ZAKENKANTOOR DVFA

Société en commandite simple


Dénomination : ZAKENKANTOOR DVFA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.110.135

Publication

03/02/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 4 JAN. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 08 33 . AAP .À

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR DVFA

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Achter Het Dorp 14, 3350 Neerhespen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte blijkt dat op14 januari 2011:

een gewone commanditaire vennootschap met als naam: ZAKENKANTOOR DVFA.

werd opgericht.

Oprichters:Hoofdelijk aansprakleijke vennoot: Kristine De Brabandere, geboren te Anderlecht op 23 december 1956 en wonende te 3350 Neerhespen, Achter Het Dorp 14

Stille vennot: Dirk Boonen, geboren te Leuven op 22 december 1961 en wonende te 3350 Neerhespen, Achter Het Dorp 14.

Waarvan de statuten als volgt zijn opgesteld:

NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming " ZAKENKANTOOR DVFA".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3350 Linter, Achter Het Dorp 14.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Vlaamse, Waalse of Brussels Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Alle verzekeringen, herverzekeringen en makelarij in verzekeringen evenals het beheer van verzekeringsportefeuilles en/of verzekeringsagentschappen in de meest uitgebreide zin van het woord, alsmede alle verrichtingen of handelingen, die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan of eruit zouden kunnen voortvloeien.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële zaken verrichten. Bemiddeling inzake kredieten en hypotheken. Onder dit doel dient eveneens begrepen de verkoop op afbetaling, ongeacht onder welke benaming of in welke vorm, die normaal leidt tot verkrijging van lichamelijke roerende goederen, alsook de leningen op afbetaling onder gelijk welke vorm of benaming.

- Het beheren van spaargelden en beleggingen, het optreden als tussenpersoon voor spaaractiviteiten en andere geldplaatsingen, het beheren van effectenportefeuilles

- Het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, commerciële en technische aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van verzekeringen, beleggingen, administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen.

- Het beheren van bossen en parken

bel

ai

BE

Sta

'11018910*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bosontginning, houthandel, het vellen en snoeien van bomen, tuinarchitectuur, tuinaanleg, onderhoudsgrond- en landbouwwerken, aanleggen van speelterreinen.

Kweken, aan- en verkopen van groenten, kruiden, planten en bloemen.

De import en export, aan- en verkoop van alle soorten hout en brandhout, al dan niet bewerkt zonder enige beperking in vorm, maat of hoeveelheid.

De import en export, aan- en verkoop van tuinmeubelen en meubelen in om het even welk materiaal, aanverwante producten voor verfraaiing van het interieur en tuin, tuinhuisjes en alle soorten afspanningen.

De import en export, aan- en verkoop, verhuur en herstelling van alle soorten tuingereedschap en machines, al dan niet met benzinemotor aangedreven.

- Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of al vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisatie, zelfs indien het doel niet soortgelijk of aanverwant is aan het hare.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren of verhuren, doen bouwen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf ais deze van derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint haar werking vanaf 1 januari 2011. Zij kan voor het verstrijken van haar termijn ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt 1.000 euro, vertegenwoordigd door 100 maatschappelijke delen, ieder één/honderdste (1/100 ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigd.

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld. De beherende vennoot en de stille vennoot hebben hun verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap en het kapitaal is volstort.

AANSPRAKLEIJKHEID

De stille vennoot is beperkt hoofdelijk aansprakelijk ten belope van de inbreng in de vennootschap.

VOORKEURRECHT

Afstand van deelbewijzen: De afstand van deelbewijzen is vrij onder vennoten. De vermelding van de overdracht in het aandelenregister is een voldoende bewijs ten opzichte van de vennootschap. De afstand of overdracht aan derden kan alleen gebeuren nadat de aandelen zijn aangeboden aan de andere vennoten tegen boekwaarde en enkel met het algemeen akkoord van de andere vennoten. Indien deze hun weigering kenbaar maken is de

overdracht vrij. De vennoot die wenst over te dragen of af te staan zal de andere vennoten hiervan in kennis stellen bij een ter post aangetekend schrijven waarna zij één maand de tijd krijgen om hun weigering kenbaar te maken.

Overlijden van een stille vennoot: Het overlijden van een stille vennoot heeft nooit de ontbinding van de vennootschap tot gevolg; deze blijft verder bestaan met de erfgenamen van de overledene. De erfgenamen en/of schuldeisers van een stille vennoot kunnen nooit de zegels laten leggen en zelfs op geen enkele manier de werking van de maatschappij verhinderen of belemmeren.

Overlijden van een werkende vennoot: Het overlijden, de onbekwaamverklaring of nog het ontslag van een werkende vennoot heeft nooit automatisch de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval zal een buitengewone algemene vergadering kunnen bijeengeroepen worden op verzoek van de stille vennoot. Die ofwel onmiddellijke een nieuwe werkende vennoot zal aanduiden, hetzij gekozen onder zijn vennoten, hetzij een derde, ofwel toch beslist de vennootschap te ontbinden. De erfgenamen en/of schuldeisers van een werkend vennoot kunnen nooit de zegels laten leggen en zelfs op geen enkele manier de werking van de maatschappij verhinderen of belemmeren.

BESTUUR- BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht. Derhalve worden aile akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerders

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De vennootschap neemt bij toepassing van art. 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over die in enigerlei hoedanigheid in haar naam werd aangegaan door de beherende vennoot, vanaf 1 september 2009.

BEZOLDIGING

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

º% ALGEMENE VERGADERING

Een algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand juni om

20 u. op de maatschappelijke zetel, of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te

beraadslagen en te besluiten.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake:

-de goedkeuring van de jaarrekening, deze dient niet gepubliceerd.

-de bestemming van de beschikbare winst, na aftrek van de wettelijke reserve.

-wijziging van de statuten

-het vaststellen van de eventuele bezoldiging van de zaakvoerder, kwijting van de zaakvoerder.

BELSUITVORMING

leder aandeel geeft recht op één stem.

In de vergadering van vennoten worden alle besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de beherende vennoot doorslaggevend

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

STOPZETTING - ONTBINDING

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in

functie zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

DIVERS

De eventuele nietigheid van een deel of geheel artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de

geldigheid van de andere beschikkingen aantasten

OVERGANGSBEPALINGEN

Met éénparigheid van stemmen werden de volgende besluiten genomen:

Benoeming tot zaakvoerder voor onbepaalde duur:

Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt benoemd:

Mevr Kristine De Brabandere, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op 1 januari 2011 en zal eindigen op 31 december 2011

Eerste algemene vergadering:

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in 2012.

Opgemaakt te Linter op 14 januari 2011

Kristine De Brabandere

Beherend vennoot - zaakvoerder

Coordonnées
ZAKENKANTOOR DVFA

Adresse
ACHTER HET DORP 14 3350 NEERHESPEN

Code postal : 3350
Localité : Neerhespen
Commune : LINTER
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande