WIM ROELS

Société en commandite simple


Dénomination : WIM ROELS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.402.602

Publication

22/04/2011
ÿþ 1'. toi`~~ Mod 7.f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe dei

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 2 APR. 2011

~E GRIFFIER;

Griffie

Voor.

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

*11062316*

Ondernemingsnr : fl - t-fd " Gm

Benaming

(voluit) : WIM ROELS

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kersbeek-Dorp 30 te 3472 Kersbeek-Miskom

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit de onderhandse akte verleden te Kersbeek-Miskom op 01 april 2011, dat

1.De heer Wim Anna ROELS, Belg, natnr.: 721026 271 46 geboren te Turnhout op 26/10/1972, gehuwd, wonende te 3472 Kersbeek-Miskom, Kersbeek-Dorp 30, beroep: IT consultant, hierna benoemd rot beherend vennoot  ook gecommanditeerde genoemd.

2.Mevrouw Thea Loenders, Belg, natnr.: 730716 112 20 geboren te Bree op 16/0711973, gehuwd, wonende te 3472 Kersbeek-Miskom, Kersbeek-Dorp 30, hierna benoemd tot stille vennoot  ook commanditair genoemd.

een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht onder de benaming "WIM ROELS".

De maatschappelijke zetel van de GCV WIM ROELS wordt gevestigd te 3472 Kersbeek-Miskom, Kersbeek-Dorp 30.

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het leveren van diensten en goederen aan bedrijven en particulieren  onder diensten wordt verstaan: alle vormen van raad, begeleiding, opleiding bij het definiëren, opzetten en uitvoeren van processen en taken van een onderneming alsook de uitvoering zelf. Nog meer specifiek IT-consulting in de brede zin van het woord. Onder goederen wordt verstaan: aile elektrische en elektronische goederen ter ondersteuning van de handel en productie van bedrijven alsook voor privé gebruik.

Entertaiment in de brede zin van het woord o.a. ballonkunstenaar, medi-clown.

De vennootschap kan alle handelingen aangaan, zowel in het binnen- als in het buitenland, alleen of in samenwerking met andere ondernemingen die zullen bijdragen tot het

verwezenlijken van het hiervoor gestelde doel.

De vennootschap kan bovendien participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarden dat zij er zelf belang bij heeft.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op een bedrag van 1000,00 EUR. Daartoe wordt door de

oprichters een inbreng gedaan als volgt:

De heer Wim Roels doet een inbreng in speciën van 750,00 EUR

Mevrouw Thea Loenders doet een inbreng in speciën van 250,00 EUR

Op de laatste blz. van bJ_ik_B, vermeiden : RectQ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertlg december van ieder jaar. Behalve het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

Bestuur: de beslissingen van de vennootschap worden bij éénparigheid genomen. De benoeming en de afzetting van de zaakvoerder gebeuren bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering (bij volledige éénparigheid van stemmen). Er zal een verplichte algemene vergadering plaatsvinden jaarlijks de 2de vrijdag van de maand april om 20u. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder. Als zaakvoerder worden benoemd: de heer Wim Roels, voornoemd, die aanvaardt.

Bepaling: de inbreng van de oprichters bepaalt tevens hun respectievelijke rechten in de vennootschap. De rechten van de vennoten-oprichters kunnen niet worden verkocht of overgedragen zonder toestemming van alle vennoten. De vennootschap kan ontbonden worden op eenvoudig verzoek van één van de vennoten. Wanneer slechts één vennoot overblijft wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

De vennoten hebben allen individueel het recht om toezicht en controle uit te oefenen over het bestuur van de vennootschap.

In alle gevallen die niet door deze statuten worden geregeld, wordt gehandeld conform de vennootschaps wetgeving en bij gebreke aan een dergelijke bepaling conform aan de wetgeving op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Aldus opgemaakt te Kersbeek-Miskom, op 1 april 2011

Wim Roels

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WIM ROELS

Adresse
KERSBEEK-DORP 30 3472 KERSBEEK-MISKOM

Code postal : 3472
Localité : Kersbeek-Miskom
Commune : KORTENAKEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande