XERYON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XERYON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.390.123

Publication

21/01/2014
ÿþModWortl11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

119111111111

RecKtbrex van i (oopnq.not.

te Leuven, de OJAN. 20fl

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0534.390.123

Benaming

(voluit) : Xeryon

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Esdoornlaan 10 te 3050 Oud-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijk adres

Bij besluit van zaakvoerders van 2 januari 2014 wordt het maatschappelijk adres vanaf 16 januari 2014 verplaatst naar lnterleuvenlaan 62 te 3001 Heverlee (Leuven).

zaakvoerder, Jan Peirs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/11/2013
ÿþ Mod Word ll.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 131 8980*

f*1e+tneteyd aei r't ~tecr~iban~ van KaO~º%~~ 4~(T, 2D13 te t eeve , DE G3~rl=~~R,

Griffie

Ondernemingsnr : 0534.390.123

Benaming

(voluit) : Xeryon

(verkort) :

Rechtsvorm : Beslaten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Esdoornlaan 10 te 3050 Oud-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerders

Op de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel op datum van

15 oktober 2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist te benoemen als bijkomende zaakvoerders :

- de heer Kersschot Bruno, wonende te 2630 Aartselaar, Kamersveld 12 vanaf 1 november 2013

- de heer Cappa Steven, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Brugstraat 38/11 vanaf 1 januari 2014,

de heer Peirs Jan, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/05/2013
ÿþr Mod Word 11.1

"  L,;¬ .3.. j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de j , ¢ " _ 1 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

11011111!111.11111,11111111111111111

V beh

aa

Bel staa

Ondernemingsnr : cee, CPO.  -.12 3

Benaming

(voluit) : Xeryon

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3050 Oud-Heverlee, Esdoornlaan 10

(volledig adres)

' Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 7 mei 2013 dat: Jan Norbert ' Georges PEIRS, geboren in Kortrijk op 26 augustus 1970, wonende in 3050 Oud-Heverlee, Esdoornlaan 10, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht met de naam Xeryon, met zetel in 3050 Oud-Heverlee, Esdoornlaan 10, met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 30.000,00 euro, volledig afbetaald en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank geopende rekening gedeponeerd, met ontvangst door Jan Norbert Georges Peirs van alle 30.000 ondeelbare aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van 1 f30.000ste van het kapitaal.

De vennootschap heeft als doel: Het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van machines, mechatronische systemen, constructies, onderdelen, aandrijvingen, meetsystemen, bijhorende sturingen,, software en elektronica. Het importeren en exporteren van dergelijke machines en onderdelen. Het leveren van service op dergelijke machines en onderdelen zoals bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het verdelen van dergelijke machines en onderdelen van andere producenten aan derden. Het uitvoeren van de activiteiten van systeemintegrator. Het uitvoeren van R&D en engineering activiteiten. Het uitvoeren van activiteiten op het gebied van consultancy en detachering. Het modelleren, analyseren en specifiëren van processen, systemen en constructies (onder andere mechanische, thermische, fluïdomechanische, en electromagnetische). Het opstellen en uitvoeren van technische en management opleidingsactiviteiten. De vennootschap mag alle Industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare, kredieten en leningen ' aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen de; bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering; bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar; zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een: volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-; contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het zaakvoerdersmandaat is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de! hoegrootheid ervan bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerder is de oprichter Jan Norbert Georges Pairs met een' mandaat van onbepaalde duur en niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering over dit laatste anders beslist.' Hij is alleen bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen. Wordt of moet er geen: commissaris warden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid: van een commissaris. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de: oproeping op de eerste vrijdag van juni om achttien uur, of, indien deze dag geen werkdag is, de eerstvolgende werkdag. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de,: uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk'; kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2014. De vennootschap neemt alle vanaf 1 mei 2013 in haar naam aangegane verbintenissen over, zodat deze geacht worden vanaf het begin door de vennootschap zelf te zijn aangegaan. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent Ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering., Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

vastgelegd,

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

*

Voorr.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

"



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofojn(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
XERYON

Adresse
ESDOORNLAAN 10 3050 OUD-HEVERLEE

Code postal : 3050
Localité : OUD-HEVERLEE
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande