WILDCAT ACQUISITION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILDCAT ACQUISITION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.762.994

Publication

01/07/2014
ÿþMcd MW 11.1

flp

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

20 JUNI 2014

Griffie Rechtbank Igigiephandel

to Louven7

1I11 I III II flII I 1II1 III III II

*14126816*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0543.762.994

Benaming

(voluit) : Wildcat Acquisition

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Ambachtenlaan 1

3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging wettelijke vertegenwoordiger commissaris

Uittreksel van het besluit van de enige zaakvoerder van 23 mei 2014:

De enige zaakvoerder neemt kennis van de vervanging van de heer Filip Lozie door mevrouw Griet Helsen, (A01910), bedrijfsrevisor, als wettelijke vertegenwoordiger van de commissaris van de Vennootschap,' pricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren CVBA (B00009), en dit met ingang vanaf 1 juni 2014.

De enige zaakvoerder machtigt Carl Leermakers, Virginie Frémat en/of Pieter Dieltjens of enig ander advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker Advocaten, met zetel te 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 2 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de bevoegdheid om alleen te handelen, al de nodige formaliteiten te verrichten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ter publicatie van bovenvermelde beslissing in het Belgisch Staatsblad alsmede al de nodige wijzigingen aan te brengen bij de Krulsountbank der'. Ondernemingen.

Pieter Dieltjens

Bijzondere lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/01/2014
ÿþ mod 11.1

I =. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II 111

" 19014310*

~te~rCW;~s;û t~r jrl!i.ë der

Rechtdan; van iCoopYtarift~`i

te Leuven, Ge _113 JAN. 2014 DE GRl . dt:.r,

Griffie

Ondernemingsnr : g4 3. 4-6 2. 9 S(1

Benaming (voluit) :Wildcat Acquisition

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtenlaan 1

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op drie januari tweeduizend

veertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "Wildcat Acquisition",

2. De vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven, Ambachtenlaan 1.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur,

4. De vennoot/oprichter is de vennootschap "Aratana Therapeutics Inc." met maatschappelijke zetel te 1901 Olathe Boulevard, Kansas City, KS 66103 (VS) en met ondernemingsnummer 0001509190.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) bedraagt. Het is volledig gestort.

6, Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7, Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend veertien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Steven St. Peter, geboren op 15 oktober 1966, wonende te Boston Massachusetts, VS.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: Virginie Frémat, Carl Leermakers en Pieter Dieltjens of enige andere advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker, aan wie de macht verleend wordt, met de bevoegdheid om alleen te tekenen en met de mogelijkheid om te subdelegeren, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. Als commissaris aangesteld werd: PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren CVBA met zetel te Woluwedal 18, 1932 Zaventem en die voor de uitoefening van zijn mandaat wordt vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor. Zijn opdracht geldt voor een duur van drie jaar en zal eindigen bij de jaarvergadering van tweeduizend zestien.

' 10. Het doel van de vennootschap ais volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven : "De vennootschap heeft tot doel :

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.d w~---

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

3. Het verstrekken vangleningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 2 augustus 2002 betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of ' zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

11. Jaarlijks op de voorlaatste vrijdag van de maand mei om 14.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 27.05.2015 15134-0397-029

Coordonnées
WILDCAT ACQUISITION

Adresse
AMBACHTENLAAN 1 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande