WOODCRAFTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOODCRAFTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.668.150

Publication

10/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14310487*

Neergelegd

06-11-2014

Griffie

0567668150

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WOODCRAFTS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katrien DEVIJVER, te Kampenhout, op 5 november 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de volgende vennootschap werd opgericht tussen :

1) De Heer SCHELFHOUT Yannick, wonende te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Weynesbaan 73.

2) Mevrouw POLLACSEK Sara, wonende te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Weynesbaan 73. RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam  WOODCRAFTS .

De zetel wordt gevestigd te 3150 Haacht (Tildonk), Kruineikestraat 129/B.

KAPITAAL  AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00)

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG IN GELD EN DEPONERING

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ De Heer SCHELFHOUT Yannick, voornoemd, schrijft in op negentig (90) aandelen, volledig volstort.

2/ Mevrouw POLLACSEK Sara, voornoemd, schrijft in op tien (10) aandelen, volledig volstort. volstort.

VOLSTORTING - BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE10 3631 4117 9904 bij ING zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 november 2014 afgeleverd bankattest.

Het bewijs van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

De vennootschap beschikt derhalve over een bedrag van DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00) DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Kruineikestraat(TIL) 129 Bus B

3150 Haacht

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de 1ste zaterdag van december om 18 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in 2015.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 september 2015.

De uitbating van een schrijnwerkerij.

Het vervaardigen, plaatsen en verkopen van keukens, trappen, deuren en ramen.

Alle werkzaamheden in verband met interieurinrichting.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer en de vervaardiging van meubels, decoratie en meer algemeen

alles wat kan dienen voor de inrichting van gebouwen en tuinen.

Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming aktief zal zijn,

gebruikelijk is of zou worden.

Vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk.

De vervaardiging van artikelen van hout die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de bouw:

- balken, liggers, kepers;

- deuren, ramen, kozijnen, (rol)luiken, afsluitingen al dan niet met metalen toebehoren zoals sloten en scharnieren, trappen en trapleuningen;

- houten staaflijsten, kralen, profielen en dakspanten.

Geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan van hout, zoals sauna's de vervaardiging van houten scheidingswanden en tussenschotten.

Internetdienstverlening waaronder het leveren, ontwikkelen (produceren) en ontwerpen (vormgeving) van schrijn- en timmerwerk, webwinkels en andere toepassingen. Alsook het verkopen en promoten van bovenvermelde schrijn- en timmerwerk. Dit in de meest ruime zin.

Webverkoop van tafels, stoelen, keuken- en tafelgerei, keukenbenodigdheden, elektrische huishoudtoestellen en huishoudelijke benodigdheden, onder meer serviezen, glazen, kookpotten, enzovoort.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in bestaande of op te richten, industriële commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt: het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, mat inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaakvoerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan steeds ontbonden worden.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is of zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is of zijn, van rechtswege vereffenaars.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten: de heer SCHELFHOUT Yannick, voornoemd

BENOEMING VAN DE VASTE VERTEGENWOORDIGER

Onmiddellijk heeft de zaakvoerder beslist te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de nieuw opgerichte vennootschap voor de uitoefening van de mandaten van zaakvoerder/bestuurder door de nieuw opgerichte vennootschap in een andere vennootschap, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: de Heer SCHELFHOUT Yannick, voornoemd, die aanvaard heeft.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Mevrouw HEMELEERS Carine, wonende te 3140 Keerbergen, Nachtegalendreef 3A om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Ondernemingsloket en voor de aanvraag van een btw nummer.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Katrien Devijver (notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte van 5 november 2014

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 05.12.2015, NGL 14.12.2015 15688-0328-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 03.12.2016, NGL 30.01.2017 17029-0524-013

Coordonnées
WOODCRAFTS

Adresse
KRUINEIKESTRAAT 129, BUS B 3150 TILDONK

Code postal : 3150
Localité : Tildonk
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande