WW BATIMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WW BATIMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.694.068

Publication

19/03/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11 1111111





.a~ ~ ~~~. 20141

BeISSe"

Griffie

Ondernemingsnr : 50. g 9u, 06

Benaming

(voluit) : WW BATIMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 1731 Zeslik , Kerklaan 172

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op vijf maart tweeduizend veertien dat : 1.De heer CIMOCHOWICZ Jozef, geboren te Bialystok (Poten) op 1 december 1988, nationaal nummer 881201-555-86, identiteitskaartnummer B 0948997 463, wonende te 1030 Schaarbeek, François Bossaertsstraat 110/ETRC; 2. De heer WIERZBICKI Wojciech, geboren te Sierpo (Polen) op 12 februari 1977, nationaal nummer 770212-495-97, ideniiteitskaattnummer B 0300453-44, wonende te 1731 Zellik, Kerklaan 172 en 3) De heer KONOPKO Krysztof, geboren te Krypno (Polen) op 27 mei 1983, nationaal nummer 830527-533-47, identiteitskaartnummer AVJ845595, wonende te 1030 Schaarbeek, François Bossaertsstraat 110/ETRC, ondergeteende Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WW BAT1MENT waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).Het is volledig geplaatst en volstort ten betope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1860) aandelen zonder nominale waarde, waarop als volgt in geld wordt ingeschreven tegen de fractiewaarde van tien euro (10,00 EUR) per aandeel:

ODe heer WIERZB1CKI Wojciech verklaart op duizend vierhonderd achtentachtig (1488) aandelen in te schrijven;

Q' De heer CIMOCHOW ICZ Jozef verklaart op honderd zesentachtig (186) aandelen in te schrijven.

0 D heer KONOPKO Krysztof verklaart op honderd zesentachtig (186) aandelen in te schrijven;

De oprichters verklaren en erkennen dat op alle en elk van deze aandelen werd Ingeschreven en dat ze

werden gestort zoals hierboven gezegd en dat de vennootschap, bilgevolg, vanaf de verkrijging van de

rechtspersoonlijkheid over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) beschikt,

gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING met

nummer BE07 3631 3114 6666.

De statuten vermelden wat volgt :

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de naam: °WW BATIMENr.

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Zellik, Kerklaan 172.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft in België en in het buitenland ais doel:

groot- of kleinhandel, het fabriceren, de huur en verhuur, aankoop, de import of export, de

vertegenwoordiging, de distributie, het verpakken, de uitbating, de makelaardij, hetzij voor eigen rekening of

voor rekening van derden, de commissiehandel, van alle industriële en commerciële producten;

-de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene

aannemer of In onderaanneming, het ontwerp en de bouw van aile mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie

en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

-alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de

renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten constructies en

kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

k ~." Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge -het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor aile mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

-het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particulieren gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

-al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzovoort; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enzovoort;

-de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het hertstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

-de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) bij de oprichting,

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hem een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is. De statuten kunnen de bevoegdheden van de zaakvoerder(s) beperken. Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet als ze openbaar is gemaakt.

Artikel 10.- Controle.

~ [ 1

Op de raatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid

van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden

opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering

vastgesteld, De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer

commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11. - Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hlj de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

leder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni

om 14 uur.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens' de belangen van de

vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in

België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vóór de

datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt " minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds, Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten.

Artikel 16.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.

SLOT BESCHIKKINGEN

A.Benoeming van de zaakvoerder

Worden in hoedanigheid van zaakvoerder aangesteld voor een onbepaalde duur, de heer WIERZBICKI

Wojciech, voornoemd, die aanvaardt.

Zijn opdracht zal onbezoldigd worden uitgeoefend, tenzij een latere algemene vergadering er anders over

beslist, overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid

door de vennootschap.

B. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar

eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen zal voldoen.

C.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

aanvangen en eindigen op 31 december2015.

De gewone algemene vergadering zal telkens plaatsvinden de derde vrijdag van de maand mei om 18uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand mei 2015

om 18uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd ; twee uitgiften akte Opgemaakt te Wemmel op 05 maart 2014



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
WW BATIMENT

Adresse
KERKLAAN 172 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande