WZC ARCADIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WZC ARCADIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.950.658

Publication

11/07/2014
ÿþ Mal Word 11.1



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





By1agenTliffférWeigiseli-Sfaatsble---fie7f2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEG

Il Ill1 11111111 111111111 IlII 111 llI

*14134583*

V beh aa Bel Staz

0 2 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

fer

Ondernemingsnr : 06-54. 950. eS8

Benaming

(voluit): WZC Arcadia bvba

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 3380 Glabbeek, Zuurbemde 35

(volledig adres)

Ond: rwer " akte Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden op 27 juni 2014 voor notaris Marc Verhoeven, met standplaats te Antwerpen, district Deume, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

10 De heer STAMMEN Luc Jozef, geboren te Reet op 5 maart 1961, wonende te 3380 Glabbeek Zuurbemde 35.

20 Mevrouw LANNOYE Ann Elvire Germaine, geboren te Knokke op 7 april 1964, wonende te 3380 Glabbeek, Zuurbemde 35.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op richten met benaming 'WZC Arcadie bvba", met maatschappelijke zetel te 3380 Glabbeek, Zuurbemde 35, voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in als buiten België, zowel voor eigen rekening als voor rekening van anderen;

(a) Bestuur en exploitatie van ouderen- en welzijnvoorziening, zoals een rust- en verzorgingshuis voor bejaarden, op yang en huisvesting van al dan niet zwaar zorg behoevende en dementerende bejaarden, bestuur en exploitatie van dienstencentra, woningen voor bejaarden en service- en zorgfiats, woningcomplexen met dienstverlening, dagverzorgingcentra, thuisverzorgingcentra, assistentiewoningen en centra voor kortverblijf en analoge dienstverlening betreffende de opgesomde voorzieningen;

(b) aile onroerende verrichtingen, namelijk: het huren, verhuren, aan- en verkopen van aile onroerende goederen, zowel in binnen- als in buitenland, het uitvoeren van aile verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoveniersbeditven, aile beheer van onroerende goederen;

(c) het verlenen van adviezen, zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied, de organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan leningen toestaan aan aile andere vennootschappen, zich borg stellen en zekerheden toestaan, zelfs hypothecair.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen (door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen) nemen in aile verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doe nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen en aile andere diensten ten behoeve van derden leveren.

Om het doel te verwezenlijken of te bevorderen kan de vennootschap aile passende middelen aanwenden. In deze optiek kan de vennootschap de nodige voorzieningen en infrastructuur oprichten en ontwikkelen met het oog op scholing, bijscholing en vervolmaking inzake geriatrische zorg in de breedste zijn van het woord. De vennootschap is kan met het oog op de verwezenlijking van haar doelstellingen eveneens aile nuttige samenwerkingsverbanden aangaan met diverse instanties van de verzorgingssector. De vennootschap is bevoegd om aile roerende en onroerende goederen die nodig of nuttig zijn voor de realisatie van haar doelstellingen, in eigendom te verwerven, te hou-den of er het gebruik van te hebben of desgevallend via verkoop afstand te doen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 q.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk verteenwoordig_end één/honderdste (1/100ste). van het maatschappelijk kapitaal. Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge "raki Bij de oprichting een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) geplaatst, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, waarop ingeschreven wordt :

-door voomoemde heer Luc Stammen, ten belope van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR), waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend;

-door voornoemde mevrouw Ann Lannoye, ten belope van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 EUR), waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen wordt toegekend;

De oprichters verklaren en erkennen dat elk van de aandelen uitgereikt in vertegenwoordiging van het geplaatste kapitaal door inbreng in speciën ten belope van één/derde (1/3de) werd afbetaald. Aldus is een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) ter beschikking van de vennootschap op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschapin oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank onder nummer BE 24 1430 9020 3738, zoals blijkt uit bewijs van deponering afgeleverd door voormelde instelling op 27 juni 2014, dat aan mij werd overhandigd, .

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien er twee zaakvoerders zijn besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt ais zaakvoerder benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders zijn bevoegd voor aile daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn wordt de vennootschap bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt ais orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wij-ziging der statuten.

ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaar beschikt te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening.

Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen,

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 31 december 2014.

De vergadering benoemt als niet-statutaire zaakvoerder, te rekenen vanaf heden voornoemde mevrouw Ann Lannoye, Deze verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. Haar mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing door de algemene vergadering,

4

Voor- Uit de te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen,

béhomden àan he Belgis9h Bijgevolg merken de oprichters op dat tot heden geen commissaris moet benoemd worden.

Staatsblad Volmacht wordt gegeven aan voornoemde heer Luc Stammen, voornoemd, tot het vervullen van alle formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en aile belastingadministraties, en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingattest, de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket enlof wijziging van deze inschrijving en het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen van de vennootschap..



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge (get.) Notaris Marc Verhoeven, Antwerpen-Deurne

,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/12/2014
ÿþ Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui







r-,

NEERGELEGD

1 1 DEC, 2014

Griffie Rechtbankvan Koophandel

te LeuvglQriffiP

Ondernemingsnr : 0554.950.658

Benaming

(voluit); WZC Arcadia

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuurbemde 35 te 3380 Glabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG & BENOEMING ZAAKVOERDER - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - VOLMACHT

ui de bijzondere algemene vergadering d.d. 26/08/2014 werden volgende besluiten met éénparigheid van stemmen genomen

1. ontslag zaakvoerder

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van Mevr. Ann Lannoye als zaakvoerder van de

vennootschap, en dit met ingang van 26/08/2014.

2. benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering beslist om EB Management BVBA (0479.516.233), met als vaste

vertegenwoordiger Dhr. Eddy Bruyninckx, te benoemen als zaakvoerder vanaf 26/08/2014.

3. verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

Hoge Mauw 460 te 2370 Arendonk,

4. volmacht

De algemene vergadering beslist om volmacht te verlenen aan de zaakvoerder van de

vennootschap, evenals aan Notaris Coppens te Vasselaar, elk van hen alleen handelend en met het

recht van indeplaatsstelling, om alle handeling te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor

publicatie van de inhoud van de voorgaande bestluiten in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad en voor de bijwerking van de Kruispuntbank voor onderneming naar aanleiding

ervan evenals aile andere formaliteiten te vervullen met het oog op de openbaarmaking

van voornoemde besluiten.

EB Management BVBA

via Dhr. Eddy Bruyninckx

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

Coordonnées
WZC ARCADIA

Adresse
ZUURBEMDE 35 3380 GLABBEEK(ZUURBEMDE)

Code postal : 3380
Localité : GLABBEEK
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande