WOONZORGNET-DIJLELAND

Divers


Dénomination : WOONZORGNET-DIJLELAND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 500.952.540

Publication

04/11/2014
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

º% r "

2 4 OKT, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

Benaming : Woonzorgnet.Dijleland

Rechtsvorm ; Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel ; Wingerdstraat 14

3000 Leuven

Ondernemingsnr : 0500.952.540

Voorwerp akte : GEZAMENLIJK VOORSTEL VAN INBRENG OM NIET van algemeenheden (artikel 58 VZW-wet juncto artikel 770 Wetboek van vennootschappen) - Voorstel gezamenlijk opgesteld door de lnbrengende Verenigingen en de Verkrijgende Vereniging - (Verkrijgende Vereniging)

Neerlegging van het gezamenlijk voorstel van inbreng om niet met VZW "Woon- en zorgcentrum De Wingerd", VZW "Bellarmino", VZW "Ter Meeren, rust- en verzorgingstehuis" en VZW "Keyhor als Inbrengende Verenigingen en de VZW "Woonzorgnet-Dijleland" als Verkrijgende Vereniging.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte verleden voor het ambt van notaris, Peter Van Melkebeke op 20.10.2014, uittreksels (5) uit de notulen van de raad van bestuur van elke Vereniging telkens gehouden op 16.10.2014 ).

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E3 veneldFr :  ,~ .^~ ;a~ ;nt- t ,, 3r <,£ ir,~rt,nir.,terende, n;>rdn5 hetzij van de perso(o)n(en)

1:'= :" : : ; tii" "i"~` {tlF " ,F1'in te rlNï.iu' 1? vei'lPgen;Yt}pfdigen

º%;" . . :a:,,i--e;,,.r

01/12/2014
ÿþMOü 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD





2 0 NOV, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Griffie



Ondernemingsnr : 0500.952.540

Benaming

(voluit) : Woonzorgnet-Diijleland

" r

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbia



(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetei : Wingerdstraat 14, 3000 Leuven

Onderwerp akte : statutenwijziging

Ingevolge beslissing van de Algemene Vergadering dd 16/10/2014 is overeengekomen de bestaande statuten op te heffen en te vervangen door onderstaande

TITEL I.NAAM- ZITTEL- DOELEINDEN EN DUUR

Artikel 1: Naam en zetel

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Woonzorgnet-Dijleland, en heeft haar zetel te 3000 Leuven, Wingerdstraat, 14. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vzw vermelden de naam van de vereniging, voorafgegaan of gevolgd door de afkorting vzw en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2: Doeleinden

De vereniging heeft tot doel buiten elk winstoogmerk de oprichting en de uitbating van woon- en zorgcentra en van zorgvoorzieningen in de breedste betekenis van het woord,

Zij kan alle initiatieven nemen die wonen, zorg en begeleiding voor ouderen en andere personen met beperkingen ondersteunen en optimaliseren. Zij kan alle activiteiten uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de gezondheidszorg, met inbegrip van het onderwijs en de opleiding van medewerkers voor dergelijke instellingen, Tevens kan zij alle activiteiten in het kader van de dienstencheques en PWA-cheques verrichten.

De vereniging kan alle rechtshandelingen of andere handelingen van burgerrechtelijke of financiële aard en deze betreffende onroerende of roerende goederen stellen zowel rechtstreeks als onrechtstreeks voor zover zij geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vereniging mag leningen en kredietopnemingen aangaan en de roerende en onroerende goederen van de vereniging in pand geven. Zij mag schenkingen en legaten ontvangen. Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen..

De vereniging mag aldus bepaalde economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat deze bijkomstig blijven aan de niet-economische activiteiten en de opbrengst daarvan uitsluitend wordt besteed aan het hoofddoel van de vereniging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOQ 2.2

Artikel 3: Duur

De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht.

TITEL IL LEDEN

Artikel 4: Lidmaatschap

De leden van de vereniging kunnen zowel rechtspersonen zijn als natuurlijke personen die als lid door de raad van bestuur zijn aanvaard.

De vereniging bestaat uit minimum twaalf leden, zonder dat een maximum wordt bepaald. Het minimum aantal leden bestaat ten minste uit een lid meer dan het aantal bestuurders. De leden hebben de rechten en de plichten die in de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk, zoals gewijzigd, en deze statuten zijn bepaald.

Artikel 5: Register van de leden

De raad van bestuur houdt een register van de leden bij op de zetel van de vereniging. Dit register vermeldt de naam, de voornamen en de woonplaats van de Leden of ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. De leden ondertekenen de vermelding van hun aanvaarding in het register. Hun handtekening houdt hun instemming in met deze statuten, het reglement van inwendige orde en met de beslissingen die door de vereniging zijn genomen. Elke beslissing betreffende toetreding, ontslag of uitsluiting van leden wordt in dat register geschreven binnen de acht dagen nadat de raad van bestuur van de beslissing in kennis is gesteld. Het overlijden van een lid wordt ook in het register ingeschreven.

Artikel 6: Inzagerecht

Elk lid mag op de zetel alle documenten die betrekking hebben op de vereniging raadplegen nadat hij schriftelijk aan de voorzitter gepreciseerd heeft welke documenten hij wenst in te zien. De partijen komen een datum van inzage overeen. Die datum moet worden vastgesteld binnen de maand vanaf de ontvangst van de aanvraag.

Artikel 7: Ontslag  uitsluiting schorsing -- overlijden

De leden kunnen op elk ogenblik ontslag nemen uit de vereniging door schriftelijk of bij e-mail hun ontslag te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur

De raad van bestuur kan de uitsluiting van een lid voorstellen. De raad van bestuur kan tot aan de datum van de volgende algemene vergadering verbieden dat een lid deelneemt aan de activiteiten en de vergaderingen van de vereniging, wanneer dit lid de belangen van de vereniging op ernstige wijze heeft aangetast. Het lid van wie de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht te worden gehoord. De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden uitgesproken worden d.w.z. dat nietige stemmen of onthoudingen als tegenstemmen worden beschouwd.

Wanneer doof' ontslag, uitsluiting of overlijden van een lid het aantal leden minder dan twaalf zou bedragen, moet tegen de volgende algemene vergadering in vervanging zijn voorzien.

Artikel 8: Geen aanspraken of terugvorderingen

Het ontslagnemende of uitgesloten lid heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan gedane inbrengen of betaalde bijdragen niet terugvorderen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITeL III ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9: Samenstelling

De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging. Een lid kan zich door een ander lid, houder van een schriftelijke volmacht, Iaten vertegenwoordigen. Een lid kan slechts één volmacht dragen. De voorzitter van de algemene vergadering is tevens de voorzitter van de raad van bestuur.

Artikel 10: Bevoegdheden

Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor:

1. de wijziging van de statuten;

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders en het bepalen van een vergoeding ingeval deze wordt toegekend;

3. de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval deze wordt toegekend;

4. de kwijting aan de bestuurders en aan de commissarissen;

5. de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6. de uitsluiting van een lid;

7. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

8, de beslissing een aansprakelijkheidsvordering in te stellen tegen een lid van de vereniging, een lid van de raad van bestuur en tegen elke persoon die gerechtigd is de vereniging te vertegenwoordigen;

9, de ontbinding van de vereniging, de bestemming van het actief in dat geval, de benoeming van de vereffenaars en hun kwijting;

10. Alle andere gevallen die de statuten opleggen.

Artikel 11: Vergaderingen

De algemene vergadering komt op de zetel van de vereniging bijeen, behalve indien de oproeping een andere plaats vermeldt. De algemene vergadering komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, ten laatste binnen de zes maanden na de datum van de afsluiting van het boekjaar,

Een buitengewone algemene vergadering wordt op vraag van de raad van bestuur of van ten minste een vijfde van de leden bijeengeroepen.

De voorzitter van de algemene vergadering roept schriftelijk of bij e-mail de algemene of de buitengewone algemene vergadering op, ten minste acht dagen voor de datum ervan. De agenda wordt aan de oproepingsbrief of aan de e-mail gehecht. Indien de algemene vergadering de begroting en de rekening moet goedkeuren, worden deze stukken aan de oproeping gehecht. Elk voorstel ondertekend door ten minste één twintigste van de leden wordt op de agenda geplaatst.

M0D 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 12: Beslissingen

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over de punten die op de agenda staan, behalve indien alle leden van de vereniging instemmen om ook over andere punten te beraadslagen, De algemene vergadering beraadslaagt geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Elk lid beschikt over één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen d.w.z. dat nietige stemmen of onthoudingen als tegenstemmen worden beschouwd. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Er wordt geheim gestemd indien ten minste de helft van de aanwezige en vertegenwoordigde leden hierom vraagt, In dit geval is bij staking van stemmen het voorstel verworpen.

Artikel 13: Bekendmaking

Van de beslissingen van de algemene vergadering wordt een verslag opgesteld dat de voorzitter ondertekent. Dit verslag wordt in een register bijgehouden en op de zetel van de vereniging bewaard. Een exemplaar van het verslag wordt aan alle leden bezorgd uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende algemene vergadering die het verslag goedkeurt.

IVRAAD VAN BESTUUR

Artikel 14: Samenstelling  benoeming  ambtsbeëindiging

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste zeven Ieden. Elke bestuurder dient tevens lid te zijn van de vereniging. De tot bestuurder benoemde rechtspersonen duiden een vaste vertegenwoordiger aan die de betrokken rechtspersoon zal vertegenwoordigen op de vergaderingen van de raad van bestuur. Het aantal bestuurders moet in eIk geval altijd lager zijn dan het aantal leden van de vereniging. De algemene vergadering benoemt de leden van de raad van bestuur bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. De duur van het mandaat van bestuurder is vier jaar. Het kan maximaal tweemaal successief worden verlengd. Voor bestuurders is er een leeftijdsgrens van 75 jaar. Het mandaat eindigt bij de eerste algemene vergadering nadat de bestuurder die leeftijdsgrens heeft bereikt,

De uitsluiting als lid van de vereniging houdt de onmiddellijke beëindiging in van het mandaat van bestuurder.

De bestuurder die ontslag wil nemen, moet dit schriftelijk of bij e-mail aan de raad van bestuur meedelen. De ontslagnemende bestuurder blijft nochtans in functie tot aan de datum van de volgende algemene vergadering indien zijn ontslag tot gevolg heeft dat het aantal bestuurders onder het minimum valt van het aantal bestuurders bepaald in lid L

De bestuurders kunnen te allen tijde afgezet worden door de algemene vergadering die daarover beslist bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen zonder dat die beslissing gemotiveerd of verantwoord moet worden. De bestuurder van wie de afzetting wordt voorgesteld, heeft het recht door de algemene vergadering gehoord te worden.

Wanneer een bestuurder verhinderd is om een vergadering van de raad van bestuur bij te wonen, kan hij zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, mits deze houder is van een schriftelijk volmacht. Een bestuurder kan slechts één volmacht dragen.

De directeur neemt deel aan de vergaderingen van de raad van bestuur.

Artikel 15: Bevoegdheden

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor het bestuur van de vereniging, voor het stellen van daden van beheer en beschikking en voor de vertegenwoordiging van de vereniging, behoudens wat door de wet en deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden. De bestuurders oefenen hun bevoegdheid als college uit Nochtans kan de raad van bestuur zijn bevoegdheid gedeeltelijk overdragen aan een of meer bestuurders. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

De raad van bestuur benoemt en ontslaat het leidinggevend personeel van de vereniging en stelt hun vergoeding vast. De raad van bestuur stelt alle huishoudelijke reglementen op indien hij dat nodig acht. De raad van bestuur kan aan de algemene vergadering voorstellen erebestuurders te benoemen. Voor hen geldt geen leeftijdsgrens.

De raad van bestuur wijst onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter aan.

Artikel 16: Vergaderingen

De raad van bestuur vergadert ten minste viermaal per jaar op de zetel van de vereniging behalve indien de oproeping een andere plaats vermeldt, Na oproeping door de voorzitter komt de raad van bestuur zo dikwijls bijeen als de belangen van de vereniging het vereisen, De oproeping wordt schriftelijk of bij e-mail verzonden ten minste acht dagen voor de datum van de vergadering. De agenda is gehecht aan de oproeping,

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen over de punten die op de agenda staan, behalve indien alle bestuurders instemmen om ook over andere punten te beraadslagen. De raad van bestuur beraadslaagt slechts geldig indien de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt een tweede vergadering bijeengeroepen binnen de maand met dezelfde agenda. Deze vergadering beraadslaagt geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad van bestuur.

Artikel 17: Beslissingen

De beslissingen van de raad van bestuur worden getroffen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Wanneer de vereniging door schenking, lening of op een andere wijze gelden wil overmaken aan een vereniging met een gelijkaardig doel, wordt , met vermelding van de redenen, beslist bij meerderheid van negen tiende van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Elke bestuurder heeft één stem. Een bestuurder die een persoonlijk belang heeft betreffende een punt van de agenda mag niet deelnemen aan de beraadslaging en de stemming over dat punt. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 18: Geen persoonlijke verplichtingen

De bestuurders en het college dagelijks bestuur gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan betreffende de verbintenissen die de vereniging aangaat. Zij zijn enkel verantwoordelijk voor het uitvoeren van hun mandaat.

Artikel 19: Bekendmakingen

De beslissingen van de raad van bestuur worden ingeschreven in een register en ondertekend door de voorzitter en de ondervoorzitter. Dit register wordt op de zetel van de vereniging bewaard, Een exemplaar van het verslag van de raad van bestuur wordt aan elke bestuurder verzonden en op de eerstvolgende raad van bestuur goedgekeurd.

Artikel 20: Voorzitter

De voorzitter van de raad van bestuur is tevens voorzitter van de algemene vergadering en van het dagelijks bestuur. Zonder afbreuk te doen aan andere functies die hem door de statuten kunnen opgedragen worden,

-roept de voorzitter de algemene vergadering, de raad van bestuur en het dagelijks bestuur bijeen, bepaalt de agenda en zit deze vergaderingen voor;

-ondertekent de voorzitter de verslagen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

hIOD 2.2

-gaat de voorzitter over tot het neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven van alle akten die door artikel 26 novies van de wet van 27 juni 1921 voorgeschreven zijn en dit binnen de kortst mogelijke termijn.

Bij tijdelijke verhindering van de voorzitter vervangt de ondervoorzitter of bij zijn verhindering het oudste lid van de raad van bestuur, de voorzitter.

Artikel 21: Verslaggeving

De voorzitter duidt één of meerdere personen aan die instaan voor het notuleren van de beraadslagingen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur.

Artikel 22: Externe vertegenwoordiging

Onverminderd de vertegenwoordiging van de vereniging door de raad van bestuur is de vereniging geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte tegenover derden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders die door de raad van bestuur aangewezen zijn.

Artikel 23: Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur wordt opgedragen aan een college dagelijks bestuur. Dit college bestaat uit ten minste vier bestuurders, waaronder de voorzitter en de ondervoorzitter, De directeur mag deelnemen aan de vergaderingen van het dagelijks bestuur.

De handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur zijn deze die het dagelijks leven van de vereniging vereisen en deze die, zowel wegens hun minder belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. Het dagelijks bestuur heeft als opdracht om de beleidsbeslissingen van de raad van bestuur concreet in te vullen en de goede werking van de vereniging te verzekeren.

Het dagelijks bestuur vergadert ten minste tienmaal per jaar en beslist bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Van de beslissingen van het dagelijks bestuur wordt een verslag opgemaakt. Een exemplaar van het verslag wordt aan de leden van het dagelijks bestuur verzonden ten laatste samen met de oproepingsbrief tot de volgende vergadering van het dagelijks bestuur, die het verslag goedkeurt. Een kopie van de goedgekeurde verslagen van het dagelijks bestuur wordt ook opgestuurd naar alle bestuurders samen met de uitnodiging van de volgende raad van bestuur.

VFINANCIERING  BOEKHOUDING

Artikel 24: Commissarissen

De algemene vergadering benoemt, indien de wet dit vereist, op voordracht van de raad van bestuur een of meerdere commissarissen belast met de controle van de financiële verrichtingen en van de jaarrekening.

Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.. Zij hebben een onbeperkt recht van inzage ter plaatse van de boekhouding, de briefwisseling en van alle geschriften van de vereniging.

Artikel 25: Financiering

De vereniging kan door schenkingen, legaten, testamenten of andere beschikkingen en subsidies fondsen verwerven tot verwezenlijking van haar doeleinden.

Artikel 26: Begroting en rekeningen

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Het hoekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De raad van bestuur legt jaarlijks binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar de jaarrekening van het afgelopen boekjaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. De jaarrekening moet worden opgesteld in overeenstemming met de schema's van het uitvoeringsbesluit. Zij bestaat uit een balans, een resultaatsrekening en een toelichting, Binnen de dertig dagen na de goedkeuring door de algemene vergadering moet de jaarrekening worden neergelegd bij de Nationale Bank van België, samen met de naam en voornaam van de bestuurders en de commissarissen, voor zover artikel 17, § 6 van de wet van 27 juni 1921 van toepassing is,

De begroting voor het volgende boekjaar moet ook aan de algemene vergadering ter goedkeuring voorgelegd worden. De begroting bevat de inkomsten, de gewone en de buitengewone uitgaven voor het volgend jaar.

De algemene vergadering stemt afzonderlijk over de kwijting aan de bestuurders en aan de commissarissen.

VIWIJZIGING VAN DE STATUTEN  ONTBINDING VAN DE VERENIGING

Artikel 27; Wijziging van de statuten

Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en beslissen wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de Ieden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en beslissen alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het eerste of derde lid, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering gehouden worden.

Het besluit tot omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 28: Ontbinding

De Vereniging kan op elk ogenblik worden ontbonden. De algemene vergadering kan de ontbinding alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van de doeleinden van de vereniging, Ingeval van ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoeding en wijst de bestemming aan die aan het netto actief van de vereniging moet gegeven worden. Het netto actief kan slechts aan een vereniging zonder winstoogmerk met gelijkaardige doeleinden toegekend worden. Zij is bij voorkeur gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

VIISLOTBEPALINGEN

Artikel 29

Al wat niet uitdrukkelijk in deze statuten is vastgelegd, wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921, zoals onder meer gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, en de Koninklijke besluiten tot uitvoering.

bvbe Humaniter, vast vertegenwoordigd door Emmanuel Keirse, Slagberg 2 te 3061 Leefdaal, rijksregisternummer 460205 177 71

De heer Mathieu Vandenbulcke, Bovenbosstraat 55, 3053 Haasrode, rijksregisternummer 720904 201 90

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor«

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/06/2013
ÿþ MOU 2,2

w ;~ i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

;l~ri~~f i~

~~. ~_~:

i

ililli

*13089821*

Neergelegd ter griffe der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 7 k i. i 203 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr: 0500.952.540

Benaming

(voluit) : Woonzorgnet Dijleland

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Wingerdstraat 14, 3000 Leuven

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Ingevolge beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 17/04/2013 wordt met terugwerkende kracht vanaf 01/01/201 3:

het ontslag aanvaard van volgende bestuurder:

de bvba Co-creation, maatschappelijke zetel Rooiestraat 25 te 2560 Bevel, ondernemingsnummer 0808 733 837, vast vertegenwoordigd door An Verts, Rooiestraat 25 te 2560 Bevel (rijksregisternummer 750430 392 20)

de benoeming goedgekeurd van volgende bestuurder:

de bvba Noora, maatschappelijke zetel Bogaertsheide 9 te 2560 Kessel, ondememingsnummer 0846 358 652, vast vertegenwoordigd door An Veris, Bogaertsheide 9 te 2560 Kessel (rijksregisternummer 750430 392 20)

bvba Humaniter, vast vertegenwoordigd door Emmanuel Keirse, Slagberg 2 te 3061 Leefdaal, rijksregisternummer 460205 177 71

bvba Hendrous, vast vertegenwoordigd door Gustaaf Hendrickx, Heideveldweg 2 te 3020 Herent, rijksregisternummer 431028 09340

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/11/2012
ÿþ MOL) 2.2

~tt ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111

*iaisass0

Neergelegd ter griffie der Rechtbank vanKoophandgl

te Leuven, de a 12

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0,5ea4.

Benaming

(voluit) ; Woonzorgnet-Dijleland

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Wingerdstraat 14, 3000 Leuven

Onderwerp akte : oprichtingsakte

Oprichtingsakte vzw Woonzorgnet-Dijleland

De volgende (rechts)personen:

vzw Woon- en Zorgcentrum De Wingerd met zetel te 3000 Leuven, Wingerdstraat 14, ondememingsnummer 420.083.640, hier vertegenwoordigd ingevolge artikel 24 van de statuten door vijf bestuurders:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Humaniter, met zetel te 3061 Leefdaal, Slagberg 2 (RPR Leuven nummer 880.976.764), met als vaste vertegenwoordiger de heer Keirse Emmanuël Antoine Gerard Cornelius, Slagberg 2, 3061 Bertem-Leefdaal, rijksregistemummer 460205 177 71.

-De heer Vandenbulcke Mathieu, Bovenbosstraat 55, 3053 Haasrode, rijksregistemummer 720904 201 90. -De heer Craenen Jan, Prinses Lydialaan 14, 3001 Heverlee, rijksregistemummer 431018 381 52.

-Mevrouw Holtzer Eleonora, Bijlokstraat 180, 302 Herent, rijksregistemummer 570303 160 95.

-De Heer Butzler Dirk, Rigauxplein 1 , 3090 Overijse, rijksregistemummer 650421 245 33.

vzw Bellarmino met zetel te 3000 Leuven, Minderbroederstraat 9B, ondememingsnummer 434.471.908, hier vertegenwoordigd ingevolge artikel 24 van de statuten door vijf bestuurders:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CO-CREATION, met zetel te 2560 Bevel, Rooiestraat 25 (RPR Mechelen nummer 808.733.837), met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Veris An, Rooiestraat 25, 2560 Nijlen-Bevel, rijksregisternummer 750430 392 20, die hiervoor door de BVBA werd gemandateerd.

-Mevrouw Aelvoet Magda, Koningin Astridlaan 39, 3010 Kessel-Lo, rijksregistemummer 440404 316 31. -De heer Deno Maurice, Waversebaan 161, 3050 Oud-Heverlee, rijksregistemummer 470815 159 46. -De heer Desmet Marc, Tiensestraat 234, 3000 Leuven, rijksregistemummer 560806 059 23.

-vof Verbinnen-Bessemans, 's Hertogenlaan 95, 3000 Leuven, ondernemingsnummer 893.698.513, vast vertegenwoordigd door de heer Verbinnen Gilbert, 's Hertogenlaan 95, 3000 Leuven, rijksreglsternummer 450203 227 60.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

vzw Ter Meeren met zetel te 3040 Neerijse, Wolfshaegen 186, ondernemingsnummer 441.296.946, hier vertegenwoordigd ingevolge artikel 24 van de statuten door vier bestuurders:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hendrous, met zetel te 3020 Herent, Heideveldweg 2 (RPR Leuven nummer 808.765.709), met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrickx Gustaaf Georges Marie, Heideveldstraat 2, 3020 Herent, rijksregistemummer 431028 093 40.

-De heer Van Deun Jozef Amandus Martha, Mezenstraat 30, 3061 Bertem-Leefdaal, rijksregistemummer 541201 245 70.

-De heer Stevens Theo, Lindeveldstraat 26, 1930 Nossegem, rijksregistemummer 401018 167 09.

-De heer Boogaerts Herman, Builoogstraat 4, 3360 Bierbeek, rijksregistemummer 431016 091 14.

vzw Keyhof met zetel 3040 Huldenberg, Stroobantsstraat 79, ondememingsnummer 476.037.792, hier vertegenwoordigd ingevolge artikel 11 van de statuten door drie bestuurders:

-Mevrouw Brants Emerantia Martha Joanna, Stroobantstraat 79, 3040 Huldenberg, Stroobantstraat 79, rijksregistemummer 410525 092 94.

-De heer De Klerck Daniël Roger Jozef Antonius, Bergentstraat 106, 3053 Oud-Heverlee-Haasrode, rijksregistemummer 441121 061 19.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Medisch Kabinet Dr. Rene Dom voor neuropsychiatrie, met zetel te 3053 Haasrode, Slagbaan 13 (RPR Leuven nummer 890.886.206), met als vaste vertegenwoordiger de heer Dom Rene Jaak, Slagbaan 13, 3053 Oud-Heverlee-Haasrode, rijksregistemummer 400213 195 75.

Mevrouw Nijs Rita, Koestraat 2, 3040 Huldenberg, rijksregistemummer 510527 061 19.

Mevrouw Damen Julienne Josephina, Karel Mestdaghplein 15 bus 3, 2610 Wilrijk, rijksregistemummer 430610 364 87.

zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, met de hiernavolgende statuten.

TITEL (.NAAM- ZETEL- DOELEINDEN EN DUUR

Artikel 1: Naam en zetel

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Woonzorgnet-Dijleland, en heeft haar zetel te 3000 Leuven, Wingerdstraat, 14. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Aile akten, facturen, aankondigingen bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vzw vermelden de naam van de vereniging, voorafgegaan of gevolgd door de afkorting vzw en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2: Doeleinden

De vereniging heeft tot doel initiatieven te nemen die de samenwerking beogen en bevorderen tussen zorgvoorzieningen en verzorgingsinstellingen in de breedste betekenis van het woord. Zij kan hiertoe zowel initiatieven nemen die de werking van bestaande voorzieningen optimaliseren als nieuwe voorzieningen oprichten. Zij kan goederen en diensten leveren in het kader van zorg en de ondersteunende aspecten hiervan. Zij kan alle activiteiten uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de gezondheidszorg, met inbegrip van het onderwijs en de opleiding van medewerkers voor dergelijke instellingen.

Tevens zal de vereniging alle activiteiten in het kader van de dienstencheques kunnen verrichten waaronder, onder meer, schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappendienst, centrale voor mindermobile of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiker.

De vereniging kan alle rechtshandelingen of andere handelingen van burgerrechtelijke of financiële aard en deze betreffende onroerende of roerende goederen stellen zowel rechtstreeks als onrechtstreeks voor zover zij geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vereniging mag leningen en kredietopnemingen aangaan en de roerende en onroerende goederen van de vereniging in pand geven. Zij mag schenkingen en legaten ontvangen. Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vereniging mag aldus bepaalde economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend wordt besteed aan het hoofddoel van de vereniging.

Artikel 3: Duur

De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht.

TITEL II. LEDEN

Artikel 4: Lidmaatschap

De leden van de vereniging kunnen zowel rechtspersonen zijn als natuurlijke personen die als lid door de raad van bestuur zijn aanvaard. De eerste leden zijn de ondergetekende stichters. Elk lid die een rechtspersoon is wordt in de vereniging vertegenwoordigd door minstens twee bestuurders van de rechtspersoon.

De vereniging bestaat uit minimum vier leden, zonder dat een maximum wordt bepaald. Het minimum aantal leden bestaat ten minste uit een lid meer dan het aantal bestuurders. De leden hebben de rechten en de plichten die in de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk, zoals gewijzigd, en deze statuten zijn bepaald.

Artikel 5: Register van de leden

De raad van bestuur houdt een register van de leden bij op de zetel van de vereniging. Dit register vermeldt de naam, de voornamen en de woonplaats van de leden of ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. De leden ondertekenen de vermelding van hun aanvaarding in het register. Hun handtekening houdt hun instemming in met deze statuten, het reglement van inwendige orde en met de beslissingen die door de vereniging zijn genomen. Elke beslissing betreffende toetreding, ontslag of uitsluiting van leden wordt in dat register geschreven binnen de acht dagen nadat de raad van bestuur van de beslissing in kennis is gesteld. Het overlijden van een lid wordt ook in het register ingeschreven.

Artikel 6: lnzagerecht

Elk lid mag op de zetel alle documenten die betrekking hebben op de vereniging raadplegen nadat hij schriftelijk aan de voorzitter gepreciseerd heeft welke documenten hij wenst in te zien. De partijen komen een datum van inzage overeen. Die datum moet worden vastgesteld binnen de maand vanaf de ontvangst van de aanvraag.

Artikel 7: Ontslag  uitsluiting  schorsing  overlijden

De leden kunnen op elk ogenblik ontslag nemen uit de vereniging door schriftelijk of bij e-mail hun ontslag te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur. Wordt geacht ontslag te nemen het lid dat niet meer voldoet aan de inhoudelijke voorwaarden om lid te zijn in de vereniging. De raad van bestuur stelt de verwezenlijking van een voorwaarde vast. Om effectief te zijn moet het ontslag door de raad van bestuur aanvaard zijn.

De raad van bestuur kan de uitsluiting van een lid voorstellen. De raad van bestuur kan tot aan de datum van de volgende algemene vergadering verbieden dat een lid deelneemt aan de activiteiten en de vergaderingen van de vereniging, wanneer dit lid de belangen van de vereniging op ernstige wijze heeft aangetast. Het lid van wie de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht te worden gehoord. De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOP 2.2

vertegenwoordigde leden uitgesproken worden d.w.z. dat nietige stemmen of onthoudingen als negatieve stemmen worden beschouwd.

Wanneer door ontslag, uitsluiting of overlijden van een lid het aantal leden minder dan vier zou bedragen, moet tegen de volgende algemene vergadering in vervanging zijn voorzien.

Artikel 8: Geen aanspraken of terugvorderingen

Het ontslagnemende of uitgesloten lid heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan gedane inbrengen of betaalde bijdragen niet terugvorderen.

TITEL IlI ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9; Samenstelling

De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging. Een lid kan zich door een ander lid, houder van een schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen. Een lid kan slechts een volmacht dragen. Een lid rechtspersoon kan worden vertegenwoordigd door maximum vijf personen. De voorzitter van de algemene vergadering is tevens de voorzitter van de raad van bestuur.

Artikel 10: Bevoegdheden

Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor:

1. de wijziging van de statuten;

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders en het bepalen van een vergoeding ingeval deze wordt toegekend;

3. de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval deze wordt toegekend;

4. de kwijting aan de bestuurders en aan de commissarissen;

8, de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6. de uitsluiting van een lid;

7. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

8. de beslissing een aansprakelijkheidsvordering in te stellen tegen een lid van de vereniging, een lid van de raad van bestuur en tegen elke persoon die gerechtigd is de vereniging te vertegenwoordigen;

9, de ontbinding van de vereniging, de bestemming van het actief in dat geval, de benoeming van de vereffenaars en hun kwijting;

10. alle andere gevallen die de statuten opleggen.

Artikel 11: Vergaderingen

De algemene vergadering komt op de zetel van de vereniging bijeen, behalve indien de oproeping een andere plaats vermeldt. De algemene vergadering komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, ten laatste binnen de zes maanden na de datum van de afsluiting van het boekjaar,

Een buitengewone algemene vergadering wordt op vraag van de raad van bestuur of van ten minste een vijfde van de leden bijeengeroepen.

De voorzitter van de algemene vergadering roept schriftelijk of bij e-mail de algemene of de buitengewone algemene vergadering op, ten minste acht dagen voor de datum ervan. De agenda wordt aan de oproepingsbrief of aan de e-mail gehecht, Indien de algemene vergadering de begroting en de rekening moet goedkeuren, worden deze stukken aan de oproeping gehecht. Eik voorstel ondertekend door ten minste een vijfde van de leden wordt op de agenda geplaatst.

Artikel 12: Beslissingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

idOD2.2

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over de punten die op de agenda staan, behalve indien alle leden van de vereniging instemmen om ook over andere punten te beraadslagen. De algemene vergadering beraadslaagt geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Elke rechtspersoon beschikt als lid over twee stemmen en de natuurlijke personen beschikken als lid over één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen d.w.z. dat nietige stemmen of onthoudingen als negatieve stemmen worden beschouwd. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Er wordt geheim gestemd indien ten minste de helft van de aanwezige en vertegenwoordigde leden hierom vraagt. ln dit geval is bij staking van stemmen het voorstel verworpen.

Artikel 13: Bekendmaking

Van de beslissingen van de algemene vergadering wordt een verslag opgesteld dat de voorzitter ondertekent. Dit verslag wordt in een register bijgehouden en op de zetel van de vereniging bewaard. Een exemplaar van het verslag wordt aan alle leden bezorgd uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende algemene vergadering die het verslag goedkeurt.

TITEL IV RAAD VAN BESTUUR

Artikel 14: Samenstelling  benoeming  ambtsbeëindiging

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste vier leden. Enkel de vertegenwoordigers van de Ledenrechtspersonen die lid zijn van de vereniging kunnen tot bestuurder worden benoemd. Zij zetelen niet als natuurlijke persoon, maar als vertegenwoordiger van de rechtspersoon. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal leden van de vereniging, De algemene vergadering benoemt de leden van de raad van bestuur bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. De duur van het mandaat van bestuurder is vier jaar. Het is onbeperkt hemieuwbaar.

De uitsluiting als lid van de vereniging houdt de onmiddellijke beëindiging in van het mandaat van bestuurder.

De bestuurder die ontslag wil nemen, moet dit schriftelijk of bij e-mail aan de raad van bestuur meedelen. Om effectief te zijn moet het ontslag door de raad van bestuur aanvaard zijn. De ontslagnemende bestuurder blijft nochtans in functie tot aan de datum van de volgende algemene vergadering indien zijn ontslag tot gevolg heeft dat het aantal bestuurders onder het minimum valt van het aantal bestuurders bepaald in lid 1.

De bestuurders kunnen te allen tijde afgezet worden door de algemene vergadering die daarover beslist bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen zonder dat die beslissing gemotiveerd of verantwoord moet worden. De bestuurder van wie de afzetting wordt voorgesteld, heeft het recht door de algemene vergadering gehoord te worden. Tot zolang een bestuurder niet is vervangen, besturen de overige bestuurders de vereniging.

Wanneer een bestuurder verhinderd is om een vergadering van de raad van bestuur bij te wonen, kan hij zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, mits deze houder is van een schriftelijk volmacht. Een bestuurder kan slechts één volmacht dragen.

De directeur neemt deel aan de vergaderingen van de raad van bestuur.

Artikel 15: Bevoegdheden

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor het bestuur van de vereniging, voor het stellen van daden van beheer en beschikking en voor de vertegenwoordiging van de vereniging, behoudens wat door de wet en deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden. De bestuurders oefenen hun bevoegdheid als college uit. Nochtans kan de raad van bestuur zijn bevoegdheid gedeeltelijk overdragen aan een of meer bestuurders. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat het leidinggevend personeel van de vereniging en stelt hun vergoeding vast. De raad van bestuur stelt aile huishoudelijke reglementen op indien hij dat nodig acht. De raad van bestuur kan aan de algemene vergadering voorstellen erebestuurders te benoemen. Voor hen geldt geen leeftijdsgrens.

De kosten die de bestuurders maken in de uitoefening van hun opdracht worden terugbetaald indien zij door bewijsstukken gestaafd worden.

De raad van bestuur wijst onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter aan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Artikel 16: Vergaderingen

De raad van bestuur vergadert ten minste viermaal per jaar op de zetel van de vereniging behalve indien de oproeping een andere plaats vermeldt. Na oproeping door de voorzitter komt de raad van bestuur zo dikwijls bijeen ais de belangen van de vereniging het vereisen. De oproeping wordt schriftelijk of bij e-mail verzonden ten minste acht dagen voor de datum van de vergadering. De agenda is gehecht aan de oproeping.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen over de punten die op de agenda staan, behalve Indien aile bestuurders instemmen om ook over andere punten te beraadslagen. De raad van bestuur beraadslaagt slechts geldig indien de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt een tweede vergadering bijeengeroepen binnen de maand met dezelfde agenda. Deze vergadering beraadslaagt geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad van bestuur.

Artikel 17: Beslissingen

De beslissingen van de raad van bestuur worden getroffen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Wanneer de vereniging door schenking, lening of op een andere wijze gelden wil overmaken aan een vereniging met een gelijkaardig doel, wordt , met vermelding van de redenen, beslist bij meerderheid van negen tiende van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Elke rechtspersoon heeft twee stemmen en kan over één volmacht beschikken. Een bestuurder die een persoonlijk belang heeft betreffende een punt van de agenda mag niet deelnemen aan de beraadslaging en de stemming over dat punt. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 18: Geen persoonlijke verplichtingen

De bestuurders en het college dagelijks bestuur gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan betreffende de verbintenissen die de vereniging aangaat. Zij zijn enkel verantwoordelijk voor het uitvoeren van hun mandaat.

Artikel 19: Bekendmakingen

De beslissingen van de raad van bestuur worden ingeschreven in een register en ondertekend door de voorzitter en de ondervoorzitter. Dit register wordt op de zetel van de vereniging bewaard. Een exemplaar van het verslag van de raad van bestuur wordt aan elke bestuurder verzonden en op de eerstvolgende raad van bestuur goedgekeurd.

Artikel 20: Voorzitter

De voorzitter van de raad van bestuur is tevens voorzitter van de algemene vergadering en van het dagelijks bestuur. Zonder afbreuk te doen aan andere functies die hem door de statuten kunnen opgedragen worden,

-roept de voorzitter de algemene vergadering, de raad van bestuur en het dagelijks bestuur bijeen, bepaalt de agenda en zit deze vergaderingen voor,

-ondertekent de voorzitter de verslagen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van het dagelijks bestuur;

-gaat de voorzitter over tot het neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven van alle akten die door artikel 26 novies van de wet van 27 juni 1921 voorgeschreven zijn en dit binnen de kortst mogelijke termijn.

Bij tijdelijke verhindering van de voorzitter vervangt de ondervoorzitter of bij zijn verhindering het oudste lid van de raad van bestuur, de voorzitter.

Artikel 21: Verslaggeving

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2,2

De voorzitter duidt één of meerdere personen aan die instaan voor het notuleren van de beraadslagingen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur.

Artikel 22: Externe vertegenwoordiging

Onverminderd de vertegenwoordiging van de vereniging door de raad van bestuur is de vereniging geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte tegenover derden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders die door de raad van bestuur aangewezen zijn.

Artikel 23: Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur wordt opgedragen aan een college dagelijks bestuur. Dit college bestaat uit ten minste vier bestuurders, waaronder de voorzitter en de ondervoorzitter. De directeur mag deelnemen aan de vergaderingen van het dagelijks bestuur.

De handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur zijn deze die het dagelijks leven van de vereniging vereisen en deze die, zowel wegens hun minder belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. Het dagelijks bestuur heeft als opdracht om de beleidsbeslissingen van de raad van bestuur concreet in te vullen en de goede werking van de vereniging te verzekeren.

Het dagelijks bestuur vergadert ten minste eenmaal per maand en beslist bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Van de beslissingen van het dagelijks bestuur wordt een verslag opgemaakt. Een exemplaar van het verslag wordt aan de leden van het dagelijks bestuur verzonden ten laatste samen met de oproepingsbrief tot de volgende vergadering van het dagelijks bestuur, die het verslag goedkeurt. Een kopie van de goedgekeurde verslagen van het dagelijks bestuur wordt ook opgestuurd naar alle bestuurders samen met de uitnodiging van de volgende raad van bestuur.

TITEL V FINANCIERING  BOEKHOUDING

Artikel 24; Commissarissen

De algemene vergadering benoemt, indien de wet dit vereist, op voordracht van de raad van bestuur een of meerdere commissarissen belast met de controle van de financiële verrichtingen en van de jaarrekening.

Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Zij hebben een onbeperkt recht van inzage ter plaatse van de boekhouding, de briefwisseling en van alle geschriften van de vereniging.

Artikel 25: Financiering

De vereniging kan door schenkingen, legaten, testamenten of andere beschikkingen en subsidies fondsen verwerven tot verwezenlijking van haar doeleinden.

Artikel 26: Begroting en rekeningen

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De raad van bestuur legt jaarlijks binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar de jaarrekening van het afgelopen boekjaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. De jaarrekening moet worden opgesteld in overeenstemming met de schema's van het uitvoeringsbesluit. Zij bestaat uit een balans, een resultaatsrekening en een toelichting. Binnen de dertig dagen na de goedkeuring door de algemene vergadering moet de jaarrekening worden neergelegd bij de Nationale Bank van België, samen met de naam en voornaam van de bestuurders en de commissarissen, voor zover artikel 17, § 6 van de wet van 27 juni 1921 van toepassing is.

De begroting voor het volgende boekjaar moet ook aan de algemene vergadering ter goedkeuring voorgelegd worden. De begroting bevat de inkomsten, de gewone en de buitengewone uitgaven voor het volgend jaar.

De algemene vergadering stemt afzonderlijk over de kwijting aan de bestuurders en aan de commissarissen. TITEL VI WIJZIGING VAN DE STATUTEN  ONTBINDING VAN DE VERENIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 27: Wijziging van de statuten

Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en beslissen wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en beslissen alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of derde lid, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering gehouden worden.

Het besluit tot omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 28: Ontbinding

De vereniging kan op elk ogenblik worden ontbonden. De algemene vergadering kan de ontbinding alleen uitspreken onder dezelfde vaarwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van de doeleinden van de vereniging. ingeval van ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoeding en wijst de bestemming aan die aan het netto actief van de vereniging moet gegeven worden. Het netto actief kan slechts aan een vereniging zonder winstoogmerk met gelijkaardige doeleinden toegekend worden. Zij is bij voorkeur gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

TITEL VII SLOTBEPALINGEN

Artikel 29

AI wat niet uitdrukkelijk in deze statuten is vastgelegd, wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921, zoals onder meer gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, en de Koninklijke besluiten tot uitvoering.

HUIDIGE SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

vzw Woon- en Zorgcentrum De Wingerd met zetel te 3000 Leuven, Wingerdstraat 14, ondememingsnummer 420.083.640, hier vertegenwoordigd door vijf bestuurders:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Humaniter, met zetel te 3061 Leefdaal, Slagberg 2 (RPR Leuven nummer 880.976.764), met als vaste vertegenwoordiger de heer Keirse Emmanuel Antoine Gerard Cornelius, Slagberg 2, 3061 Bertem-Leefdaal, rijksregistemummer 460205 177 71,

-De heer Vandenbulcke Mathieu, Bovenbosstraat 55, 3053 Haasrode, rijksregistemummer 720904 201 90. -De heer Craenen Jan, Prinses Lydialaan 14, 3001 Heverlee, rijksregistemummer 431018 381 52.

-Mevrouw Holizer Eleonora, Bijlokstraat 180, 302 Herent, rijksregistemummer 570303 160 95.

-De Heer Butzler Dirk, Rigauxplein 1 , 3090 Overijse, rijksregistemummer 650421 245 33.

vzw Bellarmin met zetel te 3000 Leuven, Minderbroederstraat 9B, ondememingsnummer 434.471.908, hier vertegenwoordigd door vijf bestuurders:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CO-CREATION, met zetel te 2560 Bevel, Rooiestraat 25 (RPR Mecheten nummer 808.733.837), met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Veris An, Rooiestraat 25, 2560 Nijlen-Bevel, rijksregistemummer 750430 392 20, die hiervoor door de BVBA werd gemandateerd.

-Mevrouw Aelvoet Magda, Koningin Astridlaan 39, 3010 Kessel-Lo, rijksregistemummer 440404 316 31.

-..

, { t

MOD 2.2

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg



-De heer Deno Maurice, Waversebaan 161, 3050 Oud-Heverlee, rijksregistemummer 470815 159 46. -De heer Desmet Marc, Tiensestraat 234, 3000 Leuven, rijksregistemummer 560806 059 23.

-vof Verbinnen-Bessemans, 's Hertogenlaan 95, 3000 Leuven, ondememingsnummer 893.698.513, vast vertegenwoordigd door de heer Verbinnen Gilbert, 's Hertogenlaan 95, 3000 Leuven, rijksregistemummer 450203 227 60.

vzw Ter Meeren met zetel te 3040 Neerijse, Wolfshaegen 186, ondememingsnummer 441.296.946, hier vertegenwoordigd door vier bestuurders:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hendrous, met zetel te 3020 Herent, Heideveldweg 2 (RPR Leuven nummer 808.765.709), met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrickx Gustaaf Georges Marie, Heideveldstraat 2, 3020 Herent, rijksregisternummer 431028 093 40.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge -De heer Van Deun Jozef Amandus Martha, Mezenstraat 30, 3061 Bertem-Leefdaal, rijksregistemummer 541201 245 70.

-De heer Stevens Theo, Lindeveldstraat 26, 1930 Nossegem, rijksregistemummer 401018 167 09. -De heer Boogaerts Herman, Builoogstraat 4, 3360 Bierbeek, rijksregistemummer 431016 091 14.

vzw Keyhof met zetel 3040 Huldenberg, Stroobantsstraat 79, ondernemingsnummer 476.037.792, hier vertegenwoordigd door drie bestuurders:

-Mevrouw Brants Emerantia Martha Joanna, Stroobantstraat 79, 3040 Huldenberg, Slroobantstraat 79, rljksregistemummer 410525 092 94.

-De heer De Klerck Daniël Roger Jozef Antonius, Bergentstraat 106, 3053 Oud-Heverlee-Haasrode, rijksregisternummer 441121 061 19.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Medisch Kabinet Dr. Rene Dom voor neuropsychiatrie, met zetel te 3053 Haasrode, Slagbaan 13 (RPR Leuven nummer 890.886.206), met als vaste vertegenwoordiger de heer Dom Rene Jaak, Slagbaan 13, 3053 Oud-Heverlee-Haasrode, rijksregistemummer 400213 195 75.

Opgemaakt in twee exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de stichtingsvergadering, gehouden te Leuven op 13/09/2012.

Emmanuël Keirse

bestuurder

René Dom

bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/05/2015
ÿþ MDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



A i

i

5069399





`,!_,.

~."

L) L

V I ' ~ - +. ,"' rI

- 4.5riffie

~,.~.....

Ondernemingsnr : 0500.952.540

Benaming

(vote) Woonxorgnet Dipeland

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Wingerdstraat 14, 3000 Leuven

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING - SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

ingevolge beslissing van de Algemene Vergadering d.d. 1910612014

wordt vanaf 01/07/2014 het ontslag aanvaard van volgende bestuurder:

de Heer Theo Stevens, Lindeveldstraat 26, 1930 Nossegem, rijksregistemummer 401018 167 09

Ingevolge beslissing van de Algemene Vergadering d.d. 19/06/2014

wordt vanaf 01/01/2014 het ontslag aanvaard van volgende bestuurder:

de Heer Jan Craenen, W, Eggerickxstraat 31,1560 Hoeilaart, rijksregistemummer 431018 381 52

Ingevolge beslissing van de Algemene Vergadering d.d, 11/12/2014 wordt de benoeming goedgekeurd van volgende bestuurder

-Mevrouw Nijs Rita, Koestraat 2, 3040 Huldenberg, rijksregistemummer 510527 061 19

HUIDIGE SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR:

MevrouwAelvoet Magda, Koningin Astridlaan 39, 3010 Kessel-Lo, rijksregisternummer 440404 316 31

De heer Boogaerts Herman, Builoogstraat 4, 3360 Bierbeek, rijksregisternummer 431016 091 14

Mevrouw Brants Emerentia Martha Joanna, Stroobantsstraat 79, 3040 Huldenberg, Stroobantstraat 79, rijksregisternummer 410525 092 54.

De Heer Butzler Dirk, Rigauxplein 1 , 3090 Overijse, rijksregistemummer 650421 245 33.

De heer De Klerck Daniël Roger Jozef Antonius, Bergenstraat 106, 3053 Haasrode, rijksregisternummer 441121 061 19.

De heer Deno Maurice, Waversebaan 161, 3050 Oud-Heverlee, rijksregisternummer 470816 159 46. De heer Desmet Marc, Tiensestraat 234, 3000 Leuven, rijksregisternummer 560806 059 23

BVBA Medisch Kabinet Dr, Rene Dom voor neuropsychiatrie, met zetel te 3053 Haasrode, Slagbaan 13 (RPR Leuven nummer 890.886.206), met als vaste vertegenwoordiger de heer Dom Rene Jaak, Slagbaan 13, 3053 Haasrode, rijksregistemummer 400213 195 75.

BVBA Hendrous, met zetel te 3020 Herent, Heideveldweg 2 (RPR Leuven nummer 808.765.709), met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrickx Gustaaf Georges Marie, Heideveldweg 2, 3020 Herent,ï rijksregisternummer 431028 093 40,

Mevrouw Holtzer Eleonora, Bijlokstraat 180, 3020 Herent, rijksregistemummer 570303 160 95.

BVBA Humaniter, met zetel te 3061 Leefdaal, Slagberg 2 (RPR Leuven nummer 880.976.764), met als vaste vertegenwoordiger de heer Keirse Emmanuël Antoine Gerard Comelius, Slagberg 2, 3061 Leefdaal,: rijksregistemummer 460205 177 71.

Mevrouw Nijs Rita, Koestraat 2, 3040 Huldenberg, rijksregisternummer 510527 061 19

De heer Van Deun Jozef Amandus Martha, Mezenstraat 30, 3061 Leefdaal, rijksregistemummer 541201 245 70.

De heer Vandenbulcke Mathieu, Bovenbosstraat 55, 3053 Haasrode, rijksregistemummer 720904 201 90,

Op de laatste blz. van LA( vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

M0D 2.2

Luik B Vervolg

VOF Verbinnen-Bessemans, 's Hertogenlaan 95, 3000 Leuven, ondernemingsnummer 893.698.513, vast vertegenwoordigd door de heer Verbinnen Gilbert, 's Hertogentaan 95, 3000 Leuven, rijksregisternummer 450203 227 60.

BVBA Noora, met zetel te 2560 Kessel, Bogaertsheide 9 (RPR nummer 0846 358 652), met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Veris An, Bogaertsheide 9 te 2560 Kessel, rijksregisternummer 750430 392 20, die hiervoor door de BVBA werd gemandateerd.

BVBA Humaniter, vast vertegenwoordigd door Emmanuel Keirse, Slagberg 2 te 3061 Leefdaal, rijksregisternummer 460205 177 71

BVBA Hendrous, vast vertegenwoordigd door Gustaaf Hendrickx, Heideveldweg 2, 3020 Herent, rijksregisternummer 431028 093 40.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden

aan het E3elgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WOONZORGNET-DIJLELAND

Adresse
Zetel : Wingerdstraat 14, 3000 Leuven

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande