging wordt in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van één van bovenvermelde personen.

Te Kessel-Lo, op 15 juni 2011

Pues Rita

Secretaris-Penningmeester

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WIGWAM

Adresse
LOLANDEN 12 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande