WTA CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WTA CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.976.582

Publication

10/03/2015
ÿþa

illeing011

Mod Word 11.1

noorgoleagdlanivangen O{~

2 6 FEB. 2015

ter griffie vargh edertandstaiige

r ecr 11c van k'pc phandei Brussel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o558.3 9C. 532-

Benaming

(voluit) : WTA CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Haachtsesteenweg 400, 1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor mij, meester Katrien Devijver, te Kampenhout op 24 februari 2015, ter

registratie aangeboden, wat volgt :

1) ER DOOR

De Heer TAO Hong Weng Winson, afgekort TAO Winson, geboren te Antwerpen op 20 september 1977,

echtgenoot van Mevrouw TANG Kirstin Hong Kei, wonende te 1910 Kampenhout, Haachtsesteenweg 400.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd

volgens zijn verklaring.

2)Mevrouw TANG Kirstin Hong Kei, geboren te Hasselt op 7 augustus 1980, echtgenote van de Heer TAO.

Hong Weng Winson, wonende 1910 Kampenhout, Haachtsesteenweg 400,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2)NAAM : "WTA CONSULTING".

3) ZETEL :1910 Kampenhout, Haachtsesteenweg 400.

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met:

-Het verlenen van alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties aan ondernemingen, instellingen en=

personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van lT en fotografie.

-Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

-Het verlenen van financiële, administratieve, technische en consultieve bijstand aan ondernemingen en'

instellingen.

-Draadgebonden en draadloze telecommunicatie, alsmede via satelliet.

-Het vervaardigen, herstellen en verhuren van elektronische onderdelen, printplaten, computers en: randapparatuur, kantoormachines, consumentenelectronica en meet-, controle- en navigatieapparatuur.

-Reparatie van machines, elektrische apparatuur en optische apparatuur.

-Detailhandel in computers en randapparatuur, software, telecommunicatieapparatuur, audio- en,

videoapparatuur, fotografische en optische artikels en detailhandel via internet of postorderbedrijven.

-Uitgeverijen van computerspellen en software.

-Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's.

-Webhosting, webportalen, gegevensverwerking, grafisch design en aanverwante activiteiten.

-Beheer van computerfaciliteiten

De activiteiten voor aankoop en verkoop van onroerende goederen in eigen naam zijn toegestaan.

-De uitoefening van alle activiteiten in verband met softwaretoepassingen en installaties, projectontwikkeling,

business-processen met aanvullende of bijbehorende adviesverlening en consultancy alsook alle andere

activiteiten welke nauw samenhangen met dit maatschappelijk doel, De vennootschap mag dit doen voor eigen

rekening en voor derden.

-Het verlenen van strategisch, bedrijfseconomisch, technisch, financieel en juridisch advies, management en andere diensten voor ondernemingen, instellingen en verenigingen.

-De vennootschap mag eveneens alle handelingen stellen in verband met het organiseren en inrichten van' seminaries, congressen, studiedagen, studiereizen en dergelijke, het publiceren van boeken, tijdschriften en allerhande uitgaven.

Op de laatste blz. van Luik B versnel en : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in't kort tussenpersoon in de handel.

-Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, het volgende:

" Het verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende apparatuur; analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing. Allerhande activiteiten van systeemintegrators. Realisaties van programma's en gebruiksklare systemen in de meest uitgebreide zin van het woord.

" Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie ontwikkeling, productie, leveringlsamenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

" Het verlenen van advies, trainingen met betrekking tot informaticaprogramma's alsook het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's. Alsook allerhande gegevensverwerking en samenstellen van diverse databanken.

-Zij mag ook haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar roerende goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen zowel van haarzelf als van derden.

In het algemeen zal de vennootschap aire commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Binnen de wettelijke bepalingen, kan zij door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

5) DUUR ; De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN ; Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste ste (11186ste) van het kapitaal.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

11 De Heer TAO Winson, voornoemd, schrijft in op honderd achtenveertig (148) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort, ten belope van vierduizend negenhonderd tweeëndertig euro vierentachtig cent (4.932,84 EUR).

2/ Mevrouw TANG Kirstin, voornoemd, schrijft in op achtendertig (38) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort, ten belope van duizend tweehonderd zevenenzestig euro zestien cent (1.267,16 EUR) euro,

7) BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mee, maar heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg; in dat geval wordt door de algemene vergadering voorzien in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder en bepaalt zij bij gewoon besluit de duur van zijn mandaat.

* BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten: de Heer TAO Winson, voornoemd, die aanvaardt. * BENOEMING VAN VASTE VERTEGENWOORDIGER

Onmiddellijk heeft de zaakvoerder beslist te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de nieuw opgerichte vennootschap voor de uitoefening van de mandaten van zaakvoerder/bestuurder door de nieuw opgerichte vennootschap in een andere vennootschap, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: de Heer TAO Winson, voornoemd, die aanvaardt.

8) BESTUUR & VERTEGENWOORDIGING ; Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij een-'voudige meerderheid van stemmen.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mee, maar heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg; in dat geval wordt door de algemene vergadering voorzien in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder en bepaalt zij bij gewoon besluit de duur van zijn mandaat.

Het mandaat is bezoldigd.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks

A ~ )

bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en

verweerder,

De

zaakvoerder(s) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Ige gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht,

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen of te verminderen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen.

g) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de vennootschap en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

10) ALGEMENE VERGADERING : Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden

op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de ,

3de maandag van juni om 18 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 19 juni 2017.

11) WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaak-voerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste ééntwintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding , naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhou-ding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerder-theid van stemmen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap kan steeds ontbonden worden. Indien ten ge-volge van geleden verlies het netto actief minder dan de helft bedraagt van het geplaatst kapitaal, zorgt de , zaalvoerder ervoor dat de algemene vergadering bijeenkomt binnen de twee maand nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om over de ontbinding van de ven-nootschap te beraadslagen, zoals voor de wijziging van de statuten, De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een verslag dat vijftien dagen voor de vergadering ter be-'schik-king ligt van de vennoten. Hetzelfde geschiedt wanneer het netto actief tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal is gedaald, met dien verstande dat de ontbin-ding plaats heeft op voorstel van éénlvierde van de uitge-brachte stemmen,

Indien tengevolge van het verlies het netto aktief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan de ven-mootschap ontbonden worden op verzoek van elke belangheb-bende.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is of zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is of zijn, van rechtswege vereffenaars.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aande-ten, in zover ze volgestort zijn: zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbe-taling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Katrien Devijver

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
WTA CONSULTING

Adresse
HAACHTSESTEENWEG 400 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande