WILLY BEHETS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLY BEHETS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.460.775

Publication

16/07/2013
ÿþ Mod woel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lUl'~I~EM~MVV~~I~I~V~

" 1311006

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

se Leuven, de 0 51~1!_I 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : d 3ro. \--1 Cop

Benaming

(voluit) : WILLY BEHETS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Leuven (Kessel-Lo), Leming 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een proses-verbaal opgesteld door notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) en de geassocieerde notaris Guy Jansen te Leuven op 16 mei 2013 (geregistreerd op het tweede registratiekantoor Leuven op 28 mei 2013, boek 1.372 blad 79 vak 13) , inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN, met zetel in 3001 Leuven (Heverlee), Geldenaaksebaan 338, RPR Leuven 0403.550.781, dat als gevolg van een partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht voor een onbepaalde duur met de naam WILLY BEHETS", met zetel in 3010 Leuven (Kessel-Lo), Leming 9.

Het door de hierna vermelde inbreng geplaatste en volledig volstortte kapitaal bedraagt 117.632,14 euro en; is vertegenwoordigd door 800 ondeelbare aandelen met stemrecht, elk met een fractiewaarde van 1/800ste van het kapitaal. De natura-inbreng betreft: a) een perceel grond, gelegen aan de Geldenaaksebaan 338 in Leuven' (14de afdeling, deel Haasrode deel Korbeek-Lo) en aan de Vinkenbosstraat in Leuven (13de afdeling, Heverlee, Ode afdeling), met de kadastrale aanduiding sectie C deel van het perceel 7 G en sectie F, perceel 5 S, met een oppervlakte volgens meting van 53 are 86 centiare, met een netto-waarde van 117.632,14 euro, en b) de bedrijfstak toebehorend aan de vennootschap ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN, waarvan de bestanddelen de immateriële en materiële vaste activa en de passiva zijn van de bouwactiviteit die deze vennootschap uitoefent in 3001 Heverlee, Geldenaaksebaan 338, met een netto boekhoudkundige waarde van nul euro (0,00 ¬ ).

Het eigendomsrecht en het genot van de zaak en de ingebrachte goederen worden geacht te zijn overgaan' op 1 januari 2012, De inbreng gebeurt vrij en niet bezwaard. De lichamelijke roerende zaken worden ingebracht in hun toestand, aard en omvang met alle eraan verbonden verbintenissen per 1 januari 2012. De inbreng van de bedrijfstak gebeurt in toepassing van de artikelen 11 en 18 van het BTW Wetboek met vrijstelling van BTW.

Ais vergoeding voor de voormelde netto-inbreng in natura worden aan de hierna vermelde personen aandelen toegekend die op hun naam worden ingeschreven in het vennotenregister:

aan Hilde Karin Behets, geboren in Leuven op 13 maart 1969, wonende in 3001 Leuven (Heverlee), Vinkenbosstraat 13, worden 221 aandelen toegekend;

- aan Willy Félix Behets, geboren in Leuven op 28 april 1946, wonende in 3010 Leuven (Kessel-Lo), Leming 9, worden 358 aandelen toegekend;

- aan Stefan Simon Alfons Behets, geboren in Leuven op 8 augustus 1971, wonende in 3001 Leuven', (Heverlee), Geldenaaksebaan 340, worden 110 aandelen toegekend;

- aan Devid André Behets, geboren in Leuven op 27 februari 1973, wonende in 3012 Leuven (Wilsele),' Baron Descampslaan 1, worden 111 aandelen toegekend.

De heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, met kantoor in 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Leuvensesteenweg' 777, heeft op 21 februari 2013 het overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. voorgeschreven verslag opgemaakt.

De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

'Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing van de BVBA ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN die geschiedt voor vrij, zuiver en onbelast, aan de hand van de situatie per 1 januari 2012, verklaar ik zonder voorbehoud dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

2, De toekomstige zaakvoerders zijn verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen.

3, De over te dragen vermogensbestanddelen behoren toe aan de BVBA ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN,

4, De beschrijving van de bij de oprichting van de BVBA WILLY BEHETS in te brengen vermogensbestanddelen, is voldoende nauwkeurig en duidelijk, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat, 5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng in natura betreft:

- 800 aandelen zonder nominale waarde (oorspronkelijke fractiewaarde ¬ 147,04 per aandeel) van de BVBA WILLY BEHETS. Deze 800 aandelen betreffen de totaliteit van het kapitaal van de BVBA WILLY BEHETS en worden toegekend aan de huidige vennoten van de BVBA ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN, die elk één aandeel van de BVBA WILLY BEHETS ontvangen per aandeel van de BVBA ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN in hun bezit.

6, De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (800) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 147,04 per aandeel) van de toegekende aandelen.

De latente meerwaarden worden hier niet tot uitdrukking gebracht, doch door het feit dat elke huidige vennoot van de BVBA ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN per aandeel één aandeel van de op te richten BVBA WILLY BEHETS verkrijgt, is de voorgenomen verrichting bedrijfseconomisch verantwoord.

7. Dit verslag is opgesteld onder voorbehoud dat er voorafgaandelijk aan deze inbreng in natura, handlichting wordt bekomen voor de hypothecaire inschrijvingen welke thans dit onroerend goed bezwaart:

- een inschrijving ten gunste van Kredietbank nv (thans KBC) in hoofdsom van ¬ 30.986,69 (1.250.000 Bfr) en in toebehoren van ¬ 1.549,33 (62.500 Bfr) ingevolge een akte van kredietopening, verleden voor Notaris Roberti de Winge te Leuven;

- een inschrijving ten gunste van Kredietbank nv (thans KBC) in hoofdsom van ¬ 49.578,70 (2.000.000 Bfr) en in toebehoren van ¬ 4.957,87 (200.000 Bfr) ingevolge een akte van hypotheekvestiging, verleden voor Notaris Roberti de Winge te Leuven;

- een inschrijving ten gunste van KBC BANK in hoofdsom van ¬ 49.578,70 en in toebehoren van ¬ 4.957,87 ingevolge een akte van hernieuwing van inschrijving.

8. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Het doel van de vennootschap is: - aile algemene ondernemingen, bouwwerken, timmerwerk, betonwerk, metselwerk en al wat betrekking heeft op bouwwerken en de handel in bouwmaterialen; - alle grond- en wegeniswerken; - handel in onroerende goederen in de meest brede zin van het woord, onder meer het kopen en verkopen en verkavelen van gronden, het kopen en verkopen en oprichten van gebouwen, zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening; - de coördinatie van onderaannemers bij bouwwerken. De vennootschap kan haar maatschappelijk doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, of hetzij door inbreng of onderschrijving, deelname aan of versmelting met, of door alle andere vormen van samenwerking met alle andere nijverheids- of handelsondernemingen, verenigingen of vennootschappen, welke een zelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Zij mag hetzij in België, hetzij in het buitenland alle daden en handelingen stellen en alle verrichtingen doen, zowel nijverheids- ais handels-, financiële, roerende of onroerende bewerkingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de maatschappelijke doeleinden, Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, samen de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen; a) door haar zaakvoerder, die indien er meer dan één is, apart bevoegd is de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan. Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerder is de Willy Félix Behets, geboren in Leuven op 28 april 1946, wonende in 3010 Leuven (Kessel-Lo), Leming 9. Zijn mandaat is van onbepaalde duur. Hij alleen is bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de

vierde dinsdag van de maand mei om 10.00 uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 januari

tot 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 16 mei 2013 tot 31 december 2013 zonder hierbij afbreuk te doen aan de retroactiviteit op boekhoudkundig vlak van bovengemelde partiële splitsing.

Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Voorbehouden aan het, Belgisch Staatsblad e"

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van partiële splitsing met oprichting, oprichtersverslag en revisoraal verslag over natura-inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

!/

-

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WILLY BEHETS

Adresse
LEMING 9 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande