Z & V GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : Z & V GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 894.457.289

Publication

14/01/2014
ÿþ Mot' Wan, 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

14 3678*

- 3 JAN 2014

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0894.457.289

Benaming

(voluit) : Z & V GROUP NV

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hertevoetweg 34 te 1982 ZEMST

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: NAAMWIJZIGING EN KAPITAALVERMINDERING EN AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 30 december 2013, vóór registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Z & V GROUP NV", met maatschappelijke zetel te 1982 Zemst (Weerde), Hertevoetweg 34. Ingeschreven in het Rechtspersoneregister te Brussel met ondernemingsnummer BE 0894.457.289.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 17 december 2007, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 04 januari 2008 onder nummer, 08002853 en waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing : naamswijziging

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "V12" en de tekst van artikel 1 van

de statuten aan te passen.

Uit hoofde hiervan wordt de tekst van artikel 1 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende

tekst

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam : V12 .

Tweede beslissing : afschaffing van de categorieën

De vergadering beslist over te gaan tot de afschaffing van de indeling van de categorieën, daar het bedoeld was om de oorsprong van de aandeelhouders te definiëren, welke niet meer van toepassing is.

Uit hoofde dat er geen bijzondere rechten zijn toegekend aan de verschillende categorieën, dient er geen verslag te worden opgemaakt door de Raad van Bestuur, zoals voorzien in artikel 560 Wetboek van, Vennootschappen.

Derde beslissing : maatregelen art. 633 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering neemt kennis van het feit dat het netto actief is gedaald tot minder dan één vierde van het

maatschappelijk kapitaal en neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig

artikel 633 Wetboek van Vennootschappen.

Na kennisname van het verslag beslist de vergadering de vennootschap niet te ontbinden.

Vierde beslissing : Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen in twee fasen te weten :

* enerzijds voor de aanzuivering van de geleden verliezen ten bedrage 23.882.000,00 euro en;

* anderzijds door terugbetaling aan de aandeelhouders NV Tesa Invest voor bedrag van 2.329.000,00 euro

en NV Elimi voor een bedrag van 2.329.000,00 euro.

Op de laatste blz, van Luit B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Btilagëri tî fiëtBëTgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uitwerking van de kapitaalvermindering :

Eerste fase :

Het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van 23.882.000,00 euro. De

kapitaalvermindering zal worden verhaald op het kapitaal en wordt uitgevoerd tot opslorping van de geleden

verliezen.

De vergadering besluit in aansluiting met voormelde kapitaal-vermindering, dat deze geschiedt zonder

vernietiging van aandelen.

Tweede fase :

Het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van 4.658.000,00 euro door terugbetaling aan de aandeelhouders 1) NV Tesa Invest, voornoemd, voor een bedrag van 2.329.000,00 euro en 2) NV Elimi, voornoemd, voor een bedrag van 2.329.000,00 euro. De kapitaalvermindering zal worden verhaald op het kapitaal en wordt uitgevoerd door terugbetaling.

De vergadering besluit In aansluiting met voormelde kapitaal-vermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen.

De terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, kan enkel plaatsvinden met naleving van de voorwaarden an artikel 6131614 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vijfde beslissing : vaststelling maatschappelijk kapitaal.

Ingevolge de voornoemde beslissingen van de kapitaalverminderingen, genomen door de algemene vergadering wordt het huidige kapitaal tan bedrage van 35.310.000,00 euro verminderd met een totaal bedrag van 28.540.000,00 euro waardoor het gebracht wordt op 6.770.000,00 euro, vertegenwoordigd door 35.310 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Zesde beslissing : aanpassing van de verschillende artikel van de statuten uit hoofde de kapitaalvermindering en uit hoofde van de afschaffing van de categorieën.

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te herschrijven uit hoofde van de kapitaalvermindering en de afschaffing van de categorieën van aandelen, te weten :

ARTIKEL 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZES MILJOEN ZEVENHON-DERD ZEVENTIGDUIZEND EURO vertegenwoordigd door vijfendertigduizend driehonderd en tien (35.310) aandelen zonder de vermelding van de nominale waarde ieder.

ARTIKEL 12.- RECHTEN EN PLICHTEN VAN AANDEELHOUDERS.

De houders van de aandelen hebben allen dezelfde rechten.

ARTIKEL 17.- RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen dor de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 19.- WERKING VAN DE RAAD

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

19.1 Vergaderingen van de Raad van Bestuur zullen plaatsvinden op de zetel van de Vennootschap, tenzij anders voorzien in de oproeping.

19.2 Gewone vergaderingen van de Raad van Bestuur zullen minstens om de drie maanden worden gehouden, op zulke data en op zulke tijdstippen waartoe de Raad van Bestuur van tijd tot tijd zou beslissen. De vergaderingen van de Raad van Bestuur zullen voorafgegaan worden door een oproeping die door de voorzitter of twee bestuurders minstens vijf (5) werkdagen vddr de vergadering zal gestuurd worden. De oproeping zal de datum, tijdstip (desgevallend) de plaats en de agenda van de vergadering bevatten, en zal vergezeld zijn van de nodige documenten die de bestuurder zullen moeten toelaten om de verschillende agendapunten te bestuderen en voor te bereiden. Een kopie van de agenda zal onverwijld worden gestuurd aan elke aandeelhouder of groep van aandeelhouders die tijdelijk zou hebben nagelaten om een lijst met kandidaten voor de post van bestuurder voor te stellen conform artikel 15.

19.3 ledere bestuurder mag afstand doen van het recht om een voorafgaande kennisgeving van enige vergadering te ontvangen (ongeacht het tijdstip waarop de vergadering gepland was) en zal aldus geldig aanwezig of vertegenwoordigd zijn op dergelijk vergadering. Een bestuurder zat geacht worden afstand te hebben gedaan van zulke kennisgeving, indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op zulke vergadering zonder protest of verzet aan te tekenen tegen het ontbreken van dergelijke kennisgeving.

19.4 Indien meer dan 2 bestuurders, kan de Raad van Bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste 3 bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

19.5Bestuurders kunnen slechts geldig vertegenwoordigd worden door andere bestuurders, met dien verstande dat een bestuurder slechts één (1) andere bestuurder mag vertegenwoordigen op enige vergadering' van de Raad van Bestuur, en dat een volmacht slechts geldig kan worden verstrekt voor één (1) specifieke vergadering van de Raad van Bestuur.

19.6 De bestuurders hebben de intentie om te besluiten bij consensus tussen haar leden, met dien verstande dat indien er na uitgebreide beraadslaging en discussies geen consensus kan bereikt worden, er zal besloten worden bij gewone meerderheid van de op de vergadering uitgebrachte stemmen, zonder dat de voorzitter over een doorslaggevende stem zal beschikken.

19.7.ln uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden geno-'men bij eenparig schrif-'telijk , akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden ge-ivolgd voor de vaststelling van de ' jaarrekening of de aanwen-ding van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennoot-schappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrecht-istreeks, een belang van vermogensrechtelij-ke aard heeft dat strijdig is met een beslis-'sing of een verrichting die tot de bevoegd-beid van de Raad van Bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuur-ders voor de Raad van Bestuur een besluit neemt en dient de Raad van Bestuur en de Vennootschap de voorschrif-len van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de Raad van Bestuur worden vastgelegd in notulen die onderte-ikend worden door twee bestuuders. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De vol-machten worden ge-'hecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtsple-'ging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig onderte-'kend door twee bestuur-'ders.

ARTIKEL 33.- BIJZONDERE MEERDERHEDEN

NIHIL.

Zevende beslissing

de vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de Raad van Bestuur en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Voorbehouden (aan hqt Belgisch Staatsblad

4\\,7

Bijlageü bij "tiet Bëlgisdï Sta aslil d -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

14/10/2013
ÿþ Mod Waal 11.1

r' `4)1 4>) ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111 'III 11111 1II 11111 IIII III II' 1Il I1II

*13155290*

n ~~~~~

C3 7C~.

~~SS~~ 1f~

Griffie

Ondernemingsnr : 0894.457.289

Benaming

(voluit) : Z & V GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hertevoetweg 34 -1982 Weerde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelgeerd bestuurders

De algemene vergadering van 31/05/2013 heeft volgende herbenoemingen van aanvaard:

-Vandeputte Dirk, Ransuildreef 4 - 2900 Schoten

-Vandeputte Stefan, Segersstraat 39 - 2530 Boechout

De herbenoeming geldt voor een periode van 6 jaar met ingang van vandaag 31/05/2013, en dus lopend tot' aan de algemene vergadering van 31/05/2019,

De bestuurders aanvaarden het mandaat dat onbezoldigd is tot andersluidend besluit.

Onmiddellijk daarna beslissen de bestuurders om met ingang van 31/05/2013 als gedelegeerd bestuurder te` herbenoemen:

-Vandeputte Dirk, Ransuildreef 4 - 2900 Schoten

-Vandeputte Stefan, Segersstraat 39 - 2530 Boechout

Hun mandaten lopen gelijktijdig met hun bestuursmandaat.

De gedelegeerd bestuurders aanvaarden het mandaat dat onbezoldigd is tot andersluidend besluit.

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan, Paraccount BVBA  RPR BRUSSEL 0462.600.621 -- Hertevoetweg 341982 Weerde vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Bert Pardon, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Vandeputte Dirk

Gedelegeerd bestuurder

bestuurders unaniem

Bijlagen-bij-het -Bette hStáiitsb-tad -1-4110120t3- - Annexer -dif 1 iffileur bëtgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Waal 11.1

r' `4)1 4>) ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111 'III 11111 1II 11111 IIII III II' 1Il I1II

*13155290*

n ~~~~~

C3 7C~.

~~SS~~ 1f~

Griffie

Ondernemingsnr : 0894.457.289

Benaming

(voluit) : Z & V GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hertevoetweg 34 -1982 Weerde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelgeerd bestuurders

De algemene vergadering van 31/05/2013 heeft volgende herbenoemingen van aanvaard:

-Vandeputte Dirk, Ransuildreef 4 - 2900 Schoten

-Vandeputte Stefan, Segersstraat 39 - 2530 Boechout

De herbenoeming geldt voor een periode van 6 jaar met ingang van vandaag 31/05/2013, en dus lopend tot' aan de algemene vergadering van 31/05/2019,

De bestuurders aanvaarden het mandaat dat onbezoldigd is tot andersluidend besluit.

Onmiddellijk daarna beslissen de bestuurders om met ingang van 31/05/2013 als gedelegeerd bestuurder te` herbenoemen:

-Vandeputte Dirk, Ransuildreef 4 - 2900 Schoten

-Vandeputte Stefan, Segersstraat 39 - 2530 Boechout

Hun mandaten lopen gelijktijdig met hun bestuursmandaat.

De gedelegeerd bestuurders aanvaarden het mandaat dat onbezoldigd is tot andersluidend besluit.

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan, Paraccount BVBA  RPR BRUSSEL 0462.600.621 -- Hertevoetweg 341982 Weerde vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Bert Pardon, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Vandeputte Dirk

Gedelegeerd bestuurder

bestuurders unaniem

Bijlagen-bij-het -Bette hStáiitsb-tad -1-4110120t3- - Annexer -dif 1 iffileur bëtgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 30.07.2013 13360-0267-031
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 26.07.2012 12341-0301-030
19/06/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+'12107673

,,,,,.,,,,,,,,

JUI4'201a

Ondernemingsnr : 0894.457.289.

Benaming

(voiuit) : Z&V GROUP

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hertevoetweg 34, 1982 Weerde

Onderwerp akte ; Herbenoeming commissaris

De algemene vergadering van 30/06/2011 beslist om de commissaris PKF Bedrijfsrevisoren, Potvlietlaan 6 te 2600 Berchem, ondernemingsnummer 0439.814.826, vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor, te herbenoemen voor een periode van drie jaar, zijnde tot na de Algemene Vergadering van 2014.

Vandeputte Dirk

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11492-0355-029
14/06/2011
ÿþ Mod2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



KEERGELEGG TER GRTFIE Vita DE KcHTBAN

VAN 1«O01-1HANDEL TE BRUSSEL DE

3 1 M ~1~

DE G~tiFFISF

Ondernemingsar : 0894.457.289

Benaming

{voluit) : Z & V Group

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hertevoetweg 34 - 1982 Weerde

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder en gedelegeerd bestuurder

De buitengewone algemene vergadering van 11 mei 2011 aanvaardt unaniem het ontslag van de NV Z-: Invest, Meerkensstraat 61 te 3650 Dilsem-Stokkem, met als vaste vertegenwoordiger de NV Services, International, Meerkensstraat 61 te 3650 Dilsem Stokkem, met als vaste vertegenwoordiger de heer Matheus Johannes Zadnikar; als bestuurder en gedelegeerd bestuurder. Dit vanaf 31/12/2009.

1

*1108p6 85"

Vandeputte Dirk, Gedelegeerd Bestuurder

Voorbehoud

aan he

8elgisc 5taatsbi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/05/2011
ÿþ Moa 2.1

Lun In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der f olith nkv. koophandel te TONGEREN

De Hoofdgriffier, Griffie

2 g -nit- 7011

~.

Ondernemingsnr : 0894.457.289

Benaming

(voluit) : Z & V Group

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Meerkensstraat 61 - 3650 Dilsen-Stokkem

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering van 3 januari 2011 beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Hertevoetweg 34 te 1982 Weerde vanaf 01/01/2011.

Vandeputte Dirk,

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10372-0488-027
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.07.2009 09538-0314-028

Coordonnées
Z & V GROUP

Adresse
HERTEVOETWEG 34 1982 WEERDE

Code postal : 1982
Localité : Weerde
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande