WIJNKASTEEL HAKSBERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIJNKASTEEL HAKSBERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.964.178

Publication

02/05/2013
ÿþ Mud Word 11.1

rel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O " 9Pii" Xe.

Benaming

(voluit) : WIJNKASTEEL HAKSBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelweg 4, 3390 Tielt-Winge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 18 april 2013, neergelegd op de griffie v66r registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

11 De heer RUTTEN Jos Alfons, geboren te Hasselt op 13 maart 1966, NN 66.03.13 013-34, IK 5917282094-18, echtgenoot van mevrouw LINSEN Huguette Ghislaine Josephine, geboren te Bree op 28 januari 1967, wonende te 2610 Wilrijk (Antwerpen), ingenieur Haesaertslaan 82.

Gehuwd te Wilrijk (Antwerpen) op 20 oktober 2012 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

21 De heer GIELEN Henri Josef Antoon, geboren te Bree op 18 juni 1964, NN 64.06.18 151-16, IK 5908950219-55, ongehuwd, wonende te 3470 Kortenaken, Tiensestraat 52.

- met maatschappelijke benaming: WIJNKASTEEL HAKSBERG.

- met maatschappelijke zetel te 3390 Tielt-Winge, Kasteelweg 4.

- met als doel:

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke

bepalingen of reglementeringen:

- aankoop, verkoop, import, export, groot- en kleinhandel van wijnen en toebehoren tot de wijnbouw en de

druiventeelt en van diverse goederen en materialen;

- aankoop, verkoop, import, export, groot- en kleinhandel van verwerkingsmachines m.b.t. de wijnbereiding;

- aankoop, verkoop, import, export, groot- en kleinhandel van landbouw, tuinbouw en wijnbouwmachines;

- de verwerking van druiven en diverse fruitsoorten tot wijn, en fruitsappen, fruitsiropen;

- teelt van wijn- en tafeldruiven, vervaardiging van wijn in combinatie met druiventeelt;

- de vervaardiging van wijn uit verse druiven zoals tafelwijn, landwijn, kwaliteitswijn, schuimwijn, champagne,

enz.:

- het snoeien van fruitbomen en wijnstokken;

- het opzetten van teelten;

- het verschaffen van informatie en advies aangaande land- en wijnbouw;

- het verzorgen van congressen, seminaries en cursussen;

- het degusteren van wijnen;

- het organiseren van tentoonstellingen, beurzen en manifestaties;

- het bouwen, verbouwen, aanpassen, inrichten van opslagplaatsen voor wijnen ondermeer rekening

houdend met de normen inzake voedselveiligheid;

- public relations agentschap;

- teelt van granen, peulgewassen en oliehoudende zaden;

- oprichten, beheren- en exploiteren van een windmolenpark;

- productie, transmissie, distributie en handel van elektriciteit;

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, taverne, clubs,

bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de

verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme

gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

- verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I~



~,6

I~~~~a~ in" i ~. ~L~ ~~.:f l: i'Cl-li~ ~,Fûr

wl,~~ {.~

'~~:Otâfüí7Lli~i ~ n~ ~~ API2.1.113,

il°."`Ct, 6~

~,~~-~~-,

l~ ~~+ f' '

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen,

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 50.000,00 euro, dat verdeeld is in vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door de heer RUTTEN Jos ten bedrage van 25.000,00 euro waarvoor hij 250 aandelen verkreeg en waarvan 25.000,00 euro volstort werd en door de heer GIELEN Henri ten bedrage van 25.000,00 euro waarvoor hij 250 aandelen verkreeg en waarvan 25.000,00 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij ING België met nummer 363-1190815-83, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelenzijn volledig volgestort.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur (17.00 uur), eerste jaarvergadering in 2015.

- met boekjaar: van 01/01 tot 31/12, eerste boekjaar tot 31/12/2014.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werden aangesteld ais niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: De heer RUTTEN Jos en de heer GIELEN Henri, beiden voornoemd. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

- Vertegenwoordiging.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt. Minderjarigen en rechtspersonen worden door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers vertegenwoordigd.

- Stemming per brief.

Het is elke vennoot toegestaan zelf niet op de algemene vergadering aanwezig te zijn, en in de plaats per brief zijn stem uit te brengen. Deze wijze van stemming zal echter enkel toegelaten zijn, ais in de oproeping tot de algemene vergadering, naast de agenda, eveneens de door de zaakvoerders voorgestelde beslissingen vermeld zijn.

Deze brief dient aangetekend verzonden te worden en uiterlijk de dag voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap toe te komen.

De brief dient om geldig te zijn, behoudens de naam, voornaam, en woonplaats van de vennoot volgende vermeldingen te bevatten : hij dient de agenda te hernemen, en per agendapunt de door de zaakvoerder(s) voorgestelde beslissing. Daarnaast dient klaar en duidelijk per beslissing eigenhandig de woorden "VOOR", "TEGEN" of "ONTHOUDING" in onuitwisbare inkt geschreven te worden. Om geldig te zijn dient één van die

drie woorden bij elke beslissing vermeld te zijn. Het ontbreken van een stem voor één agendapunt, maakt de stem voor elk agendapunt ongeldig.

De brief dient door de vennoot ondertekend te zijn.

- Stemkracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

verdeling netto-actief na ontbinding: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

- De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 januari 2013.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

- De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name De Graef-Linsen & Co NV, Boseind 98 te 3910 Neerpelt en/of aangestelde(n).

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" *

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.18§11,011 liii

Ondernemingsnr 0526.964.178

Benaming (voluit) : WIJNKASTEEL HAKSBERG

(verkort) :

' Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelweg 4, 3390 Tielt (Bt.), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag zaakvoerder

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 08 oktober 2014 neemt Dhr. Gielen Henri zijn ontslag als zaakvoerder. Hem wordt kwijting verleend voor zijn gevoerde beleid. Er wordt niet in zijn vervanging voorzien.

Rutten Jos

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam'en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persn(o)n{enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Jr`~,^ f~l_tYGE)

,t_, ~~

_

~ 7;5

{

1 ~-~-~,

GrifileRechtbanl< van Koophandel teem.

27/05/2015
ÿþ°e3mmltA

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



'~~

0526.964.178

WIJNKASTEEL HAKSBERG

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelweg 4, 3390 Tielt (St.), België

(volledig adres)

Dnelerwenzien) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerders

Tekst :

47,

Ondernemingsnr

Benaming (voua):

(verkort) .

Rechtsvorm :

.1" 11.111." " " " ." " " " " ,

Griffie WecOttkanuVa0 \

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 24 april 2015 word Dhr. Ruiten Jos ontslagen als zaakvoerder. Hem wordt kwijting verleend voor zijn gevoerde beleid.

Als nieuwe zaakvoerders worden Mevr Rutten Hilde en Dhr. Meeus Rudi benoemd. Zij aanvaarden deze mandaten die onbezoldigd zullen zijn.

Meeus Rudi

Zaakvoerder

rin

ce

ea

etk

Op de laatste blz:;r'an"Lriik'g'Vëéhïekreiii7'"We-Eto--Nàâiifei-t li'óèCl'ânigrtïrd v'ariaclâlriSlikirriéïiterën.arïc;fàFiï,-fiâtilj van de persá(61n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16530-0374-015

Coordonnées
WIJNKASTEEL HAKSBERG

Adresse
KASTEELWEG 4 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande